Anssi Koivuranta

4.12.2008

Hyvällä fiiliksellä..

Moe!

Ajattelin kirjoitella vähän tuoreita hajatelmia täältä turskanpurijoiden luvatusta maasta, eli Norjasta! Tultiin just hetki sitte hotellille ja heti ekaksi ateriaksi sai, yllätys yllätys, syödä kalaa! Mahtavuutta! Tykkään kyllä kalasta, mutta tässä maassa näillä tyypeillä on vähän sokka irti tämän vedenelävän kanssa... 
Asiaan! Fiilis on edelleen hyvä ja Janne on taas kämppiksenä, joten mikään ei ole muuttunut (ainakaan tietoisesti) sitten viime viikonlopun.. Maisemat vaan. 

Heitän TEILLE nyt haasteen; jos seuraatte tätä sivustoa oikein ahkerasti ja kommentoitte paljon ja aiheutatte vaikka jotain keskustelun tyyppistä keskenänne, tahi itseksenne tälle sivustolle, niin voi olla että tulevaisuudessa tullaan näkemään videoklippejä matkan varrelta, ylä- ja alamäistä sekä "kulissien takaa"

-(vara)johtaja

11 kommenttia:

räpäneiti kirjoitti...

eikun vain samal tsemil eteenpäin, mitä teksteissäsikin näkyy: lopussa kiitos seisoo..ja hei, maassa maan tavalla eli kalaa napaan...:D

Sophie kirjoitti...

tarvitsen aina paljon aikaa ymmärrä kaiken mitä sä sanoit mutta loppujen lopuksi ymmärrän. (kiitos sanakirjalle) onnea kilpailuun trondheimissä.

Anonyymi kirjoitti...

No minäpä keskustelen vaikka keskenäni! Niitä "kulissien takaa" -videoita ja muitakin odotellen.....:)

Anonyymi kirjoitti...

Joo niitä videoita tosiaan ootellaan;)On kyllä tosi kiva, että jaksat aina kirjotella kuulumisias tänne meän iloksi. Siinähän se menee viikonloppu yhistettyä ja mäkihyppyä kattelessa... No ehkä sitä vähän kerkiää kelkkailemaanki jos on oikeen reipas. (Tuo oli sitä yksikseen keskustelua)

suomityttö kirjoitti...

Joo kiva ku jaksat aina meiän iloksemme kirjotella tänne:) Videot on tervetulleita. Tsemppiä vaan sinne Trondheimiin ja tilauksessa ois taas kaksoisvoitto Suomelle;)

tanja kirjoitti...

äää kivaa kun kirjoitat usein!

ja valokuvatkaan ei toki haittaa.
onnea ja tsemppiä huomiseksi (ja samalla itsenäisyyspäivän toivotuksia). täällä ainakin tuijotetaan teeveetä

Anonyymi kirjoitti...

jees:) kiva lukee aina kuulumisia matkan varrelta. Ois kiva saada kuvii ja videoita tänne sivuille;D Keskustelua siis kehiin.. Onko jotkut menossa sitten keväällä Salpausselälle kisoi kattelee?:) Minä ainakin haluan mennä, niinkuin viimevuonna.

Ellu kirjoitti...

Niitä videoita ois kiva saada tänne. Hyvää huomista Itsenäisyyspäivää ja kilpailumenestystä =)

Anonyymi kirjoitti...

Yeah :) Eihän niissä videoissa ym. matskussa mitään vikaa olis :D Tsemppiä vaan kisoihin! :) Niin, tavakshan tuo Salpausselällä käyminen on viime vuosina jäänyt, enköhän sinne siis ensi vuonnakin mene. :)

Anonyymi kirjoitti...

Sun kommentit laittaa aina melkein väkisinkin hymyilyttämään :) Ja mitä tulee videoihin, niin niitä olis kyllä kiva katella. Eikä "tavallisissakaan" kuvissa mitään vikaa ole... Tsemppiä Trondheimiin!

-Riikka

Anonyymi kirjoitti...

hienoa että jaksat tänne meidän fanien iloksi kirjoitella! täytyy keskustella vaikka sitten yksin että saataisiin tänne niitä video klippejä, ne olisivat tervettulleita:)