Anssi Koivuranta

28.2.2009

VOIKO OLLA TOTTAKAAN!?

kyllä voi.
Valitettavasti näin. 
Nyt on vaikea olla.

Toivottavasti Janne ja Lauri näyttää "mistä suomipoika on tehty"!!

Tulkaahan kaikki sitten Lahteen!!!

Olis niin mahtavuutta päästä vetämään kannustavan ja suuren kotiyleisön edessä!

212 kommenttia:

1 – 200 / 212   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Oot paras Anssi. Ei mitään hätää, Lahdessa sit! Fiksu päätös!

Anonyymi kirjoitti...

hei!
feel a bit better? great jump even when you are ill!!!
take care now for your health!

many hugs for you,
Saskia

Anonyymi kirjoitti...

ANSSI <3
Mielestäni teit tosi fiksun päätöksen, ei ollut järkeä lähteä hiihtämään maksimissaan pronssista. Nyt tänä vuonna otat cupin nimiisi, ja ens vuonna Vancouverissa sitten tärähtää!

Paljon tsemppiä jatkoon! Olet ihana urheilija ja todella eduksi koko Suomelle!

terv. Ria

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä päätös, jaksat sitten loppukauden! Oot silti paras (: !

Anonyymi kirjoitti...

Lahteen ollaan tulossa kannustamaan, siellä sitten näytät muille, eikös niin? :) Hiiteen kaikki demongit ja lodwickit, sä olet paras!

Kerroppa terveisiä Jannelle, ihan superhieno hiihto häneltä! :>

Anonyymi kirjoitti...

Harmi kun et päässy tän päivän kisaan mukaan, mutta onneks Janne hoiti hommat hienosti kotiin kisassa. :) Mutta ehkä hyvä näin, nyt otat koko potin maailman cupissa kotiin ja ens vuonna sitte jackpot olympialaisissa! Ja sittenhä on jo uudet mm-kisat. Siellä sitte nähää Anssi Koivuranta maailmanmestarina! :)

Anonyymi kirjoitti...

I hope you´ll feel better soon, Anssi! Health is the most important thing and I look forward to seeing you competing in Lahti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voimia ja paranemisia Anssi! Olet ihanista ihanin! Lahdessa sitten uusi yritys! :))

Anonyymi kirjoitti...

Oli hyvä päätös, ettet lähteny sairaana hiihtämään. Onhan tässä vielä näitä kisoja jäljellä :).

Parane pian ja tsemppiä loppukauteen. Oot paras :)

-Piia

anne kirjoitti...

Tervehdys! Harmi, ettät päässyt tänään hiihtämään, mutta ihan oikean päätöksen teit! Ei ole mitään järkeä lähteä vaarantamaan loppukautta, kun kuitenkin olet kiinni koko maailmancupin voitossa:)! Pikaista paranemista sulle, toivotaan että nähdään lahdessa! Kyllä ne henkilökohtaiset arvokisamitallit tulee ajastaan, sinä olet kuitenkin paras!

Anonyymi kirjoitti...

Vaikea päätös varmasti oli, mutta aivan oikea! Älä koskaan ala leikkimään omalla terveydellä. Terveys on yksi tärkeimmistä asioista koko elämässä, ainakin itselleni.

Lahdessa sitten viikon päästä oot terässä ja näytät mitä osaat. Jannelle vielä onnea, hieno suoritus tänään. :)

Niin ja olit vielä jollain tapaa aika symppis tänään kun analysoit mäkiosuutta "en tiedä miten päin sieltä olisi tullut". Onnea vielä loppu kauteen ja ens viikonloppuna koko Suomi raikuu, kun lahdessa huudetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Anssille: Hyvä näin. Sairaana ei voi hiihtää. Sitäpaitsi MM oli pelottavan hyvä... Hoida itsesi kuntoon ja näytä Lahdessa kuka on kauden paras! Ja vaikkei sitä kai saisi sanoakaan, niin olet joka tapauksessa SÖPÖ, vaikkei sillä olekaan mitään tekemistä suoritusten kanssa. Mieluummnin kuitenkin söpö huippu-urheilija, kuin vähemmän söpö, voisin kuvitella...? Kaikkein parasta onnea sinulle loppukaudelle!!!

Anonyymi kirjoitti...

Mikään asia, ei mikään ole terveyttä tärkeämpää. Ihan oikea, mutta varmasti erittäin raskas ja vaikea päätös. Tsekki lienee paikkana jokin via dolorosa. Itsekkin jo muutamia vuosia sitten, jouduin kuumeen takia jättämään suksilla liikuttavan MM-startin väliin. Ei varmaan paljoa lohduta, mutta voin sanoa että kyllä aika korjaa!! Ja sisuunnuttaa :D Toivotaan Lahteen aurinkoa, pikkupakkasta ja stadikan täydeltä porukkaa.

reetta kirjoitti...

Hyvinhän Jannella meni :) Ja Lahteen tietenkin sua kannustamaan ja muitaki suomalaisia ;p

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, että kävi nyt näin. Mutta eihän sitä kipeenä kannata. Seuraavissa kisoissa sitten näytät. <3 Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Voita kun olisit siihen tottunut, häviä kuin nauttisit vaihtelusta!

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti vaikea olla, myötäelämme kanssasi. Mutta päätös oli oikea, terveys on tärkeintä. Pian pääset kotiin lepäämään ja Lahteen on viikko. Tervetuloa kotimaahan, olet täsmälleen yhtä suuri sankari palatessasi kuin lähtiessäsikin, sitä ei mikään muuta. Minä en yleensä ikinä enää tässä iässä "hurahda nuoriin urheilijapoikiin", mutta sinä teet poikkeuksen. Olet aivan suunnattoman symppis, hauskannäköinen, rehellinen, seurailen netistä tekemisiäsi ja TV:stä ihailen ulkoista olemustasi. Olet vaan niin upean kuvan antanut itsestäsi. Onnellisia kisoja loppukauteen, seuraan kyllä:)

Anonyymi kirjoitti...

Harmin paikka, mutta parempi näin. Viisas päätös. Olisit todella ansainnut paljon parempaa noilta kisoilta, mutta ne on nyt takana ja uusia on edessä.

Nyt on aikaa tervehtyä ja sit täysin voimin Lahteen. Täällä on iso joukko sinua kannustamassa! Olet hieno urheilija ja sinua on ilo seurata. Tiedämme, että olet paras!

Anonyymi kirjoitti...

Vähä nauratti kommentti, ettei muka sais pinnata töistä tai koulusta kisojen takia. Et arvaakkaan miten työpaikoilla on ollu kaikki seis reilun viikon ajan. Kokoukset alkaa myöhässä, sovittuja ohjelmia tms. perutaan, kahvipöydässä, ruokapäydässä ja meetingeissä kaikki alkaa aina pienellä MM-kisa päivityksellä. Suomalaiset ovat hullua urheilukansaa, mikä on minusta vain hyvä asia ;) Italiassakin Roomassa ollessani jokapaikka oli ihan tukossa Lacio-Rooma jalkapallo pelin aikana ja jälkeen, mikään ei toiminu sielläkään. Hyvä vain että vähän meno villiintyy teidän urheilijoiden takia. Ole ylpeä siitä että kannustusta löytyy :D

Anonyymi kirjoitti...

Jep, tämä yksi äikän maikkapa seuraakin kisoja ja etenkin sinun edesottamuksiasi aika tarkkaan. Tosin nyt loppui kisojen seuraaminen, en viitsi joukkuemäkeä katsoa. Ajattelin tänne kirjoittaa muutaman mukavan sanasen Sinulle. Oli loppujen lopuksi oikein, ettet hiihtänyt. Säästä itseäsi neljään vikaan kisaan. Blogisi ovat oikeasti iloisia ja positiivisia, mitäpä me tässä kohtaa alkaisimme kielioppiseikkoja puimaan. Voisin kuvitella, että olisit kuitenkin joskus saattanut saada kehuja maikoilta koulussakin, ainakin varmaan sait osia koulun näytelmissä...kuvittelisin näin, vaikken tiedäkään? Noo, sosiaalisuuden ja ulkoisen annin perusteella? Minä äikän maikkana toivotan Sinulle reipasta jatkoa ja voit olla varma, että seurailen kisoja kauden loppuun saakka. Voiko opettaja käyttää sanaa ihku? Käytän. Sinä olet sitä. Ja epäonnen soturi näissä kisoissa. Mutta nokka myötätuuleen ja ilon kautta:)

- maikka pääkaupungista

Anonyymi kirjoitti...

Ihan viisaasti tehty. Tsemppiä loppukauteen! Ja pitää muistaa myös, että olet vielä nuori, ja on vielä varmasti monet MM-kisat edessä!

Anonyymi kirjoitti...

Arvaa, ois tosi mahtavaa olla kannustamassa sua Lahdessa, jos sä siellä kisaat, että oothan sitten terve, tai eihän sitä sillee vaan voi ite päättää.., mutta hyvä ettei vaarantunu nyt loppukausi ton menneen puolituntisen takia ainakaan, jonka dingdong -(ovikello) voitti, tai sen kisan..

Nii ja toinen positiivinen asia, ettei mm-kisasuorituksilla ollu merkitystä mc:hen, koska asiat on niin, niinku kaikki tietää..

Matka tulee kalliiks ja Lahteen voi eksyä, mut se on asenne, ku siihen on hyvä syy.

Suomalaiset olikin ihan hyviä juntteja..
=JonskuBansku= :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi Anssi, etpä tiedäkään kuinka me jo hieman sinua varttuneemmatkin, töissä "raatavat" naisihmiset olemme kisoja seuranneet ja sinusta jutelleet... netistä kuviasi ihailleet ja epäonneasi kironneet. Olet vain niin äärettömän kaunista katseltavaa ja hiihtosi niin upean sulavaa ja sopusuhtaista! Harmi että tänään kävi näin, mutta noiden tautien kanssa ei kannata yhtään pelleillä. Magnus näytti hiihtokuntonsa, parantele itsesi Lahteen siis! Ja Janne teki elämänsä kisan, upea juttu!!! Uutta putkeen ja nämä kisat unholaan, mitä niitä muistelemaan, mokomia. Paitsi että 4. sijat OVAT hyvät, sano mitä sanot!

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettet vieläkään päässy kisaladuille, uskomattoman paska tuuri sulla. Toivottavasti loppukausi sujuu ilman ongelmia ja viet sen maailmacupin, sen kyllä ansaitsisit! Ja tuohon töistä pinnaamiseen...ens vkl sen tekisin jos uskaltaisin mutta pomoni on liian pelottava :D Onneksi perjantaina pystyn tulla sinne Lahteen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei sitä sydänlihastulehusta kannata lähteä hakemaan, ei vaikka miten sitä MM-mitalia haluais. Ei varmasti nämä sanat kauheesti lohduta juuri nyt ko huippuurheilija vaan voittoa lähtee hakemaan, mikä on just oikeen, mutta kyllä se sitte jälkeen päin harmittais.
Nyt katse kohti Lahtea ja siellä nähdään ja oon ihan varma että siellä oot taas huippukunnossa.
Ei muuta ko leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, niinku Sami Jauhojärvi totes leikkisesti! :D No se ei nyt sulle oikeen sovi tän kauden jälkeen, nokka kohti lisää menestystä! Oot paras! :) Näkemisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Juu, et oo ainut joka sairastaa. Hiihtoloma alussa ja kipeänä:( Harmi, että kisat meni noin. Mutta kaks nelossijaakin on tosi hyvä saavutus, vaikkei se vielä hyvältä tunnukaan.
Tsemppiä Maailmancupin loppuratkaisuihin! Kyllä se voitto sieltä tulee:)
Ps.
Kuka on sun ulkomaalainen paras kaveri maailmancupissa?

Anonyymi kirjoitti...

Anssille! Mitäpä näistä menneistä sen enempiä, olivat mitä olivat. Ensi vuonna on sun vuoro, ja vielä tämän kauden MC. Todella mukava tietää ja huomata, että lueskelet näitä meidän ihailijakerhon viestejä ja että näistä todella on sinulle iloa ja antavat tsemppiä. Sehän on tarkoituskin. Olet upea esimerkki nuorille urheilijoille ja naisten päiväunien kohde, vaikkei sitä saiskaan tänne kirjoittaa kaikkien nähtäville. Mielettömästi onnea tuleviin koitoksiin, kaunis poika (anteeksi, oli vaan pakko kirjoittaa tuo...)!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalle yhistetyn miehelle pikaista paranemista ja paaaaljon tsemppiä lahteen.
Ja ku mistään ei tuntunu löytyvän sun toista nimeä ni voiskoha söpö blogisti mahollisesti valasta tässä nimi asiassa.:D:D

Anonyymi kirjoitti...

harmi ettet pääsy hiihtään vaikka toi oli kyllä aivan oikea ratkaisu.. :)

sano Jannelle onne toivotukset :)

parane nyt sitten sinne lahteen ettei mee se viikonloppu pilalle :)

eipäkuulusulle kirjoitti...

Teit todella järkevän päätöksen terveytesi suhteen! Ei mitään hätää, kyllä me kaikki varmasti yritämme ja tulemmekin lahteen SINUA kannustamaan!!OLET IHANA,ANSSI<33 TSEMPPIÄ NYT TULEVAAN JA KOITAHAN PARANTUA. LAHDESSA NÄHDÄÄN!!<33 ((:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian!
Lahteen tulossa kannustamaan
sua, nähdään siellä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tietenki harmittaa ettei mitalia tullu kisoista, mutta EI SE MITÄÄN. Vielä on senki aika... Viisas päätös ettet lähteny kipeänä kisaamaan, Lahdessa sitte on sun aikas !! Mää ainaski tuun kattoon kisat ja kannustamaan sut voittoon ;)

Anonyymi kirjoitti...

OLET TODELLA HYVÄNNÄKÖINEN!! NAMNAM! TODELLINEN ILO SILMÄLLE!!

Anonyymi kirjoitti...

ei voi mittää!! Mutta näin tvstä kun katse kävi Johaugin selkää alempana ei siinä mitää, ei todellakaan, täytyy sanoo että aika kivannäkönen kisu se on ja mukava olis nähä sut theresen rinnalla( SUOMI JA NORJA)

Anonyymi kirjoitti...

Viisas päätös olla lähtemättä tänään ladulle, vaikka hyvin kulki hyppy silti!
Ja katsokkin että olet sitten Lahdessa hyvässä kunnossa ja otat sieltä voitot kotiin kun me kannustetaan!

Voimia sinulle, Anssi (=

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

hyvinhän se janne tänään hoiti homman :) ois ollu mukava vielä tänään nähä sut mukana, mutta tottakai toi oli oikee päätös. kuitenkin oot kiinni maailman cupin voitossa!! :) onhan tää ikävää että kaikki ikävä tulee just sun niskaan, mutta eiköhän tästä vielä nousta, eikö? ;) lahdes sit! tiesikkö muuten, että sut äänestettiin iltalehden kuumimmaks kisaurokseks? ihan ansaitusti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Rakasta mutta myös raskasta tuo urheilu. Siinä on vähän sellasta Love/Hate-relationship -meininkiä välillä. Nyt otat vaan kaiken voiman läheistes tuesta ja uskot ittees! It ain't over yet :D Lahessa sitte taas.

Huippuna paranemisia!

-inka

Lotta kirjoitti...

harmi, että totta tämä, ettet siis hiihtämään päässyt!

suosittelen ottamaan pienen hörpyn konjamiinia -> tappaa pöpöt :D

Salppurilla sitten!

Anonyymi kirjoitti...

Harmitti paljon, ettet päässyt hiihtelemään, mutta tottakai terveys tulee asettaa etusijalle! Toivottavasti ehdit tulla taas huippukuntoon Lahden kisoihin, siellä sitten näytät kaikille kuka on kunkku! :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei kyllä se onni potkii päähän nyt kovasti!! Onneksi sulla on vielä monet MM-kisat edessä! Niin ja olympialaisetkin tulee...Lahdessa näytät sitten kaikille mistä on suomalainen tehty!!! :DDDDDDDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei kyllä se onni potkii päähän nyt kovasti!! Onneksi sulla on vielä monet MM-kisat edessä! Niin ja olympialaisetkin tulee...Lahdessa näytät sitten kaikille mistä on suomalainen tehty!!! :DDDDDDDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

Oisit kyl voittanu sen kisan jos oisit osallistunut, mutta ei kannata vaarantaa terveyttään sen takia. Kilpailuja tulee ja menee! Lahdessa sitten nähdään kuka on paras! Siellä sitten täysillä, toivottavasti oot terve silloin. Lahteen en pääse, mutta täällä kotona sitten kannustetaan ihan hirveesti sut voittoon, ja koko maailmancupin voittoon! Ja noin vuoden päästä olympialaisissa sit korjaat koko potin! Oot paras!

Anonyymi kirjoitti...

Älä ole möksmöks. :---) Keskityt nyt vaan parantumaan ja maailmancupin kisoihin. Joskus elämä potkii päähän aika kovaa mutta muista että mikä ei tapa niin se vahvistaa. :---)

Anonyymi kirjoitti...

Kai se sitten totta on, mutta ei me näistä masennuta. Olet silti huippu eikä se muutu miksikään yksien kisojen takia! Ja hei, minkä ikäsiä ne sun pahimmat kilpakumppanit on, esim. jenkit, Norjan pojat, itävaltalaiset... aika lailla sua vanhempia! Ja sullahan on jo entuudestaan arvokisamenestystä! Ja lisää tulee vielä vaikka kuinka paljon, se on varma. Hyviä harjoituksia, loppukauden kisoja ja kaikkea hyvää! Olet paras. Ja niin, täälläkin äänestettiin sua siinä yhdessä Iltalehden kisassa, tottakai.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla totta. Tai no siis kai se sitten on... Mutta parantelehan ittesi nyt Lahteen! Näkymisiin perjantaina!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos Lahdessa ei nähdä ni telkkarissa tuijotetaan!;D

Anonyymi kirjoitti...

Voivoi. :/ Mut sä olet silti paras, tiedä se. Lahdessa näytät kaikille mistä olet tehty. :)

Anonyymi kirjoitti...

Elä murehi, siulla on se keltanen liivi vielä ja oot muutenkin paras ja henkisesti kohta ehkä kaikista suurin ;-). Parane ja Lahessa sit!!! Ja Iltalehen kuumin kisakollikin oot toivottavasti, kuumekin se osottaa...

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ollut jo ennen näitä kisoja upeita hetkiä urallasi, lisää tulossa ja nää nyt oli vaan yhdet kisat. Uutta pukkaa ja sitten näytät kuka on Anssi! Paras, fiksuin ja söpöin, ei epäilystäkään. Ilon kautta uusiin menestyksiin:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan fiksusti teit ko et lähteny tänään hiihtämään. Olis voinu olla sulla se Jannen neljäs sija. Vaikka se oliki Jannelle ihan hyvä suoritus niin sulla olis ollu näistä kisoista kotiin viemisinä neljä melkeen mitalia. Koitahan parantua ja Lahessa sitte näytät kaikille mistä suomipoika tehty!

Anonyymi kirjoitti...

Kuule Anssi, vaikka olisitkin kuumin kisakolli ja sexy, niin pidä kuitenkin urheilu ykkösenä ja sitten nämä muut hassutukset, jooko? Vaikka voihan maailman paras olla myös seksikäs, ei kai sitä mikään kiellä;) Onnea tuleviin koitoksiin!!!

Anonyymi kirjoitti...

Lahdessa näytät sitten! Käyn tässä porukoitten kanssa kädenvääntöö siitä pääsenkö sinne kannustaan sua, ja hyvältä näyttää! ;) Parane pian ja Lahdessa nähään!! ♥
Love and kisses,
-veera-

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anssi! (=
Ihan aluksi haluun sanoa että oot kaikkein paras! Suosikkiurheilijani (: Tämä on nyt VAIN jossittelua, mutta jos olisit tänään kilpaillut, olisi tauti VARMASTI pahentunut ja venynyt, ja olisit VAIN vaarantanut loppukauden. Uusia tsäänssejä tulee, olet vielä nuori, mitalleja ehdit keräämään myöhemminkin, (varmasti tulet keräämään (; )terveys on tärkeintä. Hienoa että ymmärrät sen! :) Tsemppii tooosi paljon ja koita parantua (; Uusia Pasila jaksoja odotellen, hyvää jatkoa! (:

puvi1984 kirjoitti...

lahdessa sit näytät niille kaikille mistä sut on tehty <3

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ollut NIIN rankka kausi, kun miettii kuinka paljon on ollut kisoja ja reissuja ja lähes kaikissa olet ollut mukana. Eipä ole kovin helppoa tuo teikäläisenkään duuni! Mutta hyvinhän sä olet jaksanut, kertakaikkiaan. Nyt vähän lepoa kropalle, loppukirit ja sitten kai vähän helpottaa sullakin, hetkeksi? Nautinnollista loppukautta ja makeita voittoja makeelle kundille:::)))

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä tällaiset sairastumiset on kropan oma viesti, että nyt pitäs höllätä? Olet ollut niin kovassa tulessa koko kauden, eikä kukaan meistä ole kone, et edes sinä, vaikka mahtava oletkin! Hirmusti onnea ja tsemppiä Lahteen ja sinne Vikersundiin, vai mikä se vika paikka oli? Meille olet aina paras, muista se! (Ja se södein.) Ja ai niin, kyllä tosiaan on tullut tehtyä vähän muuta kuin töitä sun kisaamisen aikana!

Anonyymi kirjoitti...

Koita Anssi parantua nopeasti ja jaksaa, vaikka varmasti harmittaa kamalasti..
Itsekin olen ollut flunssassa nyt jo useamman päivän ja ei kyllä hiihtäminen sillon mukavalta tunnu!! :(
Ja onnittelut aikaisempien kilpailujen hienoista sijoituksista, kuitenkin maailman neljänneksi paras olit molemmissa kisoissa (ja niissä oli pikkumäki) ja olet vasta kaksikymppinen! Eikös Toddkin ole yli kolmekymppinen, ajattele kuinka paljon sinulla on vielä vuosia jäljellä!! :) Todella upeasti jaksoit haastatteluihinkin vastata pettymysten jälkeen.

Tsemppiä Lahden kisoihin! :) Olet suosikkiurheilijani!!

Anonyymi kirjoitti...

Fiksu päätös jättää hiihtämättä.Taistelethan mc:n voitosta.Tänä vuonna juhlit mc:n voittoa ja ensi vuonna myös olympia voittoa.Lahdessa huudetaan tottakai ääni käheekx ja yritetään pysyä sun perässä kun hiihdät pää kolmantena jalkana muilta karkuun ja voittoon.
Parane pian ja tsemppiä loppukisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Mua ei yleensä kiinnosta urheilijoiden tekemiset ja olemiset sen enempää, kisoista vaan olen seuraillut menestystä, ei muuta. Mutta sinä, Anssiseni, olet saanut minut seuraamaan lajiasi ihan fanitukseen saakka. Olet tehnyt yhdistetystä mediaseksikkään lajin! Uutena seuraajana ehdottaisin kuitenkin, että voisiko sille mäkihypylle antaa jotenkin suuremman painoarvon vastaisuudessa tai hypätä ainakin kaksi kierrosta, nyt tuntuu jotenkin, että hyviä hiihtäjiä suositaan ja eikö kummankin osa-alueen pitäisi olla aika balanssissa? Kiitos sinulle, että löysin uuden mielenkiinnon kohteen.

Christina kirjoitti...

no niin very good result today from janne :)
now lahti is coming and the yellow man (YOU! :D) will fight for keep the trickot (ah you know what i mean).
see you ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Täytyy myöntää, että salaa toivoinkin, että jättäisit hiihto-osuuden väliin, jotta ei vain tulisi mitään kauheaa jälkitautia. Joten tosi fiksu päätös, vaikka se varmasti ottikin koville, mutta kuitenkin. :) Ja onnitte myös Jannea upeasta hiihdosta tänään ja tietenkin nelossijasta koko Sievin puolesta! Olen kyllä todella ylpeä Jannen suorituksesta, kuten varmaan todella moni muukin. :) Odotan myös kovasti ensi viikonloppua, jotta pääsen katsomaan ja kannustamaan koko Suomen joukkuetta! :) Toivottavasti ehdit myös itse rauhassa parantua siihen mennessä. :)

Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Anssi-pieni, eihän me tällaisista välitetä. Se on vaan elämää, vai urheiluako se oli? Onko elämä sama kuin urheilu tai toisinpäin? Onko urheilu elämä? No toki huippu-urheilijalle saattaa ollakin, mutta käsittääkseni sinulla on elämässä paljon muutakin kuin urheilu, ja niin pitää ollakin, että pysyy homma hanskassa ja pää kasassa. Hoitele itsesi kondikseen ja näytä vielä kaikille! Onnea Lahteen!

Anonyymi kirjoitti...

Moi Anssi! Voisiko yhdistettyynkin tulla joku parisprintti tms., voisitte Jannen kanssa olla tulevaisuudessa aika hyvä pari? Onnittele Jannea meidän kaikkien puolesta huippuhienosta vedosta tänään ja sinulle pikaista paranemista ja virtuaalihalit;)

Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Hei pää pystyyn Anssi, elämä hymyilee! :) Oli tosi järkevä päätös, ettet lähteny hiihtoon. Terveyden kanssa ei tosiaa kannata pelata vaikka MM-kisoissa ollaakin. Ja näitten kisojen takaiskuista ja ehkä pettymyksistäkin huolimatta oot Suomelle suuri ylpeyden aihe ja tuut varmasti olee vielä monta vuotta!! On tosi hienoo olla kattonu ja jännittänyt sun puolesta kisoja, oot tarjonnu ihan mahtavia hetkiä, kiitos niistä! Ja kattiloita on paukuteltu lommoille saakka, mitäköhän porukat kotona oikein tuumaa? :D Mutta tiiän että se on ollut sen arvosta todellakin! Oot aivan kertakaikkisen mahtava urheilija ja ihmisenäkin tunnut olevan vähintäänkin yhtä mahtava ja ihana! <3

Nyt peukut pystyyn, että tauti menis pian ohi että Lahdessa pääsee kunnolla näyttämään, mistä sut on tehty! Jaksamista ja suuresti halauksia, yritä levätä nyt kun pääset Suomeen takaisin :)
Tsemppiä Anssille Lahden koitoksiin!! Kannustus on sen mukaista! :D

-Emmi

ps. Kerropa muute Jannelle onnittelut, hieno taistelu! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tässä riittää jännättävää vielä tulevina viikonloppuina, ensin Lahdessa ja sit siellä Norjassa. Ihan oikeesti, melkeen liian jänskää jo meikäläiselle, elän niin täysillä nyt tässä mukana! Pidä se Magnus M takanasi, se on kuulemma nimennyt MC:n voiton päätavoitteekseen tällä kaudella... Katson Lahtea TV:stä, jos vaan uskallan, tai sit vaan kurkin nurkan takaa TV:tä, kun en uskalla katsoa. Aivan hirmusesti onnea sinulle loppukisoihin, ei kai se onni voi AINA olla vastainen!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oon myös sitä mieltä, että oli ihan fiksu veto jättää hiihto väliin ihan omaa terveyttä ja loppukautta ajatellen. Toivottavasti paranet pian! :) Sanohan Jannelle onnittelut! :)

Vaikka kisat menikin vähän ahterilleen, niin ei teillä eikä sulla oo mitään syytä laittaa päätä puskaan. Ikinä ei saa antaa periksi. Ootte taas muutaman kokemuksen rikkaampia ja viisaampia tulevia koitoksia silmällä pitäen. Niin ko oon jo aiemminkin varmaan tuhat kertaa todennut, todella kovia urheilijoita on ne, jotka arvokisojen lisäksi pärjää samalla kaudella myös maailmancupissa, koska ne osoittaa olevansa kunnossa koko pitkän kauden ajan. Tunnistanet Anssi itsesi tästä kuvauksesta?

Joku sananlaskukin sanoo, että ihmisen elämässä onni kulkee aina vähän edellä. Nää ei olleet sun kisat, mutta yrityksestä ei ainakaan jääneet kiinni. Etteköhän te ens vuonna Vancouverissa näytä muille, mistä suomalaiset yhdistetyn urheilijat on tehty? Turha näitä jäädä murehtimaan, nokka kohti Lahtea, jonne saatte varmasti huikean kannustusjoukon. Ja pitäneepä vielä todeta, että vain ja ainoastaan vaikeuksien kautta syntyy suuria voittajia ja voittoja, muistakaapa se :)

Niin muuten vielä, vedit pisteet kotiin, ko annoit haastatteluita kisoissa sellaisissa tilanteissa, joissa olis varmaan suurin piirtein tehnyt mieli tintata niitä toimittajia, jotka kyselivät kaikkea enemmän ja vähemmän typerää. Hoidit ne hienosti, muutkin vois ottaa mallia susta :) Jatkahan samaan malliin ja parantele itsesi kunnolla. Me "kiusataan" Salpausselälle sitä muuan norjalaista. Mut ei hirveästi, ko reilun pelin hengessä kuitenkin mennään. Vähän kuitenkin täytyy ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ettet hiihtämään lähtenyt, terveys on kuitenkin tärkeämpää kuin yksi MM-kisa. Parempi kuitenkin parannella itseään nyt sitten viimeisiin kisoihin ja viedä cupin voitto kotiin :) Ja iso hali täältä, silläkin uhalla että flunssas on tarttuvaa! :)

p.s. Onnittele Jannea munkin puolesta, hieno kisa!

Anonyymi kirjoitti...

Häntä pystyyn poikanen! Se mikä ei tapa niin vahvistaa. Niin olen kuullu sanottavan.
Minä vasta löysin tämän yhdistetyn ilon ja rupesin oikein urakalla kannattamaan. Ja kas kummaa heti meni kisat reisilleen:) Mutta kyllä se onni tästä viel kääntyy ja aion uhallakin jatkaa kannustamista;)Pikaista paranemista ja muista ottaa tupla satsit vitamiineja!

-Paula

Anonyymi kirjoitti...

Lahdessa nähdään!! (:

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti oikea päätös jättää hiihto väliin. Voimia Anssi kovasti!

Lahdessa nähdään!
-Johanna

Anonyymi kirjoitti...

Voii raukkaa. Mutta ei muuta kun suomalaisela Sisulla eteenpäin! OOT PARAS!

Minä ainkin oon henkisesti Lahdessa kannustamassa jos en aikuisten oikeesti sinne pääse, muista se :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvä vaan ettet lähteny hiihtään. Ei se hiihto joo oo kipeenä mitään kivaa, vaikka mun hiihtämist ei kyl voi verrata ku meik vetää joo just jotai sunnuntaihiihtovauhtii.

Mutta joo, Lahessa sittenn :)
Yhyy perjantaina mäki alkaa jo ku oon viel kouluss :(

Pikaista parenemista, oot ihanin ja paras ! <3

- Matleena

Anonyymi kirjoitti...

Moi Anssiii<33

Ei se mitään,teit oikean päätöksen!
Ajattele jos oisit lähteny hiihtää ja sitte ois tullu vaikka keuhkokuume,Mieti Hyvä Mies!!! :D
Nyt yrität vaan parantua seuraaviin kisoihin.Oot Paras!

Onko sulla millon taas kisat Rukalla?
Saako sulta tulla kysymään nimmaria??
Yritä vastata kysymyksiin

Paranemisia!<3

-Meemu

Mape kirjoitti...

Anssi, kuumin kisauros!

Ellu kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/kisaextra/200902280154848_ki.shtml
Kisojen kuumin uros :) Oon ehdottomasti samaa mieltä!
Hmm... mitäs tässä sanois. Meijän fanien tehtävä on kannustaa ja tsempata sua, nii tässä tulee muutama tsemppausruno:

"Älä periksi anna.
Kun kaikki käy huonosti - joskus niin käy, kun mäki on jyrkkä,
eikä tasaista näy.
Kun rahat on loppu ja velat painaa, kun hymysi hyytyy ja on mielesi vainaa.
Kun huoliasi ei kukaan muu kanna, lepää, jos tahdot - älä periksi anna.
On elämä kummaa, siinä läksyä monta, eikä yhtään täällä ole koulimatonta.
Mutta monikin tuuli vois kääntyä myötä, jos ei periksi anna, vaan tekee työtä.
Älä periksi anna vaikka huonolta näyttää, ehkä seuraava askel jo toiveesi täyttää.
Voi menestys hyvinkin lähellä olla, jos periksi annat - on tulos vain nolla.
Et koskaan tiedä, kuinka lähellä olet, vaikka joskus tuntuu, että paikalla polet.
Saat kaiken voimasi taistoon panna - ja jos vielä käy vastoin - Älä periksi anna."

"Kun kaatuu, on noustava ylös.
Kun nousee, on jatkettava eteenpäin.
Kun on päättänyt jatkaa,
on saavutettava tavoitteita ja unelmia.
Kulje kohti parempaa."

"Jos elämä olisi helppoa, puuttuisivat meiltä haasteet. Haasteiden puuttuessa eläminen olisi tylsää."

Anssi. Voit hyvillä mielin ensi vuoden olympialaisten jälkeen todeta, kuinka Liberecin MM-kisat kasvattivat sinua. Jos olisit nyt saanut kaiken, ei myöhempi ilo tunnu enää yhtä hyvältä. Sulla on vielä paljon edessä, lupaan sen. Nämä kisat ovat nyt ohi ja niitä ei saa enää murehtia, kuten et varmasti murehdikaan. Vielä tulee sun päiväsi voittaa kultainen arvokisamitali. Ja tämä kausikaan ei ole vielä ohi! Maailmancupin voitto olisi jotakin suurenmoista. Sitä titteliä ei ratkaista yhden kisan tuureilla, vaan koko kauden suorituksista. Voit varmasti olla ylpeä, mitä olet tällä kaudella saavuttanut. Se on enemmän kuin osasit jopa itse odottaa. Keltuiasliivi pukee sua tosi hyvin, toivottavasti saat pitää kauden loppuun saakka! :)

Mä oon tehny yhden suunnitelman. Nimittäin: Aion tästä päivästä eteenpäin säästää rahaa Sochin talviolympialaisiin 2014! Sinne on vielä pitkä aika, mut aion tulla sinne kannustaa sua, se on varma juttu!

Onnee Jannelle 4. sijasta ja koko joukkueelle paljon terkkuja. Eniten kuitenki Sulle :)

Terveisin Elina

Anonyymi kirjoitti...

Pidä Anssi itsesi jatkossakin miehenä! Uskomaton epäonni, mutta sun asenteella mennään vaikka läpi harmaan kiven. Sillä asenteella; voitto kotiin MC:sta. Olet huippu!

Anonyymi kirjoitti...

Janne veti tosi komeesti, ei ollu mitali kaukana :) Ollaan varmasti kaikki tosi ylpeitä Suomen joukkueesta! Hyvä ettet lähteny kuumeessa vetämään, turhaa alkaa riskeeraan terveyttä, kun se kuitenkin lopulta on vaan urheilua.

Pää pystyyn, sun aikas tulee vielä!
Lahdessa näytät mihin pystyt terveenä :) Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista ja tsemppiä uusiin koitoksiin, Anssi! Periksi ei anneta!

Hanni kirjoitti...

Voin luvata, että vaikkei Lahteen asti pääsisikään, kotona kannustetaan kovasti!!! Koko Suomen kansa kannustaa.
Sulle paljon terkkuja ja koita parannella, Lahdessa tärähtää! :')
Oot ihana.

Kaisa kirjoitti...

Lahdessa nähdään! Yritähän tervehtyä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Anssi,vielä sä näytät muille yhistetyn miehille - ja suomalaisille!;) lahessa nouset korkeimmalle korokkeelle ja saat kultaa,tai viimeistää sitte näät kultasta ku maailmancup on ohi.pää pystyyn ja eteenpäin! fanitan sua tähtisilmä-ana ja paljon!;) Toivottavasti terveyttä riittää!:) Peukut sulle ja onnea tulevaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tuppukylässä kun asuu, niin miettiny et miten sitä ittesä sinne Lahteen raahais meidän omaaa Anssia katsomaan.. :)
Lupaan että yritän tästä kovasti sinne kyytiä hankkia.

Mutta jos en sinne sua pääse kahtoon niin, muista hiihtää ja hypätä kovasti ja näytä niille, et vaik nyt ei menny suunnitelmien mukaan, niin kotikisois kaikki menee paremmin! :)

By the way: oikean päätöksen teit, että et lähteny hiihtään!

Tsemppii sulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anssi,muista kuitenkin se et sä oot aina paras;) Ja terveys on niin tärkeä että se pitää hoitaa! Ja vaikka pettymys on näistä kisoista isohko niin sulla nuorena ja mahtavana sekä taitavana kaverina on monia hyviä arvokisoja edessä;) Ja nyt vaan parantelet että sitten lahteen pääset, voi meinaan pudota katsojamäärät lahdessa jos Anssi ei olekaan paikalla! Nähhään siellä ja voimia!!!

Ja onnittelepa Jannea mahtavasta nelossijasta;)

eipäkuulusulle kirjoitti...

Et todellakaan oo ainoo joka sairastaa! Nimittäin mulle iski yöllä kauhee räkätauti ja kaiken lisäks sillon ku mulla vuotaa nenä nii sit vuotaa silmät ); Kun mä tai siis minä ja mun perhe asutaan espoossa, eli aika kaukana kaikesta, nii ette oo varmaa joukkueen kans aatellu tulla lähelle espoota käymää(esim.helsinki)...? Koska jos en lahteen pääse nii jossain SUT ois kiva elävänä nähdä!!<33 ::D

Anonyymi kirjoitti...

sun blogi yle urheilun sivuil on just mahtava! nauran sille joka päivä!

pikkuneiti kirjoitti...

Voi Anssi Anssi Anssi... Mua raastaa ku sulla on ollu nii huono mäihä nytte, mutta teit kyllä oikeen päätöksen!!! Oot ihana!!

Anonyymi kirjoitti...

voi sua ;< tuut nyt kuntoon a näytät kaikille sit lahdessa ! :))

eipäkuulusulle kirjoitti...

Munki mielest oot toosi ihana. Mulla on sama juttu,että en ehi alusta asti kattoo sun perjantain mäkiosuutta, ku pääsen vast 14.15 koulusta,joten toivottavasti nään edes sun hypyn!! ONNEA MC:iin<<3

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se siitä sitten. Enpä päässyt taaskaan kisaa katsomaan, kun satuin olemaan koko päivän kiinni oman lajini parissa. Nauhalle otin ja ainakin mäkihypystä aion jotakin katsella, mikäli kone suostui toimimaan.

Nyt kävi näin, eikä tälle mitään voi. Viisaampaa se onkin sivussa pysyä, jos ei jaksa. Nyt vain katse seuraaviin kisoihin ja maailmancuppiin.

Tänään oli joukkueen porukoilla keskustelua kun lukivat lehteä, ja totesivat että tykkäävät sun hiuksista. :) Tällainen välihuomautus.

Jep jep. Kovasti onnea ja tsemppiä ja onnittelut Jannelle neljännestä sijasta. Sekin on tosi hyvin, kun maailman mestaruudesta kisataan!(ihan tarkoitettuna sinullekin Anssi)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sitten vaan äkkii terveeksi ja Lahdessa sitte kaikki peliin jä näytetään amerikkalaisille mistä Suomen miehet on tehty ! Jannelta tosi upee veto mun mielestä, se voi olla tyytyväine itteensä kanssa ! :)

Toivotaan et lauantaina pääsen katteleen teijän kisoja, sunnuntaina pääsen mäen ainakin.

Apulanta- Minä olen voittaja JA SILLÄ MENNÄÄN. Tsemppiä nyt vaan Anssi !

Anonyymi kirjoitti...

hei anssi....joo ei voi olla totta tuollainen tuuri mutta kuten kaikki tiedämme terveys tuleee aina ykkösenä ...ja rokki on hyvä lääke tähänkin:)...ja lahdessa uusin kujein ja hymyssä suin seuraaviin kilpailuihin;).... t.myrsky

Anonyymi kirjoitti...

Terve taas!

Nyt vaan nokka kohti kotia ja kohti uusia haasteita :)
Kyllä se sun vuoro sieltä tulee...ehkä jo ensi vuonna Vancouverissa:)

Ja muista, että vielä on tällä kaudella taisteltavaa,nimittäin maailmancupin kokonaiskisa! Mun mielestä se kertoo paljon paremmin, kuka on paras. (jos tällaista halutaan hakea) Tasaiset suoritukset sulla koko kauden ja oot edelleen keltasen liivin haltija! Veikkaan ettet itse olisi kauteen lähdettäessä uskonut, vai kuinka? :)

Itse en Lahteen pääse enkä ole koskaan itse asiassa yhdistetyn kisaa nähnytkään livenä paikan päällä. täytyypi sekin varmaan joksus vielä tulla Rukalle tai Lahteen kokemaan :) Mutta, nauti kotiyleisön kannustuksesta niin mä kannustan sitten kotisohvalla :)

Onnea loppukauteen sulle ja muillekin!

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin oikee päätös! Ens vuonna sit putsaat pöydän, nyt ei muuta ku hoitelet maailmancupin voiton kotiin :) ja ajattele positiivisesti, ainakin sulla pysyy numerolaput tallessa, ei sen takia jää lähtöjä ottamatta :D onnee lahteen, siellä nähdään :D

Anonyymi kirjoitti...

En varmaa koskaa ennen oo käyny kenenkään urheilijan kotisivuilla mutta nyt on kyllä pakko. Oot niin huikeen hyvän kauden tehny että aina ku on sulla kisat jossai nii PAKKO kattoa. Ja nakertaa ehkä eniten maailmassa kun ei oo mahollisuutta kattoa Lahen kisoja suorana. Noh, onneks Areena on keksitty.

Harmi kun meni nuo kisat niin ja näin, mutta onneks niit kisoja tulee vielä lisää! Katse eteenpäin. Pidä toi positiivinen asenne, huumori pelissä ja jalat maassa, niin hyvä tulee! Oot vannomatta paras! Kaikkea hyvää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin oot... Niin söpö kuva susta soittelemassa skittaa ihan rauhassa. Luin yleltä, että lähdette illalla juhlimaan kisojen päättymistä; oletkohan päässyt mukaan vai jättivätkö sut yksin sairaspedille:( Kivaa kotimatkaa ja rohtoja naamariin, että pääset Lahdessa näyttämään muuan norskille... Ja iik, olet syötävän söpö, vaikkei saisi sanoa...

Anonyymi kirjoitti...

Sää olet kyllä aivan paras ! Piristät aina päivää, meni sulla sitten miten tahansa. =D Katsoi tässä sitten sinun vanhoja haastatteluja ja yhdessä sanoit että järkevämpää hiihtoa pitäisi hiihtää ettei olisi tuolla ladulla sellainen latutampooni. Kyllä siinä vaan oli pakko ruveta nauramaan, vaikka itselleni lupasin rauhoittua ja olla nauramatta kun katson haastattelujasi, mutta ei sitä vaan pysty. (; Parannuppas, että sitten Lahdessa voit loppu suoralla taas napata suomenlipun kouraasi ja hiihdellä rennosti maaliin. =D

Anonyymi kirjoitti...

Fiksu päätös että et lähteny hiihtämmää. Koita nyt saada ittes kuntoho ni Lahdessa nähhää !
Oot meitin voittaja (=

Anonyymi kirjoitti...

Oli kyllä fiksu päätös jättää hiihto-osuus väliin ettei vaan mitään vakavampaa tule.

Ja ehdottomasti ollaan tulossa Lahteen kannustamaan!

Jaksamisia!
<3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin meni MM-kilpailut sun osalta, vaikkakin kaks nelos sijaa ja lumihiutale oli varmasti mielessä..

Ei hassumpi päätös jättää hiihto-osuutta väliin..

Nyt vaan täysillä loppuihin kisoihin ja cupin kokonaisvoitto kotiin

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka tämänpäiväinen valinta hiihtämättä jättämisesta oli varmasti raskas, oli se myös erittäin fiksu. Ja täytyy myös muistaa, että sinun neljännet sijat olivat hieno saavutus!

Hirmuinen halu olis tulla Lahteen kannustamaan! On vaan yksi pieni pulma, kun matkaa olis reilut 800 km..

ps; hymy tarttuu

Anonyymi kirjoitti...

Mites Anssi sun fleda kauden päätyttyä...? Se on niin söpö nyt, älä ainakaan kokonaan leikkaa! Tässä on tätä jännitettävää vielä, ei se näihin MM-kisoihin pääty. HUH! Mutta tosi hyvä, kun et hiihtänyt tänään, jos et olisi ollut aivan kunnossakaan ja sitten jos olisi tullut taas se harmittavin sijoitus... Teit oikean päätöksen. Lahti odottaa jo kulman takana! Siellä sitten!!

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin. Unohdin ilmottaa että oot kerran piristäny allekirjoittaneen päivää ihan livenä. Oli joulukuussa 2007 kun olitte tullu just vissiin Naganosta Helssinki-Vantaalle ja meikä sattu siinä saapumaan Suomeen 14h lennon jälkeen vähän huonovointisena, niin ovesta rupes tulee kumman tutun näköstä porukkaa. Ja siinä oli sitte hymy herkässä ja silmät pyöreenä ku aivot rupes pelaamaan ja tunnistin keitä sieltä tuli. Harmi etten uskaltautunu juttelemaan, mutta jos saan uuden tilaisuuden, niin lupaan että käytän sen hyväkseni. :D

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/kisaextra/200902280154848_ki.shtml

Kisauros kaikesta huolimatta. Voit luottaa että Suomen kansan sympatiat on sun puolella vaikka mitä tapahtuis. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mites tässä nyt itseään sitten piristää, kun MM-kisat loppuu eikä iloista olemustasi enää näekään TV:ssä tai netissä tms?! No loput mc-kisat, mutta sen jälkeen? Pitäskö matkustaa Kuusamoon ja lähteä jonnekin lenkkipolulle parasta toivoen... No ei, älä pelkää;) Ja on täältä sentään matkaakin satoja km:jä. Pidä blogiasi yllä, mitä kiireiltäsi ehdit:) Sanonpa minäkin sen: olet suloinen komistus.
Hyviä liitoja ja luistavia suksia Lahteen, MM ei saa saada kiinni!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Iltalehti on varannut sulle palkinnoksi "kuumin kisakolli"-kisan ylivoimaisesta voitosta jonkun törkeen ison pokaalin, että voit sitte vaikka käyttää sitä uima-altaana kunhan kesä koittaa :D Tsemppiä Lahteen! Sä olet vaan meidän mielestä paras!

Sophie kirjoitti...

hei Anssi! my finnish is now not good enough to tell all this, what I want to tell you today!
I went to Liberec with two of my friends today to get to see you but already as you went up to the lift we could see that you are not feeling so well :(
Then the jump was pretty okay.. but then we saw you just sitting there, talking to the other two guys and it almost made me feel like crying when seeing you like that... really stung into my heart!
but nevertheless Janne and Lauri did some really good competition and we went to Vesec then instead of going to the team comp of the jumpers...
so well.. I really hope that you'll gonna be fine very soon and fully recover from your flu. And take some rest at home next week wich is sure needed after this full week of up and downs.
So now let's look forward to Lahti!
And I still want to say that you are so very tough guy that you jumped today. Already for your will and strenght one should give you the gold medal! You would've definetely deserved it! But well yah.. you're young and a long career is about to come. so also many more chances :)
ja anteeks taas että en kirjoitti suomeksi... en puhu paras suomea, ja haluan, että sä ymmärrät kaiken miten mä sanon.
kiitos kaikesta taas!
-sophie

Anonyymi kirjoitti...

hyvä päätös oli! Ei olis ollu mitää järkee lähtee hiihtää sinne ladulle. Nyt pystyt si tsemppaan loppukaudenki kunnolla =) tosi upee hyppääjä oot ja suksiki luistaa! p.s. oot söpö.

terv. Anna

Anonyymi kirjoitti...

Hey Anssi

I hope you will get well soon! So that you can make a good jump in Lahti! I wish you the best cause you're the best :D

Nicest regards.
Sarah

Anonyymi kirjoitti...

Heh, ei tarvi lintsata koulusta kun katsotaan lukion opettajien kanssa porukalla kisoja! :)

Nyt vaan maltat parannella ittes Lahteen niin minäkin yritän päästä sinne katsomaan!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anssi... Niin suuri pettymys purkautui myös kotikatsomoissa kun et päässyt ladulle. Tottahan päätös oli oikea - ei terveyttä (eikä loppu kautta...) kannata riskeerata. Oli uskomattoman rohkea teko jättää väliin hiihto, ei varmasti ollut helppo päätös. Arvostan sua urheilijana tämän ansiosta vielä enemmän!
MM-kisoja toivottavasti tulee vielä eteen monet ja mc kisathan näyttävät sun todellista tämän vuoden kuntoa. :) Edustat Suomea hienosti kilpailuissa!
Toivottavasti voit paremmin ja pääset näyttämään loppu mc-kaudella kuka on tämän kauden paras yhdistetyn mies! :)
Tsemppiä ja voimia kevääseen!

Anonyymi kirjoitti...

Oot sieki aika hyvä. Kipeenäki hyppäsit noi hyvän hypyn. Ja tosi viksusti teit ku jätit hiihto osuuden väliin, ei ois ollu kivaa jos siul ois tullu keuhkotulehdus. Lahdesa site näytät kaikille. Oot yhäki paras ja tuut aina olemaa!!! <33

Anonyymi kirjoitti...

niin ja se pasiala ohjelma on yli veto:)

Anonyymi kirjoitti...

Onneks olkoon Anssi!
Suomalaiset on valinnu sut kuumimmaksi mieskisaajaksi Liberecin MM-kisoissa Iltalehden äänestyksessä:)

Jepa kirjoitti...

Nämä sun blogit (ylen sivuilla & täällä)on ihan yyyber mahtavat!!! koko lähipiirini on pakotettu lukemaan sun kommelluksia ja kaikki on kommentoinu kirjoituksiasi pilke silmäkulmassa ihan kuten itse kirjoitat!! :D Tuntuu tyhmältä fanittaa vain pari vuotta itseäni vanhempaa jäbää, mutta minkäs sille voi että olet vienyt jalat altani siinä suhteessa. Eikä asiaa ainakaan auta että olet niin symppis, komee, huumorintajuinen ja rehti. Sä oot oma ittes ja se on parasta niin...kaikkien kannalta! :D

Anonyymi kirjoitti...

Aika vaikea tuohon sanoa yhtään mitään. Eihän me voida tietää miten pahalta tuo tuntuu. :/

Mutta kai kaikkien pitää välillä antaa elämän potkia päähän oikein kunnolla, ettei sen sitte enää uudestaan tarvitse. seuraavissa kisoissa sitten uudestaan.:) Ja jos tuosta maailmancupista nyt tulisi se voitto, olisit koko kauden kirkkain tähti, etkä vain viimeisen kahden viikon. :)

Mutta hieno oli hyppy sairaanakin, Lahdessa sitten uudestaan terveenä ja täysissä voimissa. :) Eikös muutkin suomaisurheilijat olleet sairastelleet tuolla kisoissa? Että eihän sille mitään voi, jos sinulla vielä on astma (?), niin... sitten jos seuraavalla kerralla olisi sinun vuorosi. :)

Mutta onnea nyt loppukaudelle ja koita saada itsesi paranneltua. :) Olet edelleen yksi Suomen kirkkaimmista tähdistä, älä unohda sitä. :)

Ollaan nyt iloisia siitä, ettei Moankaan saanut mitalleja, vaikka painoi nälkäisenä siellä ladulla. (Huono läppä, anteeksi. :D)

Vilma.

Anonyymi kirjoitti...

Käsittämätöntä, miten yhdelle urheilijalle voi osua noin uskomatottoman huono tuuri kauden tärkeimmissä kisoissa, mutta minkäs sille voi. Nämä olivat nyt tällaiset kisat.

Eli ei muuta kuin pää pystyyn ja näytät sitten Lahdessa, mistä mies on tehty. Tavoiteltavaahan kuitenkin on vielä vaikka millä mitalla maailmancupin muodossa! :)

Tsemppiä!

- Niina

Mape kirjoitti...

Joku tuossa aiemmin kyseli Anssin toista nimeä. Luin jostain, että se olis EINARI. Nyt en kyllä mistään löytänyt sitä, kun olisin halunnu tarkistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Fiksu päätös! Uusia kisoja tulee vielä. Nyt kotiin lepäämään, pari yötä kotona oman kullan kainalossa tekee ihmeitä! :) Sitten katse kohti loppukautta. Voit jo nyt olla todella tyytyväinen saavutuksiisi, älä unohda sitä.
Tsemppiä kovasti!

eipäkuulusulle kirjoitti...

Mites pitkään eilen juhlitte?:D No ei vaineskaan varmasti hyvin nätisti ((;

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Harmi, että MM-kisat eivät menneet suunnitelmien mukaan! Mutta hei, ajattele, miten onnekas olet, kun voit tehdä työksesi tollasta hommaa! Jotain, missä pistää itsensä 100% likoon, on hauskaa, kaveireita koko ajan ympärillä, raskasta tietysti mutta silti! Nauti tästä ajasta ja näistä kilpailuvuosista!

Menestys ja mitalit ovat mukava lisä ja niiden vuoksi urheilija yleensä muistetaan myöhemmin paremmin. Mutta ei metallimenestys tee kenestäkään sen parempaa ihmistä! Eli sä oot Anssi jo nyt aivan upee hahmo ku oot tollanen rehti ja loistava!

Tsemppiä loppukauteen! Parantele!

Anonyymi kirjoitti...

mmoi anssi (:<3
harmi kun sairastuit :(
mutta järkevintähän se oli ettet lähteny hiihtämään, onhan niitä kisoja viellä tiedossa (=
KOIVURANTA ON PARAS teki hän mitä vaa<3<3 :) Ilon kautta! :P x)
Onnea tuleviin kisoihin<3

t:satu-maria

Anonyymi kirjoitti...

Voi sua pientä;) Eihän mikään duuni aina pelkkää iloa ja onnea ole, ja monilla on vaikeuksiakin urallaan, työpaikoillaan, yms. Tämä sun epäonni nyt oli pahimmasta päästä, mutta vitsit, mies on 20 vuotta ja maailman huipulla! Oletko muuten ajatellut suorittaa lukion loppuun noin niinkuin tulevaisuutta silmälläpitäen? Eikö ole ihanaa olla välillä kotonakin, varmaan olet jo! Iskua Lahteen ja aurinkoista kevättä sinulle!

-tina

Anonyymi kirjoitti...

ANSSI <3

Voiko olla tottakaan että oot paras?
No voi. Oot niin positiivinen :)
Nyt ootellaan että maailmancupista tulis voitto, pystyt siihen :) Älä silti ota liikaa turhia paineita.
Otat fanit niin hienosti huomioon että monen urheilijan pitäis ottaa susta mallia! Oot NIIIN täydellinen esimerkki ihmisestä joka vallottaa kaikkien sydämet <3

Pikkuveli, 3v, kyselee että ootko sää ikinä käyny meillä. Sanoin että et, ni se sano että mää haluaisin että se kävis!

Eipä tässä enää paljo sanottavaa oo ku muilla suunnilleen samat ajatukset ku itellä.. Mutta hyvä päätös että et hiihtäny, terveydellä ei IKINÄ kannattaa alkaa leikkimään.. Itse olen sen joutunut kokemaan miltä tuntuu ku ei kuuntele yhtään kehoa vaan painaa täysillä eteenpäin.. Ja seuraukset on sen mukaiset.
Jaksamista!! :)

Lahteen en pääse mutta lupaan kannustaa kotisohvalta sut voittoon ;)

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy myöntää että torstaina taisin lintsata :D
TSEMPPIÄ ANSSI SÖPÖLIINI, TULLAAN KYL LAHTEEN KATTOO SUA !<3
:)<3
-Ansku

Anonyymi kirjoitti...

ja lisäystä vielä äsköiseen, että oot varmana huomannu että myös kilpakumppanit kaipailee sua ladulle.. joten muista että vaikka kuin tuntuis joskus paskalta ja kaikki ärsyttäs, niin me kaikki ollaan sun tukena, ja sua tarvitaan :)ja jos et oo vielä kuullu ni sut valittiin iltalehessä kisojen kuumimmaksi miesurheilijaksi.. samaa mieltä itsekin!

Anonyymi kirjoitti...

ANSSI <3

" sinun on mahdotonta olla surullinen jos sinulla ilmapallo "

- Nalle Puh -

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi Anssi!:( No ei se mitään, toivottavasti Lahdessa jo näytät taas muille;) Pakko muuten kysyä, kuka on sun paraskaveri kisamatkoilla? Ehkä joku muista maista?! Tsemppiä!:)

Anonyymi kirjoitti...

Älä Anssi välitä. Taatusti kaikki sun kilpakumppanitkin on pahoillaan sun puolesta ja tietävät, ettei peli ollut ihan reilua. Tosi raskasta aikaa sinulle, mutta jätä tämä taaksesi. Olet ihan varmasti niin vahva ihminen, ettei tämä sinua kaada. Uskomattoman kypsän kuvan itsestäsi ikäiseksesi olet ainakin antanut. Ja eikö ole huippua olla kotona??? Muista, että me ollaan aina sun puolella ja meitä on PALJON. Sekin on rikkaus.

Anonyymi kirjoitti...

Olet kuin tunturi, vaikuttava.
Olet kuin metsä, rauhallinen.
Olet kuin puu, vahva.
Olet kuin oksa, taipumaton.

Pikaista paranemista, Anssi! <3

Lahdessa nähdään (:

Anonyymi kirjoitti...

Anssille: Jos elämä olisi helppoa, puuttuisivat meiltä haasteet. Haasteiden puuttuessa eläminen olisi tylsää.

Kiitos hienoista saavutuksistasi tällä kaudella ja kahdesta hyvästä sijoituksesta MM-kisoissa!

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuisi ihan naiivilta sanoa, että pää pystyyn, kyllä se siitä, kun voi vaan kuvitella, miten pahalta sinusta tuntuu. En siis yritäkään viljellä mitään kliseitä. Olet lajisi eliittiä, eikä se ole miksikään muuttunut. Ja eikö ole kuitenkin mukava, kun kausi on kohta ohi ja pääsee edes vähän relaamaan, hetkeksi? Olet lyönyt itsesi lopullisesti läpi tällä kaudella ja se on saavutus, josta voit olla ylpeä. Onnenhetkiä tulevaisuuteesi ja paljon makeita voittoja!

Anonyymi kirjoitti...

Suloiselle Anssille mitä parhainta loppukautta ja paljon iloisia hetkiä ja suuria voittoja!

-Anni

Anonyymi kirjoitti...

Niin innolla seurasin sun MM taivalta.. Pää pystyssä saat kulkee kaikesta huolimatta. :) Lahdessa sit näytät mistä Kuusamon poika on tehty!:)
lopuks, muttei ollenkaan vähäisimpänä: oot aivan SYÖTÄVÄN hyvän näköinen kundi!!;)

eipäkuulusulle kirjoitti...

millon meinaat uusia kuvia laittaa...

eipäkuulusulle kirjoitti...

millon meinaat uusia kuvia laittaa...

Anonyymi kirjoitti...

why is this blog only in english -.- that's so sad because i can't speak finnish so well and so i can't understand so much... -.-
but never mind!
get well soon! ;)

Anonyymi kirjoitti...

After all of the darkness and sadness,
Still comes happiness,
If You surround yourself with positive things,
You'll gain prosperity...


I hope that you are feeling better now and you get well soon

greatings from Germany

Lotta kirjoitti...

mitäs Anssi siulla, joko on hyvä fiilinki ja odotus Salppurin kisoista..?


Ite en jaksais juurikaan odottaa, että ladun varteen pääsen koko yhdistetyn porukkaa tsemppaamaan!

Anonyymi kirjoitti...

Pakko tulla vielä sanomaan, että pirun kova äijä siä oot kun miinusmerkkisellä mäihälläkin neljänneks paras maailmassa oot. Ihan jokaisella 'juntilla' ei liene varaa olla sellaiseen settiin pettynyt!! :)

Ja pikaisia paranemisia, että pääset Lahdessa taas täysillä messiin! :)

Anonyymi kirjoitti...

PIKAISTA PARANEMISTA, ANSSI!
For the second time this season deep from the bottom of my heart.

I hope you already feeling a bit better and be able to start forgetting those F*****g Championships in Liberec. You'll have your time in the near future, probably in Vancouver and Oslo. So try to get your head up again and don't forget to smile. You're such a strong person, you'll get over it, I'm sure! Take care of you! You'll always be in our hearts and minds, so if we believe in you you can do it, too. You are already my personal hero! Stay as you are, always friendly and nice to everyone.

Terveisin Saksasta, nähdään Lahdessa, Andrea

Anonyymi kirjoitti...

Kisat takana ja vaikkei ne nyt niin putkeen mennykkään ne on osa sun uraa ja kokemuksia vaikkei sit niin kivoja, mut niitäkin tarvitaan tässä elämäisessä.Mut seuraavan kerran KUN pallille pääset on olo varmasti MAHTAVA!
Lahdessa sitten on varmaan kiva meno päällä kun on kotiyleisö kannustamassa!!Tulisin sinne enemmän kuin tosi mielelläni mutta kun kaks asiaa mättää. Koulu(joka on aina väärään aikaan väärässä paikassa)ja kyyditys(johon kukaan ei oiken tunnu panostavan täälläpäin)niin että telkkariin on tyytyminen:(
Koetahan parantua ja PALJON onnen seuraavaan koitokseen! on se vaan niin että ANSSI ON PARAS!(ja niin vietävän suloinen..;)

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin sanos Jannelle paljon onnee siitä tosi upeesta suorituksesta vikassa yhistetyn kilvassa!!!
(Mutta näin meidän kesken Sä oot Anssi kuiteski se kaikista paras...;)

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettet päässyt hiihto-osuudelle, mutta kyllä terveyden täytyy mennä etusijalle. Viisas päätös, kisoja tulee uusia ja voittoja monta tänä vuonna ja tulevina vuosina.

Tsemppiä sulle.

Anonyymi kirjoitti...

Oot aika hyvännäköönen. Sua on ilo kattella telkkarista. :) Onnea Lahteen.

Anonyymi kirjoitti...

On se niin väärin, niin HITON väärin. Mitä sitä voisi sanoakaan, ei tuollaista kenellekään pitäisi tapahtua! Sulla Anssi kuuluisi olla AINAKIN kaksi mitalia, me tiedetään se. Olisit ne ansainnut. Mutta kohtalo, sepä päättikin toisin. Tai mikä lie, Liberecin haiseva karma. Unohdetaan ne p****t kisat tyystin!

Tärkeintä, että saat itsesi kuntoon mc:n loppukisoihin ja sen jälkeen lähde vaikka jonnekin ihanalle lomalle! Kauas. Pitkäksi aikaa. Hyvässä seurassa. Nollaa kaikki.

Mitä parhainta jatkoa sinulle, senkin komistus, olet ihan sekoittanut täällä naisten päät;)

Anonyymi kirjoitti...

Anssi et tarvii mitaleja ku oot niin kultane ite <3 tsemppii loppukauteen ja nähdää lahdes. Siel räjäytetää pankki, eikö nii? =))

Anonyymi kirjoitti...

Oot ihku pahku möhky pöhky

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anssi, tuo epäonnesi on niin koskettanut minua, kuten niin montaa muutakin urheilua seuraavaa. Aivan liikaa vastoinkäymisiä lyhyen ajan sisällä nuoren ihmisen kannettavaksi. SHIT!!! Mutta toisaalta, nyt kun tämä on eletty ja koettu, niin ei uskoisi, että enää uudestaan voisi samoin käydä, että siinä mielessä ollaan positiivisia...

Hoida sinä itsesi kuntoon ja muista, että sinulla on suuret kannustusjoukot niin Suomessa kuin Suomen ulkopuolellakin! Huomaan muuten, että sinulta pyydetään täälläkin englanninkielisiä kommentteja... No huh, mutta huippu-urheilijat onkin julkkiksia!

Lämpöisiä ajatuksia Espoosta;)))

Anonyymi kirjoitti...

Sopivia tuulirakoja ja pitkiä lentoja sekä lentäviä suksia Sinulle Anssi! Olet ansainnut vain parasta! Saadaan olla ylpeitä, että meillä on niin upea, loistava ja menestyvä urheilija kuin Sinä!

Anonyymi kirjoitti...

after bad times there are always good times. so stay who you are, stay positive. you are young and the future is yours! maybe you can win the WC this year, but if you won't manage this, than you'll manage it next year ;) i'm sure. you are strong enough ;) you are one of the most talented athlete. okay sometimes it isn't good to be a talented athlete because everybody wants you to win and sometimes it doesn't work. but this is normal and so it shouldn't make you depressed ;) all the others have more experience than you so the future is yours. And i think the future will start soon;) so i wish you all the best and get well soon! And don't be down in the mouth !!

Anonyymi kirjoitti...

Meille olet aina paras, älä koskaan, KOSKAAN, unohda sitä!!! Sinulla on koko tulevaisuus edessäsi, vaikka nyt tuntuisi kuinka vaikealta. Ja me kannustetaan sinua AINA. Olet meidän oma kulta-Anssi, AINA.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, tulis jo äkkiä lauantai että pääsee lahteen kattoon sun upeita suorituksia;) Jotenkin menee itellä aina sukat sekasin kun sua kattelee, kuuntelee tai vaan lukee kirjoituksias!! Oot ihan uskomattoman söpö, ihqu ja rehdin olonen "kuuma uros". (Hieno tuo iltalehden äänestystulos). Mut koitappa parannella itses nyt ja lahdessa nähdään ja kuullaan lauantaina;)
Ilon kautta;)

Reynnou kirjoitti...

hei!

Poor Anssi it wasn't your championship. You must be disappointed but remember that you're the best this year and you will win the world cup!

Take care of yourself =D
Good luck for Lahti.
Bye!

Anonyymi kirjoitti...

Voi Sua Anssi <3 Hyvä ettet lähteny kipeenä hiihtämään, muuten ois voinu pahempi pöpö iskee. Mutta mä täällä edelleen jatkan sitä pöpön pois puhaltelemista, enkä lopeta ennen, ku oot ihan terve :) Ja tsemppihaleja lähetän Sulle koko ajan :> <3 Mä täällä niiiin kovasti toivon, että pääsen Lahteen, mutta en oo vielä siitä ihan varma... :/ Mutta toivotaan nyt, että pääsen!! Ja toivotaan, myös, että paranet ihan kunnolla!! <3 Tsemppihaleja, pusuja ja rutistuksia lähetän Sulle niin paljon, että niitten määrää ei voi enää laskee :) <3 Tsemppiä Anssi <3 Oot maailman PARAS urheilija <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihan tajuttoman hienoa että sä Anssi käyt näitä viestejämme ihan oikeesti lukeen.

Nähään Lahdessa kisakolli. :D

Anonyymi kirjoitti...

Moi Anssi<3

:< olipas sulla huono tuuri noissa kisoissa, mutta hyvä, ettet lähtenyt hiihtämään ja hankkinut itsellesi vielä pahempaa tautia.

onneksi mulla oli hiihtoloma ekalla kisaviikolla ja näin kaikki sun kisat, joissa olit terve. :)

susta saa jotenki semmosen käsityksen netin, tv:n ja muun perusteella, että oot kohtelias, positiivinen, ilonen ja muutenkin mukava ihminen. (:

ja rehellisesti sanottuna taidat olla ensimmäinen urheilija jonka kisoista oon aidosti ollu kiinnostunu ja ollu melkeenpä paniikissa, jos oon kuullu, että en nää kisoja suorana ja sitte pitäny kehitellä kaikkia keinoja, että edes kuulen kisat tai niiden tulokset heti kisan jälkeen. :)ja iskä just ihmetteli pari viikkoa sitten ku mua näkee nykyään lauantaisin jo ennen yhtätoista hereillä vaikka muuten olenkin yleensä sellanen unikeko, että herään vasta kahentoista pintaan. :D

Lahdessa nähdään<3! :)
lupaathan näyttää Magnusille ja muille lurjuksille kuka osaa hiihtää?<3

Eve.

ps, kuunneltiin serkun kanssa koko hiihtoloma Happoradion Puhu Äänellä Jonka Kuulen ja nyt hiihtoloman jälkeen aina kun se on jossain soinu ni ensimmäisenä tulee mieleen sun naama ja sun ihanasöpö hymy !<3 hymyilehän jatkossakin kameralle. :) mitäs musiikkia sä muuten pääasiassa kuuntelet?<:

Unknown kirjoitti...

hei onnea sitten sinne salpaus selän kisaan näytä siellä sitte mistä sut on tehty! mitä se tarkoittaa kun lasku osuudella takana tuleva nykii toista sauvasta?? onko se joku merkki??

Unknown kirjoitti...

hei onnea sitten sinne salpaus selän kisaan näytä siellä sitte mistä sut on tehty! mitä se tarkoittaa kun lasku osuudella takana tuleva nykii toista sauvasta?? onko se joku merkki??

Anonyymi kirjoitti...

Järkevästi toimittu, Anssi!
Tsemppiä tuleviin koitoksiin ja urheilu-urallesi muutenkin.

Olet hieno ja esimerkillinen nuori urheilijamies, säilytä se pilke silmäkulmassa!

Nykyisin lahtelainen penkkiurheilija

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsaus kun tänne kertyy tavaraa! Kohta A:n on palkattava joku esilukija tai ediittori avuksi.
Mutku me kaikki halutaan olla hyviä edes jossain.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se siitä - ja iliman muuta tullaan Lahteen ainakin lauantaina, toivottavasti pystyt Anssi kilpailemaan -tsemppiä ja paranemista! Ps. Mitä muuten luki Anssia kannustavassa tsekinkielisessä suuressa lakanassa lauantaina Liberecissä yhdistetyn mäkikisan aikana - tietääkö kukaan?

Heidi kirjoitti...

Go Anssi : )
Jäin hiihtokisoissa neljänneks, ja harmitti hirveesti. Mut sit tajusin että ollaan samiksii, eikä enää harmittanu yhtään : DD
Harmi että en pääse Lahteen katsomaan, vaikka haluaisin, mutta onnea Anssille kisoihin <33
Ja hyvää jatko : ))

Anonyymi kirjoitti...

älä huoli anssi, saat kyllä ladunvarret täyteen kirkuvia tyttölapsia salppuriin, eikä kukaan oo niitä kattiloitakaan vielä siirtäny olkkarista,Suomessa paastotaan nyt!Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

MOI, tuota samaa olen ihmetellyt minäkin mitä Tanja, siis sitä sauvannykimistä. Josko se pitää siittä kii, ettei ajas toisen kannoille..?

Anonyymi kirjoitti...

Jep, laskussa takanatulija pitää edessä laskevan sauvasta kiinni, ettei aja päälle ja samalla antaa edessämenevälle vauhtia. Näin se menee... Säästyi Anssi yhdeltä kysymykseltä;)

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, Anssi on laskeutunut ajat sitten, mutta täällä vielä liidetään pilvien päällä.

Lapset läksyjä lukemaan siitä!
Ja vakaat vaimoihmiset tiskivuorta valtaamaan!
Arki on sama kaikilla.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä mies tiskaa, niin että minä vaimona voin täällä ihan rauhassa hehkuttaa Anssia! Sitäpaitsi kun olen töissä, niin se ei edes tiedä että hehkutan! Niinno, teillä miehillä ei taida olla ketään, ketä ihailla, vai;)

Pitkiä lentoja Anssille!!!

Anonyymi kirjoitti...

HÖPÖ-PÖPÖ, onks joku vähä söpö.
Muuta ei irronnu vaikka miten irvistin!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän Anssi toi sun kohtalo kisoissa oli yksi paskimmista mitä nyt urheilusta muistuu mieleen. Hiljaseksi on vetänyt täällä kotonakin. Vitutuksen määrää ei voi edes kuvailla. Mutta - kai elämä sitten on? Joskus tuntuu vaan niin epäreilulta.

Onnea loppukauteen, kannustusta ainakin riittää!

Anonyymi kirjoitti...

Paljasta pirulle (lue:medialle) pikkusormi, niin se
riuhtaisee koko raajan.
Keskisormi?
Kyllä, takuuvarma tappotuomio.

Anonyymi kirjoitti...

miten on mahdollista että blogisi on suositumpi kuin kuningaskotkan? Irse veikkaan että ulkonäön, onnittElut siitä ja tsemiä kohti viikon päästä alkavia lahden "mm-kisoja" siellä on raskaansarjan ottelu tulossa ANSSI VS MAGNUS!

Anonyymi kirjoitti...

Noh, ei kai kenenkään urheilijan blogi voi olla suosittu vain ulkonäön perusteella? Uskoisin tämän Anssin blogin suosion perustuvan siihen, että Anssi on loistava urheilija, menestyy lajissaan, on symppis ja kohtelias haastatteluissa, ei koskaan ilkeää sanaa sano, nyt kisojen aikana ihmiset ovat tahtoneet myötäelää Anssin pettymyksessä ja minusta se on hieno asia. Anssia halutaan tsempata, lohduttaa, ilahduttaa, antaa Anssille edes vähän takaisin sitä, mitä me olemme häneltä saaneet. Tottakai Anssi on syötävän suloinen näin naisen silmin, mutta jos hän ei olisi myös tuota kaikkea yllä mainittua, olisi siis VAIN söpö mutta muuten törppö, niin enpä usko, että tänne blogiin tulisi viestin viestiä. Metsä kun yleensä vastaa niinkuin sinne huudetaan.

Janne Ahonenkin on muuten huippu!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä me kaikki sua tullaan kannustaa sitten Lahteen ! :D
sie Anssi oot paras, muista se, me pidetään sun puolia _AINA_ !!

että nyt vaan pikasta paranemista ja niin pois päin.

-fanisi :)

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaisin blogin suosion perustuvan edellisen kommentin seikkojen lisäksi Anssin helposti lähestyttävään tyyliin kirjoittaa. Blogin tekstit eivät ole jäykkiä ja etäisen asiallisia. Ne ovat kuin suoraan Anssin suusta. Hauskoja ja rentoja, elämänmakuisia.

Tietenkin urheilijan menestys nostaa kiinnostavuutta, mutta jos teksti olisi kuivaa ja Anssi kertoisi niissä tismalleen samat asiat kuin virallisissa haastatteluissa, ei uusia kirjoituksia odottaisi yhtä innolla.

Itse ainakin tunnen olevani etuoikeutettu, kun saan lukea ihailemani huippu-urheilijan ajatuksia muokkaamattomina suoraan hänen omasta "kynästä".

Toivottavasti Anssi jaksat jatkaa samalla linjalla jatkossakin. Toimivaa tyyliä on turha lähteä muuttamaan =)

Mitä tulee sitten siihen toiseen pikkuseikkaan, eli urheiluun, niin toivottavasti olet iskussa jälleen v-loppuna Lahdessa, näistä blogeista on saanut sellaisen kuvan, että odotat noita karkeloita jokseenkin innolla =) Epäilemättä viime viikon jälkeen entistä suuremmalla kiukulla.

Terveys silti kuntoon ensin, toivottavasti kotiolot kohentavat mieltä ja kehoa!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemiä loppukauteen, Anssi. Hieno ura vasta alussa, joten menestystäkin ehtii vielä tulla. Vituttaahan nuo epäonnen hetket tietysti, mutta toisaalta myös vahvistavat.

Uutta putkeen!

Anonyymi kirjoitti...

Näinhän se on, kuten edellä jo todettu. Anssi kirjoittaa hauskasti ja elävästi, sekä täällä että Ylen blogissa. Ihan juuri "anssimaiseen" tyyliin! Pientä pilkettä silmäkulmassa:) Että eiköhän se selitä tämän blogin suosiota.

Niin joo, kovat on vielä edessä Magnusta vastaan, huih... Mutta eiköhän Lahdessa ole sen verran kannustusjoukkoja ja tukea, että saat homman hoidettu ns. himaan!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kans yks, jonka oli pakko seurata kaikki kisat TARKASTI, joissa Anssi oli mukana. Oisin tullut hulluks, jos ei onnistunut ;) Onneksi silloin torstainakin 19.2. harrastus peruuntui, muuten olisin vedonnut sairastuneeni tai jtn :DD

Anonyymi kirjoitti...

sun blogi yle urheilun sivuil on ihan kingi! naurettiin niille teksteille siskon kanssa ainaki puol tuntii!
oot paras!
ja vielää, että mä kyllä tuun lahteen ja huudan äänen käheeks!

Anonyymi kirjoitti...

Tiijäkkö mitä Anssi? Vastukset sattuu aina vahvoille ihmisille. Eihän heikot niitä kestäis. Ja sinä oot siitä vahvimmasta päästä, onhan se nähty. Ku kaikki on muuten kohillaan, ni sitte tullee romuska ja tempasee maton alta. Siinä oot sitte polovillas kohtalon eessä. Katot peiliin ja kysyt että häh, voiko tämä olla totta??

Mutta ei me kuule masennuta. Tämä homma kuuluu siihen ryhymään että unohettaan samantien ku ei ite sille mittään voija. Kaevetaan se ilo taas essiin ja katotaan etteenpäin. Mitä siellä näkkyykään..? No Salapausselekä ainaki ja vaekka mitä muuta. Metalleja nii ettei jaksa itse ennää kantaa. Sulle Anssi. Sitä iloa kannattaa kaevaa vaikka se vähä ootuttais. Kummitytöllä oli kerran lasten lelu, jossa kaevettiin pikku läpyskällä semmosta nyrkin kokosta kovvaa hiekkamötikkää, jonka sisällä piti olla aarre. Tyttö kaiveli sitä meleko kauan eikä mittään näkyny ja kyssyin, että vieläkö sinä sitä jaksat raaputtaa. Kyllä minä jaksan, vastasi tyttö - tiijän, että se aarre on täällä jossain.

Niin se on se iloki Anssi. Kaiva vaan ja sieltä se tullee essiin koska siellä syvämmen sopukoissa se varmasti on. Se me tiijetään ja sinäki tiijät.

Ens viikonloppuna taas huuvetaan ja kolistellaan kattiloita ja kannuja. Elä pelekää, me ei täältä mihinkää kaota ja ajatuksissa jo lähetettään sulle voimia tuleviin koitoksiin. Etteenpäin sano mummo lumessa - ilon kautta Anssi!!

Tervehtien, Marja ja Heikki

Emmi kirjoitti...

Hei!
Voi ei ne mm-kisat... no joskus ei onni vaan oo mukana ja ilman sitä ei oikeen pärjää... Seuraavissa kisoissa sitten=) Koeta Anssi parantua, niin että Lahdessa sitten onnistuu.

Anonyymi kirjoitti...

Anssikulta mitä sulle kuuluu?
Häiritsee oikeen ku ei tiiä yhtään miten sulla nyt kisojen jälkeen sujuu tai miten sä voit, onko parantumista tapahtunut??
Voi ku kirjottaisit tänne jo pian ku kauhee ikävä sun ihanii juttui jo!

puspus

Anonyymi kirjoitti...

"Joskus kaikki on niin vaikeaa
mikään ei mene oikein
miettii, kuinka pystyy jaksamaan
kun musta peittää kaiken

Mutta sateen rankimmankin jälkeen
riistävimmän pettymyksen
aurinko nousee ja hymyilee varmasti
kuin valo silmissäsi"

Oleppa hyvä, kirjotin sulle runon. (8 Kröhm, taitava olen, mutta onhan siinä edes loppusoinnut... Joka tapauksessa tuplatsempit täältä päin, mennään läpi vaikka harmaan kiven. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot paras yhistetys!!<3

Anonyymi kirjoitti...

Tää on nyt hieman toistoa, mutta munkin mielestä oli fiksu, ja varmasti rankka, päätös jättää kisaamatta! Ei olis kiva jos et pääsis Lahdessa hyppimää :) Toivottavasti voit jo paremmin!!!Lahessa nähdään! (:

Anonyymi kirjoitti...

Marja ja Heikki kirjoittivat niin kauniisti, että minua, aikuista ihmistä, alkoi itkettää. Erittäin upea teksti! Voi Anssi-pieni, miten paljon sulla on tukijoita! Mutta ihan ansaitusti.

Anonyymi kirjoitti...

Anssi et saa masentua! Meitä kyllä harmittaa, mutta sinun terveytesi kannalta hyvä ratkaisu. Toivottavasti olet paranemaan päin. Millonkas saamme uusia kuvia? ;) Niitä odotellessa. =)
-jaana

Anonyymi kirjoitti...

Anssi, parane pian <3 Tsemppihaleja ja pusuja oon lähettänyt Sulle tänäänkin :) Ja pöpöjäkin oon puhallellu pois :> <3 Toivottavasti tsemppihalit ja pusut on tullu perille, mutta niitä tulee vielä paljon lisää!! Toivottavasti pääsen nyt sinne Lahteen!! Haluun sinne niiiin!! Ja Anssi, paranne pian!! En lopeta pöpöjen puhaltelemista, jatkan sitä niin kauan, että oot ihan varmasti terve :) Ja tsemppihaleja, pusuja ja rutistuksia lähetän Sulle koko ajan!! Tsemppihaleja, pusuja ja rutistuksia niin paljon, ettet ehi niitä laskee <3

Andrea kirjoitti...

Hei Anssi!

I wish you all the best for Lahti! And don't forget go on smiling. I'm sure you'll get what you want. But sometimes you have to wait until you can fulfil your dreams. Stay as you are and keep on fighting then you'll do it. :-)

Nähdään Lahdessa

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anssi, kun olet komea! Sut vois laittaa pulloon ja kirjahyllyyn, josta sua vois sit katsella.

Susa

Anonyymi kirjoitti...

Olen usein miettinyt, miksei elämä voisi ihan yhtä hyvin olla helppoa. Miksi kaiken täytyy olla aina niin vaikeaa ja miksi joutuu pettymään joskus hyvinkin raskaasti? En ole keksinyt yhtäkään järjellistä selitystä.

Ensin se tuntuu niin pahalta, että se melkein musertaa alleen, tuntuu, että kaikki on ollut turhaa ja se oli siinä. Ei tahdo uskoa tapahtunutta, se on liian kamalaa jotta sen voisi sisäistää.

Sitten sen tajuaa, ja se lyö lujaa. Vitutus ja ahdistus. Miten tästä nyt eteenpäin? Mitä mä nyt teen? Miksi kävi näin? Mitä, MITÄ olis pitänyt tehdä toisin, jotta se olisikin onnistunut?

Mutta sen tunteen kanssa oppii elämään. Tapahtuneesta tuleekin osa sun elämää ja siihen oppii suhtautumaan osana elämää. Siellä se on, jossain menneisyydessä. Silloin kävi niin, ensi kerralla käy toisin. Paremmin.

Eli lyhyesti; aika auttaa moneen haavaan ja pettymykseen.

Ja sinä Anssi, et sinä jää kierimään tähän tapahtuneeseen, sinähän menet eteenpäin, ei sulla olis aikaakaan märehtiä. Sinua odottaa uudet ja vielä hienommat haasteet. Tämä pettymys on sinun alitajunnassa, mutta antaa sen olla siellä, ei sitä tarvitse sieltä esille ottaa.

Hienoja kisoja Salpausselälle Anssi ja auringonpaistetta kevääseesi,

Sanna Helsingistä

lotta.n kirjoitti...

Heipsunkeipsun!!:)

Kai hymyilet jo..?;) Sitä on tässä ite aivan mahdoton kuvitella,et millaset fiilikset sulla oli lauantaina,kun päätit jättää lähtemättä hiihtään.. Se kun tuntu itsestäkin tosi pahalta,mutta kyllä sä niin oikeen päätöksen teit ja osotit sellasta suuruutta,että on oltava ylpeä susta..!! Tollanen päätös kauden pääkisoissa oli kaikkee muuta kun olit lähteny hakeen,mutta onhan sulla vielä toi m.cup käden ulottuvilla ja onhan sekin aivan mieletön saavutus. Se osottaa,että oot ollu koko pitkän kauden ehdottomasti paras yhdistetyn kilpailija ja voit olla varma,että sua tulee lahteen kannustaan tuhansia ihmisiä (itekin pääsee onneks sekä pe että la,niin mahtavaa!!!). Me kaikki ollaan sun tukena,joten eiköhän se moankin lopulta nujerreta..:)

Ja vaikkei nyt ihan siltä tuntuis, voit olla ihan ylpeä myös noista sun mm-kisoista,kaks kertaa neljäs ja kipeenä hypätessäskin vetäsit toiseks vaikket ollu ihan varma et miten päin sieltä tornista olisit tullu..:) Ja se tapa millä hoitelit kaikki sun haastattelut, oli aivan mielettömän hieno!!! Itellä tuli ihan itku,kun niitä katseli,tuntu niin pahalta kun näki kuinka pahalta susta tuntu ja sit haastattelijat kyselee ihan tyhmiä,oot sä vaan rautanen tyyppi!! Suomen joukkueesta joku muukin olis saanu ottaa susta hiukan mallia..

Ja muistathan,että sulla on vielä monen monet mm-kisat edessä,ja jo ens vuonna olympialaiset,joista voit kantaa mitaleja kotiin kaksin käsin,että alat vaan saman tien raivaan tilaa mitalihyllyyn..:) Koska kyllä noin hienolle ihmiselle kuin sinäkin oot,vielä koittaa oikea aika voittaa isoja kisoja ja saada niitä mitaleja,se ei nyt vaan sattunu vielä kohdalle,mutta siellä se jo kurkkii nurkan takana ja oikealla hetkellä hyppää kuvioihin mukaan ja sillon sua ei pysäytä mikään!!!:)
Sun asenteella ja antaumuksella tohon lajiin,sulla on vielä monia hyviä vuosia edessä,usko pois..!!;)

Mutta nähdään sitten lahdessa,toivottavasti oot saanu kotioloissa paranneltua ittes sellaseen tikkiin,et muut ei nää susta kun loittonevan selän jossain kaukana edellä..;)

Nähtäillään pe&la,super extra paljon tsemikkää ja voimia!!! Ja lainatakseni erästä kerrassaan mahtavaa ihmistä..
"Ilon kautta!!" ;)

Anonyymi kirjoitti...

Janne Ahonen ON huippu.
Sitten pistän vain selkeät yhtäläisyysmerkit kirjoitukselle, joka on jätetty tänne
2. maaliskuuta 2009 16.48

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Anssi loppukauteen! Toivottavasti ehdit saada itsesi kuntoon. Yhdyn Marjan ja Heikin loistavaan kirjoitukseen, nämä MM-kisat olivat vain yksi etappi matkalla kohti suuria saavutuksia. Et varmaan kauden alussa osannut itsekään ajatella, että taistelisit näin tosissaan MC:n voitosta? Kausi on ollut osaltasi mahtava ja sinä olet vielä nuori urheilija, joten jäämme mielenkiinnolla seuraamaan urasi kehitystä tästä eteenpäin.

Pidä pääsi kylmänä tällaisen fanilauman keskellä, älä anna sen häiritä keskittymistäsi. Tee parhaasi ja ole tyytyväinen saavutuksiisi! Ja nauti elämästäsi!

-kannustaja etelästä

Anonyymi kirjoitti...

ROKKIJA KORVIIN JA ÄKKIJÄ,
sano Anssi kun könys penkin alta poes. Eepähän siinä kiitosvirsiin aehetta ollu. Elikkä asenne on kohillaan.
Mutta tässä rytäkässä jäe meikämannelle vähä hölömistyny olo. Että hukkaanko ne mäni sempit ja halit?
No leikit sikseen. Toevossa on hyvä ellee, sano lapamato.
Koetappa tormakoetua Koevuranta!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Haloo;) Varmaan Anssilla on paljon muutakin tekemistä tässä ns. "välipäivinä" ennen Lahtea kuin bloginpito, mutta olen varma ettei ne tsempit hukkaan menneet! Antakaa nyt toisen levätä ja kerätä voimia rakkaidensa parissa ja elää vähän "tavallistakin" elämää... Sitäpaitsi me tiedetään, että Anssi lukee nämä viestit ja varmasti kommentoi kun ehtii.

Relaa Anssi jos vielä ehdit, vai joko olet palannut tositoimiin...?

-blogiasi seuraava lumisesta etelästä

Anonyymi kirjoitti...

..että palasin vielä tähän astialle, mutta onko tiällä sitte joku arvojärjestys aattamisessa?

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä lahden kisoihin :)) hyvin ne meneee.. ja oli oikea päätös tuo ettei kilpaile jos on sairaana.

Anonyymi kirjoitti...

ootan niin paljon lahen kisoja ja toivottavasti oot sillon terve ja nähään mahtavia kisoja :) on ihan jees olla jo kolmatta päivää oksennutaudis.. oon niin kauan oottanu et pääsisin lahteen ja nyt sit tälläne.:/ oon kyllä tulossa jos vaan oon terve.
ois mukava kuulla kuulumisias tässä ennen lahtee ja muutenki,mutta onhan sulla kuitenki muutaki menoo ja kiirettä, mutta kirjottele kun kerkiät! :) lahes nähään jos nyt tauti hellittää, toivon mukaan sää oot jo terve.. jossen paikanpäälle pääse niin telkkarista kyllä kattellaan ja kannustetaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Taisi tulla perille mun tsemppihalit tartunnan uhalla, kun nyt kurkku kipeenä ja päätä särkee :-D muttajuu, toivottavasti kirjottelet kuulumisia pian ja varsinkin, ootko jo tervehtyny :)

Anonyymi kirjoitti...

RISTUS NOTTA otti päähän ne nelossijat, oisin niin suonu sulle mitalin ja niistä kaikkein kirkkaimman. :) mutta nyt ku ajattelee, niin onhan nelonen ihan hyvä.. eiköhän sit ens kisoista ja olympialaisista ;)
TSEMPPIII <3

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 212   Uudempi› Uusin»