Anssi Koivuranta

14.11.2009

Voihan Veteraanit!!!

HuhHuh!
Olipahan kisat täällä Lapin pääkaupungissa! Kolmen parhaan keski-ikä kuin itävallan mestaruuskisoissa konsanaan.. yli 30v.!!
Kyllähän se näin on että kun "wanhan liiton miehet" laitetaan "wanhan liiton" mäkeen tulos on tämmöinen.. Felix Gottwald siis voitti, Hannu Manninen toinen ja Mario Stecher kolmas.. itse jäin loppukirissä neljänneksi.. siinä siis ratkottiin sijat 2-4 ja olin siinä porukassa heikoin..

Odotellaanpa seuraavaksi Rukaa ja OIKEITA kisoja.. tämähän oli vasta treeniä...

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rukalla näytät sitte miten nuoret hiihtää!

Anonyymi kirjoitti...

Oot kuitenki mun suurin suosikki vaikka Hannu palas.

Jusa kirjoitti...

Go Anssi!

Moppi kirjoitti...

Onnea hyvästä avauksesta! Kyllähän siä vielä pappa pataljoonalle pääset näyttämään monet kerrat. ;) Sitten vain odotellaan niitä oikeita kisoja, että päästään televisiostakin jänskättämään. :)

Melanie kirjoitti...

I SO wish I'd understand everything you write in your beautiful language..you know what, Anssi? Your language sounds to me like from "Lord of the Rings.."..are you one of the Elves? :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemiä Anssille! Joo, Rukalle lennetään sua tsemppaan. Toivottavasti lentäjät ei enää silloin lakkoile...

nasse kirjoitti...

voi anssi kyl se iha hyvi meni seuraavissa kisoissa näytät mista Supmi poika on tehty!!!!!!!<33333

Elisa kirjoitti...

Rukalla sitte oikeen olan takaa niitä hirmuhyppyjä ni eiköhän Anssi nähdä siellä voittoa juhlimassa? ;)

Kova hiihtokone on kyllä Hannu, mut ei auta ku pistää kampoihin ja kovasti! Tsemppiä!

eipäkuulusulle kirjoitti...

Hyvinhän tuo meni sinunkin osaltasi! (; Oikeissa kisoissa näytät sitten että kyllä nuoretkin osaa!! =D <3

Hanna kirjoitti...

Hyvinhän sä hiihdit kun aatellaan että sä et kuulemma ollu koko viikkona hiihttäny rokotusten takia!!
Ja hyppyhän ainakin meni loistavasti! Rukalla näytät niille veteraaneille miten Kuusamolainen voittaa!
Tsemppiä sulle!!

(tuli muuten leikekirjaan ekat artikkelit jo viime viikol! Ja tänään tuli lisää) :D

minä ite kirjoitti...

Ihana taas päästä itse asiaan!
Mielenkiintoista seurattavaa riittää rutkasti. Ja upeasti kaikki alkoi: Anssi säntäsi ensimmäisenä ladulle, muttä vanhan kintussa on kokeneempi veto. Tähän hiihtokuntoon pitää yrittää panostaa, sehän se lopulta useimmiten ratkaisee.
Onnittelut hyvästä sijoituksesta kärjen tuntumaan.

Anonyymi kirjoitti...

ei se ihme vaikka hävis jos ei oo harjotellu ollenkaa.. pettyneeltä kuulosti tuo kirjotus.. no rukalla nähään mistä anssi on tehty:D

Lellu kirjoitti...

No toivottavasti saat Rukalla käännettyä tuon tilanteen päälaelleen :) Sullahan on sielä kotikenttä etu toisin kun monella muulla, ja fanejakin varmasti riittää! Tsemppiä vaan sulle sinne ja kaikille teille jotka pääsette kannustamaan. Ite en pääse varmaan tälläkään kertaa, mutta onneksi sen näkee telkkarista.

Anssssifani! kirjoitti...

Niin sitä pitää treenausta se vain olikin! Rukalla ponnistat helposti pisimmän hypyn ja hiiihdät niin ettei kukaan veteraani pääse kummittelemaan seläntakana!!

Tsemppiä!!

ps. Kisat jännittää jo vatsanpohjassa asti

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuokaan nyt huonosti menny. mutta rukalla näytät kaikille :) Harmi kun en pääse ite kattomaan mutta onneks saa huuta telkun ääressä! =)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin meni kisat jo nyt, mutta sitten Rukalla räjäytät pankin ja näytät veteraaneille nuorta voimaa (;

Ne on just tämmöset vaan harjotusta sulle, annat vähän tasotusta että kaikilla on sitten hyvä mieli kun kausi alkaa ja sitten isket :D

Vitsi se alkaa kausi kohta, ei millään malttaisi enää odottaa ! Kohta pääsee taas kannustamaan sua niiden (toivottavasti pian ilmestyvien)fanituotteiden kanssa

Paljon tsemppiä ja lämpimiä halauksia sulle Anssi <3
Muista että oot meidän sankari :))

-Anna H

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka Hannu palas, se ei tarkota et sä et voi voittaa! Näytä Rukalla "isoille" miehille mallii et nuoretki osaa hiihtää!! Onnee Rukalle ja joka paikkaa :)

Anonyymi kirjoitti...

No sulla meni todellakin tosi hyvin! :) hei, muuten pakko tää on sulle jotenki sanoo. :D : tänään koulussa piti kirjottaa joku tarina, ja sit siinä oli kaikkia aiheita. Mä valihin aiheen "elämäni paras päivä!" ja sit kirjotin siitä sellasen tarinan, että olin voittanu jonku matkan yhdistetyn maailmancupiin ja tulin sua sinne kannustaan! ja sit siihen voittoon kuulu myös, ett sain nähä sut kisan jälkeen henkilökohtaisesti. Me mentiin hienoon kahvilaan ja mä kyselin sulta kaikkee ja sä olit huuuiippu tyyppi, huippuja juttuja jaja..! <3 Siinä se tarina. siis oli se pitempi yms.. :) mut oiski totta! (ylistin siinä sua!!)

Emmi kirjoitti...

Mutta mutta, neljäs sijahan ei ole huono ;) Ruka räjähtää parin viikon päästä, kun Anzi tulee ja tykittää niin että lumi pöllyää! :)

anniina kirjoitti...

Onnittelut hyvästä sijotuksesta ja tsemppiä Rukan kisoihin! Mä ainakin uskon että nuo veteraanit jää kauas taakse kun Anssi pääsee näyttään, että kyllä nuoretkin osaa! Harmi vaan etten ite pääse paikan päälle kannustamaan kun pitää olla yöllä töissä, mut kannustetaan kyllä täältä käsin.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nyt on tulossa huikee talviurheilukausi! Noita "komepäkin" tekijöitä alkaa olla jo lajissa kuin lajissa ihan ruuhkaksi asti ja tuo NÖF-NÖF-tautikin voi vielä sekoittaa pakkaa moneen kertaan jos se toinenkin povattu flunssa-aalto sieltä vielä rantautuu.
Mutta pidä sä Anssi senverran kovaa vauhtia ettet niihin ruuhkiin juutu ja ettei se possuvirus saa sua kiinni.
Onnee alkavaan kauteen!
t:Evian

Anonyymi kirjoitti...

hyvinhän se kisa meni!:) nelossija on kans hyvä.:P mutta tsemppiä jatkoon ja piän peukkuja hulluna sulle.!