Anssi Koivuranta

20.12.2008

Härgaasta!!

ei chiisas mitkä kansainväliset arpajaiset täällä pidettiinkään!!
Ei arpaonni suosinu.. 
Lähden nyt hakemaan lääkettä kun tuntuu että oon tulossa kipeäksi..

Kirjoitan myöhemmin lisää!

-lumipallo

9 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Aikamoinen kisa oli tosiaan..
Anssiiiiii, älä tuu kipeeks! Mä lähetän täältä Suomesta sinne voimahaleja<3 Parane sitten pian :)
Mites huominen kisa? voi ei, nyt tuli tosi surkee fiilis :/
*puspus* anssi =)

Anonyymi kirjoitti...

joo, ei tainut ihan seitsemän oikein osua sun kohdalle, tai edes lisänumero, mutta hyvin sä silti vedät!:o)
pus och kram!

Anonyymi kirjoitti...

Oli joo aikamoinen kisa.. Lumisateen takia oli jo ihan tarpeeks vaikee erottaa hiihtäjiä, ja kuvauksessa olis muutenkin ollu aika paljon korjattavaa.. Är mur. Toivottavasti huomenna on parempi sää, niin pääsette sitten ihan siedettävään keliin hiihtämään ja hyppäämään. Ja kilpailemaan ylipäänsä.

Hei, eipäs ruveta nyt sairastamaan. Me, tai no ainakin mä, haluun nähdä sut huomenna mäessä ja ladulla kahmimassa lisää pisteitä :) Kunhan sää sallii..

Anonyymi kirjoitti...

Vedä valkosipulia oikeen urakalla niin ei pitäis tautien iskee (: Ja syötä sitä muilleki tyypeille siellä niin ei sit rupee pöpöt hyppeleen tyypistä toiseen.

Joo oli kyllä melko makeen näkönen ilma teillä tänään. Tuli oikein ala-asteajat mieleen kun maikka pisti meidät hiihtään tyyliin ensilumista kesälomaan saakka oli ilma mikä hyvänsä :D

Hyvä Keltsi, pidä vaan tiukkaa kiinni siitä liivistä ;)
Tschüss!

tiina kirjoitti...

Voi ei, älä vaan tule kipeäksi :(

Anonyymi kirjoitti...

Joo kyllä sen täältäki huomas että loppupäätä ei oikein onni suosinu... Kyllä se siitä. Huomena on uus kisa, toivotaan että menee paremmin ja pysyt terveenä. Koitahan taas pärjäillä:)

Lotta kirjoitti...

toivottavasti ei tauti iske!!

Sophie kirjoitti...

couldn't watch it today :/ I've been in Liberec, but once beeing over the border i immediately called someone to tell the results... but i mean, there's much worse results than the one you had today! :D you're still the man in yellow and next time it will be better again :D
Dunno if this is true to you but i think that someone needs some better AND worse results so you got always the aim to do more than the time before! So I'm sure you'll do better next time and I will definetly watch tomorrow and cross my fingers just for you so maybe that will help!! byebye Sophie

Anonyymi kirjoitti...

Voimahaleja täältäkin! :) Tuntuu olevan nyt sitten urakalla se flunssa vallannu yhdistetyn joukkueen. Toivotaan että säästyt pahimmalta varsinkin näin ennen joulua. Pidetään peukut pystyssä huomiseen kisaan, kunhan se päästäisi läpi viemään ja sulla kunto sallisi. Tsemppiä joka tapauksessa!
Haleja tosiaan <3