Anssi Koivuranta

30.9.2009

Ätshhiuu..!

Syksyinen terve kaikille!


Tällä hetkelle meikäläisen sijainti on kainuussa ja tarkalle ottaen Vuokatissa.. elikkäs hiihtourheilun ystävien pyhätössä!
Tarkoituksena olisi suorittaa lajinomaisia testejä, kuten nousukorkeuden mittauksia, sekä maksimaalista hapenottoa, mutta itse olen sen verran flunssainen, että täytyy jättää maksimitestit tekemättä jälkisairauksien pelossa. Vaikea päätös, koska olisin hirmuisesti halunnut tietää missä mennään, mutta tuskinpa tulokset flunssaisilla nenillä ja keuhkoputkilla olisivat näyttäneet lähellekään totuutta..
Kesä/syysharjoittelu on edelleen sujunut hyvin ja uskon että ollaan ihan aikataulussa.. Kesä-SM tittelikin ratkottiin Lahdessa noin pari viikkoa takaperin, mutta tämän juntin osalta kisat meni vähän säätäessä... tuloksena toinen sija, mikä on kuitenkin urani paras kesäkisoista ja yleensäkään näistä "oman lajin" SM-kisoista!
Nyt toivon itselleni pikaista paranemista ennen kuin lähdetään Saksa/Itävalta/Slovenija leirille, jossa treenataan totutusti äärimmäisen kovaa, sekä hypätään viimeiset muovimäkisiivut..

Hyvää lumen odotusta!

Niin! ja piti vielä sanomani,että ihan piakkoin on tulossa sitä kauan kaivattua uudistusta.. ja niitä tuotteita!

PS; yhtenä vinkkinä voisin sanoa että älkää ainakaan menkö ostamaan ensi vuoden almanakkaa.. tai siis ainakaan ihan mitä tahansa almanakkaa! ;)

50 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Pikaista paranemista Anssille : )
Kiva kuulla että sulla menee hyvin. Ei sitten passoo ostaa vielä ensi vuoden almanakkaa ; D
Kaikkea hyvää sulle : ))

sussu kirjoitti...

pikaista paranemista Anssi! hyvä että enee hyvin. kannatttaa tosiaan varoa jälkitauteja... itellä oli ja pahat.
eikä sitte sitä almanakkaakaan osteta.:DD

Cressida kirjoitti...

Lisää paranemisia sinne :) Terveyshän on se ykkösjuttu, oli sitten testit tai olympialaiset kyseessä (eikä tämä ole mitään manailua vancouveria ajatellen). Eikä mennä ostamaan almanakkaa jos koivuranta niin käskee. 8)

Laura kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian! Meikäläinenkin on just parantunut nuhasta ja eihän se kivalta tunnu.

minä ite kirjoitti...

No niin, ajan tasalla ollaan ja ajan tasalla pysytään, eritoten kun hankitaan se tietty almanakka!
Ja mistä sinä sen flunssan jo kerkesit saamaan? Toisaalta kun nyt potee ne vaivat pois, niin ei sitten talvella tarvi tirskutella.
Pysy Anssina!

viipsu kirjoitti...

jeij on se anssipoika tullu naapurikuntaan Sotkamoon käymään :D
tulehan kipasemaan Kuhmon Yläkouluun tarkalleen 7b luokkaan :D siellä ainakin 1 hilpeä fani odottelisi :D

no paranemisii Anssi!

ps. innolla odotan fanituotteita :))

lotta.n kirjoitti...

Voih,ikävä kuulla,että flunssa on päässyt sinuun iskemään,mutta pidähän nyt villasukat jalassa ja juo lämmintä mehua,että pääset taas täysipainoisesti treenaileen..!!:)

Ja kiitos vinkistä,jätetään kalenteriostokset toistaiseksi tekemättä..

Pikaista paranemista,ja voimia tuleviin harjoituksiin!!:)

Hanna kirjoitti...

Pikaista paranemiista!! Toivottavasti pääset pian taas treenaan täyysillä :) Oli hyvä kun varoitit ostamasta kalenterii... Meinasin tänään nimittäin ostaa.

Tsemppiä treeneihin ja vedä villasukat jalkaan, sillä sehän on niin että jos jalat palelee niin sit palelee koko keho

Anonyymi kirjoitti...

Vai että on tulossa Anssin kuvilla varustettu almanakka? No sehän on pakko ostaa! Jaksaapahan, ja muistaakin paremmin kattoo ne merkityt päivät siitä jos ois aina Anssi kattomassa.

ARGH! Mun on pakko saaha se kalenteri.
Vaikka epärehellisin keinoin :D

Itellänikin just flunssa,pääkipee ja huomenna,perjanaina ja ensviikolla muutenki kauheesti kokeita.

No, toivottavasti sulla menis paremmin :)

Koitahan jaksaa parannella ittees!

Moppi kirjoitti...

Pärskis-taudit iskee kyllä aina juuri silloin kuin niitä ei ainakaan kaipaisi.. Koetahan parantua :)

Voi kamala, eipä siihen lumien tuloon tosiaan pitkäaika enää taida olla. Ja vasta pari viikkoa sitten eläteltiin toiveita inkkarikesän paluusta! Mutta sitten päästään toki myö harrastelijatkin taas suksimisen makuun. :)

Treenailemisen iloa! :)

Alexandra Wee kirjoitti...

Pikaista paranemista Anssille! :) Mutta ajattele toki positiivisesti, nyt kun sairastat niin tuskin tulee tauti uudestaan enää ihan heti. Mutta nyt vaan lämmintä juomaa ja villasukat jalkaan, niillä se nuha voitetaan (nimim. kokemusta on) :)

Jätän siis kalenterin ostamatta ja jään odottelemaan mitä tuleman pitää.

Spain kirjoitti...

Voi ei, flunssa ei ole yhtään kiva. Toivottavasti se on sitten nyt, eikä tule uudestaan ainakaan ennen ensi kevättä. Aaauts, ensi kuussa alkaa maailman cup!!! Parantele nyt itsesi kaikessa rauhassa kuntoon, etkä lähde liian aikaisin treenaamaan!
Almanakka ostetaan tietysti, se on selvä:)

Lumen odotusta sinne pohjoiseen ja itse kullekin.

Anne kirjoitti...

Moron Anssi ja tervehdys Tampereelta, jonne siis muutin kuukausi sitten Lahdesta. Lahti ei ole ihmisen kaupunki asua, sen vaan sanon...
Hih, kiitos hauskasta viestistä, määkin oikein piristyin tässä kun olen ensin tapellu ton paperisodan ja virastoiden kanssa, ja tietysti saanu hillittömän raivarin.
Mulla on taipumus poskiontelotulehdukseen ja kovasti pelkään taas päivää, jolloin se iskee päälle, koska seuraavaks edessä lienee leikkaus... Mutta Anssi sulle PIKAISTA PARANEMISTA!!!

Niina kirjoitti...

Pikaiset paranemista <3 ei kyllä parene mennä kalentereja ostelemaan kun anssin noin kieltää mä teen aina niiku sä sanot :D

Heidi kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian ja flunssa hellittää :) Täytyy kuunnella sun neuvoa ja en sitten osta ihan mitä tahansa almanakkaa ;) :D Pikaisia paranemisia ja voimahaleja Sulle :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Oli taas ihana huomata että uutta tekstiä on tullut ! :)

Toivottavasti tauti hellittää ja oot sitte huippukunnossa kun maailman cup taas alkaa ! (;

Almanakkaa tässä oon itekki vähä miettiny että pitäiskö ostaa , vai jättääkö seuraavaan reissuun mutta nyt se on sitten tiedossa mistä se ostetaan ! :)

Paranemisia ja tsemppiä ! Ei taida enää Moanitkaa Suomipoikien perässä pärjätä ku se Manninenki tulee ! Oot silti meille se number one ! ;)

- Ex-Odottava Äippä , Mira 21v ja Jonne Onni Matias :)

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista sulle Anssi! Nyt pitäis vielä vähän tenttiin jaksaa lukea, mutta eiköhän se tästä, sun tekstin voimin. :P Tsemppiä taas treeneihin! :)

Lellu kirjoitti...

Koitahan paranella ittes, että pääset taas reenaamaan. Ihan pakko päässä tännekki vielä kehumaan, rovaniemellä ensilumi sato jo :) määrä tosin ei päätä huimannu, ja aika äkkiä se poiski suli, mutta lunta oli kuitenki!

Kirjottelehan taas, piristää kummasti päivää, kun saa lukea kuulumisias.

myrsky kirjoitti...

Moikka ...paranemisia sinnekkin ja kivoja leirihetkiä saksan suuntaan ja muuallekkin :).. ja kipeenä ei kannata reenailla ettei tauti pahene .... mulla kans äänihuulet tulehtui parisen viikkoa sitten ja vieläkin pitää säästellä ääntä mutta säästyy muiden korvat kun en oo koko ajan äänessä :)....se vuokatti on kiva paikka ja siellä viihtyisi aina tooooooooosi pitkään kun siellä hyvät lenkkeily maastot ....:).... ja testit voi tehdä myöhemminkin kun flunssa on poissa .... hyvä se on kuule toinen sija eli hyvin meni et onnittelut siitäkin vähän myöhässä ...juu ei osteta ja en oo ostanut pyyhkeitäkään vielä et jos sellainen sun kuvalla varustettu ilmestyisi tuotevalikoimiisi ;D....jeps nyt toivotaan et tuleva talvi olisi luminen ja pakkaset pysyisi vähän alle -18 niin sitten kelpaisi nauttia talvesta ja seurata talvisia lajeja telkkarista :)....voi hyvin t.myrsky

myrsky kirjoitti...

ps....niin ja harrastaa niitä itsekkin :D ... t. sama myrsky

Tuija kirjoitti...

Voi sua, parane pian! <3

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo paha paikka olla töissä Vuokatissa, kun opistolla näkee esmes Anssin ihkaelävänä ! Pikaista paranemista !

Emmi kirjoitti...

Flunssa piinaa näköjään vähän yhtä sun toista. Pikaista paranemista myös sulle! :)

Almanakkaa odotellessa ;) niin, ja tietysti sitä lunta!

eipäkuulusulle kirjoitti...

JEE! olinkin jo odottanut, et millon se ANSSIMME tänne kirjottelis ja nyt se sit on tullut. ((: Pikaista paranemista sinulle ja hauskaa lumenodotusta, toivottavasti tulisi pian. :D En mie sit sitä almanakkaa vielä osta, jos sinulla on joku parempi tiedossa!;D;D

Aamunkuiskaus kirjoitti...

Hahaa!Uusi kirjoitus oli tullut.Kiitos siitä! Ja kylläpä täälläkin odotellaan innolla mc:n alkamista!Aivan mahtavaa!
P.S.Pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Vuokatissa on varmaan ihanaa tähän aikaan vuodesta! (: Hyvä ettet kuitenkaan kovin kipeänä ole, ja pikaista paranemista! Itse olen onneksi välttynyt flunssalta, vaikka se yleensä näin syksyllä iskee..

Mua harmittaa kun en päässyt lahteen katsomaan sua, vaikka ihan vieressä asun! Olen siellä kuitenkin kaikissa muissa kisoissa viime vuosina ollut mutta kun oli muuta menoa :( leikkasin kuitenkin kuvan lehdestä talteen ja onneksi olkoon toisesta sijasta (: <3

Voikun tulisikin jo lumi, että pääsisi kisat alkamaan ja taas sua seuraamaan.. Varsinkin Salppurin kisoja odottelen erittäin innolla! Viime vuoden kisat oli jotain huikeeta ! (:

Ja tuo kalenteri-asia kuulostaa enemmän kuin hyvältä :p Äkkiä vaan kauppoihin niitä tuotteita niin minä oon ainakin ensimmäisenä jonossa :D

Mutta hyvää treenikauden jatkoa, pikaista paranemista ja lumen odotusta myös sinulle Anssi (:
Ja tottakai muutenki kaikkea hyvää ja halauksia <3

-Anna

Ps. Anteeksi kun en ole vähään aikaan kirjoittanut tänne mitään, mutta kun kone on tapellut vastaan :s

Pps. Hehe muista että aina on TOIVOA parantua vaikka jo huomiseksi eikä pidä antaa flunssalle periksi (;

Virpi kirjoitti...

Pikaista paranemista!! Ei osteta almanakkaa ainakaan vielä!:)

Kirsi kirjoitti...

Pikkaisia paranemisia! :)
Määki kalastin ittellenni jonkunmoisen lunssan, niiskutan ja palelee. Nytki vilttien alla tiiviisti piilossa ja pitäis olla harjottelemassa ja tekemässä tehtäviä = mahdoton yhdistelmä.

Voihan vitsi, keräsin jo kolehtia et pääsen ostaan kalenterin itelle. No ei sitte osteta, ollaan iliman ;)

Pakkasukkoo ootellessa..

Anonyymi kirjoitti...

Koitahan parannella itseäs siellä niin pääset taas harjottelemaan :) Ja onnea SM-kisojen sijoituksesta, ihanhan se hyvin meni :)

Vai että on markkinoille tulossa Anssiboy-kalenteri? :D Jaa'a. :D

Vilma.

Anonyymi kirjoitti...

Voi pikaista paranemista sulle anssi <3 harmi että nyt just tulit sairaaks olis ollu varmaan mukava tietää että missä mennään mutta kyllä se siitä :) Ja tuo oli nyt niin täydellistä vielä tuo kalenteri ettei ollenkaan se ja ylipäätään tämä kirjoitus piristi päiväni vaikka vasta tänään huomasinkin mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)<3

nasse99 kirjoitti...

pikasta paranemista oon itekki flunssassa.kiva kuulla et kakki sujuu hyvin:)

Riikk@ kirjoitti...

No tervepä terve, toivottavasti ainakin!

Vai on Anssi alkanut poikakalenteripisnekseen, huh huh! ;D

Lunta satoi viime viikolla eka kerran mutta se suli saman tien pois. Että vielä saa odotella hiihtokelejä, ainakin jos ei tuota vesihiihtoa harrasta. Possu- ja muiltakin lentsuilta on toistaiseksi vältytty villasukka-valkolööki-viinimarjamehukuurilla, eikä tuosta jatkuvasta käsien viruttamisesta ole tainnut haittaa olla.

No nii, nyt se on päätetty. Meikäläinen on ainakin tulossa katsomaan maailmancupin avausta Rukalle, juuri sain varattua katon pään päälle kisojen ajaksi. Että reenakkaahan siihen malliin sielä mualimalla että saadaan juhlia taas suomalaisten voittoa, ainakin yhdistetyssä :)

Ai niin, mitäs tuumit Juhiksen comebackistä?

nasse99 kirjoitti...

anssi onks sulla meseä jos on niin voitko antaa sen?!:)

Anonyymi kirjoitti...

Pikaisia paranemisia! Syysflunssaa on liikkeellä.
Ihan huippuu et tulee fanituotteita, niitä odotellessa!

Mukavia treenihetkiä :)

suomityttö kirjoitti...

Vai semmmmosta sulle kuuluu:) epäreilua ku pääset Saksaan! se on niiiin ihana maa. rakastan sitä<3 joo mutta leirejä vaan!:))

H. Moilanen kirjoitti...

Moekat!
Kiitokset Anssille raportista, vaekka eehän tuo hyvältä vaekuta sikäli, että lunssakierre on jo alakanna. Lämmintä töppöstä jalakaan ja mustaviinimarjamehua höyryävänä nuamariin, sen pitäs aattoo!
Niitä kalenterija ja muita hörteitä ootan ihan urakalla, mutta ne sivujen uuvistukset pelottaa meikäläestä oekeesti. Mikäpä vika näessä vanahoessa vimpstaakeissa sitte on?
Toesekseen, voehan se vaehtelu virkistee - eepähän sitä tarvii nuin nuorella ijällä vielä tiettyihin kuavoehin jämähtee, nijettä kaet siitä sitte hyvä tulloo...

Nyt on karmee keli. Tulis vuan kunnon talavi iliman ihmeempiä jukkimisia.

Aattelen sinua usseesti ja lähetännii nyt yhen lentopusun!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä merkkisii noi sun käyttämät headbandit on?Mistäköhä niitä voi hankkia?Vastaa tähä ees,toi vastaus puoli on näkyy unohtunut..

anne kirjoitti...

Pikaista paranemista sulle :) ! Kiva kuulla että harjoittelu on sujunut hyin. Koitahan parantua ja jaksaa treeneissä :)

Just joo kirjoitti...

Oliks Anssi vähä ihana illalla urkkaruudussa! Että jos media jättäis rauhaan ja hätyyttelis vaan Mannista...

Anonyymi kirjoitti...

Ei ei ei!!!!

Ei media saa jättää Anssia rauhaan!
Me haluamme nähdä Anssia paljon enemmän kuin muita! Koska Anzzi on paras!!!!!!!!!!!!

Joo...

Mut repesin tälle kuvalle (sori vaan,Anssi :D)

http://www.hiihtoliitto.fi/@Bin/9445426/mestari%20menee%20lujaa%20pienemmill%C3%A4kin%20py%C3%B6rill%C3%A4.jpeg

Ihan ku Anssi ois joku pikkupoika joka on just saanu uuden pyörän ja on ihan innoissaan siitä :D

Kiva ku urheiluruutu näytti teiän meininkiä.

Ai nii muute...luin tos äsken sanomalehen urheilusivuilta siitä sun "luonnonsuojelualueesta". Eka katoin sitä otsikkoa ja olin ihan että mitä o_O???
Et onks Anssilla joku oma luonnonsuojelualue?????

Mut se sun "luonnonsuojelualue" on just hyvä tollei miten se nyt on.

Tsemppiä! Kohta alkaa kisat!!
(kohta ja kohta xD)

Heihei! kirjoitti...

Armas edellinen anonyymi! Voisitko hivenen avata tuota Anssin "luonnonsuojelualuetta"? Täällä ei siitä mitään hajua.

Jep, tää ei sitte oo tsätti, mutta tämän kerran... pliis!

Anonyymi kirjoitti...

no ei osteta almanakkaa ei:D Ja tsemppiä!

Laura kirjoitti...

Hellou :)
Hieno homma, että pääsit tänne Kainuun korpea ihailemaan :) Luntakin tänne on jo sadellut, toivottavasti tulis mahdollisimman nopeesti ihan pysyvä lumipeite.
Mutta ei muuta kun hyvää matkaa sitten sinne Keski-Eurooppaan! Ja toivottavasti et ole enää kipeä.
Rukaa odotellessa,
Laura

Riikk@ kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
"suojelualue" ja "suojelualue" kirjoitti...

No ei minua varsinaisen kamalasti kiinnostanut se "luonnonsuojelualue", vaan tämän pelin henki. Ja tässä se nyt selvisi, joten kiitoksia vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Se "suojelualue" on Anssin hiukset xD!

Eli Anssi ei halua leikata niitä (eikä tarvitsekaan, ne on just parhaat noin)

Anonyymi kirjoitti...

minä ainakin ostan almanakan, ja juuri sen ostankin! ;) <3

Anonyymi kirjoitti...

leikkaa lettis, nypi kulmakarvas ja oio hampaas niin saatat jopa näyttä ihmiseltä. ruomilus. mutta silti oot ihan ok laskeen sitä hyppyriä, hiihossa oot paska. kisa oli ihan paska. jöö-ö. *REPSLOL! no oot sää ihan okei man. <33 seksikäs oot ainakin.

Anonyymi kirjoitti...

"leikkaa lettis, nypi kulmakarvas ja oio hampaas niin saatat jopa näyttä ihmiseltä. ruomilus. mutta silti oot ihan ok laskeen sitä hyppyriä, hiihossa oot paska. kisa oli ihan paska. jöö-ö. *REPSLOL! no oot sää ihan okei man. <33 seksikäs oot ainakin."


HAISTA VITTU! ANSSI ON TÄYDELLINEN MIES! <3 ANSSIA IHANAMPAA JA PAREMPAA SAA ETTIÄ KAUAN. OON AIKA VARMA, ET SE JOKA KIRJOTTIN TON TODELLA TÖRKEEN VIESTIN, NII OOT VARMASTI ITE IHAN KAUHEE!JA OOT VAAN KADE ANSSILLE!

Anonyymi kirjoitti...

Uhhhhh, Anssi, oot maailman seksikkäin, komein, ihanin, paras! Haluun sua!! <3 Onnea tuleviin kisoihin beibe <33