Anssi Koivuranta

12.2.2009

Mooi!

Onpas mennyt aikaa kun olen viimeksi tänne kirjoitellut! Pahoittelut siitä, mutta kiireelle en voinut mitään vaikka sanotaankin että se on itse aiheutettua..
Kiitos taas IHAN älyttömästi kommenteista!!! Hienoa että seuraatte ja pysytte ajantasalla vaikka en voikaan teitä koko aikaa tätä kautta infota!
Olen tällä hetkellä hesan kentällä ja odottelen jatkolentoa kohti Prahaa. Sieltä matka jatkuu mc-viikonloppuun Klingenthaliin ja sieltä suoraan kohti MM-näyttämöä.. vähän jo jänskättää ajatus mm-kisoista.. 
Edellisen kirjoituskerran jälkeen on tosiaan tapahtunut kaikennäköistä, missä en oikein itsekään ole pysynyt mukana.. :D Kausi kuitenkin vielä jatkuu ja meikäläinen on edelleen valmis ottamaan haasteita vastaan! Näin loistavasti menneen kauden aikana ei voi hyytyä! :)

Kirjoittelen lisää viimeistään Liberecin MM-maisemista!

Jatkakaa samaan malliin! ;)

89 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

heippa hyvin sä vedät uskoitko että saavutat näin suuren suosion sulla on jo aika paljo faneja minut mukaan lukien jatka sinäkin samaan malliin niin voidaan olla vielä enemmän ylpeitä oot meijän mitalli toivomme ja suurin niistä yhdistetyssä???

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän sen ymmärtää että kiirettä pukkaa. Mitenkä,olisko mitään mahdollisuutta että saatais vähän nähdä kuvia MM-kisoista? Noista sun kaikista kuvista tulee niin hyvälle mielelle kun kaikki niin ilosen olosia :)

Jokatapauksessa onnea,jaksamisia ja tsemppiä tuleviin kisoihin! Eritoten Libereciin :)

Lahdessa nähdään! :))

Unknown kirjoitti...

Ois se kyllä rankkaa elää noin kiireistä elämää mutta mikäs siinä jos nauttii. Mulla ainaki täällä kotisuomessa viikonloppuna tekemistä katellessaku muut siellä hiihtävät ja hyppäävät!
Toi ylen blogi on muuten mahtava!!
Tsemppiä tuleviin kisoihin!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa ku oot kaikessa kiireessä taas kirjotellu tänne :) En jaksa oottaa, että pääsen taas seuraamaan yhistettyä telkkarista :D Onneksi kohta pääsee. Muistappa sitte ottaa niitä mitaleja ;)

Onnea kisoihin!!

Anonyymi kirjoitti...

Koko viime viikko on ollut täynnä hulinaa ja vilinää täälläkin. Ainut mikä on auttanu jaksamaan(kuten varmaan kaikki läheiseni ovatkin jo kuulleet heh;)on että viikonloppuna tulee yhistettyä!!Hassua mutta totta:)Toivon paljon PALJON onnea ja jaksamista ensi kisoihin!Vedät vaan rennosti niin kaikki on hyvin! Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

ymmärrettävää ettet aina kerkee kirjottaa, mut hyvä että välillä meitäki muistat:D
joo mutta onnee vielä ja tsemppii Libereciin!
nähää Lahessa!;))
- Anna

Anonyymi kirjoitti...

on menny kyl sulla tää kausi hyvin :)jatka samaa rataa ja onnee MM-kisoihin =)

Anonyymi kirjoitti...

Taas se Anssi reissuun lähti
Hän on meidän ikioma tähti
Kaikki tytöt telkusta vahtaa
hymypoika kun mäessä lahtaa

Anonyymi kirjoitti...

Heippa hei. No aika kiireiseltä vaikuttaa, muuta teräsmies ei uuvu.. Langan päästä on hyvä arvostaa olemattomia, kun on vähä niinku pihalla tosiasioista. Mutta toivottavasti toi touhu ei ole rankkaa.. Joo, paljo tää auttaa..
=JonskuBansku= :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sen ymmärtää jos kiireessä ei kerkee kirjotella niin paljon. Mutta onhan se aina kiva kuulla kuulumisia ja muita höpinöitä :)

Tosi mahtavasti menny sun osalta tää kausi, ei voi muuta sanoa. Oot meidän suomalaisten ylpeys! Tsemppii ja kai sitä onneakin tarttee joskus muuanin voittamiseksi :) Me kannustetaan ihan kybällä täällä päässä!

-Emmi

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Klingenthaliin!!! Jatka sinäki samaan malliin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

(Myös) Helsingin Sanomien NYT-liitteen haastattelu oli ihan loistava! Pääsipäs naurahtelemaan itsekseen heti aamusta. :)

Tsemiä ja jaksamista Kingenthaliin!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Klingenthaliin! Ja tietysti niihin MM-kisoihin! :)
Jatka vaan siitä, mihin oot viimeks jääny, ni hyvin menee. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Even though I don't speak any Finnish at all, I got the gist of what you wrote, I think anyway, thank you Google Translate :)

I just wanted to say good luck in Klingenthal and obviously at the worlds as well.

Kind regards,
Alyson Lindley (Belgium)

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä seuraaviin kisoihin! ja kiitti aivan mahtavista kommenteista myös YLE:n sivuilla; piristää aina päivää.
kyllä täällä luotetaan sinun taitoihin kisoissa! GO ANSSI!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa että kerkesit taas pelastaa mun päivän<3 onnea tän päivän voittosta! toivotavasti illan mäki menee yhtä hyvin... ja moanilla vähän huononmin... vaikka ei sitä saa toiselle pahaa ajatellla.

sä nyt oot kuitenkin paras<3

Anonyymi kirjoitti...

Hieno voitto onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Anssi upeasta kilpailusta ja voitosta!! Meillä himassa oli ihan mielettömät kannustusjoukot, ja fiilingit sen mukaset! :D

Oot meidän ikioma hymyilevä tähtemme niinkun tuolla aikasemmin joku hienosti runoilikin. Ei voi muuta sanoa kun tsemppiä, voimia ja lujaa taistelutahtoa huomisen kilpailuun! Eiköhän niillä pärjää jo aika mukavasti ;)

-Emmi

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voitosta! Oli ihana seurata kisaa kaiken kiireen keskellä, kun meinasi aika loppua. Iteki läsähin sohvalle sun hiihtoa katsomaan, ku ensin ite kävin hiihtämäs.

Mutta onnea kuitenkin paljon ja muista hymyillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno voitto taas, tuosta on hyvä jatkaa mm-kisoihin...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, sä oot ylivoimanen. Ihan parasta kyllä. Ja sun into on myös ihan parasta, kun sen avulla saa aikaan tollasta, mikä jättää jälkeensä pahimmankin uhkailijan, jonka kokemuksella on heikko ääni, ja sitä se vaan kuuntelee..
=JonskuBansku= :)

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ ANSSI!! Olit taas päivän paras. Onnea siitä! Pystyit pitämään Moanin takanasi, hyvä niin. Meidän suomalaisten ja varsinki kotipaikkakuntasi kansalaisten kannattaa olla ylpeitä sinusta, kun sinä osaat pitää Suomen lippua korkealla :) Onnea MM-kisoihin, toivottavasti menestystä piisaa sinnekkin asti.

anne kirjoitti...

Moikka ja onnittelut hienosta voitosta!! Oli hieno taas seurata kisaa. Mahtavaa kun olet näin hyvässä kunnossa mm kisojen alla! Tsemppiä jatkoon ja hyvää ystävänpäivää:)

Anonyymi kirjoitti...

Mainiota Anssi. Hienosti pidit sen muuan Moanin takanasi.
Onnittelut voitostasi, jatka samaa rataa!

Anonyymi kirjoitti...

Sä kyllä alat olla jo ihan dominoiva tossa mäessä, että lajinvaihdostakin voisit harkita. Ei sillä että oisit huono yhdistetyssä, vaan koska ei sulle riitä kohta enää Moanikaan vastukseks. :]

Onnea mm-kisoihin sitten jo vaan. Älä ota paineita, vaikka niitä sulle kasataan jos jonkin verran.

PS. Äiskältä lensi ihan kiva kommentti susta kerran: "Voi kun toi Anssi on niin siro ja sulonen noihin muihin kilpailijoihin verrattuna!"
;D

Ellu kirjoitti...

Tässä tulee ihan kyynel silmään, kun katselee sun menoa. Oot sä vaan niin huippu! Ja tänäänkin upea voitto, onnee siitä :) Teit mun ystävänpäivästä hienon päivän, kiitos siitä! Tsemppiä TOSI paljon huomiselle, toivottavasti Mangusti pysyy takana huomennakin, ja miksipäs ei pysyis.. :)

Yks kysymys koskien MM-kisoja... Siellähän on myös se yhteislähtökisa ohjelmassa, nii kummasta pidät enemmän: yhteislähdöstä vai tästä "normaalista"? Sullahan ei oo kauheesti tältä kaudelta kokemusta yhteislähdöistä, ku se yks kisa meni vähän poskelleen (: Ainakaan sun ei tarvi siinä kisamuodossa hiihdellä yksinään (ellet sitten karkaa muilta :D), joten vaikuttaa ihan hyvältä... Huominen puristus vielä ja sitten katse kohti Libereciä!

"Turha koittaa, Koivuranta voittaa" ♥

Ellu kirjoitti...

P.S. Hyvää ystävänpäivää, Anssi!♥ :)

Anonyymi kirjoitti...

Jatka itekkin samaan malliin!;D
Se oli aivan huikea se 142 m hyppy!
Varokaa mäkihyppääjät;yhistetyssä on Anssi!;D

Anonyymi kirjoitti...

MAHTAVUUTTA ANSSI!! Kullankiilto silmissä kohti Liberetchiä! Kun vielä opetat Laurin hiihtämään, niin joukkuekisassa taistellaan kans kullasta! You f'cking rule!!

-Toni

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin nokkaa pystöön, Anssi! FIS:n sivuilta löytyi osoite, johon voi palautetta laittaa, ja varmasti arvaat aiheenkin, josta palautetta lähtee:

Uli Wehling
Race Director Nordic Combined
wehling@fisski.com

Ellu kirjoitti...

Anssiiiii... Sydän hyppäs kurkkuun, ku näin sun hyppys. En toivo tällä hetkellä mitään muuta niin paljon kuin, että sä oot kunnossa.
Tsemppiä MM-kisoihin, tätä ei todellekaan ois toivonu sulle eikä kenellekään!

Anonyymi kirjoitti...

Siis voi helvetti mikä mäkikisa! Harmittaa kyllä pirusti Anssin puolesta, siitä hypystä näki heti että menee pitkälle. Telemarkitki näytti tulevan, mutta olihan se hyppy aivan liian pitkä. Toivottavasti siinä ei kuitenkaan käyny sen pahemmin ja pystyt vielä hiihtään. Moanin pitäs pysyä takana, muulla ei ole niin väliä:)

Anonyymi kirjoitti...

Ai kamala!

Sydän edelleen kurkussa sun hypyn jälkeen :(
Enenmmän kun mitään toivon nyt että oot kunnossa! <3 Se on kaikista tärkeintä!
Mitä ihmettä ne ajattelee kun tollasiin olosuhteisiin laittaa tulemaan sun tasosen mäkimiehen!

Älyttömästi voimia nyt ja toivottavasti pystyt hiihtämään,tai ainankin osallistumaan Liberecin kisoihin!

Ei tässä saa kyllä rauhaa ennen kun tulee tietoa miten kävi.. Peukut pidetään sulle pystyssä.

Anonyymi kirjoitti...

Totahan mä vähä pelkäsinki, sanoin just aikasemmin et kuhan sun hyppy ei menis liian pitkälle ettet kaadu sitä... Mut niinhän siinä sit kävi, pikkusen meinas kyl tääläki sydän hypätä kurkkuu, mut onneksi nyt ei ainakaa mitää aivan kauheeta sattunu ja toivotaan ettei mitää pienempääkää... :) Oli kyllä tosi tyhmää hyppyyttää kierros loppuun asti ku jo aikasemmin oli selvää et sielt pitkälle tullaa ja että sä melko varmasti tosi pitkälle..

Mut toivotaan et pystyt hiihtää viel tänää tai ainaki et oot MM-kisoihin ihan kunnos..

Ja taitavat nyt viimestää tajuta ettei sieltä tollasiin keleihin voi huippu hyppääjiä laittaa..

Mut onnee jatkoon ja toivottavasti ei tosiaan mitään pahempaa sattunu..

-Jossu

Anonyymi kirjoitti...

Onnee eilisestä voitosta. Oli komeeta katteltavaa kun moani pysy takana.;)
Kiirettä varmaan pitää ja ihan hyvähän se varmaan on. Kunhan ei liikaa titenkää. Taas ny viikonloppuna jänskätään TV:n äärellä. Pelästyttiin äsken jo et satutit pahasti ittes, kun kaaduit. Tai no en vie tie mitä sattu, mut kävelit itte ainakin pois.
Ei ny tollee pitäis päästää hyppään, kun varmaan ne tiesi että kovia hyppyjä saattaa tulla niin loukkaantumisiahan sit täs tulee. Toivotaan ettei mitään käyny!
Kova odotus on jo tonne mm-kisojakin aatellen. Toivotaan että siellä sitten menee hyvin ja saatais mitaleja suomeen tuotua.
Paljon onnee siis sinne ja voimia hiihtoladulle!:D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä sapettaa näin kauniisti sanottuna...miks ne anto sun hypätä tollasessa tilanteessa? MIKSI??? Toivottavasti pystyt hiihtään.Mutta tärkeintä on että olisit vain ihan kunnossa...mutta sitähän me ei täällä tarkalleen tiedetä...toivon, toivon...Anshi<3

Anonyymi kirjoitti...

loistava hiihto taas kerran, ja upee voitto!:))
toivottavasti pystyt hiiihtämään, ku noin pitkän hypyn kaatusit! <3

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Vittusaatana. Ei hiihdä Anssi maikkarin tekstitvn mukaan. Tarkasti ei tiedä, mutta puujalka ja lonkassa vaivaa. Nyt vaan sormet kyynärpäitä myöten ristiin, ettei mitään menny rikki!! On se Anssi vaan perkeleen kova hyppääjä! Toivotaan kans että Moan ei sais hirveesti kiinni cupissa tänään...

-Toni

Anonyymi kirjoitti...

Ei vaan Anssi ansaitse tällästä! On ne idiootteja sielä kisoissa kun lähettävät huippuhyppääjän tollasiin vauhteihin.

Ihan fiksua ettei hiihdä kun sattuu,mutta MM-kisoja ajatellen vähän hirvittää. Toivon todella ettei mikään menny hajalle ja selvittäisiin tästä mustelmilla ja särkylääkkellä.

Tsemppiä Anshi! <3

Anonyymi kirjoitti...

Katastrofaalista toimintaa tänään mäkiosuudella. Vähän sydän pomppas kun Anssi sinne mäkeen putosit.Onnex pääsit ite pois kävelemään. Harmi ettei saada katsella tänään sun mahtavaa hiihtoa, mutta pääasia että oisit kunnossa ja nähtäis sut sit torstaina täydessä tohinassa;) Tässä voi vaikka vähän toivoa että turskanpurijalla menis hieman tänään ladulla sukset ristiin.. Voimia ja tsemppiä Anssi kohti torstaita!

Anonyymi kirjoitti...

iha uskomatonta, että päästi sut hyppäämään, ei herranjumala.:D
joo, mutta, pelotti kyllä että miten sun kävi kun niin pitkän hypy kaatusit. Hyvin sun hiihtos meni se huomioonottaen ja jaksoit kuitenki ihan hyvin maaliin.Onneks moan ei voittanu, nii ei saanu paljoo pisteitä.joo meni taas selittämiseks mutta, kuitenki, nyt vaa koitat saada ittes kuntoo mm- kisoihin, nii tulee mitalleja suomelle ja moan saa todeta kuka on paras:D joo mutta, onnee ja menestystä libereciin!:))

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Auts, näin äsken sen siun kaatumises. :( Varmaan tuntui aika makealta. Mutta kyllähän sitä suomalaisella sisulla sitten jaksaa näyttää kilpakumppaneille, että invalidinakin voi hiihtää. :D

Taitaa aika kiirettä siullakin pitää nyt ennen näitä isompia kilpailuja. Toivottavasti saat sen henkilökohtaisen mitalin. :) ja toivottavasti saat ittes paranneltua, että voit näyttää Moanille ja muille mistä siut on oikeesti tehty. :D

Mutta hieno kisa oli tänäänkin, sentään yksi jaksaa pitää Suomen toivoa yllä Hannun jälkeen. Kiitos siitä siulle. (:
Nyt tietysti kamalia paineita kasaa.. :D Es tut mir leid.

Vilma.

Christina kirjoitti...

hei, hope you are fine? take care and get well soon! hugs..

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti taistelit Anssi ladulla vaikka varmasti kolotti!! Onnex muut oli apuna myös turskanpurijan taltuttamisessa niin saat jatkaa turvallisesti keltuaisen kantajana;)

Anonyymi kirjoitti...

suunniteltu juttu varmaanki, nyt jos ois oikee pahasti käyny ni maailmanmestaruudet poies siulta. EI HYVÄ!

Oona Räisänen kirjoitti...

Moii!!! Tsemppiä MM-kisoihin ja kaikkkiin muihinki kisoihin!!!! Ja Ylen sivustot on kanssa tosi hienot!!!! :D
- Fanittaja

Oona Räisänen kirjoitti...

Ja ainii se sun hyppy oli toisi hurja tänään!!! Onneksi ei pahemmin sattunut!!!Joka paikkaa varmaan kolottaa... Koita levätä ja olla kunnossa ensi viikonloppuna!!! Silllon jännäämme miten käy!!! (Onneksi ei vielä ollu MM-kisat,mitalli ois menny sivu suun)

Anonyymi kirjoitti...

Onneks ei tainnu käyä pahemmin!!? Säikähdin ihan hirveesti!! Mutta onnea joka tapauksessa eilisestä voitosta ja kyllähän tuo tänäänki näytti kulkevan, jos olis vaan tuomaristolla ollu vielä järki päässä.. Mutta nyt sitten kohti Libereciä! Jännitys alkaa kohota ainakin täällä! :) Tsemppiäää!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti taisteltu tänään Anssi!
Toivottavasti ei käyny kauheen pahasti:S

-Jenny:)

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti ei sit sen pahemmin kuitenkaan käyny ku "vähä" kolottaa paikkoja, toivottavasti. sanosinko että saakelin reiluja noi fissin miehet!! näytti kyllä aika ilkeeltä tuo sun kaatuminen :/ onhan se varmaan niistä heikommista kivaa lentää pitkälle, mutta sitten ku tulee sun tasosia hyppääjiä niin ei siinä voi käydä hyvin ku mennään yli pitkälle :( mut toivotaan että oot kunnossa ja 10 kertaa sisuuntuneempana näytät sitten mm-kisoissa mistä anssi on tehty :D onneeee!!

Anonyymi kirjoitti...

söpö toi haastattelu urheiluruudus: huomenna saattaa olla vähä berberi kipeenä :DD mut toivotaan ettei pahasti :) tsemppiii

Anonyymi kirjoitti...

Voi Anssi! Se oli sydänkohtauksen paikka, kun kaaduit, eikä kyyneliäkään voinut pidätellä. Ilmalento tuli korkeelta alas, ja kisan järjestäjille ja päättäjille tosta raivoissaan pitää olla, kun antoi viedä kisan loppuun saakka noin kovilla vauhdeilla! Tää ei todellakaan ole oikein, mutta tätähän urheilu välillä on.

Tärkeintä on, että voisit hyvin etkä tuntisi kipua enää muutaman lepopäivän jälkeen. Onnittelut kuitenkin kauden yhdestä parhaimmasta hiihto-osuudesta ja tsempistä kisata Moania ja kumppaneita vastaan.

Oot Suomen korvaamaton sankari!
Jaksamista sinne päin, ja tietty hyvää matkaa mm-Libereciin! :)

-Emmi

Sophie kirjoitti...

puuuh nyt mä oon pitkästä aikasta kotona, juuri kligenthalista!
kiitos keikesta! ja paljon kiitoksia että sä sanoit että meidän plakat on "cool" *ggg* kiitos! ja onnea voittoon eilen!!!

-sophie

anne kirjoitti...

Oli kyllä ihan uskomattoman TYHMÄÄ toimintaa antaa sun hypätä!! Toivottavasti olet ihan kunnossa, täällä kyllä totisesti säikähdettiin ihan kunnolla sun kaatumista!! Tilanne näytti pahalta ja kävihän se mielessä että miten käy mm-kisojen! Upeasti taisteltu hiihto, taisi olla yksi tämän kauden paras vauhtisista hiihdoista?:) No onneksi ei käynyt pahemmin! Tsemppäi mm-kisoja varten! Toivotaan että sieltä tulee niitä mitalleja:)!!

Anonyymi kirjoitti...

KYLLÄ SÄ OOT ANSSI KOVA JÄTKÄ! Oli paljon tuuriakin ettei kaatumisessa käynyt pahemmin ja hieno homma että pystyit hiihtämään eikä Moan päässyt ilmaiseksi kirimään cupissa! Toivottavasti vaan "berberi" on vähä kipeenä eikä pahempaa ja saadaan heti kisojen avauspäivänä mitalitili auki ja mielellään kultainen mitali, kiitos. :P

Maalin jälkeisiä pusuja odotellessa,

-Toni

Anonyymi kirjoitti...

HEI HALOO! Nyt pittää toenperrää pistee vähä jarruja piälle!!!

Anssi älä oo yllytyshullu! Kyllä myö kisat katotaa jokatappaaksessa, kuha vuan pysyt terveenä. Ei oo kiva kuule sohvallakkaa kahtoo kun yks vettää vaevasena hommoo kottiin.

Kaikkee hyvvee Sinulle ;)

Anonyymi kirjoitti...

Anssi, sä olet kyllä kova kaveri, ei voi muuta sanoa eilisen perusteella. Olin mäkiosuudella jo ihan kauhuissani siinä vaiheessa, ko Zauner hyppäs, ja puhuttiinkin veljen kanssa, et mitä sitten tapahtuu, ko sä hyppäät, kun oot kuitenkin pessyt sen itävaltalaisen mäessä monta kertaa tällä kaudella. Kun tuli sun vuoro, istuin tuolilla suurin piirtein kädet kyynärpäitä myöten ristissä toivomassa, että kaikki menis hyvin. Olin Zaunerin hypyn jälkeen vaan todennut, että sieltä taitaa tulla sulta 150-metrinen hyppy, mut kunhan pysyisit ehjänä...

Sen jälkeen ko olit köntsännyt, meiän iskä ihan suuttui Fis:n tyypeille. Sitä sapetti oikein kunnolla, mikä on aika harvinaista. Yleensä se pistää kaiken sähläilyn urheilijoiden piikkiin, mikä välillä ärsyttää niin paljon, että tekis mieli heittää sitä kengällä, mut eihän omaa iskää saa sillain "pahoinpidellä" ;) Nyt sen ensimmäinen kommentti oli, että koko homma oli järjestetty, jotta voittajaksi ja palkintopallille saatais muita miehiä kuin tuo yksi sympaattinen suomalainen ja muuan Moan. Ärsyttävää pelailua hyppääjien turvallisuudella. Jos Fis:n äijät olis olleet kuuntelemassa meiän iskän tulikivenkatkuista kritisointia, taitais niillä olla pissat housussa.

Köntsäyksestä huolimatta hiihdit aivan upeasti! Luin ensin teksti-tv:stä, ettet hiihdä ja käänsin maikkarin mäkihypylle, mut sitten ko kuulin, et hiihdätkin, jäi mäkihyppy auttamatta toiseksi. Oli se hyvä, että kiusasit sitä Norjan miestä taas oikein kunnolla. Lisäks onnittelut lauantain hienosta voitosta! Jatkahan samaan malliin ja parantele ittes niin, että pääset näyttämään kaikille MM-kisoissa, mistä suomalainen mies on tehty, eikä kukaan voi estää sun voittokulkua!

Ellu kirjoitti...

"Päävalmentaja Kimmo Savolaiselle kilpailun johtaja Ulrich Wehling pahoitteli myöhemmin Anssi Koivurannan kokemaa vääryyttä. Race directorin tittelin myötä Wehling on ylin vastuullinen virkamies. Wehling ei kuitenkaan pysty selittämään, miksi päätöstä kilpailun keskeyttämisestä ei tehty.

- On jokaisen oma päätös, hyppääkö vai ei, Wehling ilmoitti."

^Iltalehdestä tuo.
Tota Wehlingii vois vaikka vetää turpaan :D Tuo viimeinen kommentti on... aika peestä suoraan sanoen. En voi ymmärtää..

Ellu kirjoitti...

"Siinä oliskin ollu Klingenthalin mäkimontussa majaansa pitävä wurstin myyjä ihmeissään kun olisin sen tontille ländänny!"

Hehh, repesin :DD Sä osaat kyllä kirjottaa TOSI hyvin! Ihan mahtavia noi kirjotukset Ylelläkin :D

Anonyymi kirjoitti...

Anssi,
olet jopa tällaisen keski-ikäisen äiti-ihmisen hurmannut hymylläsi ja suloisella olemuksellasi aivan täysin! Niin ja toki taidoillasi;) Olet aivan uskomaton silmänilo TV-ruudussa! Jos vain olisin nuorempi...

Kaikkea hyvää Sinulle MM-kisoissa, näytä niille! Ja loput MC-kisat hoidat toki uskomattomilla taidoillasi kotiin..

Anonyymi kirjoitti...

Moiii....Sää oot kyllä niin huippu....Mää joskus aattelen et kunpa mää näkisin sut livenä...:D...Mää melkein aloin itkee kun sää hppäsit sen 148m...Ja sit kaaduit...Säikähin hirveästi eka et nyt anssi joutuu sairaalaan....Mutta onnex ei käyny kuinkaan...Onnea sulle...:P....OOT PARAS....!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä iski paniikki kun teikäläinen päätti ponkaista sen kamalan hypyn ! Sulla ois tosiaan aineksia siihen lentomäkeen. (;

Huippuhyppy muuten, mutta tää alastulo säikäytti minutkin nousemaan ihan sohvan nojan päällä. Kirosin moneen otteeseen sitä, kun päästävät Koivurannan tapaisen huippuhyppääjän noilla vauhdeilla hyppäämään. Aivan järjetöntä !

Aattelin siinä sun hyppys jälkee, että tekis mieli tulla ottaa sua kädestä kiinni ja mennä valittaan sit niille tyypeille. (okei, ehkä jos mää oisin tullu niin oisit varmaan mua tirvassu turpaan, ainakin siinä mielentilassa). Toivataan ettet saanu tosta kaatumisesta mitään pahoja traumoja vaan jatkat noiden pitkien hyppyjen tekemistä vielä myöhemminkin.Niitä on aina ilo katsella.

Iski semmonen samperin kohtaus kun kuulin, että sää et hiihdä. Olin siinä vaiheessa ihan varma, että nyt on päivä pilalla. Mutta ei ! Katselin siinä mäkihyppyä ja päätin nopsaa kattoo miten siellä yhdistetyssä menee, siellähän sä mangustin perässä hiihtelit ! Varmaan koko kylä raiku kun huusin että KOIVURANTA HIIHTÄÄ ! Hienosti jaksoit "persevaivasta" huolimatta. ^^

Mutta onnee tonne Libeen ja toivotaan, että saat itsesi superkuntoon siihen mennessä. (; Minä itse olen kovasti sitä mieltä, että sinun pitäisi lähteä sinne lentomäkeen. Sulla on siihen todellakin lahjoja! Mutta älä missään nimessä vaihda pelkkään mäkihyppyyn, sää kuulut yhdistettyyn ! (;

Loppujen lopuksi, viikonloppu oli todella hieno ! Vähän jokaisessa lajissa. =D Mutta hyvä kun nähdään sinut sitten Lahdessa tää "keltuainen" päällä!

Anonyymi kirjoitti...

Tosihan se on että kiirettä pukkaa.
Hirveetä että ne anto tollasen huippuhyppääjän hypätä niin kovista vauhdeista, olin iha :O mut toivottavasti selviit vaan mustelmilla ja levolla, että Libereciin olisit kunnossa.

Eli tsemppiä ja muista levätä kunnolla !

- Eve

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anssi kuule;vihataanko yhdessä niitä viime mäkikisan järjestäjiä,jotka eivät ajattele urheilijan hyvää vaan muuta sontaa?
Otti varmasti pottuun ku kävi sellanen "tapaturma" ennen mm-kisoja...onneks ei käynyt pahemmin.
TSEMPPIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea jälleen ykköstilasta!Täähän alkaa oleen jo vakio vkl jälkeen :D
maankamaran lähempi tarkastelu on pienemmistä vauhdeista givuliaan tuttua, joten sain 75+ ikäsille perinteikästä haamusärkyä ku kuvittelin kuin kipeetä montun kyntäminen mahto käydä "/
Terveyttä kintulles ja puhtia MM-karkeloihin! Nyrjäytän mielihyvin vaikka molemmat peukalot sun ja Suomen porukan puolesta.

Anonyymi kirjoitti...

Anssi hei säikähdin ihan kauheena kun näin sen sun hyppys ! Liitelit sieltä vaan että nyt mennään pitkälle, ja sitten osuit maahan ja kaatuit, olin iha eieiei, nyt sattu jotaki vakavempaa ku makasit siinä maassa, mutta onneks pääsit ylös, ja ladullekin aika hyvissä asetelmissa, mutta onneks mangusti ei voittanu !

Onnea Libereciin, siellä ehkä nähdään, mutta ainakin Lahdessa nähdään !

Tsemppiä vielä kerran !

Anonyymi kirjoitti...

näin tossa urheiluruudun:))
hyvä että oot kunnossa, ja pääset iha täysillä libereciin!;)

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Moi Anssi! Sää oot mahtava! Se sun kaatuminen oli kyllä surullista katsottavaa :'( onneks ei käyny kummiskaa pahemmin ja oot nyt kunnossa ((:<3 menestystä sulle!!!<3

mmilja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Ihmetyttää, miten ihmeessää oon löytäny tän blogin vasta nyt ;o
No, hyvä että ees nyt :)
Ihmeellinen oli jury, kun ei keskeyttänyt kisaa..! No, hyvä jos on nyt kaikki kunnossa (:
Oltiin just mökillä ja kattosin yhdistettyä, kun sä kaatusit. Siitä sitte kaikki jotenkin sai tietää mitä oli tapahtunu, jonka jälkeen olohuoneessa oli kamala joukko ihmisiä voivottelemassa :D
Mut nyt onnee ja tsemppii kaikkiin kisoihin, toivottavasti pääsen kattomaan jotain kisojakin (:

Anonyymi kirjoitti...

Ihmetyttää, miten ihmeessää oon löytäny tän blogin vasta nyt ;o
No, hyvä että ees nyt :)
Ihmeellinen oli jury, kun ei keskeyttänyt kisaa..! No, hyvä jos on nyt kaikki kunnossa (:
Oltiin just mökillä ja kattosin yhdistettyä, kun sä kaatusit. Siitä sitte kaikki jotenkin sai tietää mitä oli tapahtunu, jonka jälkeen olohuoneessa oli kamala joukko ihmisiä voivottelemassa :D
Mut nyt onnee ja tsemppii kaikkiin kisoihin, toivottavasti pääsen kattomaan jotain kisojakin (:

Anonyymi kirjoitti...

Siis eihän tota viestiä kahteen kertaan pitänyt lähettää :'D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Anssi! Tsemppiä sulle ja koko joukkueelle MM-kisoihin! :)Toivottavasti sulla on hyvä fiilis kisata, kaikesta huolimatta.

Kerrohan Jassollekin erikoisterkut ja tsemppaukset! ;)

Anonyymi kirjoitti...

No niin, on se nyt purnattava!

AnZi on ihku, ei siinä ole toista sanaa, mutta mitä se hyödyttää fannyjen höpötellä täällä keskenään, kun kaverilla ei oo enää aikaa ees moikata meitä -saatikka lukee näitä vuodatuksia :(
Siis voi että, oikeesti ahistaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä sulle mm-kisoihin!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Anssi, että pidät puolesi! Jury oli täysin katastrofaalinen!

Jatka Anssi uraasi ja elämääsi. Olet hieno esimerkki nuorisolle.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Anssi! :) Sua on ilo seurata kun olet aina niin iloinen ja positiivinen tapaus. Toivon sulle hirmusti menestystä yhdistetyn parissa! Olisi kyllä jännä nähdä sut hyppäämässä ihan vaan mäkeä maailman huippujen kanssa. Olisi aika hauskaa jos pystyisitkin pistämään luun kurkkuun Schlierille ja kumppaneille. :) Sussa on suomalaisen talviurheilun toivo! Ja olet aika söpökin, mistä ei ole myöskään haittaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olit sanonu jossain lehtijutussa, ettet leikkaa uhallakaan hiuksias. Eikä niitä saakkaan leikata! Mistä me muuten tunnistettais Anssi, kun telkusta kisaa katottais? :)

Onnee Libereciin. :)

- Lennu

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä sinne Tsekkiin ja Libereciin! Toivotaan, ettei kaatuminen jäänyt sinua vaivaamaan.

Terveisin Jaska Rovaniemen Ounasvaaralta

Anonyymi kirjoitti...

Isoja onnenpotkuja Anssille MM-taistoon, pidä se Mangusti kaukana. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaikki Anssin ihailijat!

Sen jälkeen kun Anssi siirtyi kirjoittelemaan Ylelle tämä oma blogi on jäänyt heitteille. Eli sieltä saadaan kuulumiset ja täällä tervehdimme ja virkistämme toisiamme.

Suomen kansan on vallannut oikea anssihuuma. Lähes poikkeuksetta kaikki vauvasta vaariin ja tytöntylleröstä täti-ihmiseen ovat antautuneet asialle, jotkut jopa sonnustautuneet ladulle innostavan esikuvan inspiroimana. Tämä hyvä. Nyt sopii toivoa, että Anssi kestää palvonnan eikä pilaannu.

Sitten vaan tsemii Retsiin, kaikille tasapuolisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kisoihin Anssi!!
Ja muista ottaa myös paljon kuvia meille tänne, että mekin nähdään kuika hieno paikka se on;D
-blueberry-

Unknown kirjoitti...

moii onneksi olet kunnossa sen sunnuntaisen hypyn jälkeen ja se avain juttu mistä luin ylen blogista niin hyvä että pääsitte sisään kyllä mua nauratti kun sen luin vaikkei toisten vahingoille saisi nauraa onneksi kaikkion taas hyvin

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna se sitten alkaa!! Tsemppiä Anssi ihan mahottoman paljon!! Tiiän, että oot paras ;)

Anonyymi kirjoitti...

Todella paljon onnea MM-kisoihin Liberechiin ja tuleviin maailman cup kisoihin!
-Kuopion kuningas Nuutti! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anssi!
Kiitos nimikirjoituksesta Taivalkoskelta! Minäkin aion mennä mäkihyppykisoihin viikonloppuna. Olen voittanut seurojen välisen cupin P8 hiihdossa. Onnea sinulle maailman cupiin ja MM-kisoihin! T. Otto 7v.

Anonyymi kirjoitti...

Peukkuja ja hyvää kisafiilistä MM-kisoihin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Nonniii, nyt sitte kovasti onnee huomiseen! Tääl on kauhee kannustus sitte päällä:D
Meikäläistä jännittää jo nyt iha kympillä:D!

-Jenny:)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Oot paras mäkkärissä ja hesessä.. eli mäkihypyssä ja hiihdossa xD:D;) seuraan jalanjälkiäsi, joten varoppa vaan kohta tullaan!.. :D
Ps.Kattelin myös noita sun kuvii ja ne oli aika huikeita ja hupaisia, joten lisää kuvia toivoisin ;)
Hyvii kisoja viel jäljellä onneks niin yritetään kannustaa sua niissä mitaleille. :D Tsemppii vaan etiäpäin!! ;D