Anssi Koivuranta

18.2.2009

Ei tämä heitteille ole jäänyt!

Teeeeeerrrrrrrrvvvvvvvvvvveeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhddddyyyyyyyyyysssssssss!!!!

Onpas toi pasila kyllä ihan loistava ohjelma! Sais tulla vaan nopeammin uusia jaksoja ettei tarvis koko aikaa kelata vanhoja uudestaan ja uudestaan, mä huomaan.
Kiitos mahtavan kannustavasta palautteesta, TAAS! Ootte mahtavia kun jaksatte repiä aikaa meikäläisen touhuamisen seuraamiseen! :D
hohhoi.. aika ankee keli kun täällä (Liberecissä) lunta sataa ja tuulee koko ajan.. :/ Onneksi keväällä Rukalla paistaa aina! Pääsee sitten viimeistään hankkimaan itselleen sellasen yyber coolin pandakarhurusketuksen! 
Meinaattekos seurailla huomenna alkavia MM-kisoja? Itse ajattelin ainakin.. Varsinkin yhdistettyä! Tykkäilen lajista kovasti.

Muistakaahan sitten että ilmestytte 20 tuhatpäisenä monsterina sinne Lahteen! Muuten en kilpaile siellä! ;)

Nyt ajattelette varmaan että mitä ihmette meikä oikein kirjottelee.!?
 .. no niin oli tarkotuskin! 
Aina jotain uutta.

Vaikka huomiseen sitten! 
Ääntä käheeksi sitten ja silleen.. !

uus linkki mistä voi voittaa kaikkea hienoa!
Käykääs tsekkaamassa!
 www.kannustapojatvoittoon.com 

84 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisi olla kyllä _aikamoinen_ rusketus. :D Kyllä sitä huumoriakin nähtävästi irtoaa, vaikka itse olisin siun tilanteessasi varmaan aikamoinen hermoraunio. :D Ja VARMSTI katson itse ainakin niin monta kisaa mitä tuolta lukiolta nyt kerkeeä. :D Huomenna kun loppuu koulu jo yhdeltä, niin kattoo sen naisten kympin ja sitten majottautuu sohvalle sellasen "Go Anssi", kyltin kanssa ja odottelee malttamattomana kolmea. ;D ja kiljuu kurkkunsa käheäksi, tykkäsipä kotiväki mitä tykkäsi. :D

Heei, luin jostain, että haluisit hyppiä lentomäestäkin ehkä joskus tulevaisuudessa? Hyrr, itse uskaltaisi kiivetä koko tornin juurelle kun pyörtyisin jo. :D Eikö ole vähän pelottavaa hyppiä jo pienemmästäkin mäestä? :o :D

Vilma

Anonyymi kirjoitti...

joo, Pasila on mahtava;))
mutta, rusketusta vaa!:D
juoksenki kotii et kerkeen yhistettyy kattoo:)
joo,lahteenn tullaan, kaikkina päivinä!;D
mutta, hyviä kisoja, ja toivotaan että tulee monta hyvää sijoitusta!:))

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että kävit taas kirjottelemassa, noi sun ylen blogikirjotukset on kyl kans aivan mahtavia.. Hymy tulee aina huulille kun niitä lukee;)
Huomenna ollaan niin telkkarin ääressä peukut pystyssä ja eletään hengessä mukana!
Tsemppiä ihan hirveesti;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi että mä tykkään lukea näitä sun kirjoituksia :) Hyvä etten ääneen naura.

Onnea ihan himuisesti huomiseks ♥ Mua ei kyllä saa sohvannurkasta pois millään. Peukut on pystyssä ja varpaatkin :---)

Lahteen on kova yritys päästä. Mutta kun tuo kotiväki ei ole innostunut viemään tai hakemaan :/ No, pakkohan sinne olis melkeen päästä.

Ja vielä kerran: ONNEA ♥

Anonyymi kirjoitti...

pakkohan munkin on sanoa painava sananen.. oikeestaan ilmotusluontosta asiaa kylläkin: tiedät sitten ketä syytän kun meikäläisen yo-kirjotukset menee päin kuusimettää. kuka hölmö on keksiny ajottaa mm-kisat lukulomalle? eihän kukaan pysty mittään lukemaan ku pitää kannustaa omia norskeja ja germaaneja lyömään. siis ei mielellään fyysisesti, henkinen taso riittää:D
niin joo, piti yks kreditti antaa - ihan mahtavia sanaväännöksiä käytät. kivaa vaihtelua kuunnella ja kattella sun haastatteluja harri ollin jälkeen kun oot aina niin positiivinen ja "veikeä". älä sitten sano mitään ollille...
joo, lopetetaan tää novelli tähän. mahtia:)

anne kirjoitti...

Kyllä Pasila on ihan huippu hyvä ohjelma! Kyllähän sitä tulee taas mm-kisojen ajaksi juututtua tv:n eteen, varsinkin seuraamaan yhdistettyä ja mäkihyppyä!!! Siellä kun sattuu kilpailemaan yksi suosikeistani nimeltä Anssi :D! Ja Lahteen olisi tarkoitus tulla, eihän sitä voi väliin jättää!:) Täällä kotisohvalla seurataan kyllä kaikki kisat kunnon tsemppi päällä ja hengessä mukana! Tosi paljon tsemppiä sinne kisoihin! Toivottavasti siellä sääkin paranee. Ja tottakai Toivotaan että mitallit mukana tulet tänne Suomeen kisojen jälkeen! Melkein meinasi unohtua tosi kiva kun jaksoit taas tännekkin kirjotella:)

Anonyymi kirjoitti...

moikka libereciin .. oon ruotsissä nyt xD mutta mä oon takaisin kotona saksassa lauantaina... :)
onnea mm-kilpailut!
suomi voittoon!!! :D

sophie

Anonyymi kirjoitti...

Teille, joille porukat on lahden matkan esteenä, olis täsä pikkuinen vinkki: tarjoutukaa itse maksamaan bensat,ja maksakaa kanssa. Itse käytin samaa kikkaa joskus muinoin: toimi, ja tosiaan kaveriporukan kesken maksettiin milloin kenenkin porukoille bensat, siihen saakka kunnes tuo maaginen ikä tuli mittariin.. Eikä koskaan ole totisesti ollut mitään ongelmaa miettiä, mitä tekisi maaliskuun ensimmäinen viikonloppuna... Eli Lahdessa tavataan tänäkin vuonna;D

tsemiä Anssille ja kaikille muillekin suomalaisille tasapuolisesti:DDDD

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vaan kova tsemi päälle huomenna ja mitalin kiilto silmiin! Kyllä Pohjan Poika omansa ottaa! 8>

suomityttö kirjoitti...

Tietysti MM-kisoja seurataan niin paljo ku vaan aikaa riittää:D veikkaanpa vaan et kisojen jälkeen ei lähde ääntä yhtää;P ja me kannustetaan Suomea ja varsinki yhdistetyn poikia mahtaville sijoille!:D ONNEA ja TSEMPPIÄ ihan mielettömästi!:) PS. nyt jo jännittää nii palijo et ei saa nukuttua ens yönä:/

Anonyymi kirjoitti...

Joo no ehkä just ja just jaksaa raahautuu toho tv:n ääreen vähä mm-kisoja tsekkailee;)
Vitsi ääni on varmaa lähteny jo heti huomisen jälkee:D Mut tätä on kyllä odotettu!

-Jenny:)

Anonyymi kirjoitti...

Tässäkin kotitaloudessa miämiä kyllä MM-kisoja aika tiiviisti teeveestä seuraa - kiitos lukuloman - vieläkin tiiviimmin. Vielä miullakin on kyllä ne kannustusplakaatit ja -lakanat askartelematta (joiden taakse voi näppärästi piiloutua jos jänskättää liikaa), mutta huomenna sitten nekin on taatusti messissä. :) Ja Lahdessa tiätysti kanssa ja.

Kauhiasti tsemiä huomiseen! :)

Ellu kirjoitti...

IIIIIK! Huomenna se jo alkaa! MM-kisat siis! Luin tässä putkeen sun uusimman blogin näiltä sivuilta sekä Ylen blogisi. Kisakuume nousi huomattavasti ja sydän lyö jo vaarallisia lukemia.

Itse aion seurata kaikkia lajeja, aina vaan ku olen tv:n ääressä. Onneks tää viikko on hiihtoloma, nii ehtii huomisen avauspäivän hyvin katsoo. Siel yhdistetys on yks kiva poika(/mies), jota kannustan ihan hulluna, mut nimi ihan unohtus... Onks sul tietoo, mikä sen nimi vois olla? :D

En oikeesti tiiä, mitä huomisesta tulee. Oon varmaan niin jännitykses, etten saa sanotuks mitään. No, enköhän mä saa sun suoritusten aikana volyymia nostettuu sinne Libereciin saakka. Ainakin koko naapurusto saa kuulla, ketä on tällä hetkellä maailman paras yhdistetyn hiihtäjä!

Mä en ikinä pystyis olee huippu-urheilija. Menisin aina arvokisojen kynnyksellä kauheeseen paniikkiin. Jos penkkiurheilu on näin vaikee laji, nii en osaa kuvitellakaan huippu-urheiluu. Urheiluu toki itekin harrastan, mut meijän joukkueen otteluissa ei oo kovin suurta panosta.. :D

Tsemppiä TOSI paljon MM-kisoihin! Kunhan teet parhaasi, nii se riittää! Alko vähän pelottaa, ku kuulin tosta säästä. Tuulee kauheesti ja lunta sataa - ei hyvä. Valitettavasti suomalaisten tuurin tietäen, ei voi odottaa hyvää tuulirakoo hyppyihin... :( Mut ei lannistuta tästä, toivottavasti sulla on kaikki hyvät tuurit maan ja taivaan välillä puolellas.

Kaikke hyvää ♥:lla Ellu :)

P.S. Anssin kesärusketusta odotellessa :)

"Turha koittaa, Koivuranta voittaa!"

Anonyymi kirjoitti...

Onnea SM-kullasta.. joo, oon vähän hidas onnittelee! Mutta toivotaan, että sieltä Liberecistä tulis Kulta-Anssi kotiin muiden Suomen mitallikaulaisten edustajien kanssa. Koitan olla sitten vähän nopeempi onnittelee!! Harmi kun pääsen koulusta vasta kolmelta, niin en kerkiä nähdä hiihdon alkuosuutta, mutta koita pärjätä ilman mun kannustusta. Mut mäen aion kattoo kokonaan, vaikka kokeisiinkin pitäisi lukee, mut Anssin kannustus on tärkeempää. ;) Sun Ylen blogis on aivan mahtava, ihan hymyillyttää kun sitä lukee, oot sä vaan niin iloinen poika.. Ja täältä on Salppuriin tulossa yksi hemmo kannustamaan sua ♥

Anonyymi kirjoitti...

Hirveesti tsemppiä kisoihin! Seuraavan puolitoistaviikkosen aikana en varmasti liikahdakaan sohvalta, vaan seuraan kaiken, erityisesti tietenkin yhdistetyn kisat. ;)
Toivottavasti tuuli nyt ei pilaa teidän hyppyjä, vaan kaikille tulis mahdollisimman tasapuoliset olot ja erityisesti, että vauhdit saatais pidettyä kurissa.
Nyt onneksi flunssan jälkeen ääni on taas palannut, joten pääsee huutamaan suoraa huutoa kannustuksia. Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Joo tuota :I

Aenaskii yhistettyä meinasin kahtoo. Vajjaan kuuven tunnin piästähän sen pitäs alakoo. Eiköhän sitä jotennii siihen asti. Ksemppiä.. vae mitä se oli?!

Anonyymi kirjoitti...

Sitä sitten vaan kotiin ruskettumaan ;D Ja pakko todeta - on se Pasila kyllä ihan mahtava!

Täällä ainankin jo viritellään äänijänteitä kisakuntoon! Eritoten yhdistettyä silmälläpitäten. Ei muuta kun tsemppiä ja pilkettä silmäkulmaan ( mitä sulta kyllä aina löytyy ;) )!

Ja täältä ainankin 2 lupautuu Lahteen koko viikonlopuksi! Liputkin on hankittu :) Päästään kerrankin paikanpäälle kannustamaan! Eihän Salpausselänkisoja voi väliin jättää,tavaksi jo tulleet :)

Nyt sitten jännäilemään ja tuijottamaan kelloa :s Eiköhän tästä vielä riemu saada aikaan.

Mielettömästi tsemiä kaikille muillekin Suomen yhdistetyn joukkueen pojille kisaan :)

Anonyymi kirjoitti...

On ollut ilo seurata sun menoos koko kauden! Viime kaudellakin olin aina peukut pystyssä tsemppaamassa sua hyviin sijoituksiin, ja meno on taatusti sama tänäänkin. Me mamman kanssa pystytetään kisastudio olkkariin ja huudetaan niin että kuuluu sinne radalle asti. ;)

Onnea Libereciin!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Anssi!!! Olet HUIPPU-urheilija kirjaimellisesti, TSEMPPIÄ loppukaudelle. Kotikatsomossa pidetään sulle peukkuja pystyssä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin on kisastudio olkkarissa pystyssä, ollut varmaan jo viimeisen viikon. Mulle tietysti varattu paras nojatuoli, josta on parhaat näkymät ;) Kaveritkin pyysi mukaansa Helsinkiin, mutta en kai mä voinut tänään lähteä! Onneks ne on ymmärtäväisiä.

Se Ylen blogi oli taas kerran aivan mahtava! "Suomen puhutuin persaus" :D Ja mitä siihen tulee, ko joku sanoi melkein nauravansa ääneen sun jutuille, niin mä kyllä hihittelen ääneen, ja porukoilla on hauskaa ja ne tietää, mitä teen silloin koneella. Ja oli kiva, ko saatiin näillekin sivuille uutta juttua :)

Niin ko Tiina totes, mullakin kolkuttelee ovella ylppärit. Pitäis vissiin lukea niihin, mut ei nyt kyllä oikein kerkeä, kun on parempaakin tekemistä... Jospa siellä tänä vuonna kysyttäis jotain urheiluun liittyvää :)

Oo, äsken kolahti postiluukusta Urheilulehti, jonka etukannessa komeilee... no, tiedätte kyllä kuka :)

Tsemppiä tälle päivälle ja tuleviin kisoihinkin! Meilläkin naapurit kyllä tietää, milloin yhdistetyn kisa on käynnissä ;) Minäkin olen lähdössä Lahteen, tosin ilmeisesti vain lauantaina, ko sain töitä ja kappas sillon perjantaina on työvuoro. Voi hanuri.. Mutta juu, täällä siis pidetään peukkuja ja varpaita pystyssä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti tsemppiä MM-karkeloihin! Ja kyllähän Pasila uppoaa uusintoinakin ;)

Anonyymi kirjoitti...

hei! Nyt vasta ensimmäistä kertaa tänään luin, että sulla on oma blogi ja on kyllä mukavaa kun kirjottelet, hauskoja ja pirteitä viestejä ainakin! Onnea tämänpäiväiseen hiihto- ja mäkiosuuksille, pidän peukkuja! Toivottavasti muutekin Liberecin kisat onnistuu siellä hyvin! Onnea teille kaikille suomalaisille! Ja Lahteen täältä Sievistä ainakin porukkaa on tulossa ja uskon kyllä että muiltakn paikkakunnilta!

Anonyymi kirjoitti...

Moi, moi. Minäkin tykkään yhdistetystä. Tai oikeestaan yks huippumahtava, yliparas ihminen tekee siitä mielenkiintosta seurattavaa, että sitä on hyvä seurata..

Joo, toivottavasti sun tavoittees saavuttuu siellä. Koska sanon vaan että sä niin ansaitsisit vähintäänkin sen.

Vaikka siitä ei sillee ookkaan sellasta hyötyä, mitä yrittää, että sohvalla huutaa TV:lle, kun sieltä tulee kisakuvaa, ni voihan sitä silti uskotella että se toimii. Ja lopputuloksesta huomaa että auttoko se todella, mut ainakin kybälle kantautuu kannustus..
=JonskuBansku= :)

Christina kirjoitti...

good luck for today!! *puss*

Anonyymi kirjoitti...

HIIHTO HYVIN - KAIKKI HYVIN..?

Anonyymi kirjoitti...

olipas älyn hieno hiihto!!pitää lähtä pariksi tunniksi ite huhkimaan että ylimääränen suomiboost haihtuu ja sohvassa pitää pohja vielä kuuden jälkeen illalla suomen aikaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Anssi sää oot niin huippu kyllä....:P...Voih..Sie ruskeena...Varmaan oot komee sitte...:DMie katon koko ajan sua telkusta ku sua vään näkyy,Ja mulla on känny täynnä sun kuvia...:D...Ja kaikkei videoita...Pasilaa ittekkin katon aika huisi..Katotko aina sen???No jooh..Meikä ei varmaan lahteen pääse:(HARMI..Mutta tsemppaan sua silti...Luetko oikeesti nää kaikki kommat mitä sulle kirjotetaan!???Sun ei saa missään nimes sit leikata sun tukkaa se on niin hieno...Sulla on ihana ääni muuten...;D,,,,Raksu ANSSI!!!!...Eli...RAKASTAN SUA ANSSI KOIVURANTA!!!!!



-Milla-

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyllä kerrassaan vallan huippu, Anssi, mutta toivon erittäin kovasti ettet ylpisty liikaa ku sinua näin kehutaan. Olet paljo kivempi ja seurattavampi nöyränä ku leuhkana. :) Mutta onnea nyt kovasti!

Plääh, on vaan mokkulanetti jolla ei kauheasti areenan suoria lähetyksiä katota. :/

P.S. Muista, älä leuhkistu!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Varmaa iha jees tollane rusketus ;D hah ..
Täällä me pidetään peukkuja sulle!
Kyl, jos Lahteen pääsis, ni jeeeeshh =)

Joo, Tv:stä huomas, et aika kökkö ilma siellä ;( .. Mut kyl sää ny selviit ;D

Ellu kirjoitti...

Upeeeee hiihto! Toivottavasti sää pysyy kaikille tasapuolisena, nii eiköhän sit tuu upee loppusijoituskin! IIK, ei oo enää kauan aikaa mäen alkuun :) Täytyy taas virittää kannustushuudot oikeella volyymitasolle. Hiihdon aikana meinas tosissaan ääni lähtee.. Huhhuh! Ei tullu onneks naapureilta valituksia :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnee hienosta hiihdosta ja tsemppiä mäkeen!Kohta on se hetki jota hiihdosta asti oon odottanu tekemättä paljon mitään:)Kannustetaan täällä isä-ukon kanssa ja silleen.Iskä on hyvä kun se aina "kannattelee"sua mäessä ettet sä tulis liian aikasin alas:DDDNostaa kädet ylös ja sanoo että "pysy nyt siellä":)

Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä mahtava tyyppi ja tänää oli hieno hiihto, sukset tais luistaa aika hyvin ku Mangustikin oli vast sialla 18. Eli eiku mäkeen vaan ja sitä kultaa ottamaan ja jos ei tuu nii sit vaikka väkisin!! OOT IHANA JA IHA PARAS YHDISTETYN MIES!!! :D PALJON TSEMPPIÄ JA MENESTYSTÄ TULEVIIN KILAPILUIHIN! nyt sohvalle kattoo sun ja muitten suomen poikien hyppyjä....

Anonyymi kirjoitti...

Mistä te sitä Pasilaa katotte - mie hölmö en tiiä mistää mittää! Voisko joku kertoo, pliis?!!

PS. SATU, hyvin sanailit, samaa mieltä meikäläinen. Mut hei, kellohan on jo vaikka mitä!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon hyvästä hiihdosta ja sen kautta myös hyvästä sijoituksesta! Harmi kuitenkin kun mäkiosuus peruuntui. Niin ja susta oli myös tosi hyvä haastattelu seurassa, joten kiitos siitä! :)

Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Mietin tässä yhtenä päivänä, että mistä olen saanut päähäni sellasen sanan kuin meikä. Olen tainnut liikaa kuunnella sinua ja lukea sinun tekstejäsi ja haastatteluja...

Saat kyllä aina hymyn huulille, vaikka olisi takana kuinka ankea päivä tahansa, kummarrus siis sille. :)

Seuraan aivan varmasti kisoja, mutta valitettavasti yhdistetyn mäki tulee monena päivänä sellaiseen aikaan, että olen vielä lukiolla. Harmi, että tuon ensimmäisen kisan mäki jouduttiin peruttamaan, jospa sitten ensi kerralla paremmat olot.

Onnea siis teikäläiselle sinne Libereciin!

Anonyymi kirjoitti...

höh.. ei viellä tänään päästy juhlistamaan toista MM-mitalia.
Tsemppiä tuleviin kisoihin!!

Anonyymi kirjoitti...

Luin susta tänään Seurasta jutun ja puhuit siinä jutussa kyllä ihan asiaa, ja Onnea sinne Libereciin!!!

Hyvin hiihdit tänään, hyvä vaan ettei magnus päässyt ohitsesi ladulla.

-ilona

Anonyymi kirjoitti...

Suomen naiset pikkulikasta mummoihin kuolaa Anssi Koivurannan perään. Mutta - milloin on tässä maassa viimeksi ollut yhtä kaunis ja sympaattisen oloinen nuori urheilija? Kertakaikkiaan syötävän oloinen kimpale! Sääli ettei tänä iltana päästy hyppäämään ja Anssilla jäi Maamme-laulu kuulematta. Mutta sekin hetki tulee vielä, toivottavasti hyvin pian.

Tosi paljon onnea tuleviin kisoihin, kaunis poika... Meidän huushollissa sua fanitetaan kahdessa sukupolvessa;)

anne kirjoitti...

Onnea mahtavasta hiihdosta!! Oli tosi hienoa katsoa kun sulla tuntui suksi luistavan ja hiihto kulkevan:)!! Moankin jäi taakse!! Harmi vaan kun tänään ei saatu hypättyä, mutta tsemppiä kuitenkin niihin hyppyihin!! Hypätään ne sitten millon hypätäänkään, pääasia että olisi tasapuoliset olot kaikille! Eiköhän sieltä se mitalli tule, toivotaan että kultainen:) Tsemppi terkut myös koko joukkueelle!

Anonyymi kirjoitti...

Anssi lentomäkeen!!! saadaan sinnekin suomalaisväriä!

Ellu kirjoitti...

Ei saatu tänään vielä mitalia sun kaulaan, mut eiköhän sit huomenna asia korjaannu :) Ihan oikein kyllä, että siirsi sitä. Oli aika epätasapuoliset olot. Toivottavasti huomenna parempi sää ja Anssi pääsee korkeimmalle korokkeelle ihailee Liberecin parhaita maisemia! Ei mennä asioiden edelle, mutta JOS sattuu kulta tulee, nii meinaatko Maamme-laulun vetästä? :D

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ ANSSI, NYT SE MANGUSTI HIIHTI LIIAN
PYSTYSSÄ!
NYT MÄESSÄ NÄYTÄT KAIKILLE.
KULTAMITALI KAULAAN!

Anonyymi kirjoitti...

Määkin oon tässä miettiny välillä että mistä näitä mulle kummallisempia sanoja on puheeseen tullut :) Kuuntelen niin paljon sun haastatteluja ja luen näitä blogeja, ettei voi välttyä siltä etteikö jotkut sanat tulis omaan puheeseen :D Mutta eikös se niin oo että murteet on rikkaus :) Aikamoista sekamurretta tässä jo väännetään, kaverit välillä kysyy suomennosta :D

Ja tottakai, tsemppiä viideltä alkavaan mäkiosuuteen! Semmoset asetelmat on nyt ,että muut alta pois :)

Anonyymi kirjoitti...

(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)
! !
! Söpö hymy on hyvä !
! ja treenatut lihakset !
! mut selkäranka !
! se pitää pystyssä !
! !
(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)(:)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on hyvät mahollisuudet sulla saaha jopa kultaa. Vaikka olen aina tiennyt että olet aivan mahtava urheilija niin siitä huolimatta tuo hiihto-osuus yllätti. VAIN 6 SEKUNTIA KÄRJESTÄ! Nyt tarvitaan "enää" kaks loistavaa hyppyä niin eiköhän tuosta jotain tule. Oikeastaan oli kaikkien kannalta ihan hyvä, että tuota kisaa ei hypätty eilen loppuun...Sanoo eräs jolla oli selkä niin kipeä, että joutu makamaan lattialla jalat sängylle nostettuna ko yritti kattoa kisoja)

No toivottavasti tänään saadaan kisa hypättyä ja tulos liuskakin olis odotusten mukainen:)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka sulla ei ollu ihan paras päivä,OOT MEIÄN SUOMALAISTEN SILMISSÄ PARAS!!<3 1.MIES((: <3



<3<3 ((:


Ei aina voi mennä kaikki kohdalleen.
Muista OOT PARAS<3 ((:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno suoritus Anssi. Aina ei voi voittaa, mutta aina voi tehdä parhaansa. Ja sen sinä teit.
Onnea tuleviin suorituksiin!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hienoa että sinuun saa tällä tavalla ihan konkreettisen yhteyden.

Älä välitä vaikkei mitalia vielä ekasta lajista Liberecistä tullutkaan, ihan varmasti tulee toisista lajeista, sä oot siellä ihan paras.

Terkuin Katri

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyviä hyppyjä, vaikka takatuuli just sun kohdalla haittasi. Miten tuuli edes voi niin nopeasti vaihtaa suuntaa :D
No, onnea seuraaviin kisoihin [:♥

Anonyymi kirjoitti...

Harmin paikka, kun ei sitä mitalia tullut. Mutta tää oli vain yksi kisa, onhan se neljäskin sija hyvä :) Aina ei voi onnistua. Mun silmissä olit kuitenkin ehdoton ykkönen <3

Anonyymi kirjoitti...

no voi nyt vittu.... ei se mitään sununtaina on uusi kisa ja se menee varmaan paremmin...

ja ei nelonen nyt hapeä oo kun ajatelee ketä kaikkia siellä sun takana on :)

eikä Manninen kaan koskaa arvokisoissa ollu hyvä ;)

mun mielestä sä oot edeleen paras ja tuut aina olemaan <3

Anonyymi kirjoitti...

Melko tyhjentävä tuo välitön kommentti Ylellä kisan jälkeen =) "P*aska kisa."

Eikä se nyt aivan totta silti ole. Moni floppasi ihan tosissaan, kysy vaikka Muuan norjalaiselta miten sillä meni kisa =) Harmi, ettei tuuliraoille voi mitään ja olosuhde on se mikä se on. Hienosti hypätty silti, vaikka ei tämäkään nyt tässä kohtaa varmaan hirveästi mieltä paranna.

Sunnuntaina uudella raivolla kaikki peliin!

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, et tienny kuinka meinasin alkaa nauraan täällä ääneen, nää sun kirjotukset on vaan niin parhaita.
Ei tänää menny iha putkee, mutta sunnuntaina sitten! En tiiä ehinkö kattomaan, mutta yritän.

Lahteen oon ehdottomasti tulossa kattomaan sua!

TODELLA paljon tsemppiä (:

- Eve

ps. Vaikeaa tämä kirjoittaminen kun toinen käsi on murtunu, mutta tänne on pakko kirjottaa!

Anonyymi kirjoitti...

Elä vielä luovuta! Vielä on 2 kisaa ja joukkuekisa. Nyt positiivista mieltä ja tsemppiä.Kato vaikka pasilaa nii mieli paranee.

Anonyymi kirjoitti...

NO VOI PASKAT! SORI MUT SE KISA OLI KYLL SUN PUOLESTA IHA SURKEE, siis että ei tullu mitalia!! no, uusia kilpailuja on viel ja kyllä sä sen KULLAN nappaat sit vaikka väkisin!!! ET ANNA PIIRUKAAN PERIKSI, JOOKO? hyvä, mut oot silti maailman paras ja iha paras tyyppi. Tänää oli vaan huono tuuri sulla ja muilla oli sitte parempi tuuri. Nyt tsemppiä tuleviin koitoksiin ja toivottavasti sun itsevarmuus ei nyt menny iha alas. Yritä ajatella positiivisesti ja kyllä sä sen mitalin (kullan) vielä otat, vaikka sit väkisin!!! OOT PARAS!!

Anonyymi kirjoitti...

Sun haastattelut on kyllä aina niiin hyviä, kun sanot selvästi asiat niin kuin oikeesti ajattelet!
oli myös hyvän näkönen tänään ku näytti että lähit hammasta purren pois siitä ylen haastattelusta;D

Ei tainnu juu tän päivän kisa mennä ihan sun ajatusten mukaan, mutta pää pystyyn ja kohti uusia kisoja!!
Kyllä se mitali sieltä vielä tulee!!:D

Anonyymi kirjoitti...

anssi nyt pää pystyyn ja seuraaviin kisoihin hyvillä mielillä taas eiks niin? :) kyllä niitä tilaisuuksia vielä tulee !

Ellu kirjoitti...

"Ethän anna periksi, vaikka elämä potkiikin nyt pahasti päähän. Ehkä juuri nyt tuntuu tosi pahalta, mutta kun oikein ajattelee, niin tulevaisuus lupaa hyvää. Sumuisten kyyneltenkin läpi aurinko jaksaa paistaa!"

Aina ei voi voittaa, ei edes joka päivä. Oot aina ja ikuisesti paras, vaikkei tänään riittäny mitaliin. Tsemppiä tuleviin kilpailuihin! Lupaan kannustaa vielä kaksi kertaa kovemmin kuin menneessä kisassa.
Voimahaleja ja -pusuja sinne Libereciin!

Terveisin Elina

"Turha koittaa, Koivuranta voittaa" -huudot jatkuu!

Anonyymi kirjoitti...

"Toiset päivät ovat parempia kuin toiset kyllä sen ymmärrät
kovin paljon on myös itsestäs kiinni miten tämänkin kuvan värität
---
"Sano sana ja tiedät mä tuun vastaan ole rauhassa vielä me sua seurataan:)kyllä se jää kantaa nyt kuule mun lauluni:
Tunne kuinka tuuli sun kasvoillesi maalaa värit uudet ei ole hätää, ääni jonka kuulet on Suomesta ja siellä ne sua kannustaa"
OOT PARAS ANSSI <3<3:)

Ellu kirjoitti...

http://www.yle.fi/urheilu/tapahtumat/hiihdon_mm_2009/kun_koivuranta_havisi_hiihdossa_luokan_tytoille_137487.html

Voi, ku on sulonen kuva :D
Pidä Anssi noi pitkät hiukset! Vaikka ei lyhyissäkään varmaan mitään vikaa ois...

Anonyymi kirjoitti...

Voi itku... Tuo nelonen on varmasti kaikista vittumaisin sija mitä voi mm-kisoissa saaha. Varmasti harmittaa, ko tuo hiihtoki suju niin älyttömän hyvin. Ei silti kannata masentua, ei siihen vitutukseen kuitenkaan kuole, vaikka aluksi siltä tuntuuki.

Ps. Vois niitä hiuksia kyllä hieman leikata;)

Anonyymi kirjoitti...

Olet aina voittaja meille suomalaisille, vaikka tämän päiväinen sijoitus ei ihan miellyttänyt sinua! Toivon vain kaikkea hyvää sinulle, niin kuin varmasti kaikki muutkin! Onnea kuitenkin neljännestä sijoituksesta, vaikka se onkin pahin mahdollinen sijoitus kilpailijalle, mutta toivon että olet kuitenkin ylpeä siitä :) Toivottavasti myös sää paranee siellä, että kaikille tulisi tulevissa kisoissa tasapuoliset mahdolisuudet voittaa. Muista että voitto ei ole tärkeintä, vaan se, että muistat urheilla ilosta, eikä sijoituksista. Ja aina kaikille jossakin vaiheessa tulee epäonnistumisia urheilussa, vaikka kuinka olisi yrittänyt tehdä parhaansa. Olen kuitenkin hyvin ylpeä sinusta ja toivottavasti jaksat pitää positiivisen mielen siellä Liberecissä! :)

Kaikkea hyvää, Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Anssi seuraaviin kisoihin! :)

Neljäs sija masentaa varmasti - mutta ei sekään oo todellakaan mitenkään huono saavutus! Peukkuja!

Anonyymi kirjoitti...

Anssi,vaikka mitalia ei tullut niin olet silti aina meidän oma suomi-poika ja ikuinen suosikki!

Ja mitaliinhan sulla on mahdollisuus jo heti seuraavassa kisassa! Kyllä tää tästä vielä iloks muuttuu - ihan varmasti ja kaikki näkee kuka on paras.

Mutta pakko sanoa.. Aivan älytöntä miten ne taas laitto sut sellaseen tuulirakoon! Ihan käsittämästöntä miten niin voidaan tehdä ja sitten muiden kohdalla odotetaan parempaa rakoa.

Jokatapauksessa voimia ja tsemppiä seuraaviin kisoihin! Harmi kun meidän tukea on vaikea saada sinne Libereciin asti, toivottavasti kuitenkin tiedät kuinka iso kannustus ja tukija joukko täällä sua seuraa :)

Kyllä täällä kotikatsomossa sen verran ärsytti sen kisan jälkeen että pakko oli lähteä lenkille purkamaan päätä. Täysillä on eletty mukana ja sama tehdään jatkossakin.

Me onneksi tiedetään kuka on se paras :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu elä vaan leikkaa tuota sun ihanaa tukkaa! Se on aivan mahtava :)

Ellet kasvata sitä uudestaan ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anssi!

Tällainen päivä ei varmasti oo helppo huipputason urheilijalle, mutta tahtoisin kuitenkin sanoa, että me ihmiset täällä Suomessa ollaan joka tapauksessa aivan mielettömän ylpeitä sinusta! Et oo mikään turha jätkä.
Tämmöstä sattuu, elämällä vaan on se jännä taipumus olla vähä pirullinen ajoittain :)

Tsemppiä valtavasti!

Etiäpäin, sano mummo lumessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä neljäs tila tuli=(
Täällä mä Norjassa pidin sulle peukkuja ja jouduit sitten tulemaan sellasiin tuulirakoihin että V...! No ei voi mitään. Ei muuta kuin zsemppiä kolmeen seuraavaan kisaan!!!
Seurataan ja pidetään peukkuja!

Anonyymi kirjoitti...

dääääm, paska tuulirako:((
mutta, silti hianosti 4 sija, ja on niitä kisoja vielä!:)
älähä menetä uskoos, kylläse kulta vielä tulee;))
Tsemppii!!<3

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

joopajoo kyllä se mitali vielä tulee vaikkei tänään tullukkaan!! tuuliraot oli ihan syvältä kyllä. oon satakymmenen prosenttisen varma et näitten kisojen aikana se vielä tulee..:DD
joo kyllä aattelin ihan seurailla näitä kisoja :DD onneks yhdistetyn kilpailuja ja mäkihypyn kans ei oo (kai?? en oo varma) päivällä siis tosi aikasin ko ei voi kattoa jos on koulussa.. joten toivottavasti ne on sit iltapäivällä/illalla =) tsemppiä !!!!!!!!!!!!!!! näihin kahteen muuhun henkilökohtaseen kisaan ja tuokaahan sit porukalla joukkuekulta suomeen ! :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo-o, tuulirako oli tänää paskin sun kohalla, kaikilla muilla odotettiin sopivaa tuulirakoo, mutta sut laitettiin menee iha ihmeelliseen tuulirakoon.
Ihan ihme juttu, en kyl käsitä mutta aivan sama.

Mää kannustan sua täältä Rukan ihanista maisemista, ja kiljun koko Rukalle, kuka on Suomen yhdistetyn kingi :).

Sunnuntaina sitten veät täysillä ja nappaat kullan ja sillain.

Tsemppiä Anssi!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Anssi, järkyttävään tuulirakoon ne sut pisti hyppäämään ja silti sait noin loistavan hypyn aikaan, ei olis moni poika siihen pystyny ! Älä anna tän masentaa, nouset vielä seuraavissa kisoissa ja näytät muille miten homma hoidetaan.

Onnea muihin kisoihin vielä, sulla on ainakin täällä päin Suomea iso kannustusjoukko ! Lahdessa nähdään ! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jep, älähän välitä vaikka tänää ne ääliöt pääsikin tuurilla hyppäämään niin pitkälle ja muutenkin korruptio on näiden kisojen avainsana. Isossa mäessä hakkaat kuitenkin sitten ne kaikki!
Ja jos voitatte joukkuekisan tai no jos pääsette mitaleille niin saat meiltä Pasilan ekan siisonin lainaa EHKÄ. Voitte Lartsan kanssa katella jos laitan sen kautta tulemaan :))))))))))))))))))))))))))))

anne kirjoitti...

Oli taas touhu kun reilujen kerhosta!! Mutta onneksi me kuitenkin tiedetään, että kuka olisi ollut paras tasaisissa olosuhteissa:)! Ja hei eihän kisat vielä ole ohi, nyt vaan kunnon tsemppi päälle ja kohti mitalli jahtia!! Tsemppiä sinne:)!

Anonyymi kirjoitti...

No huh huh, kyllä sydämenpohjasta taas riipasi tuo mäen touhu tänään.. Kyllä sen näki että kaikkesi teit, mutta kun toiset tunkee sormiaan peliin... Nyt vaan suuremmalla sisulla sunnuntain kisaan! Kuitenkin aina ja kaikesta huolimatta sä olet Anssi SE Ykkösmies;)

Anonyymi kirjoitti...

Käykääs muuten ihmiset facebookissa myös liittymässä Anssi ryhmään, jos ette vielä siellä ole..;)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Anssi, kisoja on vielä jäljellä!:D Täällä kannustus jatkuu kovana edelleen;)

-Jenny:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kauhiasti tsemiä sunnuntaille!!

Voi kammotus kun on hankala laji kun ei riitä että on ylivoimainen, vaan pitäisi vielä omata kauhia onnenkantamoinenkin...

Soippe kirjoitti...

Mooi Anssi! Ainakun nään sut hyppytormissa tai maaliviivalla, huudan että:Hyvä Antti! Sitten muistankin et hei ei se ollu Antti vaan Anssi ja sitte mua rupee naurattamaan ku sanon sua jo Antiks! :D Tulit muuten tos äskösen mäkikisassa toiseks! Hyvä Anssi, pidin peukut pystyssä. :)Onnea hiihtoon!

Anonyymi kirjoitti...

Terve. Hienosti menee kyllä se onnikin vielä kääntyy .jatka vaan samaan tyyliin ,on sitä ilo katsella sinun hyppyjä ja hiihtoa.Onhan sinulla mahtavia saavutuksia ja lisää tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se tuulirako vielä löytyy tuollaiselle miehelle! Hyppytaitohan sulla on maailman paras näistä yh-miehistä,joten anna mennä vaan rennosti! Ja kun sukuvikaa ei ole suksen luistos,niin ----mikä ettei. Mä oon ollu kyllä onnesta soikeena,kun suomalainen nuori sälli pärjää ekois mm-kisois ja heti neljäs tila!!! Et tyytyväisii me ollaan ja sinä vaan senku nautit olostas siellä! Sulla on vuosii edes vielä ja saat niitä kiillotettavia pyttyjä vielä pilvin pimein. Joten kiitos sulle ja Lieksan poijalle terveisiä kans!+muillekki! Terveiset lähettää sellanen vähä yli 60v. täti

Anonyymi kirjoitti...

jooo nii onki ! mäki oon kattonu pasilaa joskus ja tykkään iha hirveeesti =)

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai seurataan mm-kisoja!!! Ja onnea vielä sunnuntaille, toivottavasti pysyt nyt terveenä... Olen ollut monena vuonna jo salppurilla kannustamassa, mutta tänä vuonna en pääse :( on kisat muualla... Vielä kerran onnea koitokseen!

kokeilu kirjoitti...

Suokaa anteeksi.

aaa kirjoitti...

o-o-ooh..!