Anssi Koivuranta

16.12.2008

Lounasta odotellessa..

Tervehdystä taas pienoisen, mitään sanomattoman, hiljaiselon jälkeen!

Heti alkuun pitää sanoa (alkuun heti ettei unohdu) terveiset täältä etelän auringosta!!
God damn että tuntu hyvältä päästä sanomaan noin! Joku hölömö varmaan jo ehti kuvitella että meikäläinen makaa jossain palmun alla, iho käristen ja juo pinacoladaa! EI NYT SENTÄÄN! vielä.
Tosiasiassa ollaan nyt Itävallan Ramsaussa leireilemässä ja valmistautumassa viikonlopun kisoihin, jotka pidetään täällä. 
Just äsken tulin hiihtämästä.. keli oli ihan loistava! Aurinko paisto ja pakkasta oli vähemmän ku viis mutta enemmän ku yks. Eli aika kohillaan!? Ajattelin nyt kirjoittaa samalla ku odottelen, että kokki valmistelee meille jotain pientä courmee lounasta..  no joopajoo, mut ruokaa kuiteski!
Mulla kyllä vähän jännittää että onko mulla lähellekään kaikki urheilukamat mukana, kun laukussa on enemmän joululahjoja kuin urpoiluvermeitä! Tietämättömille siis vielä tiedoksi että meidän joukkue viettää joulun täällä Ramsaussa. 

Nyt tuli käsky syömään.. Kirjoittelen myöhemmin lisää!

Kiitti muuten kaikille äänestäneille!! (tulipa ihan poliitikko fiilis!! jestas!)


19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellesi että jaksat kirjoitella tänne ja tehdä työtä sen eteen että sinut tunnetaan muuallaki ku kotipaikkakunnalla :) mukavaa jouluodotusta! -jaana

Anonyymi kirjoitti...

Äänestetty on kyl juu.:D Ootko "joutunut" viettämään paljonkin jouluja ulkomailla kilpailujen ym. takia?Sun juttuja on muutes kiva lukee,aina alkaa hymyilyttää.:D

tanja kirjoitti...

hihii!
just tommonen ihana hiihtosää! viikonloppuna lähden itse keski-suomeen ja tarkoituksena olisi päästä hiihtämään niin paljon kuin on mahdollista kun en täällä pkseudulla omista suksia. nekin sukset tosin ovat ikivanhat sukulaisilta ja niiden huoltajana toimii _erittäin ammattimainen_ ukki joten hiihtokokemus on erittäin nautinnollinen kun ottaa huomioon kaiken shitin lisäksi hiihtotaitoni :D mutta silti, se on parasta ja parasta koko talvessa yhdistetyn &mäkihypyn kauden lisäksi (joulukin) ja olenkin odottanut tätä... vuoden. ois jo kutina päästä ladulle:)

pidä hauskaa ja treenaa, hiihdä ja hyppää kovaa kun meitsi tunkee suuhunsa rasiallisia suklaata :---D

ääääää tv-yhdistettyä ja salppuria odotellessa!

hyvä anssi hyvä anssi hyvä anssi ja kyllähän sä mahdollisesti urasi jälkeen voit siellä eduskunnassa istua. voin sinnekin sua äänestää !

Ellu kirjoitti...

Kiva taas kuulla susta :)Mitäs courmee lounasta teille tarjoiltiin...? :D
Kenelle kaikille sulla on joululahjoja, kun kassi on ihan pullollaan?! :o :)
Hyviä päivän jatkoja sinne Itävaltaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, oli taas kiva lukea sun kuulumisia :) Mullekin kelpais aurinkoinen hiihtosää ja tekis muutenkin mieli mennä hiihtämään. Tosin matkaan tulee pieni mutka, ko ei täällä pk-seudulla ole lunta... Hihittelin muuten tässä yks päivä sun kommenteille, ko urheiluruudussa oli jotain juttua ;) Mutta hauskaa joulunodotusta! Tulevia kisoja odotellessa.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun jaksoit taas kirjotella :) Hymy nousi taas korviin saakka. Mukavaa joulun odotusta ja onnea kisoihin sinne Itävaltaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moii! No minä ihan oikeesti luulin että oot jossaki etelässä! :D Sinusta oli ihanaa juttua urkkaruudussa yhtenä iltana :)Ja niinku tässä muut ovat jo sanoneetki niin nämä sinun jutut saa aina hymyilemään, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Et ole muuten ainoa jolla on tunne että jotain unohtuu... Itelläki hirveä paniikki saaha joululahjat ja kaikki muutki tavarat mukaan. Toiset lähtee etelään ja toiset taas vielä vähän pohjosempaan. Pitää tässä minunki kuulemma alkaa syömään, mutta onnea viikonlopun kisoihin. Eikö se olis 3. sija vuorossa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut näitä sivuja jonkin aikaa, mutta aiemmin en ole saanut kommentoiduksi. En tiedä nytkään, mitä kirjoitan, vaikka tuntuu että haluaisin sanoa sinulle paljonkin. Ensinnä vaikka tällainen asia, että kirjoitat erittäin hyvin, minusta on todella mukava lukea tekstejäsi. Muistan elävästi taistelujasi hiihdon kanssa. Olet ehkä ainoita suomalaisia, jotka eivät anna periksi aivan helposti. Ja minä seuraan todella monia eri lajeja, ja luulen tietävänikin niistä jotain.
En jotenkin pysty kirjoittamaan, kun tiedän, että tämän tekstin voi lukea kuka tahansa. Niimpä pyydän sinulta jotain sellaista, josta ymmärrän jos kieltäydyt. Nimittäin sähköpostiosoitettasi. Ehkä helpointa on, jos voisit lähettää minulle jotain. Lupaan, etten tahallani häiriköi sinua tai mitään. Myönnän, etten ole niitä aktiivisimpia faneja, joille on ehkä helpompi kertoa jotain henkilökohtaista. Mutta haluaisin siis sähköpostiosoitteesi siksi, että voisin kirjoittaa sinulle henkilökohtaisen kirjeen. Enkä kerro enempää. Joka tapauksessa onnea tuleviin kisoihin, kannustan sinua kotisohvalta aina kun mahdollista.
mietiskelija@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Moi vaan, olipa kiva kun olit ehtinyt taas kirjoitella, ja täytyy kyllä yhtyä edellisiin, sulla on niin hauska kerrontatyyli et sun tekstejä lukee erittäin mielellään ja hymy huulilla. Huh, maailman pisin lause! Joo, no mutta kovaa tsemppausta tulevaan kisaan (: Nauti auringosta, meillä on aika pimeää vielä täällä pohjolassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei ANSSSI, nyt mä keksi. Sun pitää tehä semmoinen jäätävä kuvareppis teidän joulusta siellä! Vähän fiiliskuvia ja glöginhöyryistä tarinaa, joohan :)?

elinah

tiina kirjoitti...

Ihanaa, uutta postausta!
Näitä postauksia on kyllä niin kiva lukea missä vaan kerrot päivästäsi :) Itsekkin pääsen hiihtämään parin viikon sisällä, toivottavasti nuo kelit ovat silloin hyvät myös täällä Suomessa ! :)

suomityttö kirjoitti...

Sen oon jostain lukenu et Anssilla on eka joulu pois kotoo vai oonko väärässä.. :O emt. no juu kiitti taas ku kirjottelit ja vietähän mahollisimman suomalainen joulu siellä "etelän auringossa";D

Anonyymi kirjoitti...

Pesaan ideaa, missä ehdotettiin joulufiilistelyjen postittamista tänne sieltä teijän kisoista ja joulunvietosta!!:o) hyvä idea! Liekö joku joukkueen jäsen joulupukin roolissa (Jaska, Lauri?!?...Anssi ite?! who knows:D)

salppurilla nähhää!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, kyllä tännekkin päin kelpaisisi tollanen hiihtosää:) Ei muuta kuin tsemppiä viikonlopun kisaan ja hauskaa joulun odotusta. Harmi vain ettet voi viettäää joulua suomessa:(

Sophie kirjoitti...

have fun in Ramsau :)
and good luck!

Anonyymi kirjoitti...

joo no ei se auttanu munkaan muuta kun kirjottaaa ! tuun aina NIIIIIIIIIIIIN hyvälle tuulelle kun oot kirjottanu jotain :) aina pistää tosissaan hymyilemään.

Hyviä jouluja sinulle !

- s

Anonyymi kirjoitti...

Heti tuli mieleen, että olet jossain palmun alla... Itse olin tänään menossa hiihtämään, mutta lumipa päättikin sulaa pois. Hyvin tulit toiseksi tuossa nuori urheilija- äänestyksessä:) Ja jopa 3009 ääntä !

Mäkin kannatan tuota, että kuvia teidän joulusta tänne:> Ja videoita myös!

Anonyymi kirjoitti...

täytyy munki sanoo et kiva noit sun juttui on lukee :) no hyvä että siellä on lunta ja tommonen talvinen sää ku täällä sitä ei oo:/
onnea viikonlopun kisaan(: