Anssi Koivuranta

30.11.2008

VOITTO!!!

Tervehdyys!!

On tämä vaan nyt niin uskomaton tilanne, että oli pakko teidän kiusaksi kirjoittaa taas tänne!

Nythän on tilanne se, että tänään minun kohdalle napsahti se kauan kaivattu voitto! mitä en osaa uskoa todeksi, vieläpä kun oli kotikisat! en osaa muuta sanoa kuin että olen suunnattoman onnellinen!

Kirjoittelen taas!

Kiitos kaikille!!!! (ja kumarrus)

Ps; en viitsiny edes viralliseen tekstiin kirjoittaa että ens viikonloppuna vedän maailmancupin johtajan liivillä.. olis menny jo leuhottamisen puolelle

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!! :)) Congrats, you and janne was really amazing today. you can be so proud of you anssi :)
It´s really nice to see you winning and i hope that wasn´t the only one this season. ;)
Have a great rest evening and good luck for the next competitions (also if i don´t think you need it, you are just very good..)

terveisin,
C. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin: isot onnittelut voitosta!
Ehkä 4 vuotta sitten, 15-vuotiaana näin yhdistettyä ensimmäisen kerran kun puolvahingossa lähin kaverin matkaan Lahteen katsomaan mc-kisoja ja bongasin sieltä sillon yhen suloisen suomalaisurheilijan, joka sillon ei vielä hiihdelly maaliin ihan ensimmäisten joukossa. Tän pojan ansiosta aloin kuitenkin seurata lajia säännöllisesti. Peukut on aina ollu pystyssä saman sympaattisen ja ah niin epäsuomalaisen oloisen pojan/miehen puolesta ja tänään vihdoin oikeus voitti ;)

Toisekseeen: mielettömän hienoa, että jaksat kirjotella ja vielä näin säännöllisesti tätä blogiasi.

ps. saahan sitä ja pitääkin vähän lesoilla, kun on aihetta :P Onnea vielä ja keep up the good work

NeeCkii kirjoitti...

Just great !!:) Keep on going like that!! :)

Sophie kirjoitti...

that was sooooooooo great i was todelly happy after your voitto (haha mulla ei ole englannin sanakirja nyt mutta en voi kirjoitta suomeksi koska en tunne enough suomen sanat xDDDD)have nice party *gggggg*

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea ekasta voitosta!!! Rukan viikonloppu meni sulla kyllä tosi mahtavasti. Oli tosi upeeta seurata sun loistavia suorituksia mäessä ja ladulla. Jatka samaan malliin äläkä luovu keltasesta liivistä! Kerro Jannellekin onnittelut.

terveisin kaks violettitakkista Lahden mäkitornin juurelta

Anonyymi kirjoitti...

hieno homma! Hirmuisesti onnea!:o)

Anonyymi kirjoitti...

siistiä... Äärettömän isot onnittelut voitosta!!!!!
Tsemppiä alkaneelle kaudelle =)

Anonyymi kirjoitti...

Hahah, saa sitä ny vähä lesottaa ;D
Onneksi olkoon hirmuisen paljon vain (:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö mitä? Oot nyt paras yhdistetyn mies! ONNEKSI OLKOON MAHTAVASTA VOITOSTA!

Ellu kirjoitti...

Ekaa kertaa käyn kotisivuillasi. Kiva, kun kirjottelet näin useesti. ONNEE EILISESTÄ VOITOSTA! Aivan upeeta :) MM-kisoja odottellessa...

Anonyymi kirjoitti...

Ihan huippua Anssi!!! Onnea ihan älyttömästi! Mahtava viikonloppu oli Rukalla! Tsemppiä jatkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Ensinäkin onneksi olkoon voiton johdosta! Hieno kisa, katsoin loppukisan kyyneleet silmissä liikuttava hetki:). Saahan sitä vähän lesoilla, kyllähän tässä on aihetta siihen. Ei muuta kuin tsemppiä kaudelle ja ensi kisaan mc:n johtajan liivi päällä voittoa tavoittelemaan!:)

Anonyymi kirjoitti...

onnea ! :> viikonloppu meni sinul hienosti ja tästä on hyvä jatkaa !


söitkö kebabia ? ;>

Anonyymi kirjoitti...

No niin, ja alko se kisakausi sitten näin mahtavasti. Äiti kysy ennen ekaa kisaa et kuinkas päättyy, sanoin että voitto tai kolmas. No eka tuli se kolmas ja sitten vie seuraaavana päivänä voitto.;D Sylin täydeltä onnittelut sinne, ja samoin jannelle joka myös onnistui loistavasti. Tästä on mainio jatkaa eteenpäin, kunhan terveenä pysytte niin kaikki on mahdollista!:)

Anonyymi kirjoitti...

onneeeeeeee! sul ja Jannel meni rukal tosi hyvin :D ja iha varmaa menee trondheimissäkii:)))ootte kyl nii parhait <3

tanja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
tanja kirjoitti...

äää oot paras! onnea onnea onnea.
en ainakaan soittanut koko sukua läpi kun voitit ;) piti siitä kaikkien saada tietää.

valitettavasti jouduin lopettamaan ne fanisivusi mutta onnea kaudelle jota tulen seuraamaan ja bongailen sua sitten lahdessa.

! tanja

Anonyymi kirjoitti...

Hei hienoa ja onneksi olkoon minunkin puolestani loistavasta Rukan viikonlopusta! Ensimmäinen voitto on kyllä hieno juttu, ekstraisot onnittelut siitä :) Oli muutenkin hienoa huomata, ettei teiän nuorempien (no joo, minä paraskin puhuja, ko samaa ikäluokkaa olen :D) meno kisoissa ollu mitään kohellusta. Piti koko viikonloppu seurata suurin piirtein nenä kiinni telkkarissa yhdistettyä ja ihailla teiän suorituksia. Sanohan Jannellekin isot onnittelut.

Vedit muuten pisteet kotiin, ko "osasit" puhua haastatteluissa. On tullut totuttua suomalaisiin urheilijoihin, jotka ei saa suustaan ulos juuri mitään haastatteluissa. Hyvä Anssi! :)

Eksyin muutenkin puolivahingossa lukemaan kommenttejasi ja täytyy myöntää, että oli kiva huomata, et jaksat kirjotella usein, pisteet siitäkin :)
Ja mitä tulee maailmancupin johtajan liiviin, niin sähän voit pitää sitä ainakin mun puolesta koko loppukauden, ei sitä tarvii muille lainailla.

Tsemppiä jatkoon ja kahmikaahan Jannen ja Jaakon kanssa paljon pystejä ja pisteitä!

-Riikka

Anonyymi kirjoitti...

onnea anssi.. Mahtava suoritus, ja plussat loistavasta ja nöyrästä esiintymisestä voiton jälkeen. Vaikka noilla näytöillä kyllä sais vähän leuhottaakin!!!!! :)

tästä on hyvä jatkaa :)

-elina