Anssi Koivuranta

6.12.2008

Taas podiumilla!! Huh huh...

On tää kyllä nyt aika jykevää että meikä sai taas survottua itseni poodiumille!
Noh.. ei valittamista! 
Tämän päivän kisasta jos jotain kertois.. hyppy oli paras, mitä olen täällä vetänyt. Se oli kyllä hyvä veto, harmi vaan että mäen profiili on sellainen ettei tuossa oikein tule mitään eroja. Eli ladulla oli aika kova trafiikki! Ainakin parikymmentä jätkää lähti ladulle tosi pienin eroin.. hiihtopainotteinen kisa, mutta hyvä näinkin! Hiihdossa yritin vähän uhkarohkeaa "all in" vetoa. Tarkoitus oli että yrittäisin samanlaista vetoa kuin Rukalla, mutta tänään oli liian monta, liian kovaa jätkää, liian lähellä.. Onneksi sain kerättyä voimia loppuun, etten kuitenkaan jäänyt ihan latutamppooniksi, vaan jaksoin survoa loppurähinöissä vielä erittäin hyvän sijoituksen itselleni!!
Saan muuten vielä jatkaa erikoista nautiskeluani erikoisen värisestä liivistä..
Huomenissa lisää..!

Tänään näin, huomenna.. ties miten..

Parasta itsenäisyyttä kaikille!


26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mainiota Anssi! Ja hauskee itsenäisyyspäivää sillekin suunnalle!

Oli taas kiva kattoa sun menoa ja paikka palkintopallilla on aina kova juttu :) Pitää vielä erikseen mainita, että jopa meiän iskä, joka ei erityisemmin urheilijoita kehu, vaan pääasiassa löytää aina jotain kritisoitavaa, totes tänään kisan jälkeen:" Tossa pojassahan taitaa sittenkin olla potentiaalia".

Tsemppiä huomiseen! (Se keltainen liivi muuten sopii sulle ;D).

-Riikka

Anonyymi kirjoitti...

Oli kyllä taas tosi hienosti vedetty:) Ihanaa että nyt kun Hannu Manninen ja Janne Ahonen on lopettanu uransa, niin nuoret on alkanu pärjäämään. Itsenäisyyspäivän kunniaksi kaks nuorta palkintopallilla (Ville Larinto erikoismäessä). Toivottavasti huominen sujuu yhtä hyvissä merkeissä...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Ihan huippu kisa taas!! Oot sinä kyllä kova jätkä :D Ja olit ihan paras taas ylen haastattelussa! ;) Tsemppiä huomiseen ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kolmossijasta! Oli kyllä huippu kilpailu. Saamme olla ylpeitä että tämmösestä Suomen kokosesta maasta löytyy näin huippu hiihtäjiä. :) Hyvää itsenäisyyspäivää sullekki!
- Jaana

Anonyymi kirjoitti...

Onnitteluhalausia!
Ja mainiot itsenäisyyspäiväonnittelut (:

Anonyymi kirjoitti...

wau! hienosti meni!nimenomaan WAU!!!! oikeesti, et niinku edellä mainittiin ni, hienoa, et löytyy nuoria jatkamaan perinteitä...samaan malliin huomenna...nyt kuuntelee bändiä...

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti kyllä hiihdit ja hyppäsit! Oli ihana kattoa sua palkintopallilla :)

Onnea ja hyvää itsenäisyyspäivää sullekkin!

tanja kirjoitti...

hiihdit taas ökyhyvin!
oli taas jännää katsottavaa.

hiianoa, kiitos ja onnea!

Anonyymi kirjoitti...

wow, hyvää! you are so good right now, what have you done? ;) no - i know you are just very very good, you deserve all this. :)
take care, good luck for the next competitions and maybe see you in schonach.
hyvää sunnuntai!!

Anonyymi kirjoitti...

loistavaa jälkeä TAAS. Pärjäät niin upeasti, että kommentointi rupeaa käymään vähän yksitoikkoiseksi.. Mutta sehän ei meitä haittaa :)

huippu setitys myös sunnuntaina!

elinah

ala kirjoitti...

hei anssi, you are great and handsome:) best wishes !!!

tanja kirjoitti...

elinah samaa mieltä ;D !
onnea ja oot ihan mahtava! maailman paras, ei vaan mun mielestä mutta myös kun kattoo tuloslistaa :-D EI YHTÄÄÄ HUONOSTI SIIS.

onneaonneaonneaonnea

ei voi kyllä kukaan käsittää kuinka paljon vaivaa sä oot nähny menestyksen eteen. ihan ylitajuttomasti ja vielä sitäkin enemmän ja siihen yliyliyliharva pystyy. au oot niin ansainnu kaiken hyvän ja menestyksen ja 1000000 kertaa enemmänkin siitä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea nyt tämän päiväisestäkin voitosta(: Hyvin kulkee hyppy ja hiihto. Näyttää tosi hienolta sun hiihtos !

- Sanski

Anonyymi kirjoitti...

Meni kyllä taas niin hienosti että huh huh tosiaan! Sulla on menny aika tasasesti tämä kauden alku 3,1,3,1 Eilen jo sanoin vitsillä että kyllä se kaiken järjen mukaan pitäs tänään voitto tulla, ja niinhän se tuliki. Hyvää menestystä vaan jatkossaki:) Tuosta haastattelsta vielä pakko sanoa sen verran, että yllätti vähän ko sanoit että hiihto ei tunnu ikinä kisoissa hyvältä. Miten oon aina luullu että urheilijat urheilee siksi että se on hauskaa;)

Lotta kirjoitti...

Hienosti män viikonlopun taistot! Nyt ei onneksi hyökännyt norjalainen koira tai nainen sun eteen ladulle!:)
...ja mitä tulee keltaiseen liiviin.... looking good! :o)

Lotta

Anonyymi kirjoitti...

Oli aivan mahtava katsoa sinua taas palkintopallilla. Sen varmaan kuulivat naapuritkin, kun serkun kanssa innostuttiin kannustamaan loppukirissä:D! Tsemppiä jatkoon!

Anonyymi kirjoitti...

onnitteluja satelee hirmusti joka viikonloppu,mutta minkä sille voi kun on vaan paras ! ;>

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut jälleen kerran! Oli taas kiva katella sun meininkiä niin mäessä kuin ladullakin, vaikka sanoitkin, ettei hiihto tuntunut kivalta.

Pakko mainita vielä, että sun haastattelut on kivoja, ja ne alkaa usein hymyilyttämään. Sulla on ihanan positiivinen asenne! Tsemppiä jatkoon :) Niin ko on jo monta kertaa todettu, se keltainen liivi sopii sulle hyvin.

tiina kirjoitti...

Mahtavaa Anssi ! Olet kyllä niin paras yhdistetyssä ja todellakin voittosi ansainnut:)

Anonyymi kirjoitti...

onnea, oot pärjänny tosi hyvin :) sun haastatteluja on niin ihana kattoo ku oot aina niin ilonen ja positiivinen, tulee itekkin tooosi hyvälle mielelle :D onnee seuraaviin kisoihin! kiva muuten ku jaksat kirjotella tänne näin tiheeseen tahtiin, vaikka sulla varmasti on melko kiire aina.. onnea hienoista sijoituksista vielä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sitä kauhisteltiin, että miten käy suomalaisille nyt kun Manninen lopetti. Loistavaa, kun tämä yksi vetää kisasta kisaan keltainen liivi yllä:)

Anonyymi kirjoitti...

morroo mr.koivuranta!Löysin vasta äsken nää sivut ku seikkailin ympäri nettiä.8)No joo,viikonloppuna tanssin ripaskaa ku tuli se loppukiri kamppailu ja kukas sitä pääsikin kolmanneksi. ;)Tosi mahtavasti menny sulla ja tsemppiä myöskin jatkoon!( täältä korvesta)
J.L.

Ellu kirjoitti...

Mahtava viikonloppu taas takana! 3.sija ja voitto. Ja keltainen liivi säilyy vielä. Se sopii sulle tosi hyvin ;) Ja hyvät myöhästyneet Itsenäisyyspäivä onnittelut.

Anonyymi kirjoitti...

Oli taas ihan kohtuu viikonloppu vai mitä!? :D Onnea voitosta!

Anonyymi kirjoitti...

we want pictures !
onnea 3,1 sarjan jatkamisesta :D
luetko muuten näitä kommentteja?

Anonyymi kirjoitti...

Niin ko Sanski jo totesikin, aika monet varmaan oli tosi skeptisiä tän kauden suhteen sekä yhdistetyn että mäkihypyn puolella. Must on hienoa huomata, et vaikka "vanhat papat" Manninen ja Ahonen lopettikin, niin niiden tilalle tuli heti nuoria (Anssi yhdistetyssä ja Larinnon Ville mäen puolella), jotka on ns. täyttäneet niiden paikat :) Ja hienosti onkin täyttäneet. Samaan malliin ko meno jatkuu, niin ei voi muuta kuin hymyillä :) Keltainen liivi näyttää vaan niin hyvältä... :)