Anssi Koivuranta

23.11.2009

TERVE!

..vaan kaikille!

Anssi on kunnossa!
Toivottavasti ehdin toipua kunnolla viikonloppuun!

PS; fiilis nousee samaan tahtiin kun ihmisiä alkaa valumaan Rukalle!!

Että siitä pientä vinkkiä kaikille Teille!

HUOMENNA UUSIEN KOTISIVUJEN JULKKARI SEKÄ KAUAN ODOTETUT FANITUOTTEET NÄKEVÄT VIHDOIN JA VIIMEIN PÄIVÄNVALON !!

viimeisen kerran näille sivuille... MMMMMmmmmmoooi!

-anssi

24 kommenttia:

Fanfanfani kirjoitti...

Hienoa! Tsemiä uuteen kauteen ja ennenkaikkea paljon terveyttä!

Anonyymi kirjoitti...

MAHTAVAA! (: Toivotaan et kaikki menee hyvin ja toivut iskuun Rukalle! Ihanaa nähä vähän millasta fanikamaa ois tulossa, pistetää äidin kukkaro käyttöön!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistava uutinen! Toivotaan vaan,että rukalla on kuusamon poika iskussa ja putsaa taas koko pöydän, kannustuksen puutteesta ei ainakan tule olemaan kiinni! :D Ja mukava nähdä, millaista tavaraa on tulossa, aika paljon varmaan tarttuu mukaan! Tsemiä nyt viimeisiin valmisteluihin ennen Rukaa ja koko tulevalle kaudelle! (:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että alat olemaan kunnossa. Näytät sit kotikisoissas kaikille mistä sut on tehty. Etkä anna pikku tautien kaataa sua. Sua kannustetaan telkun ääressä heti ensimmäisistä kisoista lähtien ihan täysillä!

H. Moilanen kirjoitti...

Hyvä että terve! Mutta piästäänkö myö ennee tämän jäläkeen tänne pokkuroemata kommentoemaan? Peeveli, että huolestuttaa tämä tuleva muutos - mutta huomennapa se jännitys laakee siltä osin.
Toenen hermoja koetteleva juttu on ne Rukan kisat. Koeta jaksoo, mutta elä väsytä ihtees.

Ps. Suanko minä turkoosin ohtapannan?

Tanja-91 kirjoitti...

hienoa että olet jo tervehtymässä ja sut nähdäänn Rukalla!!

Tsemppiä kisoihin!!

Spain kirjoitti...

Hyvä hyvä! Mutta muista, että yhtään sairaana ei sitten kisata! Jänskättää kauheesti, nyt se taas alkaa. Näytä sitten niille jo uransa lopettaneille entisille tähdille, kuka loistaa kirkkaimmin. Ainakin helmikuussa.
Onnea ja iloa roppakaupalla!

PS: Sinä H. Moilanen olet hauska tyyppi kommentoimaan. Mutta miksi ihmeessä sinua niin kauheasti pelottaa näiden sivujen uudistus? No mutta pian nähdään, mitä Anssi ja tiimi ovat keksineet.

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA! Tosi mahtavaa kuulla että oot taas kunnossa (=
Ja fiiliskin näyttää olevan melko kohdillaan (;

Nyt vaan parannut sillen tosihyvin vielä! Ja Rukalla vedät semmosen shown pystyyn että havuoksat ladunvarrelta pois..

Aa jäskättää kyllä kauheesti! Tsemppiä nyt hirmuisesti kauden alkuun, lämpiä halauksia ja paljon aurinkoa sun päiviin Anssi <3

-Anna H

Ps. JESH uudet sivut ja fanituotteet; näitä on odotettu!

Sofia kirjoitti...

Kiva 16v lahja mulle! Paras päivä! Siis se että oot terve! :DD TSEMPPIÄ KAUTEEN ANSSIMME! <3

Emmi kirjoitti...

Iiihanaa oot kunnossa! Muista ottaa vielä iisisti pari päivää ettei tule jälkitauteja. :)

Soon moroo sitten tosiaan näille sivuille! Oon ihan täpinöissäni noitten fanikamojen kanssa, huomista odotellessa vaikka pitäis jaksaa lukee kokeisiin.

Voimia paranemiseen ennen h-hetkeä.<3

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa Anssi ja Tsemppiä!!!! : )

T. Oulun Ukko

eipäkuulusulle kirjoitti...

JEEE! Hienoa,että olet parantunut ja varmasti olet kovassa kunnossa myös kisoissa. (= Innolla odotamme fanituotteita! voimia!♥

Moppi kirjoitti...

Loistavaa kuulla! Sittenpä uskallammekin jo alkaa odottelemaan viikonlopun äksöniä. :)

myrsky kirjoitti...

Heeeeei !Kiva kun alat oleen tervehtymään päin ja muista tosiaan olla vielä varovainen ettei jälkitauti iske ja myös se ettet sitten yhtään kipeenä kilpaile .....huh huh ja jännitys nousee sitä mukaan kun kisakausi lähestyy ...niiin ja me tykätään susta menee tämä kausi ihan miten vaan ja muista rento meno ja rokkenroll niin siitä se sitten menee omalla painollaan =)...ja kertoile sitten mistä niitä tuotteita saa ostaa /tilata :)...ja sun tekstejä on kiva lukea mistä vaan ja kommentoida kunhan se on vaan jatkossakin mahdollista .....eli hellät ja kaipaukselliset jäähyväiset näille sivuille =(...ja H.Moilanen musta sun jutut on kans mahtavia ja niitä on kiva lukea :)....ja kaikille muillekkin huudetaan taas äänemme käheäksi eli ANTTIA kannustamaan ja muitakin yhdistetyn miehiä tasapuolisesti :)....heh myös veteraAAneja t.Myrsky

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa kuulla! Toivottavasti ehdit toipua kisoihin kunnolla. :) Ja tsemppiä! :) Jännityksellä odotan uusia sivuja ja fanituotteita. ;)

Hanna kirjoitti...

Ihanaa että oot parantunu! Muista kumminkin ottaa viel pari päivää iisisti ettei tuu mittään jälki tauteja. Niitähän me ei haluta.

Kiva et ne fani tuotteet tulkle vihdoin. Niistä justiin tosta vihjasin äiskällle!

Tuli tässä mieleen että ei oo viime aikoina ollu muuta tekemist matikan tunnil, ni oo kirjotellu laskimeen että AQnssin blogi, Anssin blogi!! ;D

Se on sitten moro tälle sivulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,Anssi♪
Hyvää!!
Tsemppiääää Anssi!

Anonyymi kirjoitti...

jes! tätä on odotettu ;) ja ihanaa kuulla että oot jo terve, paljon tsemiä Rukalle ja koko kaudelle! :)

jjossu kirjoitti...

HYVÄHYVÄ, terveenä taas.:) Onnea paljon tulevalle kaudelle, niin ja pysykkin terveenä sit! Ooh, uudet sivut tarvii sit heti tulla kattelee ja lueskelee. Pääsiski rukalle kattelee, tulis meinaa nii mielellää;/ ehkä sit joku kerta vie pääsee! Juu terveisiä sinne kaikille!!

Anonyymi kirjoitti...

Jess!! Kiva ku oot tervehtyny! Toivottavasti sit Rukalla on paljon kannustajii nii pärjäät ja fiilis katos :) Zemppii ja kiva ku fanituotteet tulee :)

H. Moilanen kirjoitti...

No siinä se tuas nähhään: remmi alakaa riehaantua. Spaini kyseli tuolla vähä tuonnempana, että minkä takia minua pelottaa se huomenna totteutuva uuvistus. Just tämän takia. Muistetaanpa miten viime talavena mopo lähti sutimaa...että vieläkii hävettää. Niin sitä minä, että jos ne on keksineet jonkun rajotteen tähän vanitukseen. Minusta tässä on ollu kuitennii joku merkillinen hohto tässä yhteisrintamassa, yhteisvanituksesa, että kiitänkii nyt kaikkia samassa kyyvissä olleita. Toevottavasti nähhää huomenna!

Ps. Kaekkiha myö ollaa haaskoja, aenaskii Anssin mielestä...eikö vaekka?

Anonyymi kirjoitti...

hyvä että oot jo terve :)
huomenna pitääpi tulla kattomaan sun sivuja ! 8)
ei enää montaa päivää rukalle ;p

- Satu

Anne kirjoitti...

Voi kuinka ihanan iloisia kuulumisia sulta!! Mä jo ehdin niin pelätä, että ei nähdä sua taistelemassa se keltainen liivinen päällä... Siis todella jotain positiivista tässä tän härdellin keskellä, nimittäin mun uusi kännykkä päätti heti alkuunsa olla löytämättä 3G:tä ja on nyt sitten huollossa, grrr >:-(
Pitää tulla sitten uudelleen tänään, öhm, inhimillisempään aikaan kattoon sitä uudistusta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanata, oot jätkä tehny poikakalenterin! :D Ihan oli iltasanomienkin sivulla juttua. :D

Hyvä että on toinen kunnossa niin pääsee kisailemaan terveenä : )

Vilma.