Anssi Koivuranta

6.11.2009

Terve! (ainakin toistaiseksi..)

Terveisiä Leviltä!

Ollaan nyt koko rymyryhmän voimin kokoonnuttu tänne suomen lappiin hiomaan timanttiin kiiltoa. Itse majoittauduin tänne jo maanantaina ja muu remmi seurasi perästä keskiviikkona. Maanantaihin asti olisi tarkoitus jaksaa.. Kohtuu raskaalla kaavalla vielä vedetään, mutta kyllä tän nyt jaksaa kun saa terveenä urheilla! Ja itseasiassa.. tämä on nyt viimeinen kova puristus ennen kauden alkua Rukalla!! Eipä ole enää pitkä aika, kun saan pukea sen kuuluisan "keltuaisen", eli maailmancupin johtajan liivin päälle.. ainakin avauskisan ajaksi! Toivottavasti löydän heti saman hurmostilan mikä viime vuonna mieltä ja näitä sivustoja hallitsi! Kovasti muuten odotan noita karkeloita.. muistakaahan tulla paikanpäälle katteleen miten suomipojat rummuttaa!
Rukasta tulikin mieleeni uudet sivustot josta voi lukea ja katsella kaikkea hauskaa ja vähemmän hauskaa tarinointijorinointihäsmäkkää minun ja Palanderin Kallen toimesta.. www.ruka.fi on osoite, ja sieltä sivun reunasta linkki "Kallella&Anssilla asiaa", tahi jotain sinne päin..
Pakko muuten ylistää lunta näin niinkuin elementtinä hyppyhommiin liittyen.. Kävin sunnuntaina jyräyttämässä tämän talven ensimmäiset slaagit! Nyt on siis yhteensä kymmenen lumivetoa takana ja fiilis on ylivoimainen! Hypythän itsessään eivät vielä mitään suuria tuuletuksia aiheuttaneet, mutta meininki oli kohdallaan! Hirmuinen polte olis päästä kartottamaan lisää hyppyjä, mutta tämä hiihtopätkä täällä lapissa pitää hoidella kunnialla loppuun... sitten panostetaan mäkeen.

Sivuista ja fanituotteista.... Sivut siis tulevat kokemaan uudistuksen heti kun saadaan käytännön asiat kuntoon ja opin niitä käyttämään.. samalla myös fanituotteet näkevät päivänvalon! Niitä voitte sitten ostaa AINAKIN näiden sivujen kautta, sekä Rukan Maailmancupista marraskuun lopulla!

Näin se treenikausi käy vähiin ennen kun loppuu... Tär Tär.

Rokkia korville ja ilon kautta!! ;)

-anssi

35 kommenttia:

Laura kirjoitti...

tsemiä ana !
jänskäää noi fani tuotteeeeet ! tullaan sitten sua katteleen rukalle eli siellä nähdään !

Moppi kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa! Alle kuukausi ja sitten suomen kansa pääsee taas pesiytymään viikonloppuisin televisioidensa äärelle. :)

Cressida kirjoitti...

hiano homma! täällä jo suomenlippuja kaivellaan esille...

sussu kirjoitti...

Kiva että kaikki on hyvin! itellä jää taas tuo Rukan häsmäkkä sitte välistä, kaikkeni oon yrittäny että sinne pääsis mut ei niin ei. Raha tilannekkaan ei oikeen päästäis sinne... :( tsemiä kuitenki treeneihin ja pysy terveenä!!

Elisa kirjoitti...

Kausi lähestyy ja on jo tosi lähellä, hyvä näin! Täytyy taas varautua siihen et viikonloput menee sohvalla urheilua (mm. alppihiihto, mäkihyppy ja hiihto yhdistetyn lisäksi) seuraten ja pitää olla tarkkana ettei sovi mitään kisojen päälle!
Hyvä et oot saanu olla terveenä ja toivon mukaa myös Rukalle saakka ja senki jälkeen. Varmasti hieno tunne ku pääsee jälleen tositoimiin ja mikäs sen parempaa kuin keltanen liivi yllä! ;)

Valitettavasti Rukalle asti en pääse kisoja seurailemaa, mut paljon tsemppiä ja koitan huutaa niin kovaa et kuuluis kotisohvalta sinne asti! :D

Lotta kirjoitti...

Rukalla ollaan räi räi! tavotteena hiihtää palajon ja kovaa...en kyllä ihan teidän tasolle yllä :D
...Kyllä varmaa keltanen liivi vähän kuitenkin tutisee jännityksestä, kun kausi alkaa...vai? :) tsemppiä!

Hanna kirjoitti...

Kyllä tulee viikonlopuista taas ihania kun saa kattoo yhdistettyä!!
Ei pärjäis ilman sitä. Täytyy kattoo jos lähtee kavereille ettei lähe kisa-viikonloppuna. Kavereita kun ei oikein toi yhdistetty kiinnosta...
Olis ihanaa pääsät kattoon avaouskisoja Rukalle mutta taitaa kumminkin olla hieman liian kaukana. Täytyy kattoo jos vaikka Lahteen pääsis!
Tsemppiä viimesille putistuksille ennen kautta. Ja kyllä se liivi sun päälläs on vielä ekan kisan jälkeenkin.Oon varma siitä.

Anonyymi kirjoitti...

hei! toivottavasti jaksat nyt puristaa viimeiset treenit loppuun asti ennen kauden alkua! ja toivottavasti kukaan teidän tiimistä ei nyt myöskään sairastuisi sikainfluenssaan tai mihinkään muuhun influenssaan.. toivon paljon onnea kauden alkuun ja ilon kautta tietenkin!

-heidi

Anonyymi kirjoitti...

Hööh...on se kyllä harmi ku toi Ruka on niin kaukana. Ite pääsen sinne vasta helmikuussa :(

No, tsemppiä sulle, täällä sua ainakin kattoo ja kannustaa iso porukka :)

nasse99 kirjoitti...

kiva ku korjottelit ja tsemppii!salpurissa nähääääää

nasse99 kirjoitti...

osaankirjottaa.com

Anonyymi kirjoitti...

Harmi kun meillä on aina tuo kauden avaus samaan aikaan ku rukan kisat! nytkin ollaan niin lähellä (ylläksellä), mutta eihän sieltä nyt mihinkään pääse, kun omatkin kisat ois kisailtavana :/

-kaisa

Jaana kirjoitti...

Toivottavasti pian saapuu fani-tuotteet. Tai no n. kuukausi oottaa ja sitte jos ostais sieltä Rukalta niitä ;) Eli siis Rukalla näemme. Kannustetaan kaikki niin kovasti sua että keltanen liivi pysyisi sinun päällä koko ens kauen. Hyvää alkutalvea.

lotta.n kirjoitti...

*tärisee innosta* jännittää jo niin tuo kauden avaus,että eihän tässä meinaa paikallaan pysyä!!!

Kyllä se kesä vaan meni valitettavan nopeasti,mutta on tää niin hienoo aikaa tääkin.. Kovasti yritetään järjestellä työt niin,että sinne Rukalle tosiaan pääsisi paikan päälle katsomaan kuinka teikäläinen rokkaa menemään..:)

Ja niin huippua,että nuo fanituotteetkin tänne piakkoin saat,malttamattomina täällä jo odotellaan..!!:)

Ei muuta kun jaksamista ja iloa viimeisiin treeneihin ennen kautta!!!

Virpi kirjoitti...

Tsemiä!! Saisiko niitä fanituotteita myös ostaa Lahden Maailmancupista?

Anonyymi kirjoitti...

Vajaa 3 viikkoa ni sit voi taas kokeilla miten kovaa lähtee ääntä, kun sua pitää kannustaa.

Emmi kirjoitti...

Jepjep! Oli niin mahtavaa lukee taas sun kuulumisia ja kattella toi videoklippi tuolta rukan sivuilta pienen tovin jälkeen. :)

Sama vahva usko ja luottamus jatkuu alkavalla kaudella suhun ja koko Suomen joukkueeseen ja teidän tekemiseenne niin mäessä kuin ladulla :) Tsemppiä vaan oikein ryminällä sinne!

'cause you're my number one. <3

Anonyymi kirjoitti...

oikeen paljon tsemiä sulle alkavaan kauteen.:p hyvin se menee! ilon kautta todellakin.:)
fanituotteita ootellessa.!
ps.mukava oli lukea sun kuulumisia

viip-] kirjoitti...

mahtavaaaaaaaaaaaaaaa!! en pääse rukalle, mutta täältä sit ^^ jännittää pirusti :D

onneee kisoihin ja anssikulta, ei paineita ainakaan kovin paljoo!!

näytät sieltä mistä puusta suomipoika on veistetty ;))

eipäkuulusulle kirjoitti...

ROKKIAROKKIA vaan! :D Hyvä,että jaksat vielä treenata ja odotamme innolla maailmancupin avausta. ((= Toivottavasti fanituotteet tulevat ennen sitä. ((::

Voimia treeneihin,Anssi!♥

Anne kirjoitti...

Moi Anssi! Olinkin tossa odotellut, että laitat taas kuulumisia tänne vielä ennen kauden alkua, joten kiva kuulla homman olevan hyvässä kuosissa.
Täällä Tampereella tuuppasi eilen lunta koko armaan päivän, mutta eihän se näillä leveysasteilla vielä missään pysy. Voi että kun Ruka olis lähempänä, haluaisin niin tulla sinne kannustamaan..! Noh, kannustetaan sitten töllön ääressä kuitenkin...
Sellanen kymysys tuli mieleeni, että kaihan sitten aikanaan Lahdessakin on mahdollisuus ostaa niitä sun fanituotteita? Nimittäin siellä yllekirjoittanut tulee olemaan fyysisesti läsnä ;-)
Lueskelin tuolta toisaalta, että ainakin Norjan mäkijoukkue oli ottanut possunuharokotteet. Mitenkäs homma teillä?
Toivon, että se keltainen liivi siivittää sut voittoon Rukalla ja potkaisee siis kauden kunnon alkuun! Pysy terveenä!!

Anonyymi kirjoitti...

En oo pitkään aikaan kirjotellu kun tää kone vähä pimahti tässä noin kuukaus sitte . :D

Mutta fanituotteita täytyis päästä ostamaan ja nopeesti ! :) Ku tuntuu et ne taidetaan myydä loppuun ennen ku ees kunnolla myynti alkokaan ! (:

TSEMPPII PALJON tähä viimäseen rutistukseen nyt sitte ennen kisoja ! ;)

Itse en pääse nyt kattoo ku on nii kaukana toi Ruka mut Lahdessa nähdään ! :)

- Ex-Odottava Äippä , Mira 21v , ja Jonne (:

Anonyymi kirjoitti...

Moni onki jo täällä kyselly noiden fanituotteiden perään, et saisko niitä ostaa myös Lahden maailmancupista?
Sinne tuun kannustamaa ehdottomasti! :)

Sofia kirjoitti...

Tsemppiä Anssi! ;) Toivottasti nytte ne uudet sivut tulee piakkoin että pääsee ostelemaan fanituotteita! :D Me kannustamme sua aina viimeiseen asti, tapahtu mitä tahansa, toivottavasti saamme nähdä sinut olympialaisissa korkeimmalla korokkeella laulamassa maamme laulua ;D <3

Anonyymi kirjoitti...

No onneksi et ole sikainfluenssaan ainakana tietoisesti sairastunut ja toivottavasti et sairastukkaan! Karmea tauti, voin kertoa.

Mutta hyvältä kuulostaa, juuri tässä mietinkin, miten ihanaa kun alkaa taas yhdistetty ja talviurheilut yleensä, tulee aina niitä kyllä ikävä kesällä. Ja toivottavasti se hurmos löytyy, että saat vielä sitä keltaista liiviä pitkään kiikuttaa mukana :)

Vilma.

Kirsi kirjoitti...

No voehan, olinhan mää jo Rukalle tulos, mutmut sit paha ilkeä noita heilautti rumaa hattuaan ja tumtum, en pääse :/

Mutta hiihähän sitte kovasti ja lennä pikkälle, ni mää saan taas kilijua teeveen ees.

waan ei kai siinä, huomen viimene päivä siel ja sit mitä nii, sinne mäkkeen vai. ei ku niin, tarkotus oli sanoo et muista harjotella nyt hekki viel kunnol ni mä saan kattoo sitä nättii keltasta liivii yhen nätin pojan päällä ;) (en voinu vastustaa kiusausta :D )

H. Moilanen kirjoitti...

Pahkeisen pahkeinen! Poeka se vuan uhkoo ja uhkoo niillä sivustomuutoksilla - ja mitä siitä sitte tulloo, jos ite maestronnii pittää ensin opetella niitä käättämään! Mitenkäs kääpi meille muutamille, joihen virtuositeetti virtuaalimualimassa on nii ja näe? Toevotaan parasta...

Tuota..olipa mukava lukkee vähä pitemmät sepustukset. Into ja asenteet taetaa olla likimaen kohillaa Anssilla. Arvoon kyllä, että se sivakoenti suivaannuttaa ja mieluummin liitelis kotkana taevaan sinessä. Mutta muistetaanpa, millasta olj' pökkiä pakkoon sitä yhtä murmelia viime talavena, nijettä paras reenata ihan kunnolla sitäkii puolta elikkä siis hiihtoo.

Loestavata, että piäsöö tuasj' kohta hillumaan töllön iäressä. Ja sitä ohtapantoo minnäe tarvihen.
Jeps. Terveyttä ja pitkee loekkoo!

rezzu kirjoitti...

Onpas mukava lukea sun tekstejä, aina tulee hyvälle tuulelle. Sulla alkaa olla jo aika paljon kirjoteltavaa ku niin moneen blogiin oot ruvennu rustaileen. Mutta se on pelkästään hyvä asia näin fanien kannalta...
Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja pysyt terveenä! Eipä muuta ku tsemppiä pian alkavaan kauteen! Täällä ollaan innolla mukana.

Anne kirjoitti...

ANSSI, sun piti tossa kesällä vastailla niihin meiän kysymyksiin! Kausi alkaa kohta ja sitten miestä taas viedään kiireellä, joten... jääkö ne vastaukset haaveeks..??

trien kirjoitti...

Ai ai Anne, enää ei parane miettiä menneen talven lumia tai kuluneen kesän kukkasia. Unohdetaan ne jo ja tarkkaillaan tiukasti tulevia tapahtumia. Järkevintä on oikeastaan keskittyä nykyhetkeen: vain siihen voi hetkeksi tarrautua konkreettisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on muista yhdistetyn pojista niin ihania uusia henkilökuvia että :)... Facebookista suosittelen jokasta tsekkaaman mm. Jim ja Lauri...
Millos Anssista ois nähtävissä moisia ihania kuvia, ovat meinaan kovin onnistuneita ?

Viip-] kirjoitti...

Anssihan pyörii telkkarissa jo mainoksessakin oli kyllä vähällä slaagi tulla ku näin ensikerran :D

tsemppiii ja tositosi hyvä juttu että on hyvässä kunnossa nyt jo! <3 hienoa Anssii :p

Hanna kirjoitti...

Mihis mainokseen se on päässy!? En ooviel nimittäin nähny vaikka tällänen tv addikti oonkin...

Riikk@ kirjoitti...

Ainakin Nordic Openin mainoksessa, joka tulee töllöstä täälä meiläpäin susirajalla pari kertaa tunnissa :)

Ja tulossa ollaan sinne Rukalle mc:n avaukseen kannustamaan koko ruokakunnan voimin eli makkara-koirakin otetaan mukaan (ei sentään sinne stadionille)

Mutta ennen mc:n alkua kisataan Roissa Ensilumen kisat huomennissa. Joten tsemppiä sinne, näytä niille eläkeläis-comebackiläisille että kukä käskee!

Lellu kirjoitti...

Tänään oli ne ensilumen kisat, enkä päässy kattoon :( Toivottavasti pysytki terveenä etkä joudu sairaalaan niinku eräät... Toivottavasti kirjottelet tunnelmias vielä ennen maailman cupin avausta.