Anssi Koivuranta

17.1.2009

Ennen kisaa ja kotimatkaa

Huomenta!

täällä on kello puol kasi aamulla ja tulin just aamuun oleellisesti kuuluvalta aamupalalta.. ajattelin tässä kiireen keskellä kirjoitella ennen ku lähdetään kohti Olympic Vanueta ja siitä sitten erittäin nopean hotellivisiitin jälkeen kohti kotia (ujot 20 tuntia koneessa!!).. ei oo helppoo. mahdotonta infota Teitä.
Eilinen oli kyllä ihan loisto päivä! Meikäläinen on kyllä itse todella tyytyväinen, vielä kun ottaa huomioon viime viikonlopun Italiassa jossa en jaksanut kilpailla ollenkaan! Hyvä, itseluottamusta palauttava kisa. Tästä on nyt ihan kertakaikkisen hyvä jatkaa tän päivän kisiin.. saa nähdä miten juntille käy.. Senhän te näette yöllä Yleltä!

Kirjoittelen sitten taas ku oon päässyt tutulle mantereelle!
Ciao!

36 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oi ihana, tsemppiä ! :)<<3

Ellu kirjoitti...

Huomenta vai iltaa!? Mitäs pitäis sanoo.. :) Tsemppiä joka tapauksessa tän päivän kisaan, toivottavasti menee yhtä hyvin kuin eilen.
Pitkä lentomatka edessä ja sitten oot taas täällä Atlantin oikealla puolella. Hyvää päivänjatkoa sulle, illalla täytyy taas valvoo koko kisa, mut ei haittaa :)
Harrastaks sä jotain piilomainontaa tohon Ylen suuntaan? :D Eurosportiltakin pitäis näkyy kisa...

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla että olit ittekin tyytyväinen eiliseen, me kans :)
Oot vaan niin ihana<3 ...Ja paaaljon tsemii sulle! :)

Anonyymi kirjoitti...

^^ emmi

Muuten mihin osoitteeseen sulle voi lähettää fanipostia?

Anonyymi kirjoitti...

Juu pakkohan ne kisat on kattoo, toivottavasti menee hyvin. Eihän nuo kisat nyt niin myöhään tule. Sillon ku oli mm-kisat niin piti herätä yöllä neljän aikoihin kattoon yhistetyn mäkeä, ja aamulla kaheksalta kuunteleen hiihto radiosta. Mutta kyllä se sillonki kannatti, ihan vaan sen takia että Anssi sai pronssia.

Anonyymi kirjoitti...

on se kun pitää valvoa... mutta kauheesti onnea taas! ja kyllä ne kisat kannattaa yleltä kattoo kun siellä on paree solostus ja ne käpälöi niitä nauhoja niin että Anssia näkyy paljon <3

Ellu kirjoitti...

Joo, siis munki mielestä Yle parempi kuin Eurosport. Yle näytti sen "kuuluisan" räkäpusun aika monta kertaa :D

Unknown kirjoitti...

Huipppuu ku oot taas kirjottanu:)Tsemppiä!:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla nyt hiihtelet. Puolet matkasta menny. :)

Anonyymi kirjoitti...

Perkele ku jäi tiukille! Neljäs sija ihan hyvä suoritus! Erinomainen viikonloppu edellinen viikonloppu huomioonottaen! Noille kahdelle kovimmille hiihtäjille Muuan Magnukselle ja Kircschaissenille pitää toivoa huonoja hyppyjä jatkossa, että lähtisivät reilusta sun perään! Mikä juttu tuo on, kun tuo ylen selostaja sano että jätätte jonkin kisaviikonlopun väliin?! Mitä järkeä antaa muille niin paljon tasoitusta?

Tsemiä jatkoon! Metallia ämämmistä ja kristallipallo keväällä!

-Toni

Anonyymi kirjoitti...

Hyvähyvähyvä! Justiinsa hiihtelit neljänneksi. Vähäsen rupesi ärsyttämään tuon Mangustin kiri! Olin lattialla telkan eessä ja kannustin ja sittenkun ne Mangustit kavereineen tuli ja ohitti niin meinas tulla ihan tippa linssiin sun puolesta! Mutta ensi kerralla sitten vätäset oikeen mahtavan hyvin ja näytät Mangustille mistä suomalainen on tehty!

Hienosti voitit taas mäkiosuuden! Odotin taas ihanaa räkäpusua mutta nyt ei tullu pusua vaan tulit kuikuilemaan siihen kameran eteen. =D

Mutta onnea nyt vielä! (;

Anonyymi kirjoitti...

kyllä meni tiukaksi! viimeisen 2,5 kilsan aikana tuli syötyä levy suklaata ihan huomaamatta kun jännitti niin kovaa ;)

ONNEA!

Anonyymi kirjoitti...

Elämä kantaa, elämä ottaa, se antaa ja voi pudottaa.
No mut hyvinhän se meni, vaik ei varmaa kivalta tuntunu kun noin pienestä jäi kiinni. Tsemppii ja voimia :)

-emmi

Anonyymi kirjoitti...

Joo täälläki ooteltiin räkäpusua, mutta jäi tällä kertaa näköjään näkemättä. :D Oli kyllä tiukka kisa ja tuli kyllä vähän "huuettua" tuossa lopussa, ku Moan ja kumppanit sai sut kiinni. Veljellä alko kiehumaan ku en kuulemma osannu olla tarpeeksi rauhallisesti. :D Mutta tosi hyvin veit loppuun asti; onneea! Nyt vaan oottelemaan noita Ranskassa olevia kisoja ja siellä otat taas lisää pisteitä, eikö vaan? ;)
Tsemppiä!

Sophie kirjoitti...

hmm... :/ ilma ei oli paras vancuverissa... mutta sä oot mahtava taas tämä viikonlopussa =)
hyvää matkaa kotiin!
menen nukkumaan nyt... moro!
-sophie

Anonyymi kirjoitti...

hyvä, että olit iteki tyytyväine!:))
eile vai tnä en tiie mitä aikaa se sielä on mutta kumminki nii oli nii jännää,purin täällä peittooni:D ku jännitti nii,mutta oli se 4 sijaki hyvä:) hyvää kotimatkaa!:)<3

-Anna

Unknown kirjoitti...

Hyvä Anssi! neljässija on loistava!:) Olise kyllä jännittävää täällä kattoa:)

Ellu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ellu kirjoitti...

Oli kyllä jännittävä kisa, harmi että siinä kävi sitten näin... Kyllä se Norski porukoineen hiihti kovaa, kuten aina. MM-kisoissa hyppäät katsomoon saakka, nii eiköhän siinä oo sit kunnon ero, jolla pystyy voittaa :) Noh.. kyl lyhyempikin hyppy riittää :D Tsemppii seuraavaan kisaan!

Lotta kirjoitti...

Savolainen oli kyllä ihan oikeassa sanoessaan, että kun nuo kolme laitetaan yhdessä riehumaan, niin jälki on eilisen kisan näköstä..tarkottaen siis Magnusta, Björnia ja Billiä..paha siinä anssin on yksin vastata...hyvä kisa kuitenkin!

Anonyymi kirjoitti...

mukavaa, että olit taas mukana tänä viikonloppuna.. :) ja hyvinhän ne kisat meni siihen viime viikonloppuun verrattuna! :D hyvää kotimatkaa tosiaan täältäki. :) <3 ja onnea seuraaviin kisoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla, että oot nyt vähän alamaissa tosta neljännestä tilasta, mutta älä välitä. Ens kerralla taas uudella tsempillä! Yrittäähän aina voi, mutta ei ne muut sulta sitä keltasta liiviä pois saa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä viikonloppu sinulta, että koko joukkueelta

Haluaisin tietää kumpaa arvostat enemmän MM-kultaa vai mailmancupin voittoa?

-ilona

Anonyymi kirjoitti...

Ne muut kyllä vielä tulevat kompastumaan omiin suksiinsa, ku ymmärtävät tositilanteen käytännön kielen. Siihen voi mennä aikaa, niiden viisaus-profiilin alhasesta tasosta johtuen, (enhän minä sitä tiedä), mut sen aikaa sulla just on aikaa pötkiä niiltä tavoittamattomiin. Ja sen jälkeen vielä lujempaa, ku ne ei voi enää mitään, ni näytät niille vaan kieltä mennessäs.

Hyvät kisat, ku hyvin kävi.

p.s. Mangusti, hyvin keksitty sille mangustille.
=JonskuBansku= :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sellaista Anssilta kyselisin, että onko tarkoitus sulla olla Seefeldin kisoissa mukana, kun on tuossa jo aika lähellä liberecin mm-kisoja? Jos lähtisin sinne Suomea kannustamaan :)


Ja teiltä kommentoijilta sellaista, että olisiko sattumoisin muita Seefeldiin menijöitä, jos kannustettaisiinkin yhdessä?! Ja samalla vois paremmin katsoa sitä yöpaikkaakin kuin yksinmatkustaessa...

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

At first congratulations for the weekend in Vancouver. I'm sorry to disturb you but may I ask you if you already know if your team is coming to Chaux-Neuve and Seefeld? :-)
Have a nice time until there and go on getting well again. :-)


Hei, hei Andrea

Anonyymi kirjoitti...

Sul mennöö aivan loistavasti noi kisat!Oot muutes tosi hyvä mäessä.Kärkipäissä aina heilut :D Onnee tuleviin kisoihin!

--BÖÖÖÖÖ--<3

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hyvin vedetystä kisavklopusta!tässä tulee treenattua hyvät sohvalihakset kun mäkiuskottavassa kyykkyasennossa jännää kisoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin se sunnuntain kisa meni. En ole minä ainakaa pettyny suoritukseesi. Mutta kohan et ota tavaksi sitä. :)) -jaana

Anonyymi kirjoitti...

Muuten Anssi, millon uusia kuvia aiot laittaa? Ja videoitaki ois kiva saada. ;)
-jaana

Anonyymi kirjoitti...

Sai kyllä taas jännätä viikonlopun kisoissa! Mutta hyvinhän ne meni:)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös jännitettiin joka kisa.. nukkuminen sai siirtyä kisojen myötä, mutta oli se sen arvoista!!

Hitsit.. mä en osaa edes kuvitella, kuinka pitkä aika n.20 tuntia on istua lentokoneessa:D

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka en ole Anssi, niin kerron että suomen joukkue ei ole käsitykseni mukaan lähdössä Seefeldin kisoihin -> syynä se että ne ovat niin lähellä MM-kisoja...saa korjata jos kerron väärää tietoa

-ilona

Anonyymi kirjoitti...

hieno viikonloppu oli sulta kyllä taas ! ei voi oikeesti kun onnitella ja olla onnellinen itsekkin :) ja hienot kisat oli kun ottaa huomioon ettet viime viikonloppuna päässyt osallistumaan!
salaa toivoin että mangnuksen suksi katkeis ja osa lentäis demongin otsaan että anssi pääsis palkintokorokkeelle :D

onnea nyt vielä =)

- s

suomityttö kirjoitti...

Hyvä Anssi!:) ei aina voi voittaa:P tsemppiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä viikonloppu kyl oli sunki osalta :D. Ihanan uneton ja urheilullinen vkl taas. Perjantaina yöllä kattoo yhistettyä, aamulla taas herää aikasten shoppailee ja kärppiä kahtoon ouluun ja just ennen kisojas kotia ja telkun ääreen :D. Oli vähällä ettei nukahtanu siinä mäen ja hiihon välillä ku tuli naisten kilipailu :). Sunnuntai meniki sitte nukkuesa :D. Muttei haitannu toi valvominen, hiihit kuiteski nii hyvin vaikka vasta toivuitki :D.

- ansku