Anssi Koivuranta

2.2.2009

Terveisiä Ranskasta!

Huomenta ihmiset!

Kiitos taas kaikista kommenteista!

Tilannehan on se, että viikonloppu oli meikäläisen ossalta paras  mitä ikinä! 
Eipä olis uskonu sellasen kotijakson jälkeen mikä mulla oli.. keuhkoputkentulehdus ja vain 2 hiihtotreeniä puolentoistaviikon aikana!!
Nyt suuntaamme joukkueen voimin Lahteen SM-kisoihin ja siitä saan jatkaa yksin matkaani Seefeldiin! Eli lippuja varaamaan ja kannustamaan sinne!! Vielä ehtii! Ei minunkaan lentolippuja ole vielä varattu! ;)

En ehdi kirjoitella enempää, kun pitäis ehtiä aamupalalle ja kyytiin kentälle... Sori.

Nähdään Lahdessa!!

PS; uskomaton viides voitto tälle kaudelle!! käsittämätöntä...

-Anssi

NIIN! meinas unohtua että lisää vastaavanlaisia juttuja löydät Ylen sivuilta osoitteesta www.yle.fi/urheilu

81 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

UPEETA, MAHTAVAA! Onnea Anssi hienosti taktikoidusta voittohiihdosta eilen.

Anonyymi kirjoitti...

Anssi kuules! Sinulla menee nyt tosiaan lujaa. Oli hienoa seurata eilistä hiihdon loppulentoa maaliin. Nyt vain pidä pää kylmänä (älä vilustu!) äläkä ala ylpistyä, niin jatkat pitkään nuolenkärkenä.
Laji on mielenkiintoinen seurattava, eikä vähiten sinun ansiostasi.

Anonyymi kirjoitti...

Go Anssi Go! Olipas siinä taas MAHTAVA viikonloppu sulta! Ja ihanaa että lähdet sinne Seefeldiin, vaikkakin yksin, mutta ei saa antaa Muuan Magnukselle mitään ilmaiseksi! Jatka samaan malliin! Oot ihana.

-Toni

Christina kirjoitti...

huh that´s crazy that you are going to seefeld alone. you also deserve a little break like the other guys.. or at least a few weeks, but i know it´s in the season so not possible.. so take care, hope you don´t have so much stress ..

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvä että lähet sinne Seefeldiin! Sillon pitää takoa kun rauta on kuumaa. Ja hienoa, että jaksat käyä vielä sm-kisoissaki siinä välissä. Onnea vaan molempiin ja koita pysyä terveenä.

Anonyymi kirjoitti...

NÄMLIGEN!Metsämiehet ja muutkaan ladunkuluttajat ei taaskaan voinu mitähän! Sun kisatahtia päivitellessä ihan hävettämään rupee omat lähes lötköraajat ja onneton sohvasuksinta, mutta kanavalla täytyy pysyä :) Tsemppiä SM-kisoihin ja Seefeldiin, kyllä sää lyttäät taas viininsiemailijat,turskanpurijat ja nahkahousumaan partasudit ladunrakoon!

Anonyymi kirjoitti...

Aenopa tiivisti aika hienosti sen, mitä minunkin piti todeta. Paitsi, että osin sun innoittamana kaivoin sukset esiin ja lähdin hiihtämään. Olin jo ehtinyt unohtaa, miten kivaa se voi olla. Täällä Etelä-Suomessa kun ei viime vuosina oo ollu niin huisisti lunta...

Sen kun jatkat samaan malliin, niin ei se nimeltä mainitsematon Moan pääse jyräämään voittoihin. Lyö sille luu kurkkuun. Ja ehkä se vielä huomaa kauden aikana, että keltainen liivi sopii sulle paljon paremmin ko sille.

Tsemppiä SM-kisoihin ja Seefeldiin! Onneks lukuloma ylppäreitä varten alkoi, niin kerkiän sitten ihan oikeasti seuraamaan alusta loppuun loput maailmancupin kisat ja Liberecin MM-kisatkin! Eilenkin piti lueskella, mutta kappas yhditetyn kisa osui samalla päivälle, joten lukeminen vähän jäi... Oli parempaa tekemistä ;) Pakko vielä todeta, että niille sun ylen kirjotuksille tuli taas hihiteltyä :)

Anonyymi kirjoitti...

Huh, onneksi lähdet Seefeldiin, tippui kivi sydämeltä ;). Onnea mielettömästi viidennestä mc-voitostasi! Koitahan pysyä nyt loppukausi terveenä ja näytetäänhän sille Moanille, mistä päin se kana taas pissiikään... :D

Anonyymi kirjoitti...

Anssi oot paras !
Ainoastaan sun takia oon innostunu kattomaan yhdistettyä.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mahtavaa että jaksat mennä sm-kisoihin ja se että lähdet sinne Saafelidiin!:) Sulla näyttää kulkevan tosi hyvin, ja taistelet tosissaan maailmancupin voitosta joten hienoa että menet sinne! Tsemppiä sm-kisoihin ja saafeldiin ja onnittelut vielä kerran mahtavasti menneestä viikonlopusta:)!

tiina kirjoitti...

Aivan mahtava kisa !! Hiihtosi oli niin upeaa!

suomityttö kirjoitti...

Onnitteluni hienosta kilpailusta:) Tsemppiä jatkoon;P

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

toivotaan että jatkossakin se Moan pysyy siellä perässä ;)

kaikkea hyvää jatkolle<3

Anonyymi kirjoitti...

eihhh.... miks ne yhdistetyn sm-kisat pitää järjetää just keskiviikkona!!
Lähes kaikki muut päivät olis tällä viikolla käynyt, mutta ei keskiviikko:/
Mun pitää näköjään oottaa salppurille asti että näen Anssin...

Sophie kirjoitti...

moi.. ei se mitään että et kirjoittaa paljon.. aamupala on tärkeämmin ;) onnea voittoon!

Ellu kirjoitti...

Ihan ensiks täytyy mainita upeesta kirjotuksesta tuolla ylen nettisivuilla. Varsinkin sun salaisuus Marion kohtalosta... :D
Toivottavasti keuhkoputkentulehdus ja muutkin vaivat on nujerrettu ja tulevissa kilpailuissa oot taas täysillä mukana. Etenkin täytyy vielä ainaki 10. kerran toivottaa onnea MM-kisoihin! Jos joku on kultamitalin ansainnu, nii se on ehdottomasti sä!
Paljon terkkuja ja kirjottele taas pian :)

Anonyymi kirjoitti...

Vähäkö mä oisin susta ylpee, jos mulla vaan ois siihen valtuudet. Mut sanon vaan että ihan huippuu ku suomesta tulee tollanen mahtimestari puristaja, jonka kisasuoritus ei paljo muuta kattele tai mieti kuin maaliviivaa...

Niin, niin. Mutta hyvä valinta Seefeldiin. Koska sehän tulee olemaan sen matkan arvonen reissu.
=JonskuBansku= :)

Anonyymi kirjoitti...

onnee vielä, oli kyllä hyvä viikonloppu:))
joo, taidan tulla Lahteen ku tässä lähellä asun, ja salppurin kisoihi kans;) tsemppii seuraavii kisoihi!;)
ja käyhä taas kirjottamassa ku kerkeet:))
-Anna

Lotta kirjoitti...

joo-o kiva kyllä on lukea noita siun kirjoitelmia täällä ja ylen sivuilla, ihan asiapohjasta kauraa!

Kuule, jos joku teistä yhistetyn miehistä tarvitsee vielä extra hiihtoreeniä sm-kisojen jälkeenkin, niin lahdessahan on helmikuun lopussa myös tuo kuningas Finlandiahiihto, että teretulemasta, itse siellä työtehtävissä!

semppiä lahteen ja seefieldiin!!

Anonyymi kirjoitti...

Moroo! Ihan huippu se sinun uusin kirjotus ylen sivuilla!! Niin paras! :D Nyyh, en valitettavasti pääse SM-kisoja kattelee ja hemmetti kun on niin pitkä päivä koulussa, että ei kerkee telkastakaan kattomaan :( Eikä kärsi oikein ottaa poissa oloja, kun tulee muutenki ihan riittämiin tässä jaksossa kun on Salppuri ja vielä mäkicup Puijolla ym. :D Mutta tsemppiä Lahteen ja Seefeldiin myös! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja uusia hienoja kuvia sulla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hello, Anssi!

Ilo kuulla että lähdet Itävaltaan!

Tilasimme jo syksyllä matkan Seefeldiin nähdäksemme yh-kisan vanhoissa kunnon o-kisamaisemissa. Sitten tuli melkoinen pettymys kun ilmoitettiin, että Team FIN jää pois Seefeldin karkeloista. Mutta yhtä lailla iloitsimme kun saimme tiedon, että Sinä sentään lähdet niihin maisemiin.

Saapumisemme paikalle ajoittuu lauantain iltapäiväksi 7.2. niin, että lauantain henkkohtainen kisa on jo pidetty. Mutta sunnuntaina marssitaan aitiopaikoille!

Tervehtien,
Rammy ja muut Suomen lippuja heiluttavat fanit Seefeldin kisa-areenalla

Anonyymi kirjoitti...

Anssi oot paras!! Jatka samaan malliin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Täältäpäin tullaan kattomaan sua sitten kunhan tänne suomeen tulee maailmancuppia. (; en pääse nyt SM-kisoihin, harmittaa ihan järettömästi. Mutta onnee, tosi hienosti loikittu voittoon! Se sun ylämäessä loikkimisjuttu oli mahtava. Stecherin liuku tonne männikköön oli aivan upea, kyllä täällä ainakin hypittiin seinille kun näytettiin että tää kaveri oli päättäny mennä keräämään sieniä!
Mangusti otti aika lailla kiinni, mutta eipä tuo riittänyt edes toiseen sijaan! Eli siis aivan loistavasti meni! Nähdään sitten maaliskuussa (eikös se ollut maaliskuussa?!) lahdessa!
Aika paha päättää minä päivänä sinne tulis...

Mutta siis onnea tooodella paljon. Huomenna katotaan telkasta kun loikit siellä SM-kisoissa.

Anonyymi kirjoitti...

monetkoha hiihtolasit ja hyppylasit sull o? onko hyvät noi hiihtopleksit?

Anonyymi kirjoitti...

Anssi minkä teit!!! Jätkä meni ja voitti MÄKIHYPYN SM-kultaa!! :D Onnea! Pakkohan niitten on valita Suomen mestari sinne Liberecin mäkikisoihin! :D Oot sinä kyllä uskomaton! Mutta oli ihan reilua antaa Jannen viedä se yh:n mestaruus, kun eihän sitä Anssikaan kaikkea kerralla ;)
Tsemppiä ja hyvää matkaa Itävaltaan!

Anonyymi kirjoitti...

SM-kullasta onnea täältäkin!
Lajivalikoima senkun laajenee. :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsit Anssi sun kanssasi! Meinasin tipahtaa tuolilta, ko katoin SM-mäkihyppyä ja pesit kaikki "erikoismiehet". Lyötiin ennen kisaa leikkimielellä vetoa veljen kanssa siitä, kuka voittaa, ja heitin, että sä. No, menit sitten voittamaan, ja nyt veli kustantaa mulle ruoan jossain :) Vois kyllä noi mäkihyppääjät ottaa vähän mallia, miten oikein pitäisi hypätä. Mun puolesta sut voitais valita mäkihypyn MM-joukkueeseen. Suuret onnittelut ja tsemppiä Itävaltaan! Näytähän Moanille kaapin paikka :)

Anonyymi kirjoitti...

Wau mikä kisa!!
Että onnea vaan mäkihypyn sm-kullasta!
Näköjään jos sä joskus kyllästyt tossa yhdistetyssä tohon hiihtoon, nii sä voit hyvin vaihtaa lajin vaikka mäkihyppyyn;P
Mieletöntä!:D

Sophie kirjoitti...

woah sm-voitto mäessa!! upea!!!

tanja kirjoitti...

anssi :D minkä teit. oot sitten suomen paras mäkihyppääjä! onnea! toivottavasti pääset/sut pyydetään/haluat edustamaan suomea mm joukkuekisassa mäkihypyssä.

vvvoou!

Anonyymi kirjoitti...

oot paras haastatteluissa! toisin kuin esim harri olli joka saa myös hymyilemään mutta vähän eri syistä. :'D haastattelija yrittää kysellä mutta harrilla ei joko ole vastausta tai hän esittää erittäin kuivan vitsin. mutta tapansa kullakin:D

Anonyymi kirjoitti...

iltalehti.fi:

"Anssi Koivuranta nöyryytti mäkimiehiä"

HYVÄ ANSSI!

Anonyymi kirjoitti...

No just joo minkä teit :D Vähän eri lajista tuo SM-kulta mutta onnea silti :D

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Anssi! SM-kultaa ''väärässä lajissa''. Toivoisin niin että hyppäisit MM:ssä myös mäkijoukkueessa, mutta luulenpa että ei käy toteen toive.

Se on tärkeintä että pärjäät siinä lajissa hyvin mikä on oma.

-ilona

Anonyymi kirjoitti...

ei oo todellista:D
kuulin tossa urheiluruudusta et voitit SM-mäkihypyssä:D
väärä laji, mutta hyvin meni:D
onnee itävaltaan!:))

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Anssi SM-kullasta!:P Missä sun fanit vois tavata sut joskus?? Muulla kuin kisoissa.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa Anssi; ) Onnittelus mäen suomenmestaruudesta, pistit erikoismiehet ihan jäihin! Nyt tsemppiä ja latausta viikonloppuun..; )

Ellu kirjoitti...

Jaa-a, mitäs tässä sanois. Oon ihan sanaton. Oot sä kyllä aika uskomaton! Ihan hurjasti onnee SM-kullasta :) Mites mäkihypyn MM-kilpailut parin viikon päästä...?! ;) Kelpaa tuo yhdistettykin, voi olla melko rankkaa olla mäkihypyn joukkuemäessäkin (jonka paikkaa sulle on jo ehdotettu). Terkkuja ja tsemppii taas kerran toivottaapi Elina :)

Anonyymi kirjoitti...

Vähäkö hienoa, aivan mahtavaa :D Onneksi olkoo SM-kullasta :) Ei ois arvannu et se nui hyvin menee, aattelin et no kyl sä mitalleille voit päästä ku ei siel nii hirveenä hyvii hyppääjii ollu, mutta et menit sit voittaa koko homman ja viel "vääräs" lajis... Aivan uskomatonta... Mut minkäs sille voi ku oot vaa niin pirun hyvä ;) Onnea ja tsemppiä tuleviin kisoihin, näytä niille kuka se paras on :D

-Jossu

anne kirjoitti...

Onneeksi olkoon mahtavasta sm-kullasta! Kyllä vähän yllätyin, että sinä sen voitit, mutta kun hyppy kulkee niin mikäs siinä:)!! Ja onnea viikonlopuksi Saafeldiin!

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa anssi :) tosi huipputemppu, ihan oikein :DD!!!

vitsi mä repesin ku oon reissussa, enkä seurannu kisoja...sit tuli tekstarii kännyyn että anssi on voittanu mäkihypyn kultaa:)

you made my day :)

elinah

Anonyymi kirjoitti...

UPEETA MAHTAVAA ANSSI! Näytit sille oikein kunnolla meidän mäkimiehille! Luin tossa että mm-kisoissa mäkihypyn joukkuemäki on puolisen tuntia yhdistetyn kisan jälkeen ja mulle olis sulle hyvä ehdotus: Mäkimaajoukkue voisi olla koostumuksessa Hautamäki-Larinto-Koivuranta-Olli, jolloin ehtisit vahvistamaan joukkuetta oman kisan jälkeen! Kyllä sä jaksat! Oot ihan perkeleen hyvä! Tsemiä.

-Toni

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin, et sitte oikein kehdannu tuulettaa siinä "ammattihyppääjien" keskellä?! :) Ainakaan et pätkässä joka Urheiluruudussa näytettiin. En nähny itte lähetystä... Oli varmasti aikamoinen nöyryytys esim. Ollille ku tulee "joku yhdistetyn mies" ja korjaa koko potin!! Pus.

-Toni

Anonyymi kirjoitti...

JAHAS ANKEROINEN, menit siis "huutelemaan vieraisiin pöytiin". No mikäs siinä, onnittelut mäkimestaruudesta! Muistetaan kuitenkin ikiaikainen ohje: suutari pysyköön lestissään.
Nimittäin sikäli mikäli suutari tykkää suutarin hommista.

Hienosti käyttäydyit mediassa eilen haastatteluissa ja muissa kuvioissa. Herrasmiesmäisyys lienee synnynnäinen ominaisuus.
En kuitenkaan mollaisi Olliakaan, joka on myös ilmettyä mestarisainesta ja siten oikeutettu persoonalliseen ja rehelliseen tunteiden ilmaisuun.
Tappion hetkellä ei ole helppo hyräillä.

Odotan mielenkiinnolla jatkoa...

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Anssi!! Mäkimiehille kunnolla luuta kurkkuun. Harmi että yhdistetty on mm kisoissa saman päivänä joukkuemäen kanssa,olisi ollu upeeta nähdä sinut Itävallan joukkueen kaadossa mäkitornissa! Mutta eeihän sitä koskaan tiedä ;) Onnittelut ja voimia seefeldin kisoihin! Pidetään peukkuja :)

Sanna kirjoitti...

WOW, ei muuta voi sanoa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea SM-kullasta! sen kanniskelu ei onneks ole niin raskasta ku 10km hiihto joten muuan norjalainen saa rauhassa sohiskella kohti keltasta liiviä mutta raapimiseksi jää!:D

Reynnou kirjoitti...

Hi Anssi !
Congratulation for your great victory, you deserve it so much.
You were so good on the ski-jumping especially during the training !
I can't wait to see you again in France...
I hope you could win again this week !

Good luck !

Joséphine.

Anonyymi kirjoitti...

Onnee Anssi eilisestä SM-kullasta! Oli ihan mahtavaa seurata kisaa ja illan huipensi oikeesti toi sun aivan käsittämätön kulta suurmäestä. Oot kyl niin rautasessa anssimaisessa kunnossa että mäkipojillakaan ei ole siihen paljoo sananvaltaa. :)

Harrastan ite juoksua ja vähän alakanttiin mennyt viime kausi turhautti mut treenaa. Sä oot aina niin ihana oma ittes ja uskot omiin mahiksiin, ja se sai muhun lisää motivaatiota ja intohimoa treenaa. Nyt reeneissä on mennyt paremmin kuin koskaan ja on ehkä lupa odottaakin jotain enemmän ensi kaudelta. Ja kiitos siitä sulle Anssi :)

-emmi

Anonyymi kirjoitti...

Menin jo ihan sekasin siitä mitä piti sanoa, mutta varmaan se oli jonkunnäköset onnittelut eilisestä sm-kullasta...
Siis aivan käsittämättömän mahtavaa! Kyllä itellä harmittaa "vähän" ko en nuita sinun hyppyjäs kerenny näkemään. Haastattelustaki näin vaan lopun, enkä ees aluksi tajunnu että olit voitanu:) En itseasiassa ees tienny vielä siinä vaiheessa, että olit osallistunut erikoismäkeenkin, vaikka aattelinki että se ois ihan mahollista.
Varo vaan ettei menestys nouse päähän (no saa se tuon jälkeen vähän noustakki), ja käy heikosti. Mäestä oli kuitenki poissa ne parhaat miehet, mutta ei se silti yhtään sitä kultamitalin arvoa himmennä. Paras mies voitti!

Toivottavasti sama homma jatkuu Seefeldissä!

suomityttö kirjoitti...

Jep aika "härski" saavutus toi mäkihypyn SM-kulta;D saavat kyllä mäkimiehet hävetä!;)

Anonyymi kirjoitti...

Aluksikin ONNEA! Huomasin eilen SM- mäkihypyn ohjelmistosta ja aattelin että kun ei ole muutakaan tekemistä, voisihan sen kattoa.Kun sitten kuulin että Anssi hyppää olin hirveen innoissani!! Ja vielä voitto! Ei siihen voi sanoo paljon mitään:D Harri rukka sai jäädä nuolemaan näppejään..! Olet sä kyllä aikamoinen ihminen!Onnea kaikkeen tulevaan!! (Oot paras!)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kisa sulta eilen mäen SM:ssä. Tääl Turkuses on oltu ihan ihmeissämme mikä henkinen kaasiteetti sulla on. Mut voipi olla toi positiivinen tahto
ja asenne sekä huumorintaju kun vie sit eteenpäin..Respektit täältä hienolle urheilijalle.

Nemeira kirjoitti...

Onnea Anssi! Mutsin (70v,rapu kuten sä) kans ollaan vannoutuneita fanejasi..taistelutahtosi teki lähtemättömän vaikutuksen meihin,kuten varmaan kaikkiin muihinkin. Huumorintajusi ja kaunis käytöksesi tekevät persoonastasi unohtumattoman. Jatka tielläsi! Onnea ja menestystä loppukaudeksi. Kannustus täältä Kouvolasta(kin) tukekoon kisojasi.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kannata hävetä että voitit mäkihypyn SM:ät. Se on pelkästäänkin ihan huippu juttu sekin. Mut jos niitten puolesta häpee, ni se on eri juttu. Ja on vaan niitten voimattomuus, ettei ne voinu mitään, ku vierasleiriläinen, joka-alan ammattilainen räjäytti pussin naamalle. Että sillee. Onnee mestaruudesta.
=JonskuBansku= :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Anssi!Lahdessa järjestit kunnon SM-kilpailun :-)!!!Pysy samanlaisena kuin olet! Olet mahtava esikuva kaikille urheileville nuorille ja lapsille!Olet iloinen ja positiivinen ihminen ja urheilija!Vanhempasi saavat olla ylpeitä Sinusta!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsit ei tainnut olla hyvä päivä tänään, mutta ei saa lannistua.

Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet.

-ilona

empo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
empo kirjoitti...

mahtava oli viikonloppu !
oot kyllä paras, ehdottomasti.:)

Anonyymi kirjoitti...

täytyy kyllä yhtyä okas skijumping teamen sanoihin...ihana kun olet niin positiivinen ja iloinen, loistava esikuva!!
Tänäänkin moni olisi voinut syyttää vain huonoja ja vaihtelevia tuuli oloja, mutta sinä sanoit vain hienosti, että tämä on ulkoilma laji ja kaikki voi olla mahdollista.
Muutenkin haastattelusi ovat aivan loistavia, aivan toista luokkaa kuin vaikka Harri Ollin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea sm-kullasta "väärässä lajissa"!Sähän oot monitaituri!:D

Anonyymi kirjoitti...

moi! oot oikeesti paras<3 Onnea tän päiväisestä (;

Anonyymi kirjoitti...

ihan hyvä hiihto tänään :) onnea kolmmanen

Anonyymi kirjoitti...

Tänään meni taas hienosti, vaikka Moan ja Stecher pääsiki ohi. Eilinen hiihto näytti myös sujuvan, vaikka mäessä olikin huonoa tuuria. Kyllä se siitä:)

Olen lukenut ylen sivuilta nuita juttujasi ja huomannut, että osaat myös kirjoittaa tosi hyvin. Kirjottelisit vaan tännekki vähän useammin...

Anonyymi kirjoitti...

hyvin meni tämäkin viikonloppu, ja vaikka jäit 13 : sta hiihdit toodella hhyvin senki;D
joo, mutta onnee ens viikonlopulle!:))

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Onnnea tän päivän kolmannesta sijasta! Hiihtokin näytti sujuvan ja järkkäsit taas meidän perheelle jännitettävää :) Tsemii tuleviin karnevaaleihin, ja muista levätä kunnolla täs välis ;)

Ois muuten kiva saada taas kuvia.. :)
-Emmi

Anonyymi kirjoitti...

hyvin meni taas tänään kisat, että onnea bodium paikasta!!
oletkos jo täysin unohtanut, että lupailit meille jo ajat sitten että videokin rupeaa kohta pyörimään?!;D
-blueberry-

Oona Räisänen kirjoitti...

Onnee viidennest voitost!!! :D Olen seurannu kaikki sun hiihdot telkkarist!!! Onnee seuraaviin kisoihin!!

Anonyymi kirjoitti...

Ennenkuin Anssi itse laittaa lisää kuvia itsestään, niin pienellä googlettamisella löytyy seuraavanlaisia kuumiakin kuvia viime vuodelta ilmeisesti: http://suomalaiset.gallery.onetwomax.de/69716/?o=25

Jos Anssi haluat laittaa edustavampia sixpäkkikuvia, niin kävis... :D Pus.

-Toni

anne kirjoitti...

Onnea kolmannesta sijasta! Cupin johtajan liivi vieläkin sulla, aivan mahtavaa:)! Ei muuta kuin tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Niina kirjoitti...

Heippa Anssi! Ja hyvin paljon myöhässä olevat onnittelut tosta voitosta! :) hyvinhän sinä tänäkin viikonloppuna pärjäsit, vaikka nyt ei voittoa tullutkaan. Oon varmaan kattonut kaikki sun kisat tänä kautena telkusta ja ilokseni saanut hurrata aika monesti :D hehe. Mutta, oikeestaan mulla oli semmosta asiaa et oot mun mielestä ihan tosi hyvännäkönen herra ja osittain senkin takia haluan kattella sun kisoja ;D khöm.. ja tuohon liittyen sitten voikin kysyä et onko sua koskaan kysytty tällä tavalla treffeille? :D :D vai mahdatko olla varattu mies? Mutta joo, minä nyt lopetan ettei tule mitään älyttömän pitkää viestiä. Toivon kovasti et jaksaisit vastailla tähän sit kun kiireiltäsi kerkeät. :) ja Onnea sulle kovasti noihin tuleviin kilpailuihin!! -Niina-

Anonyymi kirjoitti...

Joo ei Anssi voi muuta sanoa kuin että onneksi olkoon jo etukäteen mahtavasta kaudesta! ;) Olet todella loistava esikuva kaikille nuorille, kun jaksat loistaa niin tv:n edessä kuin takana eli kaiken aikaa kaikkialla päivästä riippumatta. Jutuistasi tulee myös aina niin hyvälle tuulelle.

Harmi, kun ehdin jo muuttaa suunnitelmia niin, etten sitten päässytkään Seefeldiin tsemppaamaan, kun alunperin tosiaan oletin, ettei siellä suomalaisia näy.

Vinkki, laitas ne ylen blogit samalla tänne omille sivuillesi niin pysyy tämäkin sivu päivitettynä ja pääsee kommentoimaan ajankohtaisesti niitä tekstejä :)

Anonyymi kirjoitti...

Piti jo eilen kommentoida, mutta ei sitten onnistunut, ko kone vähän temppuili. Koneen ja tuolin välissä istuvassa käyttäjässähän ei ollut "tietenkään" mitään vikaa... Mutta niin, hyvinhän se Seefeldin viikonloppu loppujen lopuksi meni, ja onnea taas palkintopallisijasta! Tietysti sitä nimeltä mainitsematonta norjalaista tarttee kiusata ja ko tilaisuuksia tulee, niin mikäs siinä. Luin tuota Ylen blogiasi ja nauroin sun kuvaukselle Moanista, oli aika osuva ;)
Ei kai tässä enää muuta kuin paljon tsemppiä Klingenthaliin!

Anonyymi kirjoitti...

Niinalle: Anssi on omien sanojensa mukaan varattu mies :) Vaikka noh... ottajia varmasti löytyy muitakin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Janne Ahonen kirjotti haluavansa sut planicaa mut ei se oo ainoo sillä mäkii haluun :D mee mee mee... :D

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Ellu kirjoitti...

Ei piiiiiip sentään :< Kirjotin pitkän liirumlaarumin ja sit se ei suostunu lähettää sitä.

Mahtava kirjotus taas Ylellä, nauratti melkein koko ajan :D Varsinki räjäytyspuuhat ja Mangusti oli hyvät jutut! ;D
Muistapas tarinoida tännekin samantapasii juttui! (Ei toki samoja, ettei tarvi kahdesta paikaa lukee samaa juttuu.. ääh, nyt menin iteki ihan sekasin, mitä kirjotin :D Mut toivottavasti tajusit)
Kiitos yhdelle Anonyymille siitä linkistä. Sain rauhan äitini kanssa tässä sixpäkki asiassa. Muistaakos Anssi mun jutun pari blogia sitten..?! :D

Pitikös jotain vielä sanoo.. ei kai. Hyviä jatkoja sulle :)

Ellu kirjoitti...

Ai niin! Onnittelut vielä hyvin menneestä viikonlopusta. Säilyy se "keltuaisliivi" vielä sun päälläs :)

Anonyymi kirjoitti...

Kävin äsken kuvagalleriassa ja siellähän oli tullu kuvii lissää.:D Mua jäi kyl vähä vaivaa kuka oli siinä toiseks viimesessä kuvassa sun kanssa ku en tunnistanut? :'D
ps.Oot paras<3 ;D

Christina kirjoitti...

80 comments?? :OO wow, i am jealous (hehe) would be nice to read some new entry here of you soon :) hope you are fine, and good luck for klingenthal! :)