Anssi Koivuranta

6.1.2009

Kiitos ja Anteeksi!

Nyt on taas palailtu kotimaisemiin ihan yyber hyvän viikonlopun jäljiltä! Näinhän sen taas piti menemän että saaliksi tuli uskomaton neljäs voitto!!! Aivan käsittämätöntä!! Osa kiitos Teille!
Joukkuekisastakin jäi hyvä fiilis.. kun päästään isompaan mäkeen niin jälki on varmasti tuhoisampaa!
 
Anteeksi siitä limaisesta pususta mistä tekin ilmeisesti olette osanne kärsineet.. ainakin kommenteista päätellen.. tunteen palo ajaa "poika/miehen tekemään ajattelemattomuuksia, anteeksi siis vielä! :) 
Olipahan mahtavaa menoa tänään hiihdon maakuntaviesteissä Taivalkoskella!! ei käyny tyyppejä yhtään kateeksi kun taysiä survoivat 20 asteen pakkasessa kotipitäjänsä eteen! Kovia ovat nämä ihmiset. Itsekin sain kunnian tulla kutsutuksi paikalliseen joukkueeseen mutta valitettavasti en kisakiireideni takia päässyt osallistumaan.. pakkohan se on ottaa lepiä välillä. Mutta katsomossa viihdyin! Kylläkin ihan ohikulkumatkalla mäkitreeneistä, mutta sen verran kiinnosti, jo sen pakkasen takia, että oli pakko käydä tsekkaamassa..

Ja sitten loppuun täytyy ilmoittaa että, uskokaa tai älkää, yhdistetty oli ennen mäkiviikon tai tour de shitin alkua kertakaikkiaan katsotuin laji suomessa!! KIITOS TEILLE!!! ootte mahtavia!

Tulevaisuuteen.. mRoo!

64 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Onneeeeee vielä kerran upeesta voitosta! MM-kisojen joukkuekisa hypätään suurmäestä, nii siitä sitten mitali 8)
Ei sun tarvi ainakaan multa pyydellä anteeks sitä limapusuu, se oli just söpöö :) mut ens kerralla ois kyl kiva saada ilman :DD
Jaajaa, olit siellä maakuntaviestejä katselemassa, Kuusamo tuli kolmanneks. Ehkä sun ois pitäny olla mukana, nii ois se voitto tullu.. mistäs sitä tietää :)
Tottakai sua katsoo telkusta ja yhdistettyy muutenkin. Hyvä, että muutkin on sen tajunnu. Ite oon katellu Mannisen ajoista saakka yhdistettyy ja sun voittojen myötä vielä kaks kertaa tarkemmin. SUURI KIITOS sulle Anssi!!! Sä oot mahtava! Haleja ja pusuja täältä Turusta :) Täälläkin lunta satanu kivasti. Tässä mun kodin lähellä on kiva hiihtolatu, että tervetuloo vaan tännekkin harjottelee. Ja pulkkamäkikin ihan vieressä, siitä kun näytät pitävän :)

Anonyymi kirjoitti...

tour de shit!:D:D Sitä se välillä tuntui olevan :0)

Milloin seuraava joukkuekisa?

Anonyymi kirjoitti...

onnittelut toiseenki kertaa sulle,
oot kyllä aivan paras!:)
MM-kisoista tulee sitte kans mitalli;))
pusu oli ihana piriste päivää ja lima sai vaa nauramaa:D
no varmaan olikin nii katsottu,
mä ainaki sua katoin, ja varmasti moni muukin:D
oot vaan niin ihana, lepäile nyt kunnolla nii hyvin menee taas seuraavassa kisassa!:)
nyt ku kelit taas vähä lauhtu nii pääsin hiihtämää, siihen sain sulta innostusta;)
Muutta, hyvää lyhyttä lomaa Anssille ja haleja!:))

Anonyymi kirjoitti...

joo, niinhän maakuntaviestit on aina kovia...Mua harmittaa vietävästi kun en nähnyt sitä pusua, että mun takia ei anteeksi tarvi pyydellä.

Joku kysyi milloin seuraava joukkuekisa niin se on Seefeldissä 6.-8.2.

Anssi sano oikeat päivät jos meni aivan väärin, mutta noin minä muistelen.

-ilona

Anonyymi kirjoitti...

Onnitteluja jälleen, oli aika makee viikonloppu.
Eikä mitään anteeksipyytelyjä :P heruttele vaan kameralle niin paljon ku tykkäät :D

Anonyymi kirjoitti...

Aika osuva toi Tour de shit :) Sitä se kyllä tais välillä olla.. Onnittelut hyvin menneestä viikonlopusta!
Ja tottakai yhdistettyä katotaan telkkarista, minä ainakin suurin piirtein nenä kiinni ruudussa, ja varmasti porukat on kattonu tavallista enemmän nyt, ko menestystä on tullu mukavasti senkin jälkeen, ko Manninen lopetti. Sille sun räkäpusulle on kyllä meillä naurettu monta kertaa :)
Tsemppiä seuraaviin kisoihin, meillä pidetään peukkuja sulle! Ja kuten todettua, keltanen liivi sopii sulle oikein mainiosti. Seuraavia kisoja ja MM-Libereciä odotellessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei mitään anteeksipyyntöjä.. :D Ja onnea hienoista voitoista! Lepäile nyt ennen seuraavia kisoja. :)
Pitäis varmaan itteki käydä hiihtämässä ennen kuin lumet sulaa täältä Turusta..

Anonyymi kirjoitti...

oi kiva että taas kirjottelit meijän iloksi!:D
Ja sitä limapusua ei kannata pyydellä edes anteeksi, se kuuluu urheilun luonteeseen ja oli söpö;)
Uteliaisuutta muuten kysyn, että kuinka paljon teillä jää vapaa-aikaa kilpailu kauden aikana?
Ja miten kulutat ne? (sen suhteen ei kyllä taatusti ongelmia ole):D

Sophie kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sophie kirjoitti...

no täällä saksassa oederanissä on -24°C... ja paljon lunta... suomen fiilis!

kiitos sullekin. sun hypäsi ja hiihtosi on aivan mahtava!

sä oot paras! *g*

tuletko Klingenthaliin??? Vasta tämä ole hyvä!

-Sophie

Lotta kirjoitti...

Olisipa nyt jo Salppurinkisat!!! pääsisitte tänne aurinkoon hiihtämään, pakkastakin sopivasti! Täällä on ihan mieletön ilma, just tulin ite hiihtämästä, kiertelin tuolla salppurin latuja! Olipa kivaa! :)

suomityttö kirjoitti...

Ei sun anteeks tarvi pyydellä:) of course yhdistettyä pitää kattoo:D MM-kisoissa Anssi ottaa pari kultaa ja Suomi joukkuekisan voiton. Mun ennustukset käy aina toteen;)

tiina kirjoitti...

Onnea taas voitosta!
Itse en nähnyt kisaa, mutta illemmalla tulosruutua katsellessa aloin kiljumaan kun kuulin että voitit ;D Onnea vielä kerran !

Anonyymi kirjoitti...

hahhahahaha, tour de shitin :'D oot kyl kova :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Ei se limapusu ainkaan mua haitannu... Se oli aika söpö

tanja kirjoitti...

joo onnea taas oot kyllä mahtava!
jooja tosiaan jännitettiin ton jo vastanneen tiinan kanssa tulosruutua katsoessa et mikä se sun sijotus oli ,kun oli tyhmää menoa suoran kisan aikana. sai tosiaan jännittää sijotustas kun voittos oli vasta joku neljäs-viides uutinen tulosruudussa ja edellä oli ne kaikki tour de shitit, mäkihypyt ja jääkiekotkin ja me kiljuttiin ihan tuhatta ja sataa ja noustiin vaan hyppimään kun selvis et olit voittanut! tällaisia tunteita yhdistetty tai siis sun menestys täällä herättää :---D

se pusu oli just söpö, näytettiin siis tulosruudussakin. :>

ÄÄ HYVÄÄ JATKOA TAAS MAAILMAN PARAS!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut hyvin menneestä viikonlopusta! Enpä olis ehkä heti uskonu että yhdistettyä on katottu enemmän kun mäkihyppyä.. Se sun limanen pususi oli hauska lisä voittosi jälkeen. Tsemppiä seuraaviin kisoihin, pidän peukkuja sulle ja koko joukkueelle. Seuraavia kisoja odotellen.

p.s. pinkki hyppypuku sopii sulle :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voitosta! Itekkin oisin tullu kahtomaan niitä maakuntakisoja mutta ei ollut kyytiä. Mones muuten Taivalkoski oli? ;) (itse Taivalkoskelainen :DDD) Sanoit että olit mäkitreeneissä käyny, ai Taivalvaaralla? :) Hyvää jatkoa sulle. Seuraava kisa on taas sinulle! -jaana

Anonyymi kirjoitti...

I don't understand all what you've written (i'm from germany)here. But I just wanna say: You're great and the best. :)

Nice regards from Germany :D
x3
Sarah

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä yhdestä limaisesta pususta? Mitä sen on väliä, kun räkä linssissä kertoo siitä riemusta kun on ekana maalissa ja tahtoo vain kiittää että mukana hengessä fanit kannustaa.." jne. jne. ;P

Sä oot ainakin ollu mun suosikki siitä asti kun sä pääsit siihen porukkaan, ja mä tiesin että sun nuoressa vetreydessä sä oot PÄIHITTÄJÄ!
=JonskuBansku= :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itellesi Anssi! Sinäki oot mahtava!!

Anonyymi kirjoitti...

onnea ykkössijasta anssi!
Mites muuten sun koulu menee? tai ootko lukiossa tai jotain? =)

Ellu kirjoitti...

Anssi, mulla ois muutama kysymys.
1. Ootko ikinä käyny youtubessa kattomas susta tehtyjä videoita?
2. Ehditkö seurata muita urheilulajeja? Jos ehdit, mitä lajeja ja ketkä on suosikkiurheilijat?

Joo ja sit tää vaikein. Me ollaan hiukan äidin kanssa keskusteltu sun vatsalihaksista (joo tiedetään, on meilläkin aiheet :D)... mun mielestä sulla on kunnon sikspäkki, mut äiti sanoo, et ei tollasel "pikkupojal" mitään kunnollisii vatsalihaksii oo. Sori, tää "pikkupoika" ilmaisu, mut äiti sano niin :D Ehkä se johtuu siitä, et mun isoveli on sun kanssa saman ikänen ja äiti pitää sitä vielä pikku lapsenaan :)
No mut joo, siis: Voisitko olla ystävällinen ja joskus lisätä kuva-albumiisi kuvan, jossa voimme ihailla komeita vatsalihaksiasi? :) Kiitos jo etukäteen. :)
Siellähän on jo muista yhdistetyn pojista sellanen kuva, mut sä ilmeisesti olit siinä kuvassa kameran toisella puolella ;(

Anonyymi kirjoitti...

^^
tuon voisit kyllä toteuttaa;DD

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vielä uudemman kerran mahtavasti menneestä viikonlopusta! Ja kiitos sinulle kun jaksoit taas kirjoitella tänne!:) Odotan jo innolla salppuria ja mm-kisoja!! Tottakai muutkin kisat ovat todella mielenkiintoisia katsoa, ja asiaa parantaa se että suomalais menestystä tulee. Mahtavaa että yhdistettykkin on ollut niin katsottua!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Anssi ja onnee! Oli kyllä ihan mahtavan hieno voitto taas :) sua on niin ihana kattella aina... jjoo ja se pusu oli kaunis piristys päivään :)
-härkääsin fiiliksin halit emmiltä järvenpäästä

Eepu kirjoitti...

Onnea tuleviin kisoihin! Älä ota liikaa paineita!:)

Viittisitkö vihjata jokus Asikaiselle että kävis joskus kirjottaa blogiinsa! Sää kyllä kirjotat aika usein verratta Lauriin:)

Anonyymi kirjoitti...

Naah,ei se limapusu nyt sellainen ollut et anteeks pitää pyytää. :D Se ol päinvastoin sulonen;D
Onnee tuleviin kisoihin!

Christina kirjoitti...

moikaa! i don´t understand so much (because my finnish is still too bad) but i think there is nothing to appologize for ;) Just wanna wish you good look for the next competition, take care but in fact i am not sure if you need the luck because you are so good that you can be really proud. well i am ;)
have a great weekend!! :)
terveisin from rollo :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu ei haitannu kyl yhtään se pusu :D Mut mitä te hommaate vapaa-ajalla kuin urpoilette ja roikutte pulkkamäessä? :D

-ansku

Anonyymi kirjoitti...

Älä ny mitää, saahan sitä pusutella kameralle. Ja siitähän fiiliksen näkee parhaiten ku vähän räkää valuu. Eihän sie ny aina suut korvissa mennä, kun täysillä painetaan voittoja. Upeeta! On tosi mahtavaa kattella kisoja, ja varmaan kiva kisatakkin itte.:)
Paljon onnee, ja kyllähän me teijät kaikki sit nähään palkintopalleilla sie mm-kisois.:D

Anonyymi kirjoitti...

Joo ei siinä pusussa kyllä mitään anteeksipyydettävää ole... Hienosti meni taas viikonloppu, ei voi muuta sanoa. Samanlaista menestystä vaan jatkossaki!

Ellu muuten eikö sielä Anssin vanhassa galleriassa ole joku sixpack kuva;) Ainaki ite muistan semmosen joskus nähneeni...(ei ollu valittamista)

Anonyymi kirjoitti...

kauheesti onnea koko kaudesta ja onnea viellä jatkolle! se pusu oli kyllä aika kauhee että ei sellasta enää kiitos ;)... nää sun sivut on ihanat suur kiitos siitä!

paljon onnea viellä! <3

Anonyymi kirjoitti...

kauheesti onnea koko kaudesta ja onnea viellä jatkolle! se pusu oli kyllä aika kauhee että ei sellasta enää kiitos ;)... nää sun sivut on ihanat suur kiitos siitä!

paljon onnea viellä! <3

suomityttö kirjoitti...

Joo mää oon samaa mieltä et Lauri sais vähän ahkerammin kirjotella sivuillensa:D sanoppa tosiaan sille sellasia terkkuja :)

Ellu kirjoitti...

Lellulle: Mä en oo käyny vanhassa galleriassa ;( Että tänne nykyiseen sellanen vaan, kiitos :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Multa jäi ilmeisen legendaarinen räkäpusu näkemättä. Olis varmaan ollut näkemisen arvonen. Nyt kyllä harmittaa vielä viikonkin eteenpäin.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kyllä kiva jos sanoisit Laurille sellasia terkkuja, että kirjoittelisi vähän useammin:)

Anonyymi kirjoitti...

pikaista paranemista sinne suunnalle! Toivottavasti tauti ei kauaa vaivaa, vaan pian jo sinutkin ladulla nähdään!:D

Anonyymi kirjoitti...

Harminpaikka jos et pääse ladulle ja mäkeen tänään :( Mut koitahan parantua siellä, etkä sit tartuta muita suomalaisia ;)

Anonyymi kirjoitti...

I Hope you will soon be well again!
Get well soon! :)

Regards.
Sarah

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, että kisa meni hanurilleen tänään.. Pikaista paranemista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian!

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi... Toivottavasti et hirveän kipeänä ole, pikaisia paranemisia vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Parane Pian!
Vähän repesin sun kommentista: "Jo Schonachissa mulla oli aamupahoinvointia, eli vähän sellaisia raskauden merkkejä"
heh;:D

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista sinulle! Harmi että kisa meni tänään miten meni. Tovivottavasti kuitenkin pystyt taas kilpailemaan pian!:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi sua.. toivottavasti paranet pian. Voimia paljon ja muista levätä vaikka mieli tekiski ladulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Parane pian, Anssi!

ansku kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Harmi ku meni puihin kisa... Toivottavasti huomenisa taas pääset mukaan vähän paremmin :).

- ansku

Anonyymi kirjoitti...

Harmi tämän päivänen, mutta lepäile ja kerää voimia seuraavaan, toivottavasti nähdään sut huomenna:)
Mutta tärkein tietenki että paranet kunnolla:)) Onnee ja Halauksia!:)

-anna

Anonyymi kirjoitti...

get well soon!

tanja kirjoitti...

parane pian anssi!

tsemppihali
ei oo varmaan hyvä olo:<

Ellu kirjoitti...

Voi ei ;( Yhdyn edelliseen ja toivotan sulle pikaista paranemista :) <3
Mäki repesin sitä "Jo Schonachissa mulla oli aamupahoinvointia, eli vähän sellaisia raskauden merkkejä"
:DDD

Eepu kirjoitti...

Toivottavasti Anssi paranet pian!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paramista ja toivottavasti olet kunnossa taas seuraavissa kisoissa!

Anonyymi kirjoitti...

errittäin limaista kyllä. ;) yritin joskus pienempänä löytää sua rukan kisoista kun olit ekoja kertoja mukana, nimmaria oisin halunnu. ;> ehkä sen vielä joskus saan. Nyt seuraan joka kisan telkkarista! menestystä kisoihi!!

tyttö90

Anonyymi kirjoitti...

Oot Anssi ihan paras!! Tuat tosi upeesti suomalaista sisua esiin maailmalla! Yhistetty on muutenki tosi hiano laji, vaatii paljo enempi ku esim. hiihto...
Oot vaan tosi hiano lahja suamalaisille! :)

Anonyymi kirjoitti...

^^ Niinpä. Oot niin paras!! Aina ajatuksissa :)

-emmi

Anonyymi kirjoitti...

eih.. niin lähellä..
mutta ei riittänyt..:/
Mä olisin kyllä antanu sulle nuoren urheilijan palkinnon!!

Ellu kirjoitti...

Voi eii ;< ei sit tullu sitä nuori urheilija palkintoo.. mä oisin tehny mitään vaan sun vuokses, et oisit saanu sen. Mut täytyy ajatella positiivisesti. Seuraavassa Urheilugaalassa voitat Vuoden Urheilijan palkinoon maailmancupin voiton ja MM-mitalien ansiosta :) Sitä pystiä odotellessa. Mutta ei se nuori urheilija palkinnon menettäminen mitään merkitse, ainakaan mulle. Oot se sama ihana Anssi, olit sitten Vuoden nuori urheilija tai et :) Sua kannustan ikuisesti, tsemppiä kaikkeen :)

Anonyymi kirjoitti...

Sä Anssi oot mun vuoden urheilija :)

-emmi

Anonyymi kirjoitti...

Tour de shit? Yhdistetyn poeka harrastaa vain sitä omaa shittiään siellä!:D

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti ei tullu vuoden urheilija palkintoa, mutta ei se mitään, sillä mm-kisoista voitto ja cupin voitto on paljon parempi asia :) elä ota näistä meidän toiveista stressiä.. me vaan toivomme parasta. :D aika viisaasti sanottu :'''DD

-jaana