Anssi Koivuranta

10.12.2008

Tulossa on...

Morjestusta!

Nyt on sitte viimeviikonloppu nollattu ja katseet on tulevassa.. Kiitos ihan älyttömästi onnitteluista ja muusta palautteesta!! Se auttaa jaksamaan ja tsemppaa aina! Hyvinä ja huonoina hetkinä.. Kyllähän se niin kuitenki on ettei kukaan, edes yksilölajin urheilija pärjää yksin!

Joku kommentoi tossa tätä minun lajivalintaa ja siihen liittyvää arvostusta (jos nyt ymmärsin oikein).. On totta ettei yhdestäkään yhdistetyn urheilijasta ole tullut elävää "legendaa" eikä laji ole niin tunnettu kuin "big brother" eli mäkihyppy, MUTTA, hyvät ihmiset ja lajin ystävät, se on teistä aika pitkälti kiinni!! Eiköhän oteta porukalla tavoitteeksi hankkia lajille lajin ansaitsema suosio!? Otetaan mäkihyppy kiinni! Se onnistuu vain Teidän avulla.. teillä pitää olla aktiivisia! 
Vitsi olis äärettömän hienoa, jos Salpausselän kisoissa, meidän lajissa, olis 20 000 katsojaa!

Viedeoista sen verran, että kohta alkaa filmi pyöriä ja KUVAA TULEE! 

Onko kenelläkään mitään ideoita miten sivustoa voisi parantaa?

-keltuainen (edelleen)


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ottaen huomioon, että suurin osa kommentoijista on naisia, niin LISÄÄ KUVIA ;D

olis mukava myös jos jaksaisit tai ehtisit jossain välissä kirjoitella pitempiä postauksia, esimerkiksi siitä miten valmistaudut kisaan tai mitä mielessä liikkuu kisan aikana.. Tähän vois vastata niinku matti, "P***uhan se on ainna mielessä, mutta hypätään nyt ensin" ;D

elinah

Anonyymi kirjoitti...

Tosi paljon onnea Sulle viime viikonlopun kummastakin onnistuneesta kilpailusta. Oli ihanaa katsoa sunnuntaina, kun tulit suomenlipun kanssa maaliin. :)

Oli juttua siitä, että yhdistetty ei ole niin suosittu kuin mäkihyppy. Ainakin mä tykkään mieluummin katsoa yhdistettyä juuri siksi, että siinä on kaksi eri lajia. Jännitystä tulee siinä, että tilanne voi muuttua hiihdossa aivan toiseksi kuin mikä hyppyjen jälkeen on ollut. Mäkihypyssä ei mun mielestä ole niin suurta "dramatiikkaa". Onks muuten mahdollista, jos olisikin niin, että ensin hiihdettäisiin ja vasta sen jälkeen on hyppäämisen vuoro? Mutta siinä tapauksessa taitaa olla vaikeampi siirtää hiihdossa tullut aikaero kilpailijoiden sijoituksiin hyppykisaa varten?
-tuija-

Anonyymi kirjoitti...

Yhdistetyn kisoja oon aina ollu kattomassa Salpauselällä! Eli jos mä tuun kattomaan, niin enää tarvitaan Anssin laatimaan tavoitteeseen 19 999 ihmistä, siis seuraamaan nimenomaan yhdistetyn kisoja! :o)

Anonyymi kirjoitti...

mun sakis on tulos kans salpausselälle ainakin neljä ihmistä kattomaan nimenomaan yhdistettyä ja mäkihyppyä..nyt vaan sana kiertämään, niin eiköhän se 20 000 aika nopeasti täyty;D

suomityttö kirjoitti...

Kiitos taas ku kirjottelit tänne:)no jaa niitä videoita tosiaan voisit laittaa ja kuvia vähän enemmän.. mää kans tykkään yhdistetystä enemmän ku mäkihypystä just sen takia ku siinä on kaks lajia.. niinku tuija sanoki. Mutta eikö ookki olemassa yhteislähtökisoja joissa hiihdetään eka ja sitte vasta hypätään? ainaki muistelen niin:) asun nii pohjosessa et en oo vielä päässy kattoon salpausselälle kisoja mutta kyllä aion sinne päästä;D

tanja kirjoitti...

tää pleissi on täydellinen, oot uniikki kun jaksat meille faneille pitää blogia ja vielä näin usein postata. meiän kone melkein menee joka päivä jumiin kun vielä sen avautuessa olen jo avaamassa nettiä ja kirjoittelemassa tätä osoitetta :D

olin viime vuonna elämäni ekan kerran katsomassa yhdistettyä ja mäkihyppyä salpausselällä ja miten siinä kävikään ton tuulen kanssa. vanhemmat sanoi heti ettei enää IKINÄ raahauduta tänne, mutta minut nähdään iiiiihan varmasti eturivissä ison plakan kanssa !

:)

Anonyymi kirjoitti...

Yhdistetyn ongelma Suomessa on varmasti se, että menestymisen perinteet eivät ole niin pitkät kuin esim. mäkihypyssä. Yhdistetyn lähes särkymätön mitalliputkihan on alkanut vasta 1995. Uskon ja luotan, että arvostus tätäkin, maailman ehkä hienointa, lajia kohtaan nousee koko ajan sillä onhan meillä jo mielettömiä legendoja, Samppa ja Hannu ehkä suurimpina.. Ja tällä hetkellä loistava nuori kaarti jatkamassa edellä mainittujen jalanjäljissä :) Uskon, että eräs Anssi voidaan ainakin lisätä tuohon legendojen sarjaan ;)

Tämän kauden kilpailu-uudistus varmasti lisää myös yhdistetyn katsomisen mielekkyyttä! Muistan hyvin sen kun mäki ja hiihto oli eri päivinä..ihan hillitön jännitys päällä kaks päivää, se oli kauheeta :)

Okei, ketään ei enää jaksa lukee tätä..romaani loppuu..

Terkuin,
Anne

ps. Kiitos Anssi, että jaksat kirjotella tänne! On mukava kuulla mitä kuuluu, välipäivinäkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakijn olen tulossa salpausselälle kisoja katsomaan! Eihän sitä voi välistä jättää. Toivotaan että tavoite 20 000 katsojaa tulisi täyteen ja laji saavuttaisi arvoisensa katsojamäärän. Yhdistetty on minusta hieno laji juuri siksi että menestyäkseen siinä pitää hallita kaksi osa-aluetta. Toivotaan myöskin että keltainen liivi säilyisi sinun hallussasi Salpausselälle asti. olisi hienoa nähdä sinut siellä kilpailemassa cupin johtajan liivi päällä!:) Ja suuri kiitos siitä että jaksat kirjoittaa tänne kuulumisiasi! Tsemppiä kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Oon samaa mieltä Tuijan kanssa siitä, että yhdistetty on jollain tavalla mielenkiintoisempaa, ko siinä on kaks lajia, mitkä pitää hallita. Kyllä mä kattelen mäkihyppyäkin, mut joskus alkaa puuduttaa, ko katselee pelkästään hyppyjä. Yhdistetyssä on kuitenkin sellainen tietty jännitysmomentti loppuun asti.

Samaa mieltä myöskin siitä, että on huippuhienoa, kun jaksat kirjotella tänne näin säännöllisesti, vaikka varmasti pitää kiirettä muutenkin :)

Minäkin yritän tulla Salpausselälle paikan päälle. On tässä jo ylipuhuttu pari kaveriakin mukaan, joten eiköhän tuo Anssin laatima tavote saada täytymään, ko kaikki raahaa puolisukua mukaan ;)

Tsemppiä Anssi!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hyvästä kauden alusta! Sunnuntain kilpailua oli kyllä tosi ihana tsiikailla:)

Nää sivut on ihan loistavat! Hyvä ku joku urheilija jaksaa tsempata tännekki päin!;) Haluaisin kysyä että tuutko hyvin toimee muun joukkueen kanssa ja kenen kanssa joukkueesta liikut eniten? entä milkälaisia juttuja teillä on!
Onneksi pääsee sitte Salpauselälle katsomaan! ihanaa:)

Anonyymi kirjoitti...

tykkään sivuista juuri tämän takia, että voi kirjoitella kommentteja;) Lisäksi kirjoitat kuulumisiasi äärettömän hauskasti ja elävästi, joiden lukeminen piristää päivää.

Kaipaan silti ehdottomasti lisää kuvia reissuilta elävöittämään entisestään blogia. ja videoitahan on jo luvattu...

Anonyymi kirjoitti...

Elinahan sen tuossa tiivistiki, että ei haittais vaikka lisää kuvia ja niitä videoitaki tulis ;)

Meki ilmottaudutaan siskon kans tuonne Salpausselän 20 000 joukkoon. Anssille tulee nyt hirveät paineet pärjätä sielä, ko on tuommosen tavotteen asettanu katsojamäärästä ;)

Joku kysy että onko semmosia kisoja joissa hiihdetään ensin ja hypätään sitte, olihan niitä ainaki viimevuona. En sitte tiiä onko homma muuttunu niin ettei niitä oo enää ollenkaan...