Anssi Koivuranta

20.12.2008

Arvontatuloksia

iida käski kertoa miltä tuntuuu.. saamansa pitää! 

Tässä Teille suoraan sähköllä tuutattuna sensuroimatonta tunnetta Itävallan maalta:

En tiedä jysähdinkö niin pahasti olosuhteiden uhriksi joutumisen takia (tekosyy) että nyt kertakaikkisesti tuntuu kipeältä! Voiko "suuttumukseen" guolla? ei varmaan, mutta kuulemma voi tulla kipeäksi ja niin mulle nyt taitaa käydä! Pojan heikkoutta on tämä! 

Kai sitä tästä päivästäkin on haettava ne positiiviset tulokset, mitkä eivät ole samat kuin kehonrakennuksessa tai kuulantyönnössä.. Meidän lajissa mennään puhtaasti kaurapuurolla ja tänään  sain hyvää tulosta aikaan hiihtoladulla! Talven nopein hiihtoaika versus muut khiissit ja siitä kiitoksena kauden huonoin sijoitus! On se hieno tunne kun tietää että osaa..

Mutta huomenissa uus päivä! Sinne sillä samalla, rennolla fiiliksellä mikä oli kahdessa ekassa viikonlopussa! Tai ei se kyllä vieläkään mihinkään ole kadonnut.. huonolle tuurille ja paremmilleen ei voi mitään! ei ainakaan vielä tänään voinut ;)
Laskeskelin että tän talven trendi on ollu se, että parannan sijoitusta kahdella edelliseen päivään verrattuna, elikkäs huomenna voi olla sija 16 paperia!! Nämligen!

Öitä! Huomiseen!

Ps; voipi muuten olla niin ettei tästä meidän hotlasta pääse pihalle vasta ku keväällä!! sen verran jykevästi puskee nyt valkoista vettä taivaalta!


3 kommenttia:

suomityttö kirjoitti...

No jeps. Onnea vaan huomiseen.. Pistetään tää päivä olosuhteiden piikkiin;)

tanja kirjoitti...

en nähnyt kisaa kun olin autossa matkustamassa, mutta iltalehestä kyllä luin otsikolla "kauden suurin vitsi" tj ja sellanen se oli. harmittaa urheilijoiden puolesta. tai no ei harmita muiden kun sun :<

Anonyymi kirjoitti...

No oli kyllä sellasta arvontaa koko mäkiosuus. Taitaa täältä käsin olla vaikee saada sulle parempaa mieltä ja fiilistä vielä kun se funssa pukkas päälle, mutta me pidetään täällä kaikki peukkuja pystyssä sulle! ja paranemisia! <3