Anssi Koivuranta

25.2.2009

Yli 300 kommenttia!

Huh huh!
Kylläpäs laitoitte meikäläisen lukuhommiin! En muista millon olisin viimeksi lukenu noin paljoa!? :D
Kaikki viestit ovat ihan mahtavia ja erittäin kannustavaa lukemista!
Moni näköjään kyseenalaistaa sen että luenko edes noita viestejä, ja voin sanoa että todellakin luen! Noilla kaikilla 336 viestillä on ollut aivan suunnaton vaikutus meikäläisen fiilikseen ja "pettymyksistä" palautumiseen! Osa on ollut jopa ns. pintaa syvemmälle koskettavia elämänviisauksia.
Elikkäs nöyrin kiitos ja kumarrus Teille!
(toivottavasti ymmärrätte että kysymyksiin on aika mahdotonta vastata kaiken tämän häsmäkän keskellä, keväällä sitten! :)

Meikäläistä tosiaan rouva Fortuna potkii sieraimiin ja kurkkuun! Ei tunnu oikein hyvältä, mutta täysillä olen huomenna kilpailemassa! Eikä tämä olo ole onneksi pahentunut siitä mitä se oli aamulla.  
Hiihtämässäkin kävin.. (itseasiassa vielä on hiihtokamat päällä) ei edes tuntunut kovin pahalta. Teki vaan hyvää käydä vähän ulkoilemassa.. ainakin piristi oloa jos ei muuta! :)

Huomenna vuorossa joukkuekisa jota joka jätkä odottaa kuin pikkulapsi joulupukkia!
Tosi mahtavuutta päästä vetämään joukkueena kisaa! Mitään suuria menestyspaineita ei meidän joukkue ota vaan vedetään rennolla asenteella! Joukkue on erittäin nuori, mutta suorituskykyinen! JOS kaikki menee niin ku elokuvissa niin mahiksia on jopa mitaleille!
Kaikki ollaan otettu jo tuntumaan isoon mäkeen ja kaikki ollaan tultu sieltä jaloilleen alas, eli ihan hyvin on menny siltä osin!

Nyt ei muuta kun suomenlippumaalaukset poskiin ja kättä pystyyn! Täältä soi!

Terveisiä vielä noilta muilta jätkiltä! :D

199 kommenttia:

Mape kirjoitti...

Toivottavasti flunssanpoikanen menee ohi! Onnea loppuihin kisoihin Anssi!

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti paranet nyt pian ! JA ONNEA MUNKIN PUOLESTA LOPPUKISOIHIN ! lupaan täällä huutaa ääneni käheäksi kannustaessani teitä huomenna ja lauantaina ;))

Anonyymi kirjoitti...

No on kyllä kaikki nyt sun menestyksen tiellä!!
Toivottavasti flunssa menee nyt äkkiä ohi, että pääset viellä ihan kunnolla kilpailemaan!!
Tsemppiä!!:D

Anonyymi kirjoitti...

Tsemiä loppukisoihin! Ja parane pian :---D

Lotta kirjoitti...

Sinne ämmämmeihin koko poikapoppoolle paljon tsemppiä joukkuekisaan! Nauttikaa!!

Täällä lomaillessa on hyvä katella ensin mäki, sen jälkeen käydä vähän testaamassa itse salppurin hiihtolatuja ja sitten jännäämään teijän hiihtoja!! :o)
lycka till!

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan Anssi sulle parasta, että tauti ei pahene. Kait teillä on hyvä gameplan poikien kanssa huomista varten? :) Täällä kotikatsomoissa ainaski jännitetään ja kannustetaan kovasti, ettei mitää rajaa...

Tsemppiä sekä onnea koko joukkueelle huomisen ja lauantain kisaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Anssi<3 (: toivottavasti flunssa menee älkkiä ohi! uskon ettet ehi kaikkiin vastata.. x) juuh ulkoilma piristää kummasti (= Onnea huomiseen joukkoekisaan<33 juu maalaan suomen lipun poskee ja teen suomenlipu ja peukut pystyy (:<3 Terveisiä niille muille jätkille! :D T:Satu-Maria (: <3

eipäkuulusulle kirjoitti...

Samaa täältä päin myös! Eli toivottavasti flunssa ei pahenisi enempää, jotta pystyisit kisailemaan. Ja minulta kanssa niille "muille" jätkille ONNE JA TSEMPPIÄ huomiseen kisaan niin mäkeen kuin hiihtoonkin!!:---D JA ERITYISEN ISOT ONNEN JA TSEMPIN TOIVOTUKSET SINULLE LAUANTAIN KISOIHIN JOS OLET KUNNOSSA (TOIVOTTAVASTI OLET)<3 Huudetaan me kaikki täällä espoossa ja soitetaan kattiloilla rummutus soittoja!! ::DD ONNE VIELÄ KERRAN JA TSEMPPIÄ KAIKILLE!!

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä ja onnee huomiseen kisaan teille kaikille!! ja yritä parantua nopeesti :D

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti flunssa menee pian ohi. :) Tsemppiä ja onnea kisoihin! Kannustan! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista. Toivottavasti ei vaikuta tekemisii.

Sophie kirjoitti...

moikka! no kyllähän me ymmärrään että sä et osa vastaa kaikki kysymykset nyt. jos mä näky että viimeinen tekstilla oli yli 300 kommentejä se oli todellinen sokki mulle!
Toivottavasti huomenna ja lauantaina on hyvä ilma... sitten mäkihyppy olisi hyvin pojalle.
huomenna en osa katsoa hyppykisa telkarissa... historia koulussa -.- mutta onneksi minulla on kaveri jos voi lähtejä tekstiviestejä minulle ;P Sitten tiedän tulokset myös. Ja tottakai mä ajattellen teitä :)
iltäpäivällä sitten voin katso hiihto itsellesi =)
Tsemppiä kisoihin huomenna!!!!

-sophie

Anonyymi kirjoitti...

Mun siskonpoika on sun suuri fani. Tämä pikkumies aloitti viime vuonna hiihdon ja aloitti tänä vuonna mäkihypyn, joka on positiivinen asia ja sun ansiota. Tästä pikkumiehesta(7v.) kuullaan viellä :)

Tsemppiä kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä ihan sikana joka pojalle!

Askartelinkin jo itelleni kunnon kannustuskrääsää. Niinku sanoit, ei muuta ku liput poskille ja hurraamaan!

Kuuluu meidän kannustukset Suomesta Tsekkiin asti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian. :) Sinua kannustetaan kyllä täällä suomessa suurin joukoin, huuto on aivan varmasti kauhea. =) mitaleita odotellessa, jos ei tänä vuonna nii sitte seuraavissa mm-kisoissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä "ihan sikana" joukkuekisaan ja lauantain isoon mäkeen! Taistele sitä pöpöä vastaan, älä vaan sairastu! Kaikki edelliset yli 300 viestiä olit varmaan "ansainnut"! Me ollaan seurattu teidän tekemisiä Ylen kautta, mutta tosi kiva kun ehdit tännekin kirjoittelemaan. Onnea ja menestystä, ja muillekin jätkille tietysti:)

Anonyymi kirjoitti...

I can read your blog pretty much only with google translator ;), but I wish you and the team good luck =)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi paljo onnea molempiin kisoihin,vetäkää vaan nautinnolla niin hyvä tulee :D Valitettavasti en varmaa huomenna kerkee nähä kisaa,enkä lauantainakaan, mutta hengessä ollaan mukana :D Tsemppiä niille "muillekin" pojille.

Anonyymi kirjoitti...

Ja,että nytkö on jo tullu flunssakin...voi sua.:/Kiva kuiteski huomata,että oot jo ilosemmalla päällä:D
TSEMPPIÄ TEILLE KAIKILLE HUOMISEKS!!

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä uskallanko edes katsoa huomista tai varsinkaan lauantain kisaa, jännittää liikaa sun puolesta;) Toivon sinulle mitalia enemmän kuin mitään muuta tällä hetkellä! Onnea loppukisoihin!!!

Anonyymi kirjoitti...

Parane pian ja onnea tuleviin kisoihin!! Voitto kotiin lopuista kahdesta kisasta :) ! Tsemppiä koko joukueelle, etenkin Jaakolle joka tais tossa maanataina täyttää 28vuotta!!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti siekin sitten paranet, ettei pahemmaksi mene ainakaan. :) Ihana oikeesti lukea siun blogia, kun niin pirteenolosta tekstiä jaksaa kirjotella flunssan kourissa. Siun ehkä kannattaa eristäytyy kaikista muista, ettei muihin tartu. ;D Tai käyt räkimässä ja kurkkua selvittelemässä amerikan poikien aamukahvien luona. Hei, pitää olla urheiluhenkinen. :D

ei muuta kun onnea ja menestystä loppukisoihin, kyllä se vielä napsahtaa jos on napsahtaekseen. :) Muista sitten hymyillä aina teevee kameroille, kun on niin veikeä hymy. :)

Varmasti ollut aika.. unohtumattomat kisat, ja toivottavasti niistä vielä unohtumattomammat tulee mitalleja jahdatessa. Ei kai muuta kun onnea sitten vaan. :) Ja muista sitten myös laskeutua sieltä suurmäestä hypittäessä, ettet jää lentelemään loppuajaksi. :D

Vilma

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa yllä joku jo sanoikin, että jaksat aina kirjoitella niin positiivisesti tänne blogiisikin, upea asenne! Ja tuskin kukaan oikeasti epäili, ettet lukisi näitä meidän viestejä, tottakai sä luet kun vaan ehdit! Mutta nyt kömmit sinne peiton alle että pipi lähtee pois ja olet iskussa loppuviikon! Niin no, ensin voisit tosiaan käydä vähän moikkaamassa jenkkipoikia;) Ältsisti onnea koko loppukaudelle!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moi vaan,

Onpas tosi huonoa tuuria että pöpö iski. Kuulin äsken uutisista että olet sairastunut enkä ollut vielä ehtinyt tähän koneelle. Säikähdin jo ettet pysty enää kilpailemaan ollenkaan, mutta toivottavasti näin ei käy.

Koeta nyt kovasti levätä että jaksat poikien kanssa kilpailla. Mua harmittaa ihan vietävästi kun pitää huomenna keskeyttää talviloma ja mennä koulutuspäivään. Työpäivä siis tiedossa enkä näe mitään kisoja huomenna. Täytyy varmaan pyytää tekstareita että pysyy edes vähän kärryillä. Onnea ihan hirveesti molempiin jäljelläoleviin kisoihin.

Katri

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisella sisulla pärjäät! Paranemisia <3

Hanni kirjoitti...

On se nyt kumma kun yhdelle miehelle sattuu noin paljon huonoa tuuria. Mutta, huomenna se onni kääntyy, eikös vain? Suomalaisella sisulla voittoon -tai ainakin mitaleille! :)
Tsemppiä koko joukkueelle huomeiseen koitokseen! Oot Anssi liian ihana häviämään, kyllä sitä kunniaa jo huomenna tulee!

Anonyymi kirjoitti...

I wish you good luck for tomorrow

it would be great if you could write a few words in english from time to time (google translation is very bad)

Anonyymi kirjoitti...

Me ollaan oltu ahkeria. :) Toivotaan nyt että se flunssa häipyy. Sun pitää puhua sille oikeen nätisti. :) Flunssalle siis. Tsemppiä huomiseen joukkuemäkeen ja jatkoon. Mä ainaki huudan ääneni käheeks telkkarin eessä. :D
-Jenni

anne kirjoitti...

Toivottavasti se flunssan poikanen hellittää! Tsemppiä Paljon joukkuekisaan, myös sulle niin kuin muillekkin jätkille:) Ja lisäksi extra tsemppiä sulle lauantain kisaan:)!! Ja hei, Nauttikaa kisaamisesta! Toivotaan, että se henkilökohtainan mitalli sieltä tulee! Me ainakin uskotaan niin ja täältä kotisuomesta lähtee semmoset kannustus huudot, että kuuluu sinekkin asti :D Paljon tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Hm.. voi että miten huono tuuri voi toiselle sattuaa just nyt. Vähän sama kuin itelläni arvonnoissa. :D

Mutta, elämä antaa, elämä ottaa, se kantaa ja voi pudottaa - näinhän se Kärkiryhmä sanelee, ja ihan tottahan se on. Toivottavasti tämä elämä nyt sinnuu kantas hopeareunasella pilvellä tuon sairauden ajan, että parantuisit ja pääsisit taas täysillä jahtaamaan sitä henkilökohtaista mitalia lauantaina. :) Sie jos kuka oot sen ansainnut. :)

Aika mahtavasti luettavaa, yli 300 kommenttia. :D No kai sitä mielellään lukee kun kaikki vaan kehuu. :D Vähän huono läppä, mutta enivei, kiva kun jaksat tännekin kirjotella tässä ohella.

Ehkä Anssi olis kuule jo aika kertoa noille muillekin jätkille, ettei sitä joulupukkia ole.. (toinen huono läppä heti perään. :D)

hHei, luin siun haastattelun Veikkaajasta. Ihana se siun ensimmäisenluokan hiihtokilpailu-kertomus. Ei voinu kun hymyillä. :) onhan se sillon varmaan masentanu, mutta ootpa tainnu tuosta nousta, kun nyt olet siellä. :) (ja kolmas huono juttu, joomoi. :D)

Anonyymi kirjoitti...

Paljonpaljonpaljon paranemisia, toivottavasti flunssa jo suunnittelee muuttoa pois (vaikka onhan se hiihtohaalareissa varmasti mukava elellä).

Hurjasti onnea ja tietotaitoa koko porukalle, äänet vähintäänkin käheiksi täällä sitten loppuviikosta, niin kuulet sinne asti meidän kannustukset. Pääsenpähän taas rikkomaan tyynyjä jännityksissäni.

Kiitoksia itsellesi kun kirjoitat niin koukuttavaa blogia, ja niin, vielä kerran kaikkea hyvää loppukisoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi paljon onnea kisoihin!:) Toivottavasti flunssanpoikanen menee ohi! Kerro mukavia terveisiä myös muille kilpailioille... Mukavaa loppukisaa ja terveyttä kaikille sinne Libereciin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Paraneha pian ! (=
toivotaan että joukkuekisa meneee TOSI hyvin :)

Harmi vaan et tuli toi flunssa sulle,mut tsemppii silti.

Anonyymi kirjoitti...

hei

Unknown kirjoitti...

koettakaa tsempata ja näytä anssi sille mangustille mistä sut on tehty !!! ottakaa nyt yks mitalli sieltä ja jos sitä ei tule niin ei se mitään ensi kerralla sitten ps. lentopalloa on kiva pelata olen pelannut sitä itsekkin 5 vuotta!!!

Anonyymi kirjoitti...

moikka! tosi mukava taas kuulla sun kuulumisia, vaikka kiirettä varmaan pitää.. toisaalta oli myös ikävä kuulla, että sulle on iskeny flunssa.. toivon mukaan siitä ei kauaa ole riesaa ja pystyt kilpailla ihan täysillä :) hih, mää kyllä olin varma että sää et jaksa lukee noita yli 300 kommentia, mutta kiva jos ne anto lisäpotkua.. täytyy kyllä myöntää, että mää en ois jaksanu lukee kaikkia vaikkei se nyt ehkä yhtä kauheeta ookkaan ku jonku koulukirjan lukeminen ;D terveisiä täältäki niille muille jätkille :) ja tsemppiä teille kaikille joukkuekisaan, myös henkilökohtaseen!! <3 haha pakko vielä laittaa, että ku sanoit sen yhen haastattelun jälkee että meinasit pyörtyä sen mäen päällä niin mulle todellaki tänään kävi lenkin jälkeen niin, onneks tosin kotipihas vasta pökräsin :DD

Anonyymi kirjoitti...

Tosi paljon onnea sulle Anssi! :) Toivottavasti flunssanpoikanen menee ohi! Kerro mukavia terveisiä myös muille miehille sinne yhdistettyyn...Ilosia kisapäiviä ja hyvää terveyttä sinne Libereciin!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Paranehan Anssi pian! Onnea ja tsemppiä jäljellä oleviin kisoihin! Suomalaisella sisulla kohti uusia haasteita! :D

Johanna

Anonyymi kirjoitti...

voi että, kylläpä nyt vastustaa. paljon voimahaleja ja tsemppiä tuleviin koitoksiin

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla että näistä kaikista kommenteista on ollu apua! <3 On siis onnistuttu :) Sekin nimittäin saa näin fanina hyvän fiiliksen.

Onnea loppuihin kisoihin! Ja toivottavasti flunssa jättää rauhaan.

terkkuja kaikille pojille sinne takasin <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kisoihin,ja mä kyllä katon ne varmana :) istun sohvan nurkassa jännäämässä :> Paranehan sitten kans toooosi pian!!!
Me Sua täällä kannustetaan oikein kunnolla :) Onnea vielä tosi paljon :) Me pidetään tääl peukut pystyssä :>

Anonyymi kirjoitti...

Anssi!

Jos lääkäri sanoo, että voit startata, ni älä anna bakteerien ripaskatanssiyritysten häiritä sun elämää!

Täysillä! Hyvällä boogilla! :)

Iso onnenhalaus!

Anonyymi kirjoitti...

Helou!

Huh, kyllä täällä kotisohvalla on jännitetty sun puolesta ja huomiseksikin oon perunu kaikki sosiaaliset kanssakäymiset joukkuekisan takia! :D Harmi vaan että lauantain kisa jää ainakin suorana katsomatta, kun oon menossa Egyptiin... Mut jos lennetään Liberecin yli niin voin vilkutella!

Kiva kun jaksat aina kirjotella kuulumisia tänne ja YLE:lle, varsinkin kun kirjotat noin elävästi! Jossain vastaavanlaisissa blogeissa kun teksti tuppaa olemaan yhtä mielenkiintoista kuin jossain verokorteissa. Tosin on sekin varmaan jonkun mielestä kiinnostavaa...

Toivottavasti sun flunssa menee nyt nopeasti ohi, villasukkaa vaan jalkaan! :)

Tsemppiä toosi paljon koko joukkueelle jäljellä oleviin kisoihin, eiköhän se olis teidänkin vuoro loistaa!

Roosa

Anonyymi kirjoitti...

Kuten huomaat, ei se ainakaan kannustuksen puutteesta ole kiinni:) Joka ikinen viesti on vain ja ainoastaan sinulle. Muistan sinun maaliintulon jo Sapporon kisoista, silloinhan se mitali oli vähän niinkuin yllätysjuttu, mutta nyt vain oikeus ja kohtuus! Olisit sen ansainnut ja vielähän me siihen uskomme, täysillä!!! Nyt peitto korviin ja tauti veks ja täysi rähinä päälle huomenna ja ETENKIN lauantaina! Aivan uskomattoman paljon tsemppiä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, toivotaan että flunssa menee nopeesti ohi ja pääset näyttään vielä muille sun todellisen kunnon.

Eikös ole hyvä jos on noin paljon kommentteja niin ainakin voit olla varma että sulla on Täällä koto Suomessa paljon kannattajia, jotka uskovat suhun?

-ilona

Anonyymi kirjoitti...

Näytä sille rouva Fortunan selälle että sä oot vahvempi ko se, ei mikään Anssia kaada, ei flunssa, tuulirako eikä huonot yskäpuikot kaan! Huomaat varmaan että täällä päin on täysluotto suhun!:D
Tsemppiä jatkoon ja yritä parantua! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tekstisi on niin eläväistä ja iloista, jotenkin juuri sinuntyylistäsi, tukee sitä mielikuvaa, jonka sinusta on saanut TV-kuvan yms. perusteella. Elämäiloinen, positiivinen, sosiaalinen, kohtelias. Olisit menestyksen ansainnut. Ihana, että Suomessakin on sanavalmiita ja supliikkeja nuoria urheilijoita, jotka osaavat olla täysin luontevasti myös median edessä. Vaikutat loistavalta tyypiltä! Onnea kisoihin ja loppukaudelle.

t. yksi äikän maikka (!)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian! :) Onnea loppukisoihin, näytetään niille miten suomalaiset osaa. Voin täysillä seurata kisoja, kun on loma eikä koulu häiritse normaali elämää. Lupaan kans huutaa ääneni käheäksi (jos se tästä enää käheämmäksi voi mennä, kun mullakin tuota flunssaa on) kannustaessani teitä. Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

pikaista paranemista ja onnea<3
toivotavasti huomenna on tasaset olot kaikkille (tai ainakin teille paremmet kuin muille);)

susta oli muuten ääretömän hyvä kuva Seurassa :) ja juttu oli kanssa mukavaa luetavaa :)

jännitää jo se lauantai, mutta turha siitä sun on mitään paineita otaa ei näissä karkeloissa jaeta kun jotain metalli lipareita ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan, että flunssa menisi ohi ja pääsisit kilpailemaan huomenna ja lauantaina. :)

Harmittaa, kun on huomenna koulua kaheksasta neljään ja illalla vielä ratsastustunti niin en pääse telkkarin ääreen kannustamaan teitä ollenkaan :< Toivottavasti isä jaksais mulle lähettää tekstarin miten hypyt meni, niin pysyisin ees jotenkin mukana ;)

Onnea ja rutistukset teille kaikille sinne Libereciin! ♥

PS. Kiitos näistä ihanan elävästi kirjoitetuista blogeista! Piristävät päivää mukavasti :>

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Anssi !

Se on nyt vaan sillä lailla, että ois parempi flunssan poikasten alkaa parantumaan ja miehen päästä kisaamaan.

Ei voi olla oikeesti noin huono tuuri ;)) Voin ennustaa huomiseks sellasta loistavaa mäkihyppy ja hiihtokeliä, toivottavasti sellasta tulee sitte kanssa. Tilattu ainakin on !

Ja kaikki 300 viestiä oot todellakin ansainnu! Onnea vielä paljon huomiseen kisaan sulle ja koko joukkueelle ! Suomalaisella sisulla hankitte mitaleita. Lupaan kannustaa kovasti kotisohvalta ;))

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kisoihin Anssi!!:D Ja kiva tietää, että sä luet oikeasti meijän viestejä:P Terveisiä myös muille pojille!;)

Anonyymi kirjoitti...

niin ja mun piti viellä kysyä että minkä moista musikkiia sä kuuntelet kun sulla on aina ne kuulokeet kaulalla?

ONNEA JATKOON<3

Anonyymi kirjoitti...

Onnee hirveesti tuleviin kisoihin! mut muista pitää terveys etusijalla, ite kärsin keuhkoputken tulehduksesta ku en malttanu parannella flunsaa rauhassa :( pidän täällä sulle peukkuja paranemisesta! niin ja terveisiä myös muille pojille :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti sanottu. :)

Terveisiä sille Fortunalle, että suksikoon pää edellä kuuseen, siihen keskelle rungon kovinta kohtaa..

Nii muuten, tommonen asenne ku teillä on kisaan lähdön suhteen, ni on ihan paras. Ja on ihan parasta hoitaa homma yhteistyöllä kavereiden kanssa, kyllä, kaikki toimii.

Hyvää matkaa.
=JonsuBansku= :)

Ansku kirjoitti...

Tsemppiä Anssi ! :)
Me täällä suomessa kannustetaan teitä.
Kyllä se mitali vielä tulee sieltä :)
TSEMPPIÄ JA PARANEMISTA SULLE ANSSI :))

Anonyymi kirjoitti...

Parane pian! ♥ Iso hali ja oikein paljon onnea huomiselle sekä lauantaille!!!!!! <3
-veera-

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppihali Sulle :) Ja toooosi paljon, rutkasti onnea :> Kyllä se hyvin menee :) Kannustan sua koko ajan!!! :> Onnea :) ja tsemppihaleja paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että meijän kommenteista on ollu apua :)
Pikaista paranemista !
Ja hiiirmusesti tsemppiä huomiseen kisaan koko joukkueelle ja sulle lauantaiksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Äärimmäisen mahtavasti HYVÄÄ sitä "mitä ei saa toivottaa"! Taito on tallella. Vielä tuulta ja tuuria megeen. PURISTA PERSEELLÄ!! ;D Nähellään.

-inka

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan, että se onni tästä nyt kääntyy :)! Koitahan saada flunssa kuriin ja isosti tsemppiä koko poikaköörille huomiseen kisaan!!! Täällä Jokioisilla huudetaan, se on varma, jos ääntä vielä tässä vaiheessa MM-kisoja lähtee ;)...

Anonyymi kirjoitti...

Voi parkaa, kyl kaikki tuntuu nyt olevan sua vastaan! Toivottavasti paranet pian, ja onnee ja menestystä huomiselle sekä lauantaille! Tsemppii :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa sinulla huonoa tuuria, toivottavasti paranet pian! Onnea huomiseen kisaan koko joukkueelle! Olette ehdottomasti koko mm-kisojen ihanin joukkue <3 Peukkuja pidän teille ja äänen käheäksi huudan teidän takianne.

Jaana kirjoitti...

Onnea kovasti kisaan! Täällä hakataan Tefalit ja MattijaMaijat soikeiksi teitä kannustessa:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea mielettömästi huomiseen kisaan! Oon iha varma että huomenna teille tulee kultaa kaulaan! :) Ja pikaista paranemista!

lotta.n kirjoitti...

Tuo kuulostaa näin fanista aivan mahtavalta,että koska säkin saat tuolla mahtavalla ja ilosella asenteellas meille monelle aivan mielettömän positiivisen fiiliksen vaik kuinka v****tais,niin nyt meistäkin on ollu sitten hyötyä myös sulle..:) Oot kyllä sen kaiken ansainnutkin,on niin paljon noita vastoinkäymisiä osunu sun mm-kisoihin..

Ja kun ne nyt vielä ton flunssan muodossa vielä jatkuu..:( Mulla olis niin hyvä resepti tuollaseen alkavaan flunssaan,mutta kun siitä ei olemassa sellasta alkoholitonta versioo..:( Joten et sä kuitenkaan vois sitä hyödyntää,mut toivottavasti ne antibiootit kuitenkin sit auttaa,että oot huomenna huippu tikissä..!!:)

Eli ei muuta kuin oikein über paljon onnea sinulle ja tietenkin myös muille pojille!!! Teillä on niin huippu yhteismeininki,että kyllä muut maat saa olla huolissaan,yllätätte kaikki niinku sami&ville tänään..

Vielä kerran,hurjasti voimia ja tsemikkää huomiselle,täällä on kisakatsomo viritetty ja ollaan hurjasti hengessä mukana,toivottavasti niin paljon et tunnette sen siellä kisapaikallakin ja saatte lisävoimia!!! Ehkä se flunssakin pelästyy siinä samalla..:)

Ps.Kuinkas keilat muuten kaatuili kun olit keilailemassa..?:)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti nyt ei tuosta tuo flunssa pahenisi, ja onnea tänään olevaan kisaan! Ja myös siihen henkilökohtaiseen kisaan!

Anonyymi kirjoitti...

ihana kattella noita sun haastatteluja ym. ylen sivuilta. oot aina niin positiivisella asenteella mukana :) ja todellaki söpö toi kertomus siitä ykkösluokan hiihtokisasta. olin kyllä nähny sen jo aiemmin sports magazinetissa ( ei mitään hajua miten kirjotetaan :D ) mutta nyt ku löysin sen tuolta ylen sivuilta, niin on katteltu aikas monta kertaa :) sekin jo osottaa sun taistelijan luonteen, moni ois varmaan jättäny hiihtohommat siihen.. ja hyvä että päätit voittaa sit ne kaikki muut ens vuonna, koska sittenhän me ei pakolta ees tiiettäis koko anssi koivurannasta :D haha, huomaan että mullekki tarttunu kaikkia noita sun sanoja, tullu ehkä vähä katteltua sun haastatteluja ja kirjotuksia ;D mut tsemppiä hirmusesti loppu kisoihin :) <3 täällä pidetään peukkuja ja huuetaan ihan hullunlailla, kattiloita paukuttaen!!! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Herra ja Hidalgo hylkäsi hetkeksi meidät, sitten rouva Fortuna lähti läiskimään.
Antaa nyt hölynpölyn laskeutua ja katsotaan, nouseeko tuhkasta Fenix-lintu - vai kuningaskotka.

puvi1984 kirjoitti...

Susta on ehdottomasti näiden kisojen jälkeen tullut mun ihan suuri suosikki =) oot jotenkin täällä blogis myös aina niin kauheen positiivinen ja lämpöinen= ) tsemppiä ja parane pian

Anonyymi kirjoitti...

Tais sulla tosiaan olla melkoinen luku-urakka noiden kaikkien yli 300 viestin kanssa :) Mutta hyvä, ko jaksoit lukea ne kaikki; ei sillä, että olisin edes epäillyt, ettet lue niitä.

Tänään taas koko päivä menee olohuoneen "mahtavassa kisastudiossa". Kattelin tossa eilen lukusuunnitelmaa, jonka tein joskus ennen joulua kilttinä tyttönä ylppäreitä varten, ja katin hännät, yhtenäkään päivänä en oo noudattanut sitä. Tälle päivälle olis vuorossa saksan pänttäämistä, mutta kas kummaa, ko telkkarista tulee yhdistetyn MM-joukkueskaba ja naisten MM-viesti, niin taitaa lukeminen jäädä. Kyllä urheilu aina koulukirjat hakkaa 100-0 :)

Ei muuta kuin huisisti tsemppiä tämän päivän kisaan! Meillä taas kannustetaan niin, että ääni lähtee. Tosin joudun yksin kannustamaan, ko muut on töissä, mut eipä tuo haittaa. Huudan siis entistä kovempaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä vaan joukkuekisaan. Ja ei se maailma siihen kaadu jos ei kultaa tai muuta mitalia tulekaan.

Anonyymi kirjoitti...

Paranemisia sinne suunnalle! Harmi, et joukkuekisa jää nyt väliin, mut kannustat siel sit muita poikia senkin edestä! Lauantaina sit uus mahdollisuus...:D

Anonyymi kirjoitti...

Ajattele Anssi tämä nyt niin, että tämän kurjemmin ei voi enää asiat olla, että tässä on nyt pohjat. Ja kun tästä selviät, niin kaikki on vaan plussaa. Jossain oli päätetty, että nämä eivät ole sinun MM-kisasi. Jätetään nämä nyt taakse, nenä kohti MC:n loppuja kilpailuja ja olympialaisia! Ylivoimaista epäonnea vastaan ei voi pieni ihminen taistella, ei vaikka olis maailman paras mies yhdistetyssä. Paranemista ja parempaa oloa! Hengessä mukana!!!

Anonyymi kirjoitti...

NO VOI RÄKÄ! ANSSI EI KILPAILE TÄNÄÄN! MITÄ ON TEHTÄVISSÄ LAUANTAITA AJATELLEN???

Anonyymi kirjoitti...

Harmittaa ihan sairaasti sun puolesta, ku et voi kisata tänää :( Toivottavasti paranet lauantain kisaa ja nappaat sen mitalin. Olis ollu kiva hämä sun söpö naama tänää kisaamas :)

Christina kirjoitti...

get well soon hun, hope you feeling much better in a few days, but it´s important that you have the time to get healthy.
hugs from rollo <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei, pitäkää jo ihmeessä pienempää ääntä. Anssin kuume nousi viime yönä, kun varmaan otti koville näiden viestien läpilukeminen.
Potilaan pitää nyt levätä.

Anonyymi kirjoitti...

VOI EI! Itku pääsee. Parane pian Anssi! Toivotaan että pojat kaikista takaiskuista huolimatta hoitaa homman kotiin. Lupaan ainaki kannustaa hullun lailla!

Pikaista paranemista ja halauksia sinne päin! :)

Lauantaina sitten rytinällä!

Lotta kirjoitti...

Kaikki kääntyy vielä paremmaksi! En Osaa sanoa milloin, mutta aivan varmasti kääntyy!!

Varmasti on kamalia seurata kisaa vuoteessa kuumeessa!

tsemppiä pojille kisaan!

Anonyymi kirjoitti...

Voihan hanuri! Ehdin just kirjoittaa edellisen kommenttini, minkä jälkeen luin Ylen sivuilta, että et kilpailekaan tänään... Harmin paikka. Koita parantua, josko pääsisit kuitenkin vielä vikaan kilpailuun :)

Harmittaa sun puolesta, ko MM-kisat on menneet vähän ahterilleen, mutta se, mikä ei tapa, vahvistaa. Ens vuonna olympialaisissa ja siitä seuraavana vuonna MM:ssä oot taas asteen vahvempi, eikä silloin kiusaa mikään eikä kukaan. Joku (kohtalo?) päätti, ettei sun aikasi oo vielä näissä kisoissa vaan vasta seuraavissa. Tsemppiä paranemiseen, ja kyllä täällä kannustetaan joka tapauksessa niin, että ääni lähtee :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet ensimmäinen suomalainen urheilija, jonka tekemisistä ja urasta olen oikeasti kiinnostunut. Käyn viikoittain lukemassa blogiasi ja aina se piristää kummasti päivääni. Haastattelujasi on myös mukava seurata, sillä olet harvinaisen positiivinen ja iloinen suomalaiseksi!!! Ja voin sanoa, että en ole perheeni ainoa fani. Nimittäin äitini täällä huutaa ilkeyksiä muille hyppääjille ja hyvä kun uskaltaa edes katsoa sinun hyppyjäsi ;)
Toivottavasti paranet pian!!! Ja hirmuisesti tsemppiä joukkuemäkeen!!!

Anonyymi kirjoitti...

Juuri luin, että et osallistu torstain joukkuemäkeen :( HARMI. Mutta paranemisia sulle ja hirmuinen tsemppi muille jätkille!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea tähän päivään!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Suurimman epäonnen hetkellä ei oikein sanatkaan tahdo riittää. Pikaista paranemista, ilosilmä ja silmänilo.

Hanni kirjoitti...

Voiei, kilpailu jää tänään väliin.
Toivottavasti kuitenkin lauantaihin mennessä nuhakuume on pelkkä muisto vain! Kyllä ne jätkät tän päivän kisan hoitaa.
Paranemisiin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voiiiii kurjimus, huomasinpa sitten toisten kommenteista että ei ollu tässä päivässä juuri onnea. Mutta - pää pystyyn, tulee se onnenpäivä sinulle vielä!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä - täällä koto-Suomessa taitaa joka jätkällä ja tytöllä olla peukut pystyssä Teidän puolesta (hankalaa tehdä töitä ja muutenkin peukut puutuu - mutta mitä penkkiurheilija ei tekisi....)!

T. Pia 37v :-)

Ps. Sen lisäksi, että olet äärimmäisen erinomainen urheilija, komea nuori mies olet vielä fiksukin, siinä on monelle hyvä esikuva :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä säkä jätkällä. Koita kestää. Jos osaisin sanoa jotakin mieltä tyynnyttävää, sanoisin sen ehkä nyt. Kaikki pöpöt on runkkareita. Käske sun lääkärin siivota ne johonkin muuhun runkkamaan. Mua todella harmittaa sun puolesta, eli mukana ollaan kärsimyksissä. Olisin valmis vaikka kärsimään tän taudin puolestas, jos olisin joku Jumalan poika tai jotain. Ainakin sun ylen blogi on muuten tosi virkeetä luettavaa, eli kiitos nyt siitä.

lotta.n kirjoitti...

Voihan itku!!!! Tää alkaa oleen jo niin epätodellista,ettei tiedä mitä sanois,pistää ihan hiljaseks..

Mutta kyllä sunkin aika vielä koittaa,ens vuonna viet sitten kaikki olympiamitskut,eikös vaan..?!:)

Mut nyt sit vaan kömmit peiton alle lepäileen,jos vaikka vielä lauantaina pääsisit näyttään kaikille,mutta menethän terveyden ehdoilla ettei iske mikään hirmuinen jälkitauti ja koko loppu kausi mc:ssa jää väliin..

Toki toivon sydämeni pohjasta että paranet vielä kisakuntoon siel mm-kisoissakin!!!:) Pikaista paranemista!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kohta alkaa yhdistetyn mäkiosuus joukkueina...:D
ONNEA MATKAAN!!

Anonyymi kirjoitti...

No voihan hemmetti...huomasin vasta äskö,lehdestä,että et voi osallistua tänään kisaan.
PIKAISTA PARANEMISTA SULLE!

Anonyymi kirjoitti...

Vooi eei !
Aloin itkeen, ku kuulin että et kilpaile !
Parempi ehkä näin, mutta harmittaaa..
Miten ne nyt pärjää? :<
Toivottavasti hyvin menee, tsemppiä loppu kisoihin KULTAPOIKA! <3

Anonyymi kirjoitti...

ääää, ihan tyhmää ku et tänään pysty kilpaileen kuumeen takia :( mutta toivotaan että paranet ja henkilökohtaseen kilpailuun on täys latinki :) koita parantua <3 kyllä tuntuu, että sua koetellaan oikein kunnolla, ku joka asia kääntyy sua vastaan :/ mikä anssi muuten sun toinen nimi on? :) mutta ei muuta ku paranemisia!! tsemiii!

Anonyymi kirjoitti...

No nyt on suru ja murhe päällä meidän töissä! Oltiin varauduttu kattoon nettiTV:stä joukkuekisaa ja nyt tällainen uutinen! Ei ole todellista enää. Mutta nyt me tehdään Anssi näin: sinä parantelet itsesi MC:n loppukisoihin ja hoidat sen hienosti kotiin. Tosi miehet muistetaan MC:n voitoista, siihen ei vaikuta jotkut hetken onnenkantamoiset tai käsittämättömät epäonnen hetket, joita Sinulle nyt jostain syystä annetaan. Eikä me haluta jonkun norjalaisen voittavan koko kautta! Btw, aika huonosti on hänelläkin mennyt MM-kisoissa. P****t kisat. Sitten katse kohti tulevaa ja vuoden kuluttua Kanadassa näytät sitten mitä kuuluu ja kuka käskee. Voimia ja jaksamista näinä vaikeina aikoina toivottavat nelikymppiset ihailijasi keskeltä työpäivää

Anonyymi kirjoitti...

Olin aamulla ihan fiiliksissä että jee vihdoinkin on päivä, jota sunnuntaista asti olen odottanu kuin vessaan pääsyä ja nyt sitten kävi näin. Harmi!!! Kyllähän niitä muitaki Suomen poikia on toki kannustettava, mutta kun oma Anssi puuttuu niin on se vähän kolkkoa...:(
Toivon NIIN paljon, että paranisit lauantaiks, mutta kyllä se terveys menee aina edelle ja niin sen pitää mennäkkin...
Joku pilailee ihan selvästi sun kustannuksella tai sit haluaa vahvistaa sua heh heh...:/
Lepäile nyt ja kerää voimia/sisua ja silleen. PELI EI OO VIELÄ PELATTU!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Aika jännä juttu! Joku tuolla aiemmin kertoi "pökränneensä" pihalleen lenkin jälkeen. Sama sattui tälle täti-ihmiselle. Ei siis ole helppoa meilläkään myötäeläjillä.

Anonyymi kirjoitti...

TOIVOTTAVASTI TOI FLUNSSA MENEE OHI.
Ei oo nimittäi iha mitää kivaa, itelläki on :(.

Mutta harmi ku et päässy joukkuekisaan ;ss

ONNEA IHAN TOOOSI PALJON LAUANTAILLE!

Kattilat rämisee jo tänään, mutta lauantaina vielä enemmän ku Anssi on siellä ;)

- Eve

Anonyymi kirjoitti...

Onnee tosi paljon, kisat alkaa minuutin päästä, ja oon koulus :DD Suorana pääsen kattomaan vasta hiihto-osuutta, ja nauhalta sitte mäenki :)
Onnee tosi paljon, voittatte Toddit ja Billit ja kaikki muutki :DD

Anonyymi kirjoitti...

voi sinnuu pientä ku nyt just tulit kipeeks. harmittaa tosissaan sun puolesta ! tollasta nyt ei toivois kellekkään. :(
toivottavasti paranet pian että lauantaina pääset sitten kisaamaan !
että onnea vielä kerran! :)

-fanisi :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, et kilpailekaan )':
Tosi harmi. Mut toivottavasti oot sitte tosi hyväs kunnossa sunnuntaina (:
Itteä ainaki harmittais sikana ):

Anonyymi kirjoitti...

Koita jaksaa,Anssi! Myötäelän täällä sun pahaa oloa. Mutta peukut on pystyssä. Toivottavasti paranet pian. Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Kun tuuri pyllistää niin se kans pyllistää!! Mutta sulla on kumarrettava asenne, menipä enemmän tai vähemmän kutuille jaksat aina hymyillä, ainaki hetken päästä! On se vaan piristävää kun muutatte koko kollilauma suomalaista "urheiluperinnettä"!Paranemista ja tsemiä sulle ja koko joukkueelle!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anssi parka, kyllä se nyt vaan potkii, tuntuu että mulla on maailman huonoin tuuri mutta nyt näyttääki että mulla onki "vasta" toisiks huonoin tuuri koko maailmassa sun jälkeen. Mutta ajattele näin: ei se tästä enää pahemmaks voi mennä joten tulevaisuus näyttää aika hyvältä! :) Ja lauantaina toivottavasti oot jo kisakunnossa.
Hyvinhän nuo Suomen pojat tuolla näyttää vetävän joten pietään peukkuja! Pikaista paranemista! :)
Ps. Aika hyviä sähläreitä nuo USA:n pojat. Ei niitten kään kaikkia tarvi voittaa. :D

Anonyymi kirjoitti...

MIKÄ ON SUN FANIPOSTI OSOITE?!?!? vastaa!
ps. olet paras<3

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin! Oon täss nyt tän kauden seurannu sun kisoja tiiviisti, ja kivaa katottavaa on ollu :)

Anonyymi kirjoitti...

Ouboi! Eihän sitä numerolappua ois pitäny lahkeeseen piilottaa, helpompihan se on hihasta vetästä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että mua sitten harmitti kauheesti kun kuulin että oot kipeenä ja et pääse kisaamaan tänään. :( Nyt vaan toivon todellakin että paranet nopeesti ja pääset kisaan mukaan vielä lauantaina! Normaalisti en niin kauheasti jaksa välittää näistä kilpailijoiden sairastumisista ynnä muista mutta sinä jos kuka oot mun mielestä paikkasi ansainnut näille laduille ja sinne palkintopallille näissä kisoissa!!! Voimia!

Anonyymi kirjoitti...

Ei hätiä mitiä.
ASIKAINEN VETÄS ASIALLISEN VIIPALEEN

Anonyymi kirjoitti...

Sano Terkkui muille jäbille..!!!Kuule kuka on nuorin teijän joukkuees????No mutta pikasta paranemista sulle...Ja Onnea Lauantain kisalle jos paranet...:D..<33HALEJA!!!!

-Maaginen-

Anonyymi kirjoitti...

Et sitte päässy kisaamaan tänään:( Voi surkeus... Toivottavasti ei ole sama tauti ko mulla, viikon ollu jo kipiänä, eikä loppua näy. Launtaina olis sitte viiminen mahollisuus näissä kisoissa saaha se mitali. Toivotaan että onnetar suosis vaihteeksi sinuaki:)

Anonyymi kirjoitti...

Toipumisia kovasti, parantelehan itsesi kunnolla. Vaikka nyt varmasti vituttaa, niin arvokisoja tulee vielä paljon lisää. Kovin jätkä on se, joka johtaa maailmancupia. Piste. Parantele itsesi kuntoon kauden loppukisoja varten, niin muuan Magnus saa sivusta katsella voitonjuhliasi!

Näin sattumalta haastattelusi jossain lehdessä, siinä kerroit kauden menneen yli odotusten ja että voisit olla jo näihin saavutuksiin enemmän kuin tyytyväinen. Nälkä kasvaa syödessä, mutta olet kyllä ottanut tänä vuonna sellaisen harppauksen eteenpäin, että ensi kaudella muut on lopullisesti pulassa kanssasi.. :)
Tsemppiä loppukauteen!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista! Toivottavasti kuntoudut lauantain kisaan ja pääset taas kilpailemaan. Vielä se onnetar kääntää suosionsa sinullekin ja pääset nauttimaan arvokisamitalleista. Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä tämä yhistetty ruppee muuttumaan yheks ruletiks. Hörönaaru tiällä piäs, kun jenkkipoijjaat sähelti niihen numerolappujen kanssa :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Anssi, tsemppiä & parempia vointeja!!

Anonyymi kirjoitti...

olin koko eilisen iha häjässä että miten voin kattoo sen joukkuemäen ku oon koulussa, no sitte tulin siihen tulokseen että lähen koulusta kotiin kattomaan sen, sun takia. sitte luin aamulla koulussa koneella että et osallistu, ni ensiksi olin sillee että ei pask* mitkä mm-kisat, ei KELLÄÄN mulla voi olla noin huono tuuri. :( mutta vähä aikaa asiaa mietittyä tajusin, että sun terveys on kaikista tärkein asia, mm-kisoja tulee sun uralla vielä monet olemaan, ja siellä voit näyttää kaikille mihin pystyt!
koulupäivä meni sua miettiessä, siis ihan hyvällä mielellä =)


monta jättihalausta ja suukkoa sulle anssi :)

Soippe kirjoitti...

Moi Anssi! Toivottavasti paranet pian, eli toivottavasti flunssasi paranee kun ei ole kiva hiihtää ja hypätä mäkeä kun on flunssa.. :/ :(
Onnea toosi paljon kisoihin!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pikaisia paranemisia Anssi! <3
On kyllä tämä Fortuna erittäin suomalaisvastainen.. Toivottavasti pääse lauantaina näyttämään kaikille!

Ihan tulee itselle paha mieli kun aina uutisista tai blogeista lukee kuinka sua nyt koko aika koetellaan. Ei auta kun toivoa parasta! Nähdään sitten lauantaina miten käypi.

Näkyillään Lahdessa!

Paranemisia ja haleja <3

Sophie kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian!!! Se voi olla, että mä tullaan libereciin lauantaina, sitten mä haluun nähdä kaikki suomen pojat! ;)
ja sitte mä nouseen jo klo 4 aamulla.. junamatka libereciin on halpa, mutta juna tarvitsee liian paljon aikaa!
toivottavasti näkyillään lauantaina!

-sophie

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla totta, kuumeko nyt iski? Älä sano, ettet pääse viimeiseen henkilökohtaiseen kisaankaan... Mutta hei, jos niin pääsee käymään, niin kisoja tulee lisää ja meikäläinen ainakin päivystää tv:n ääressä joka sekunti (ja luultavasti nämä muutkin) :) Paranemisia!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista <3

toivotaan että oot lauantaina kunossa.... vaikka kyllä se lahti varmaan on suurempi juttu...

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mukava kuulla että kommenttimme sua piristivät! :) harmittaa tietysti tosi paljon että vielä tuo flunssa tuli kisojasi sotkemaan, mutta parantelehan itsesi nyt kunnolla kuntoon ja kilpailet sitten lauantaina jos mahdollista. Hirveesti tsemppiä sulle koko loppukaudeksi, se keltainen liivi niin pukee sua! ;) t.fani

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä sua nyt koetellaan. :( Mut toivottavasti lauantai on sulle kultainen. Kyllä kaikki vielä järjestyy, tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anssi!!

Mitäs, mie kuulin, että et ollutkaan kilpaillut tänään... Flunssan kourissa siis edelleen..:S Mutta siis, pikaista paranemista ja kaikkea hyvää:)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki ei mee aina kuin elokuvissa, jokaisella tarinalla ei oo onnellinen loppu...

Voimme vain arvailla harmitustasi tällä hetkellä. Terveyden merkitystä ei kuitenkaan huomaa kuin vasta sitten, kun sen on kadottanut -vaikka vain hetkellisesti.

Tsemppiä hurjasti parantumiseen! Koitahan olla iskussa lauantaina tai viimeistään sitten Lahdessa!

Kaikkea hyvää koko Suomen yhdistetyn joukkueelle!

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt lannistu!Kyl se vielä sunkin aikas koittaa!

Anonyymi kirjoitti...

sulle pikaisia paranemisia sinne suunnalle ! toivotaan että oot kunnossa lauantaina tai sitten viimeistään VIELÄ KOVEMMASSA KUNNOSSA lahdessa =) siellä viimeistään saat näyttää kaikille kuka se kunkku oikeen on ! ;))

Anonyymi kirjoitti...

sinä siellä pasilaa kattelet..ite tykkään mr bean animaatioista
>:O
suosittelen vaihtelua virkistämään!

Anonyymi kirjoitti...

Parane pian, toivottavasti pääset lauantaina kisaan!!

Anonyymi kirjoitti...

Kohta pojat hiihtää. Härttuli tekee ihan varmasti niin hienoa jälkeä kuin tuossa tilanteessa voi.
Tästä TV:n ääreen ihmettelemään..

Anonyymi kirjoitti...

Voi ressu, nyt siellä jossain yksin eristyksissä, ettei tauti tartu? Ihan paskat kisat muutenkin, niin että älä välitä. Voi sua, taidat olla ainoa teistä, joka pitää aktiivista blogia jopa kisojen aikana, ja kahdessa eri foorumissa, musta se on hienoa. Ja näissä kisoissa sinut oli valittu epäonnen soturiksi. Kyseissä tilanteessa-sairaana- ei tietystikään mitkään lohtuviestit ihailijakerholta paljon auta, kun mieli on maassa. Mutta me kaikki täällä ajatellaan sua, tiedä se. Ja kovat jätkät voittaa sitä paitsi MC:n, eikä jotain tuulilottopikkumäki-irvikuvaa, että se siitä. Parantele itsesi Lahteen, välillä kotona relaamassa ja palautumassa näistä koettelemuksista. Mies on vasta 20 vuotta, mieti mitä voit saavuttaa kymmenen vuoden sisällä, ja eikös se Todd ole yli 30 v! Eikä sekään ainakaan joukkukisassa taida palkintopallille päästä:) Virtuaalihalit ja kipeenä ei sitten kisaamaan lähdetä! Kyllä ne pojat olis sua tarvinnut kisassa, mutta ensi kerralla sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkea mahdollista hyvää sulle jatkossa, Anssi! Parane pian, mut älä nyt hosu liian pian tositoimiin. Sä oot paras ja näytät sen taas kaikille viimeistään keltainen liivi päällä Salppurilla!

Anonyymi kirjoitti...

Anssi olet aivan mahtava. Maailman paras! (Ei siihen mitään mitalia tarvita). Parane pian, että koko Suomi näkee sinut taas telkussa vielä Liberecissä! Kuitenkin viimeistään LAHDESSA SUOMESSA! Sinne yritän ainakin itse päästä paikan päälle kannustamaan sut voittoon ja kasvattaan vielä johtoa Moaniin ja eiköhän kotiyleisö huuda niin paljon, että se siivittää meidän Anssimme taas voittoihin. Saako Anssia tulla pyytämään yhteiskuvaan Lahdessa?! Se olisi ehkän hienoin kuva mitä sitten omistaisin. :)

Pahaa teki katsoa haastatteluasi sunnuntaina, kun olit niin maassa. Kovin moni ei olisi siinä vaiheessa antanut ollenkaan haastattelua, mutta sinäpä teit sen ja kunnialla! Et ole onneksi ainut, joka joutuu puskemaan täyttä myrskytuulta vastaan. Demong hukkasi numeronsa mäessä ja Moan ei muuten vain ole päässyt edes neljänneksi! JA NYT VIELÄ NORJAN MOAN HÄVISI KULLAN VIESTIN ANKKURINA.hih.

Olet vasta 20 ja tulet tulevaisuudessa olemaan varmasti Mr. Yhdistetty kaikkien muiden alistaja ja hallitsija. ;) Nyt vai käännät tappiot ja vastoinkäymiset voitoksi. Olet ikäiseksesi jo erittäin älykäs, viisas ja kypsä. Ja mikä hymy ja positiivisuus uhkuu yleensä aina sinusta. Tervejärkinen nuorimies, joka kelpaisi varmasti monelle suomalais sinkulle! :D

Parane pian ja näytä nille missä kaappi seisoo!<3 Ja etköhän Pasilan ja Ketonen & Myllyrinteen avulla sen tee. Huippu sarjat ja hienoa, että olet löytänyt ne.

eipäkuulusulle kirjoitti...

Parane Anssi rakas pian!! Toivottavasti olet kunnossa jo lauantain kisassa...Minäkin yritän kovasti päästä lahteen sinua katsomaan ja kannustamaan!:D Ja vielä sama kysymys kun edellisellä kirjoittajalla,että saakos Anssia lahdessa tulla yhteis kuvaan pyytämään?? Olisi mahtava kokemus!!<3 Olen sitä mieltä ,että kyllä sä sen keltaisen liivin päälläs pidät ne loppu kisatkin ((: ME KAIKKI KANNUSTETAAN SINUA TÄÄLLÄ SUOMESSA KAIKIN TAVOIN JA MITALIN KIILTO SILMISSÄ!!(SIIS ETTÄ SE MITALI KYLLÄ SULLE TULEE,OLKOON SITTEN PRONSSI TAI KULTA) Eikä tarvitse mitalia tullakkaan kunhan kunnossa olet!! <33

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anssi!
Oot Paras!!
Parane pian! Oon ollu itekki sairas,nenä vuotaa ja lihaksia särkee...varmaan se joku virus joka on nyt liikkeellä...
Mut nyt tsemppiä vaan ja jatketaan me kitaran soittoa!(soitan kato itekki:D)Nyt yrität vaan parantua!

-Meemu

suomityttö kirjoitti...

Voi kiitos terveisistä ihan hulluna:) ihanaa ku meirän viestit on kivaa luettavaa;D itku ku et päässy kilpaileen tänään:`( mutta lauantaina sitte voitat kaikki ja näytät epäilijöille (joita ei varmaan montaa ole:D) ylihuomenna heilutaan ja huudetaan ANSSILLE!<3

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian! Ei oo flunssassa koskaan mukavaa. Lauantaina hakataan sit viimestään kattilat lommoille Suomen liput poskissa, toivottavasti pääset sillon mukaan kisaamaan! =) Tsemppiä kaikkeen tulevaan ja jaksamista! :)

pikkuneiti kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta ku rohtoja naamariin ja rennosti siihen lauantain kisaan..
Tsemppiä ja onnea het kunnolla koko joukkueelle!!

Tääl huudetaan ääni käheeks ja kynnetkin on syöty ihan loppuun!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Toivon todella, että paranet taudistasi ja taistelet vielä loppukisat kotiin :) Tsemppiä!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Heippa sinne Libereciin! TOSI harmi, että sairastuit just tähän aikaan. Kaikki täällä Suomessa toivoo sun parantumista. Täytyy kyllä vaan sanoa, että oot aika täydellinen pakkaus. Aina NIIIIN positiivinen, kaikkien näiden pettymyksiesi jälkeen ja intoa silti riittää vielä seuraaviin kisoihin, se on tosi kiva huomata. Kaikille suomalaisille pienille urheilijapojille mahtava esikuva, ja meille vähän isommillekkin :DD Siispä vaan TSEMPPIÄ miljoonasti lauantaille!!! Voit olla varma,että täällä kotosuomessa kannustetaan sua onnistumaan,siis ei paineita vaan nauti kisoista Anssi :) <3

Anonyymi kirjoitti...

hey Anssi
I hope you will get well soon and I wish you all the best
keep going

Anonyymi kirjoitti...

Terve, kipee.

Voi ei, kuume! Mitäs tässä nyt..? Tovottavasti se häipyy lauantaihin mennessä. Oikeesti. Voi piru, mikä tuuri, vai mistä se nyt onkaan kiinni, liian vähistä vaatteista ulkona tai jostain semmosesta vastaavasta.

Mut jos lauantaina oot vielä kipee.. tai siis, hoida se nyt kunnolla pois, ettei pahene vielä pahemmaks. No, kyllä sä tiedät.

Aika korkeet lennot tosiaan mäessä, ja Asikaisella se kesti vielä tarpeeks kauan.. varsinkin hänellä siis.. mahtava.

Onnea kamppailuun: sinä vs. tauti.
=JonskuBansku= :)

Anonyymi kirjoitti...

Damn, jätkää on nyt vähän koeteltu, toivottavasti ei tuu enää vastoinkäymisiä. Ihailen sua, koska multa iteltä ois jo hermot menny. Paranehan pian ja lauantaina taas kehiin. Tsemppiä ihan tuhannesti!

-Laura

Anonyymi kirjoitti...

eiii et päässy tnä joukkoekisaa :--(( lauri tai joku kyl veti hienon hypy! (: mutta jos anssi olis ollu mäes se olis liidelly sinne 225cm ((:<3 *yskäsee* pystyykö nii pitkälle siinä mäes ? ;D (:

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


_AnssiFani<3_

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anssia! Koeta parantua pian!

Aamulla en itekää kouluun menny ku pedin orjaks jäin. Sit viel kuulin et Anssi on sairas. Siinä vaihees ärsytti, tää viel kyl voimat pois ja kerralla, ainakin multa. Pijä ittes lämpimänä!

Voimii sinne päin suuren lähetyksen kera, käy nappaamassa se kiinni, mut laita toki vaatetta, että et palellu. :)

Tsemppii sulle ja jos et launtaina kisaa, niin Lahes sit hakkaat kaikki (ei siis ihan kirjaimellisesti) :)

-Kirsi

Anonyymi kirjoitti...

harmin paikka kun onni kääns sulle selkänsä, mut eipä auta itku markkinoilla. koetahan parantua!

Ja mieti mitkä kannustusjoukot sua tsemppaa täältä kotosuomesta käsin! Täälläki satoja kommentteja:)

parantumisia!!

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan että flunssa ja kuume/lämpö lähtee pian pois ja pääset ainakin Lahteen vetämään kunnolla ! Lauantainakin jos kisoihin pääset niin kaikki peliin vaan !

Lauri veti aika komeen hypyn joukkuekisassa, mutta kyllä sä pidemmälle olisit liidellyt ! :)

Tsemppiä koko joukkueelle, lippu korkeelle ja eteenpäin !

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin ollaan sydän syrjällään ja sodassa rinnallas rouva Fortunaa vastaan. Sille tädille ei tod. kannata lodvauttaa korvaakaan ;-). Parane pikaiseen ja muista: "Pysy aina tuollaisena kun oot". Tsemppiä ja parempia tuulia!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anssi... Koita nyt parannella itses että pääset vielä näyttämään lauantaina muille äijille että kuka se oikein olikaan maailmancupin kärjessä;) voimia, jaksamista, uskoa ja flunssatonta oloa! Muista kuitenkin että oma terveys on etusijalla.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vaan tsemppiä tohon lauantain kisaan! Nujerrat sen flunssan ja tulet entistä parempana kisaan! Ei ole muuten rapeana olla kipeänä, ainoa hyvä puoli siinä, että voin kattoa kisoja kotosohvalta:D
Onnea vielä lauantaille!

Anonyymi kirjoitti...

Harmittaa niin paljon sun puolesta! Niin hieno kausi ollu ja sitten tulee tämmösiä vastoinkäymisiä :( Mutta semmosta se urheilu ja elämä on... Koita jaksaa ja parane pian!

Anonyymi kirjoitti...

Eikä, se pöpö saa painuu nyt kyllä kuuseen! No toivottavasti parannut nyt toooosi nopeesti! :) Ja mä täältä lähetän sulle toooosi paljon tsemppihaleja ja puhaltelen täältä käsin ne pöpöt pois! Tooosi iso tsemppihali :)
Parannu nyt nopeesti :> Ja pöpöille annetaan kyytiä!
*iiiiso tsemppihali* :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Anssiii! Olihan se pienisuuri pettymys täälläkin kun uutinen sun sairastumisesta levisi. No, ihan kunnialla kuitenkin maaliin selvis Suomen joukkue, vaikkakin sijoitus oli mikä oli. Eipä se mitään, nyt päätä pystyyn ja terkkuja sinne muillekin jätkille et kyl te hyvin vedätte ja me täällä Suomessa ollaan äärettömän ylpeitä teistä takaiskuista huolimatta!!

Ei voi tosiaan kun kädet ristiä kyynärpäitä myöten, että toipuisit kuumeilusta lauantaiksi. Voimia ja jaksamista, toivottavasti paranet pian! Ja ihan mielettömän paljon tsemppiä ja taistelumieltä!
Muista nauttia! :D

-Emmi

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaa olla kova harmistus nyt, mutta koitahan parannella ihtes! Toivottavasti oot lauantaina kunnossa. Kannustan kovasti ja jännitän kamalasti, huudan varmasti ääneni käheäksi :) Pääset vielä varmasti potkasemaan sitä saamarin Fortunaa oikeen lujaa takasin!

Hirmusti onnee sinne! Lahteen lähtee sitten täältäkin kannustusjoukot!

Anonyymi kirjoitti...

Koeta parantua. Olin tosi harmissani kun kuulin, että kuume oli iskenyt. :( Toivottavasti vielä pääset lauantaina kilpailemaan, vaikka taas osuukin aikaan, etten näe kisaa(nauhoitellaan).

Kyllä se siitä. Yhä samaa vain, päätä pystyyn ja tuulta päin. On näistä ennenkin selvitty, ja varmasti selvitään nytkin. Ei kuitenkaan liian aikaisin kannata ruveta repimään. Katsokin, että ne pitää susta hyvää huolta siellä ;)

Pikaisia paranemisia ja tietysti vielä kerran tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista!! :)
Toivottavasti paranet lauantaihin mennessä...jos et, niin lepäile ja parantele rauhassa itseäsi,jottei loppukautesi mene pilalle ja loppu kautesi vaarannu.

anne kirjoitti...

Moikka Pikaista paranemista sinne! Täällä todella toivotaan, että pääsisit kisaamaan lauantaina!:) Olisi ihan mahtavaa jos saisit sen henkilökohtaisen mitallin. Kotisuomessa katsotaan ja kannustetaan sua lauantaina niin että sinnekkin asti kuulu, jos vaan voit kisata! Tsemppiä ja terkut muillekkin pojille:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, se meni sitten vähän miten meni se joukkuekisa. :/ No ei sitä kannata jäädä murehtimaan varmaan sen enempää, nyt vaan paranteles ittesi siellä peiton alla, ettie kuume nouse uudestaan. :) Voin kertoa, että flunssasa kun itse lähdin riehumaan, niin eipä nyt ole ainakaan viikkoon kiire mihinkään, kun sellanen tauti päällä, ettei edes Fortuna voi sellaista kellekkään suoda.

Hei, kiva kuulla että kommentit ovat auttaneet:) Ja ihana edelleen lukea blogiasi täällä ja Ylessä, sitä ahkerasti seurannut ja aina saanut hymyillä niitä selaillessa. :)

Ehkä nämä upeat viesti ja sprinttimitalit nyt antavat lisäpotkua kaikille loppu kilpailuja varten. :) Älä sitten hyppää liian kauas sieltä suurmäestä. :D

Ja sanohan Ryynäsen Jannelle myös onnea tuleviin kisoihin, ruummeidejä kun olette siellä. :) Kyllä täällä kotiSuomessa vielä uskotaan teihin ja jaksetaan kannustaa kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Reippaasti ja paineettomasti hiihtämään vaan pojat ja saavuttamaan virtaus, jolloin mitali on varmasti taskussa. :D

Tsemppiä oikeasti Sinulle ja muillekin sinne kisoihin. Älä ota Harrista mallia ja juokse kameroita karkuun, vaan hypi aina kameroiden eteen hymy naamallasi. Saat enemmän julkisuutta.:D

Anonyymi kirjoitti...

Uuuu.. hehhee, empä tiennykkää et sul on tällainki jutska täälä, mukava juttu! juu, paranemisia ja parhainta menestystä sinne sulle ja teille kaikille :) hiihdä lujaa ja hyppää pitkälle! ja oli muuten kiva kaiken pettymyksen keskellä kattella kuinka urheasti annoit haastattelua ja kerroit tarkemmin meille mikä on meininki! eli kiitoskiitos..:D

Anonyymi kirjoitti...

VOi hemmetti kun syö mutta toivotaan että flunssa menee ohi ja pääset vielä taistelaan kultamitalista. Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

onnnneee vikoihi kisoihin oot superpuper ihana<3333!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Suomenlippu löytyy poskesta sitten, se o varma!! :D
Tsemii teille kaikille..

Anonyymi kirjoitti...

Voi että toivottavasti paranet äkkiä ei oo reilua että kaikki epäonni kasaantuu yhelle miehelle! Hienoa kumminkin kun jaksat olla aina niin positiivinen, pysykkin sellasena! :D Tsemppiä nyt vaan jatkoon sulle ja muillekkin täällä on ainakin lauantaina hirviä kisakatsomo kannustamassa!

Anonyymi kirjoitti...

joo! ei ihan menny putkeen toi joukkue kisa, se oli aika nöyryytys, mutta kun auktoritettinen henkilö on pää tulessa hotellilla, niin ei siitä kyllä mitään odotettukaa. Ps:Loistava juttu että Jaapani voitti ton kisan (Magnus on lyöty)Tsemppiä tohon vikaan kisaan oikein urakalla, ei paineita ei tressiä , MUISTA NAUTTIA!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moikat! Nukutun yön jälkeenkin on mielihyvällä muisteltava Janne Ryynäsen riemastuttavaa maaliinkävelyä eilen. Siinä kysyttiin huumorimiestä, jolle hatunnosto on paikallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Näinkö tässä kävi:
Huippu-urheilija taistelee flunssanpoikasta vastaan ja piristää itseään lenkin jälkeen blogikommentteja lukemalla. Suma osoittautuu suureksi. Vastuunsa tunteva fanituksen kohde käärii hihat. Tällä tantereella tunteet lyövät kuumasti; kirjoitukset laaditaan usein puhtaalla sydänverellä. Lenkkivehkeet niskassa urheilija pureskelee hetken kynänpäätä ja ryhtyy sitten vastineen laadintaan. Se on ponnistus, joka näin joukkuekisan kynnyksellä osoittautuu kohtalokkaaksi - se on viimeinen tikki potilaan pusakkaan.
Oliko ajoitus oikea, sitä minä mietin?
Pikaista paranemista.

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen kirjoitus Anssille oli asiaa, mutta toisaalta vaikea kuvitella, että tauti olisi juuri fanipostin lukemisella pahentunut. Ei kai sellainen ole medisiinisesti mahdollista? Tietysti tällainen palvonta Anssin ympärillä saattaa olla omiaan tuomaan ylimääräistä kuormitusta, mikä ei todellakaan varmasti ole näiden viestien (tämänkään!) tarkoitus! Annetaan Anssin nyt kuitenkin keskittyä viiimeiseen kisaan, jospa vaikka vielä pääsisi tositoimiin ja odotellaan uusia blogikuulumisia vasta myöhemmin. Että älä sinä Anssi anna näiden kirjoitelmien vaikuttaa keskittymiseesi tai ota näistä mitään paineita. Tässä on viime päivinä ollut kaikenlaisia tarinoita huippu-urheilusta ja median hallinnasta. Mielestäni Suomen joukkueessa on kaksi aika ääripään edustajaa, Anssi ja sitten tämä yksi mäkihyppääjä. Asia on varmaan kuitenkin niin, kuten Schlierikin sen sanoi: Media on hallittava, se on osa huippu-urheilua ja urheilijan työtä. En tiedä pitääkö hän blogia, mutta minusta on kertakaikkiaan hienoa että Anssilla tällainen on. Voisi kuvitella myös niin, että kaikki tuki ja kannustus luovat positiivista mieltä. Jotta paranemista Anssille ja keskity sinä nyt vain siihen, mikä on tärkeintä.

Mape kirjoitti...

Hyviä uutisia! Anssin kuume on laskenut! Mahdollisesti hän osallistuu huomiseen kilpailuun. Paljon onnea siihen!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa taas!

Kiva kuulla, että antibiootit ovat tehonneet ja kuume laskenut :)
Toivottavasti olet nyt sitten iskussa lauantain kisassa ja yrität parhaasi ja sitten katsotaan mihin se riittää :)

Täytyy kyllä sanoa, että kun olen tämän kauden maailmancupkisoja ja Liberecin MM-kisoja katsonut, niin noin rehtiä ja mukavanoloista kaveria saa kyllä hakea. Haastattelut annat kunnialla, vaikka pettymys olisi miten suuri. (joku jo vertasi tähän nimeltä mainitsemattomaan mäkihyppääjään) Näin ollen ainakin minä toivon jo ihan siltäkin kantilta, että menestyisit, koska vaikutat niin kivalta tyypiltä tv:n välityksellä. Kyse ei siis ole ainoastaan siitä, että no kun Anssi on suomalainen niin sitä täytyy kannattaa. Sua on kiva kannustaa muutenkin :)

Ja vaikkei lauantaina menestystä tulisikaan niin muista, että oot vielä nuori ja arvokisoja on vielä paljon edessä, esim. heti ens vuonna olympiakisat :)

Onnea vielä lauantian kisaan ja tietty myös muillekin suomalaisille :)

Anonyymi kirjoitti...

No tuskin se kuume nyt siitä tuli että lenkin jälkeen blogi kommentteja luki ja vähän kirjoitteli vastinetta...
Netissä luki, että hotelli huoneen koko lattiamatolla voisi tosin olla vaikutusta asiaan.
Onneksi tuo kuume tosiaan netin mukaan näyttää Anssilla helpottavan ja toivottavasti pääsee lauantain kisaan!!
Tsemppiä!!

Anonyymi kirjoitti...

Juu ja Anssin otteita kun on seurannut, niin hermo tuntuu olevan rautaa ja keskittymiskyky sekä taistelutahto aivan sata. Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Hyvälle tyypille hyviä kisoja!

Sanni kirjoitti...

Paranemisia! Pidetään sulle peukkuja! Oot hieno urheilija! :):)

Anonyymi kirjoitti...

Vai silleen..Kuulin että oot Jannen kaa samassa asuntolassa:D...Joo Pikkulinnut viserti sen mulle..:D:...Hyvä että sun kuume laski ja että pääset kisaamaan...

Onnea tuleviin...
<3333

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti ehdit parantua kunnolla huomista varten! =)=) tsemppiä TOSI PALJON!!!!!!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

muista anssi että jokaisella pilvellä on aina se hopea-reunus!! kyllä se fortuna sieltä taas jostain messiin ilmestyy! :)

Anonyymi kirjoitti...

Anssi rakas ((:<3
Onneks kisaat huomenna<3
Huomenna kyllä kuuluu kannustukset sinne asti! (=
Haleja ja pusuja sulle ja kaikkee hyvää<33




_AnssiFani_

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paranet nyt kunnolla kisoihin :) Ja mä täältä käsin edelleen puhaltelen niitä pöpöjä pois!
Ja erittäin paaaaljon onnea ja tsemppihaleja :> Kannustelen täällä kotona Sua paljoooon! Siitä voit olla varma :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Jees! Rytinällä vaan huomenna! Mahtavaa, kun paranit. :)

Tsemppiä ja onnea mäkeen. Ja ladulle myös

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka joukkueskaba meni niin kuin meni, niin ei päätä silti kannata pensaaseen laittaa. Ja jos on laitettu, niin äkkiä pois sieltä pusikosta. Tästä ei ole kuin yksi suunta, ja se on ylöspäin. Ens vuonna on olympialaiset, joten eiköhän siellä tule roimasti parannusta sijoitukseen, ko ollaan taas vähän viisaampia. Tai ainakin te urheilijat ootte silloin treenanneet enemmän ja kokemusta kisoistakin on enemmän. Ootte kaikki yhdistetyn pojat vielä niin nuoria, että ehditte kyllä vielä dominoida kilpakenttiä :)

Tsemppiä teille kaikille vikaan kisaan! Ja ai niin, viitsisitkö Anssi millään vihjaista Jassolle, että sekin voisi vaikka kisojen jälkeen päivitellä sivujaan, sikäli mikäli se muistaa edes niiden olemassaoloa?

eipäkuulusulle kirjoitti...

JEEEEEEEEE! Hyvä Anssi et oot parantunu ja sut on nimetty joukkueeseen! Onnea ja tsemppiä nyt huomiselle ja iisisti vedellen. Itse en pääse katsomaan kun mäkiosuuden vaan,ku pikkuveljenkans leffaan ollaan menos, mut käskin näiden sun muitten kannattajien sit tekstaa ku oot tullu maaliin (: <3

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoo että oot parantumas,
kannustan sit ihan täysii huomenna :)
Tuli tossa btw nähtyy muutama päivä sitte ihan outoo unta susta 8)
Mutjoo huomenna sit, tsemppiä ! :DD

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä ja Onnea huomisen kisaan!!!!!!!! Sitä kuuluisaa suomalaista sisua vaan peliin:DDDDD Lupaan huutaa ja rummuttaa telkkarin ääressä!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkin puhaltelen täältä käsin niitä pöpöjä pois :) Onnea toooosi paljon huomiseen!! Tsemppihaleja täällä lähettelen sulle koko ajan :) Huomenna kannustan sua, ehdottomasti :) <3 Tsemppiä Anssi <3

Anonyymi kirjoitti...

ANSSI SÄ OOT IHAN PARAS !!!

Oot todella upea urheilija, ja ehdolla mm-kisojen hoteimmaks urheilijaks ;) ja ymmärrän täysin miks! OOt upea!

Hirmuisesti tsemppiä jatkoon, Lahdessa nähdään!

terv. Ria

Anonyymi kirjoitti...

moro oon iha rakastunu suhun

pikkuneiti kirjoitti...

Moi Anssi!!
Kyllä nyt on sua potkittu ja oikee kunnolla. Mutta haluisin vaa sanoo et oot kumminki vielä nuori (toisaalta mikä mä nyt oon sanomaan, mutta kuitenkin), ja onneks sulla on vielä monenmonituista vuotta urheilua edessä. Tälläset vastoinkäymiset kasvattaa...
Ei sitä pettymyksen tunnetta voi varmaa oikee sanoin kuvailla ku ei oo nää MM-kisat sujunu oikee suunnitelmien mukaa, mutta nii se elämä vaa tuppaa aina sotkemaa kaiken. Niistä vaa pitää päästä yli.
Tosi suuret tsempit päälle nyt että jaksaa painaa ja reenata entistä enempi että sit sujuu paremmin ens kerralla. Hyvä esimerkki on Todd Lodwick, joka ei koskaa saanu arvokisamitaleja mut nyt sitte ku jakso yrittää. Ei tarvita muuta ku mielenlujuutta ja motivaatiota. Ja uskon kyllä et sulla sitä riittää ku sulla on näin uskollinen fanijoukkoki tukemassa sua.
Mutta iso hali että jaksat vielä vähän painaa ja yrittää. Tsemppiä vielä huomisee ja koko loppukautee ja reenikautee ens vuodelle!!

Anonyymi kirjoitti...

onnee ihan kauhiasti huamiseen kisaan. toivotaan että sulla on niin ristuksen kova tsemppi päällä että voitat kaikki :)
toivottavasti kaikki huamenna menöö sunnitelmienn mukaan ja ettei ainakaan enää tuu vastoinkäymisiä! mutta lahdes nähärään! ;)toivottavasti sillon ainaki ois kaikeinmaailman pöpöt voitettu.. onnee :)<3

Anonyymi kirjoitti...

Voivoivoi, miten edes kestät kaiken tuon huonon tuurin mikä sua on koetellut. Maailmancupissa menestys on ollut suurenmoinen, mutta kun päästään arvokisoihin niin tuntuu kun mikään ei onnistuisi. Mutta sen sanon vaan, että vika on ollut aina jossain muualla kuin sussa.
Ja voi kuinka paljon toivon, että viimein se henk.koht. mitali tulisi tuosta viimeisestä kisasta, sen oot ansainnu. Tokihan sitä voi aina sanoa, että sulla on vielä ura edessäs ja monia maailmanmestaruuskisoja, joista kahmia mitaleja.. oot kuitenkin musta jo valmis nappaamaan sen mitalin jo näistä kisoista!
Kaamee tsemppi päällä nyt pittää viimiseen kisaan lähteä. Toivottavasti nyt osuisi nappiin sitten tuulet, sukset & kunto!

Voisin kyllä jauhaa kannustuksia sulle loputtomiin, mutta säästän sua niiden lukemiselta, kun olet kerran joutunut yli 300 kommenttia lukemaan edellisen postauksen kommentteja. ;D

PS. Kiitti muutan vinkistä, Pasila on aika huvittava ohjelma! ;>

Anonyymi kirjoitti...

Onnea huomiseen!

-Jenny:)

eipäkuulusulle kirjoitti...

ONNEA JA TSEMPPIÄ HUOMISEEN! <33

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan, että oot huomenna jo ihan terve :) Mä kannustan Sua koko huomisen päivän, Anssi <3
Ja kannustan Sua koko yönki :D
Ja toivottavasti mun lähettämät tsemppihalit on tullu perille, lähettelen niitä kyllä vieläkin :>
Tsemppiä ja Onnea huomiseen, ja muihinkin kisoihin!! Haleja ja pusuja Sulle sinne :) <3

Anonyymi kirjoitti...

moi anssi sä olet kaikista ihanin mäkihyppääjä sä olet niin komea kun kukaan muu mäkihyppääjä I Love you.

Anonyymi kirjoitti...

moi rakas mitäs sä

Anonyymi kirjoitti...

Oot IHANA!!<3 Mul on ihan sairaasti sun kuvias känykäs ja sillee. Mikä on sun toinen nimi?? Tsemppiä!

minä ite kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Oikeesti oot aivan ihana yhistety hiihtäjä<33 Toivottavasti Vancouverissa menee sit paremmin entäku Liberectissä..:( Oot kyllä nii herqqu että..♥♥ Tsemppiä maailmancuppiin jne.. Mistä muutes ostat sukset ja sauvat jne.. oon itekki aika kova hiihtään..<333

Anonyymi kirjoitti...

ja määki lupaan huutaa sulle äänen käheeksi.. harmi ku en vaan pääse kattoon paikan päältä ja teeveetäkään ei oo mut sit netin kauttahan ne näkyy♥♥♥♥♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä anssi!Maailmancupin voitto on jo lähes varma!
Huomenna vaan varma kisa niin maailmancupin voitto tulee.