Anssi Koivuranta

19.12.2008

Tilanne ennen huomista kisaa

Morjensta!
Nyt sitä lunta tulee oikein amerikan tyyliin! Isosti ja kovaa.
Tämän päivän tilannekatsaus; vedettiin aamupäivällä kaks treenikierrosta mäessä ja kolmas kierros, joka olisi toiminut varakilpailuna, jouduttiin perumaan vaihtelevien sääolojen takia. No minun mielestä ne ei kyllä kovin paljoa edes vaihdelleet, kun lunta tuli ihan tolkuttomasti ja tuulta oli enemmän kuin tuulitunnelissa koskaan! Että tämmöstä tänne.. 
Just tultiin "yskäpuikkojen" testauksesta ja meinas anssilla ampua panic buttonin pohjaan, kun kuudesta parista piti valita huomiselle kaks paria, enkä osannut päättää yhtään! Ilmeisesti meikästä on tullut tunnoton koska en tunne mikä suksi luistaa ja mikä ei. Onneksi meidän ammattitaitoinen, erittäin massiivinen huoltoryhmämme osasi auttaa turakaista hädässä ja pari paria löytyi! Niistä toisilla sitte huomenna survotaan. Saas nähdä miten valinta onnistuu meikäläiseltä huomenna..
Meidän joukkueesta positiivisia ja ei niin positiivisia uutisia: 
-Janne on ilmiliekeissä mäessä ja Jaakko sillai semiliekeissä
-anssilla hieman vaikempaa
-jaakko hieman kipeä
-lauri ja ville ihan ok!
-anssilla ikävä kotiin
-kohta on joulu!
-ei päästä kotiin
-huomenna kisa!
-keltainen liivi aiheuttaa mediakiinnostusta, mihin en ole tottunut

Näistä sekaisista tunnelmista meikä häippäsee nyt pelaamaan lentipalloa!

Soon Mroo!

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai keltanen liivi herättää media kiinnostusta;) Oli pakko taas alkaa kirjottaan kommenttia, ko nämä sinun jutut saa aina niin hyvälle tuulelle! Tuo elinahin idea siitä että kuvaisitte teän joulun sielä oli aivan mahtava! Olis kiva nähä sitä kulissien takasta elämää... Eipä mulla taas oikeen mitään sanottavaa ole, mutta koitahan pärjätä ja kirjottele taas kuulumisias.

Sophie kirjoitti...

hei anssi! that is so sad that you can't go home for christmas, but i think you will have a nice time with the guys aswell :) Secondly, I hope that tomorrow there will be not so much wind ans snow as today... just worried about you and the guys... so i wish you all the best for tomorrow! And I hope that everyone is feeling great again soon!
Hyvää joulua ja onneks kilpailuun. i really gotta improve my finnish writing skills xD but i better understand than write.. :)
morooo, Sophie

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kisa saadaan käytyä huomenna, ettei sitä tarvitsisi sää olojen takia perua! Ei muuta kuin tsemppiä huomiseen kisaan, täällä taas katsotaan telkkarista ja kannustetaan sua, toivottavasti voittoon tai palkinto pallille asti!

tiina kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin Anne!
Eli toivottavasti kisa pidetään :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Anssi voitat nyt tulevan kisan :)

suomityttö kirjoitti...

Voi että raukalla kotiin ikävä:) koitahan pärjäillä.no syöttäkää Jaakko täyteen lääkettä nii eiköhän parane;) noo eii. Muista Anssi voittaa huominen kisa ja pitää keltanen liivi päällä. Tsemppiä koko Suomen joukkueelle!<3

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin taas mukava lukea kuulumisia sieltä maailmalta.:) Oispa täällä suomen eteläpuolellakin lunta, että pääsis hiihteleen. Ja sitten toiseksi paljon onnea ja menestystä huomisille kisoille, keltanen liivi pysyy vielä yllä niin saat vielä vähän enemmän kiinnostusta kaikilta.:D

Anonyymi kirjoitti...

kiva ku jaksat kirjottaa tänne anssi, niinku muut jo tässä on sanonu nii näistä sun jutuista tulee hyvälle tuulelle :) ONNEA huomiseen kisaan, ja taoivottavasti sää ei haittaa teidän kisaamista :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauhiasti tsemiä huomiseen kilpailuun! :)

tanja kirjoitti...

rukoillaan kisan puolesta.
ei tässä muuta ja survohan taas urakalla!

Ellu kirjoitti...

Jes! Kohta alkaa mäkikisa, toivottavasti hypätään. Paljon tsemppiä tän päivän kisaan, vaikka tuskin tätä luet ennen kisaa...
ja voii, on sulla ikävä kotiin ;( tuli ihan surkee fiilis, kunpa olisit täällä suomessa :) pitäkää pojat toisistanne huolta!
terv. ellu, joululomalainen :D

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän täällä sitä joulufiilistä sitten vielä ole kun kotia pääset :) Tv kakkosella ihana haastattelu susta juuri nyt ja mukavaa tuntuu olevan moottorikelkkojen kanssa :D :) Eiköhän se keltanen liivi päällä pysy :) Tsemppiä kisaan!!

Anonyymi kirjoitti...

Tulee vähän myöhään, joten tuskin luet tätä ennen kisaa, mutta joka tapauksessa tsemppiä hiihto-osuudelle, vaikka mäki menikin vähän poskelleen. Pidetään peukkuja! :)

Ja niin ko joku jo totesikin, niin se moottorikelkkailujuttu, mikä tuli ennen kisaa, oli loistava :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kiva sää siellä, lunta tulee niin ettei kaikissa kuvakulmissa saa selvää kuka hiihtää...
Keltainen liivihän Anssilla pysyy joka tapauksessa päällä, vaikka tuo mäkiosuus vähän normaalia huonommin menikin. Eikös Anssilla ollut yli 120 pisteen johto?

Kiva muuten katsoa tuota hiihtoa, kun kameran linssi aivan lumessa... Nojooo, sauvo ne kaikki kiinni:)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko lisätä, mikä tuo moottorikelkkajuttu oli? :D Meni ilmeisesti ohi siinä vaiheessa kun olin syömässä...

Ellu kirjoitti...

no voi ei!! kirjotin piiitkän kommentin ja sitten ku piti lähettää, se jotenki epäonnistus :/

hmm.. mitäs siihen kirjotinkaan?! :D 18. ja keltainen liivi säilyy. Hyvä juttu, että säilyy vähän heikommankin suorituksen jälkeen.
niin ja se moottorikelkkajuttu sanskille tiedoks, oli anssista tehty haastattelu. Se näytettiin jo viime sunnuntaina urheiluruudussa, mutta näköjään tänäänkin. Mua hymyilytti koko haastattelun ajan, olit Anssi niin hyvä! :D
Tsemppiä huomiseen kisaan!

Anonyymi kirjoitti...

voi, toinen meinas pelloille eksyä hiihtelemmään, kun lumi sokasi näön! :D
Parempaa suunnistussäätä huomiselle!