Anssi Koivuranta

11.12.2008

Joulufiilistelyä

kiitti taas aktiivisesta kommentoinnista!
Voisin taas kertoilla lyhyesti qlumisiani, vaikka tältä päivältä.. Heräsin, aamu"palaveri"/aamukahvi managerin kanssa, Laurin (Asikainen, asuu jo toista väliviikkoa meikän kämpillä eikä halua mennä kotiin)((PUMMI)) kanssa musisointia, hiihtotreeni, lounas, taas yritystä tuottaa musiikkia, mäkitreeni rukalla joka meni ihan reisille heti alkuunsa kun hyppytornin hissi louhahti jo ennen ensimmäistä nousua!! Laskettiin sitten Laurin kanssa kolme kertaa alastuloa! Voi kyynel mitä urpoja ollaan! Alastuloa!! Oli muka hauskaa.. Noh, pääasia että on hauskaa!  Sitten kämpille ja taas ruokahommia. Tällä hetkellä paistetaan pipareita ja lämmitetään saunaa ja glögiä. Pakko hakea vähän ennakkoon joulufiilistä kun tämä joulu jää vähän niin kuin välistä.. Jäädään Itävallan Ramsauhun joulun ajaksi, joten ei sitä voi oikein laskea.. ikävä tulee varmasti kunnollista kotijoulua. Eka kerta, joulu poissa kotoa. 

Nyt kun sauna ei vieläkään ole tarpeeksi lämmin, niin voisin tylsistyttää teitä vähän lisää ja antaa vaikka vastauksia esitettyihin kysymyksiin. 
Arvoituksellinen Mr. tai Mrs. Anonyymi kysyi joukkueestamme ja siitä miten tullaan toimeen.. no äärettömän hyvin! Meillä on ihan loistava joukkuehenki ja ollaan aika paljon yhdessä, tai vähintäänkin yhteydessä vapaallakin. Jannen ja Jaakon ja Laurin kanssa tulee oltua eniten yhteyksissä ja yhdessä. Tälläkin hetkellä  "lortto" (Lauri) on tosiaan meikäläisen kämpillä ja juo glögiä.. Kyllä jätkien kanssa tulee oltua vuodessa noin 200 päivää yhdessä, onneksi tullaan toimeen!!

Hienoa asennetta tuon Lahden suhteen! Nyt kaikki vaan laittamaan joulukirjettä sukulaisille ja ystäville Lahden kisakutsulla höystettynä ja lyökää koko netti tukkoon ajatuksesta; Kaikki lahteen seuraamaan yhdistettyä!
Tässä minun joululahjatoiveet.. 20 000 ihmistä lahteen.. ei ole edes paha kun vertaa että kuinka kiltti oon ollu, kiitos!

Balaillaan!

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miehet keittiössä?! paistatte pipareita, sulosta... kai ne sit onnistu kans?:D

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, pipareita :) Toi oli niin sydäntä sulattavaa.. Seuraavaan urheiluruutuun sit vaan juttu tästä :D

Lahdessa sitten nähdään kuinka kiltti oikeesti oot ollu eli toteuttaako joulupukki toiveen.. Uskon kyllä, että toteutuu!!

Terkuin,
Anne

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa jotku muutki harrastaa samansortin pikkujouluja ko me, sauna vaan puuttu. On tosi mahtavaa lukea näitä sinunki normi kuulumisia, näitä vaan lisää! Leipurina tietty kans kiinnostaa, että onnistuko ne teän piparit? Mulla on visiin vaihteeksi vähän tylsä ilta tai jotain;)

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa puuhastelua siellä kisojen välillä.:) nam, pipareita.
Kauhea hinku kyl ois sinne Salpausselälle ja toivottavasti lähtee mukaan paljon porukkaa nii saat toivees toteutuu. Hyviä jatkoja ja ihana et jaksat kirjoitella. On aina mukava kuulla miten menee..:D

Anonyymi kirjoitti...

Haa, joku muukin käyttää sanaa urpo! :) Mulle aina nauretaan, ko tungen sen joka paikkaan...

Oli kiva lukea sun kuulumisia ihan noin arjen keskeltäkin. Kai teiän piparit onnistui? ;) Sun kommentteja on muutenkin hauska lukea ja aina alkaa naurattaa tai vähintäänkin hymyilyttää. Nytkin ehdin lukea suurin piirtein kaks ekaa riviä, ko alkoi naurattaa :D

Eiköhän se joulupukki toteuta sun toiveen; luulisin ainakin, et oot ollu sen verran kiltti, että se vois toteuttaa sen :)

tanja kirjoitti...

ää iso hymy!
niinkuin Anne sanoi, urheiluruutuun just juttua :D

kiitos ihana postaus!

tiina kirjoitti...

Ihana postaus!

Kuulostaa aivan ihanalta tuo glögi ja piparit, nam! :)

Anonyymi kirjoitti...

oi miten sulosta, sinä ja lauri leipomassa pipareita :) näistä sun kirjotuksista tuloo kyllä oikiasti hyvälle tuulelle ja alkaa pikkuusen hymyilyttämähän :D

Anonyymi kirjoitti...

Monesti oot käyny taivalvaaralla tänä talvena? :)
-jaana

suomityttö kirjoitti...

Eihän piparit palanu? Onko kellää tietoo et paljoko maksaa lippu salpausselän kisoihin? sinne ois niiiin siisti päästä;D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän sinne Salpausselälle toivottavasti kunnon gängi saahaan kasaan :) Toivotaan, et joulupukki ton sun toivees toteuttaa. Oishan se fiilis yleisössäkin jo ihan mieletön =) Varmaan sit kyl kilpailijoista kanssa..

Suomityttö muuten, ei ne liput sinne omaisuuksia maksa. Jos ostat yhelle päivälle lipun, ni jotain 15 euroo suunnillee. Ja sit on opiskelija-ja koululaislippuja, ni tulee vielä paljon halvemmaks ja kaikki kolme päivää on siin nipussa..

suomityttö kirjoitti...

okei. kiitos tiedosta:) pitää kattoo pääsiskö:D

Anonyymi kirjoitti...

Täältä ainankin ollaan tulossa salppuriin ja kaverin kanssapa vielä :) Eiköhän tässä nyt aleta toteuttaa Anssi pojan joululahja toivetta ja kasataan ladun varteen kunnon kannustusjoukot!:) Hyviä jouluja jo näin etukäteen ja onnea tuleviin kisoihin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Salppurille ollaan tietysti tulossa :)Minäki leivoin pipareita viime viikonloppuna ja söin sitä taikinaa hulluna ja tuli ihan hirvee olo! :D

Christina kirjoitti...

hei, sad that you can´t be home christmas, but i hope you have a nice time aswell in austria. of course it´s not the same like home but if there is also snow.. well maybe a little bit ;)
take care of you! :)

Ellu kirjoitti...

Oii.. :) pipareita ja glögii + sauna! mä tulisin kyl mielelläni teidän poikien kanssa saunaan :) noh, ei taida onnistuu.
voi ei! mä en pääse salpausselälle ;(( mut hengessä mukana! ihan oikeesti!
haleja ja pusuja anssille♥

Anonyymi kirjoitti...

Ellu en minäkää pääse salpausselälle, täältä taivalkoskelta on ihan liian pitkä matka. Anssi vois ottaa kyytiin ;)
-jaana

Anonyymi kirjoitti...

Huvittaisi kovasti tulla Lahteen, saa vain nähdä pääseekö täältä korvesta mitenkään sinne päin... Monta kertaa olen jo ollut tulossa mutta ei koskaan ole päässyt tulemaan.
angstangst, mutta ehkä vielä joskus. :D

Anonyymi kirjoitti...

ois kiva tulla kattoo niitä kisoja siine Lahteen mutta eihän täältä korvesta mihinkään pääse...Onneks tv on keksitty!:D jei.

Anonyymi kirjoitti...

Et sinä meitä tylsistytä puheillasi, päin vastoin. hauska kuulla kuulumisiasi kisojen välisenä aikana:) Mitenkäs piparit onnistui?