Anssi Koivuranta

29.11.2008

407 huoneen asukkailla loistava avaus!

Ajattelin nyt purkaa tuntojani kauden avauskisan jälkeen... Herran jestas mikä päivä tälle hotellihuoneelle!! Janne (Ryynänen) oli parhaana suomalaisena toinen ja minä kolmas! ei ainakaan minusta yhtään hullummin... Jasson (Jaakko Tallus) puolesta kyllä harmittaa paljon, koska Jassokin olisi normaalilla nykykunnolla varmasti ollut taistelemassa aivan kärkisijoista!
Itselle kilpailusuorituksiin jäi kyllä vielä parannettavaa. Mäkiosuus meni ihan perus-suorittamisella hyvin, mutta hiihto ei kyllä omasta mielestä ollut vielä parasta mahdollista survomista.. Varsinkin viimeiset kaks kierrosta meni sellaisessa "hydeparkissa" ettei mitään rotia!! Hyvä että selvisin maaliin! Ilman kotiyleisön kannustusta tuskin olisin selviytynyt näin hyvällä sijalle... Kiitos siis myös yleisölle! Mutta tästä on hyvä jatkaa huomiselle!

edelleen; rennolla fiiliksellä ja ilon kautta!

5 kommenttia:

Sophie kirjoitti...

*woooooooohoooo* congrats to your victory *GGGG*

that was sooo awesome!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Tulihan se voitto, ku vaan tarpeeksi pitkään jakso oottaa. Oli kyllä Suomella loistava viikonloppu yhdistetyssä sinun ja Jannen ansiosta. Tsemppiä vaan teille molemmille tuleviin kisoihin:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnee anssi voitosta :)

Anonyymi kirjoitti...

gratulations! :) you are amazing and you have wonderful smile:) good luck!

Anonyymi kirjoitti...

what's a pity that you do not write in English:)