Anssi Koivuranta

9.7.2009

Simerock 2009!

Huomenna olis sitten se totuuden hetki meikäläiselle, mennä ja kohdata Hieman erilainen yleisö (jos sellaista ylipäätään paikalle saapuu..) Rovaniemellä, Simerockissa.
Just tässä kämpillä treenailin noita biisejä, mutta eihän se lähteny yhtään! Ja yks biisi on vielä täysin treenaamatta! Kiirettä pitelee... Varsinkin kun on vielä tämä oma "Anssi Koivuranta Summercamp" menossa täällä rollossa, niin aika on kohtuullisen kortilla tähän musisointiin. Pelkkä ajatuskin huomisesta aiheuttaa sydämen vajaatoimintaa ja kylmiä väreitä tämän juntin selkäpuolella!
Noh, huumorilla mennään, niinkuin on menty tähänkin asti.. voi veljet että tästä tuleepi vielä hauskaa! (Ainakin niille ketkä on katsomassa!)

Soittoaika on perjantaina klo; 20,oo  ,Tivoli-lavalla
Ei tietenkään kannata tulla!! :D

Itseluottamusta muuten kasvattaa tämä juuri saamani viesti bändin laulaja, Ville Kanteelta; 

(suora lainaus) 
"Hahaa.. hyvin se menee! Sulla on neljä ukkoa ympärillä joilla on vähintäänkin yhtä iso paska housussa :D"

..ja minä kun ooon luottanu siihen että kyllä jätkät hoitaa jos meikä jäätyy! :D

Loppuun vielä suuret onnittelut Miralle heinäkuun kolmannesta!! :)
Hieno päivä! ;)

Tär Tär.



83 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kauhukoitokseen. (; Täältä on sinne niin pitkä matka, että ei oikeein pääse kattomaan. =D

Christina kirjoitti...

i´ve heard it should be raining tomorrow at about the time you guys are on stage :S but go for it and rock the stage! :D <3
see you ;)))

Anonyymi kirjoitti...

Ei teikä jäädy. Rokkenrollia vaan kehiin.

Cressida kirjoitti...

Kaukana on, seuraava keikka sitten täällä eteläpuolella eikös vaan :D Ja rennosti vaan huomenna niin huomaat, että onhan ne biisit päähän tarttunu!

Anonyymi kirjoitti...

hianosti te siä kuitenki vedätte! Tuohan sinäkin sitten omalta osaltasi The Kroisosta tunnetuksi... mutta älä ny sitten koko huomiota bändiltä varasta, vaikka niitä se ei varmasti haittaisikaan;D

Sophie kirjoitti...

onnea keikkaan sitten... toivottavasti hyvin se menee .. :P .. no kroisoksen pojat ovat avain luottavainen lavalla.. vähintään dresdenissä oli sellainen keikka ;) Ville ei tietoi mikä seuravaa biisi koskaan mutta tämä oli vain huumorinen... ;P

minä ite kirjoitti...

Turhia sinä poju jännität siellä. Vain yksi biisi treenaamatta ja H-hetkeen on vielä 28 tuntia. Aikaahan on kehitellä jopa joku mieliinjäävä encorekin, sinua ei kuitenkaan arvattavasti noin vain päästetä liukenemaan areenalta.
Jukran pujaus kun pääsisi todistamaan paikan päälle!
Pistä vaikka edes jotain kuvaa gallerian puolelle tuosta Simerockista.

Minua jännittää sinun puolestasi ihan älyttömästi, mutta minä olenkin minä. Lykkyä tykö!

sussu kirjoitti...

Jätkä vetää varmasti niin hyvin että Kroisoksen jätkät hyppää järveen pois sun alta!! Hyvin se menee!! Harmittaa vaan kun en pääse sinne tänä vuonna!

eipäkuulusulle kirjoitti...

Onnea nyt sinne simeen, kyl sä ne biisit vedät kunnialla loppuun !♥ Oothan sä sentään Anssi Koivuranta. (:

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä poijjaat!

tuleeko joukkue muuten hyppäämään Lahteen kesällä kisoja tai reenejä?

Anonyymi kirjoitti...

Voi että ku pääsis kattoo....

Oli kyllä tosi kiva nähä sut eilen telkkarin urheiluruudussa.Olit taas nii ihana ja komee<3333...ja teit hienoja temppuja xD.

Rennosti vaa rokkaamaan! Ei sulle ainakaan voi mitään isoja virheitä voi tulla. Ei yleisö välttämättä huomaa sun virhettä, jos se nyt ois ees mahdollinen. Voithan aina tietenki sanoo, et en se minä ollu xD.....

Ota kuvia sieltä (ja tietysti ittestäs!), nii saaha nähä millasta siellä oli.

Onnea, ei mitään paniikkia!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös sitä tämmösissä tilanteissa kuulu sanoa, että katkase jalkas ;) taino, ainakin elokuvamaailmassa...

Anonyymi kirjoitti...

Minäpä pääsenkin kattomaan!Minäpä pääsenkin kattomaan!Ihan loistavaa että oot siellä!!
Nyt vaan fiilistä peliin niin eiköhän kaikki mee hyvin!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ja hei vielä tohon edelliseen haluisin liittää että:Anssi!Sä ET saa mennä sinne pylvään taakse etkä sinne hökkeliin!!:D Ole kiltti!;)

jjossu kirjoitti...

no voi voi, kun ois kiva tulla katsomaan mutta taitaa ny taas jäädä kun ei kukaan lähe kyytimään:(
Kyllä se hyvin kuitenkin mennee! toivottavasti sieltä tolpan takaa löytyy vaikka mielummin joku paparazi joka sais tänne kuvia sieltä meille jotka sinne ei paikan päälle pääse todistamaan upeaa showtanne;D
toivottavasti kuultais esiintymistänne täällä lähempänä meitä niin kyllä lähetäis porukalla kattomaa:D

Lellu kirjoitti...

No niin tätä onki ootettu viime vuojesta lähtien, Simerock! Huomenna pitää lähteä heti töitten jälkeen ajeleen Rolloon onneksi ei ole matkaa ku vähän päälle sata kilsaa, niin ehtii hyvin.

Huomenna nähän! Toivottavasti tulee paljon porukkaa kattoon. Kyllä se hyvin menee :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sää siel kuitenkin vedät, eivät muuten varmaan mukaan ois ottaneetkaan. Eli tsemiä sinne vaan, harmi homma ko ei pääse kuuntelemaan!

Sano muuten näille kroisoksille, et hyvän levyn ovat tehneet: täs parhaillaan sitä juuri kuuntelen. Kaveritkin on tykänneet!:D

Niina kirjoitti...

vitsit kun harmitaa että en pääse sinne :( mutta kyllä se varmasti menee hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Huomennahan juu se onkin jo. Harmi ku sinne niin pitkä matka, että sinne ei päässyt katsomaan. Oisihan se ollut upeaa nähä ja kuulla miten sä soitat. No mut joskus tulkaa soittelee tänne etelämmäs, niin sitten voisin varmaan tullakkin kuuntelemaan :) Mut kyllä mä uskon että se hyvin menee. Tsemiä ja muista soittaa ilon kautta :)

Sofia kirjoitti...

Tsemppii Anssi hyvin se menee äläkä missän nimessä piiloudu!! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos :)<3

Kattelin just että ei ainakaa ilmoista pitäis jäädä onnistuminen kiinni ! :) En usko että bändistäkään , kyllä sä sen verran vakuuttavasti oot jossain Ylen videossakin vedelly . (;

Tsemppiä kovasti , hyvin se menee ! Ja vaikkei menis (mitä en todellakaan usko) jokanen sointu tai nuotti (musiikkiluokan käyneenä tiedän missä Am ja Bb sijaitsee:D) ihan kohdallee ni se olis vaa plussaa ! ;)

- Ex-Odottava Äippä , Mira 21v.

Anonyymi kirjoitti...

Ois niin mahtava tulla kattomaan mutta kukapas se ei MUISTANU käyä ostaa lippuja ajoissa ja nyt on rahat finitto! no onnea Anssi sinne simeen kyllä se varmasti hyvin mennee : )

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ,hyvin se menee ;)

myrsky kirjoitti...

Rocken roll vaan Anssi ja kiitos naurua aiheuttaneesta tekstistäsi..heh hee,kirjoitat niin rnnosti joka kerta..hyvin se menee ja jos et voi luottaa kundeihin niin luotat vaan itseesi(kuten aina).... ja usko pois kyllä sinne kannattaa kaikkien tulla jotka vaan pääsee :D....muutenkin kivaa viikonloppua ja toivottavasti sää on suotuisa ...t.myrsky

Anonyymi kirjoitti...

Heh, et sä mitään tuu jäätymään.., jos otat sen jäädyttäjän roolin itselles ja vedät sillä asenteella. Mut ei varmaan tarvii tollasia ajatella. Toivottavasti siellä huomenna paistaa aurinko (tuskin paistaa) ja kaikilla on mieli huipussaan.
=Joanna=:)

Spain kirjoitti...

Tänä iltana sitten Simerokissa kajahtaa! Voin kuvitella miten sua jännittää, mutta olen ihan satavarma, että kaikki menee hyvin. Me, jotka emme täältä etelästä pääse paikanpäälle, odotamme videota YouTubeen ja paljon kuvia!

Olet sinä melkoinen monitaituri.

Virpi kirjoitti...

Tsemppiä todella paljon, harmi kun en pääse katsomaan, mut mun serkut kyllä tulee... Mites muuten se nuorten leiri on alkanu mennä? Meinasin ekaks mennä siihen Kuitusen leiriin, mut jäi sitten menemättä.. Vielä kerran huumorilla ja tsemppiä!!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti vedät ilon kautta, toivottavasti saatte jättisuuren yleisön katsomaan, vai mitä;) Ja ilman muuta videokuvaa YouTubeen, tahdomme ehdottomasti nähdä rokkari-Anssin!

Se menee varmasti hyvin!!!

Kirsi kirjoitti...

Kerrohan sitten meillekin, että jäädyitkö ;) Jotkut onnekkaat asuu korvessa, josta kulkuyhteydet on miltei olemattomat. :D
Sitä paitti, sä oot niin rento, et vedät sen jo sillä läpi, kaikki rakastaa sua jo muutenki ;)

Onnee toki keikalle, jos sitä keksis ihme koneen ja lentäis kahtoon sun keikkaa :)
Cemppii!

Anonyymi kirjoitti...

Siis missä urheiluruudussa anssi on nyt ollut??

Hanna kirjoitti...

Hyvin se menee!! Ja yleisöä tulee varmasti paikalle. Kyllä sä ne biisit saat menemään ja JOS pieniä virheitä tulee. niin ei niitä kukaan huomaa. Jos nyt vaikka yks nuotti jää välistä niin se hukuu sinne meluun.

Laitathan sitten muutaman kuvan. Vaikka sun onkin aika vaikea ottaa ittestäs kuvaa kun soitat :)

Ps. Et sä sinne lavalle jäädy! Vedät niin täysillä, että joka suunasta kuuluu " Kyllä mä muistan kuinka hyvin se Anssi Koivuranta siellä lavalla soitti"...

Anonyymi kirjoitti...

Just sillon kun te esiinnytte minä oon lupautunu mennä kämppiksen kanssa klassiseen konserttiin!(Sai kyllä suostutella aika kauan;)ja kun olin suostunu ja ostanu ihan sikakalliin lipun, mulle ilmotetaan et Anssi esiintyy Simerockissa just samana iltana.Että voikin olla huonoa tuuria sen vaan sanon...En tiiä miten pystyis hillitysti ja arvokkaasti istua kuuntelemassa konserttia kun tietää että te vedätte just sillon!!!!Ajatukset ei oo onneks sidottuina yhteen paikkaan...no mut lykkyä pyttyyn!YOU ROCK!

Anonyymi kirjoitti...

Mie kuulen kotia asti simerokin nii ei tartte tulla kattoon :).Hyvin sie ehit olla leirillä vaikka ei sua aina näkynykkään, mutta toivottavasti ens vuonna :D

T. Innokas leiriläinen (Jenny) :D

Anonyymi kirjoitti...

voeee eiii, eipä oo täällä tullu pitkään aikaan käytyä. hienoo, että oot tänne jaksanu kirjotella:)

hahhaaa, hyvin se hei menee:D tunteella vaan ni eiköhä sielt jokune oikeeki nuotti irtoo;) soittelen ite bassoa ja yleensä esiintyessä en muista yhtään mitään ja jäädyn (onneks tä on basisteille sallittua:D!)nii ettei mitään rajaa:D mut sit ku sitä ei ajattele ja antaa mennä vaan, ni kyl se siitä sitte lähtee:)!

-Jenny:)

Unknown kirjoitti...

Moro! Toivottavasti ei ollu kovin hirveää soittaa meille eilen.... O.o Porukka oli vähän fiiliksissä ja heitti vähän yli...Mutta sinun osalta nappi suoritus. Toivottavasti nähään vielä tämän vuoden aikana.


(vaalea tukka, sininen huivi, toinen penkkirivi lavasta)

Heidi kirjoitti...

: D Hyvin se esitys varmaan menneepi. Esiintyminen taitaa jännittää enemmän ku kisoissa kilpaileminen? Mut jos ei onnistu nii säädät vaa jotain. Kanteen poika osaa näköjään olla tosi rohkaseva : D

Virpi kirjoitti...

Eilen Anssist oli ihana juttu telkkarissa simerokiin liittyen!!! Toivaottvasti meni hyvin, ainakii telkkarista nähtyjen harjoitusten perusteella, KYLLÄ!!!

sussu kirjoitti...

Virpi, missä Anssista oli eilen juttua?? en nähny.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että kun kerrankin olit täällä niin en nähny sinua. Niin ja ihan turhaa huolestuit siitä simestä, en nähny sitä mutta kuulin että hyvä se oli, ootappa vaan niin sime soittelee sulle kohta että jos tulisitte myös ensi kesänä. Tanja Poutiaisen ja Hannu Mannisen kyllä näin mutta sinua en löytäny mistään. No jospa pääsisin talvella kilpailuihin kattomaan, vaikka en tiiä ehtiikö sinua oikein nähdäkkään kun hiihdät siitä 100km/h vauhtia ohi, hah :-D

Virpi kirjoitti...

sussu: kymppi uutisissa kolmosella. http://www.katsomo.fi/?treeId=1 ja sitten Kymmenen uutiset 10.7.2009 vasemmassa ala kulmassa. Anssin juttu on aika lopussa loppukevennyksenä.

Kaisa kirjoitti...

tänään lennettii italiasta kotiin ja tuli yhden seurakaverinaisen kans puhe et ne on lähdös rukalle :) siinä sitten heitin et hei mä voin tulla mukaan jos anssii vaikka näkyis treenaas ! siinä sit selvis et me molemmat ollaan tosifaneja ja helin puhelimesta löytyi myös jtn harjoituskuvia kaverin kaverin kautta. :) pian heli myös sanoiki sit etten pääse sittenkää mukaan ku oon samaa ikäluokkaa sun kans ja se itse toistakymmentä vuotta vanhempi ! ;> tsemppiä simerockii !

Anonyymi kirjoitti...

No niin niin tsemppejä ym. mutta se sime kyllä oli ja meni jo, beibit!

Lellu kirjoitti...

Joo Sime oli ja hyvin meni! Olit kyllä aivan ihana lavalla, enkä ainakaan huomannu mitään virheitä. Yöllä tuli Anssia nähtyä kaupungillaki, muttei valitettavasti eksytty samaan baariin. Olit aina menossa erisuuntaan. Tuleppa tännekki kertomaan omista tunnelmistas lavalla, eturivistä katottuna ainaki näytti hyvältä ;)

matleena kirjoitti...

ohoo en täälläkää ole huomannu käydää :b
tais ihan hyvin mennää eihän tossa nyt voi jäätyy ku on kuitenki porukkaa soittamas siu kans.
toisin sit on jos yksin joutuu esittään, viiskyt ihmistä ku tuijottaa ja meikä tärisee nii ettei viulu meinaa käsissä pysyy :__D

niijoo ja onnitella olen unohtanu tais olla omil synttäreil niin kova meno ettää tällästä asiaa en muistanu. noeei mikään hirveen kova meno ku viistoista tuli kymmenen päivää sitte täytee. pitäs vaa se mopokortti käydä suorittamaas :b

yhh en yhtää pidempää voinu sitte kirjottaa;<

Anonyymi kirjoitti...

anssi pistäny tuulemaan! hyvähyvä:DD

Adorienne kirjoitti...

Hei kaikille, huomasin, että Mira on saanut poikavauvan Anssin syntymäpäivänä.. oi miten söpöä, hän on varmasti onnellinen nuori äiti, toivon sinulle Mira paljon voimia ja siunausta! .. ja Anssille voimia kaikessa mitä teet myös, huomasin, et olet soitellut kitaraa, harmi, kun en ole nähnyt mistään.. ja myöhästyneet synttärionnittelut!! :) Söpö olet ja IHANA, muista se!! T: Adorienne Ps. Kaunista kesää kaikille!!

Virpi kirjoitti...

Hei Anssi on leikannu hiukset kattokaapa hiihtoliiton sivuilta kuva: www.hiihtoliitto.fi

sussu kirjoitti...

Kiitos Virpi! Hienot oli Anssin uudet hiukset!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos virpi linkistä! :) Ihanat hiukset anssi :)

Anonyymi kirjoitti...

Menit sit leikkaa ne sun ihanat hiukset :( ....

No, onhan nuoki ihan kivat mut ne entiset oli aivan ihanat!

Mutta vaikka olisit kalju,Anssi, olisit silti ihan yhtä ihana!

Anonyymi kirjoitti...

En tunne että tätä pitäis kommentoida, mut kommentoin silti koska mulla ei oo mitään järkee; että ei sillä oo mitään väliä minkälaiset hiukset Anssilla on päässä, koska hänkin on vain ihminen, joka asuu vapaassa maassa, missä edes itselle uusien ilmeiden kokeilu hiuksillaan ei ole kiellettyä.

ps. itsekseni tässä ajattelin vaan.
=Joanna=

Anonyymi kirjoitti...

Liekköhän sitä paitsi vanha kuva tuo www.hiihtoliitto.fi oleva...taitaa olla takavuosien mäkikarnevaaleilta kaivettu arkistokuva :)? kesäkuun Juoksijassa oli muuten Anssista parin aukeeman verran urheilujuttua (ja uusia kivoja kuvia :)..)...

Anonyymi kirjoitti...

Aivan, tuo kuva on kyllä muutaman vuoden takaa, joten älkääs hätäilkö;

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi ku ois päässy tonne leirille mitä Anssi vetää !!!

En tiiä kyl et oisinko keskittyny harjoitteluun eräästä syystä...xD

Iloista leiriä! Pidä hauskaa :D!!

sussu kirjoitti...

Aatteelinki että oli kyllä jotenki tutun näköset niinku ois ennenki ollu tommoset Anssilla!!

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti vedit!
You ROCKED and always ROCK!;)

Anonyymi kirjoitti...

voikos anssille pistää johki osotteesee fanipostia?
t; satu-maria

eipäkuulusulle kirjoitti...

Onkohan anssilla ihan lyhkäset hiukset nykyään vai nuo missä anssi on virpin kanssa ? :o ihan sama se kyllä on, mutta tulipahan kysyttyä ja hienosti se simerockin soittokin meni. ((=

Anonyymi kirjoitti...

Ei päässy paikalle kattomaan kun on vaan niin armottoman kaukana. (: Mutta varmasti se on hyvin mennyt kun et ole tänne vielä tullut tuskailemaan ja manailemaan. (:

Hei, anteeksi, oli aivan pakko kirjoittaa sinusta 100 sanan ficci yhdessä foorumissa kun otin sellaisen haasteen vastaan. Jos haluat vilkaista lopputulosta, se olisi tuossa linkkinä jos hän tahtoo toimia.

[url=http://www.finfanfun.fi/index.php?topic=11140.msg218186#msg218186]Anssi ja karmiva fanityttö[/url]

kirjoittelehan taas tänne jotain kivvaa ja piristävää. (:

Vilma.

Anonyymi kirjoitti...

brurrr, ei se linkki toiminut eikä näkynyt kunnolla. :D

Title: Anssi ja karmiva fanityttö
Genre: Humouryritys.
Author: hymykuoppa
Paring: minä, Anssi Koivuranta (yhdistetyn kilpailija)
Raiting: S
Summary: Aina ei ole niin mieleistä olla huippu-urheilija.
A/N: Joo, tämäkin menee Julkimot finiläisten käsiin -haasteeseen.



Anssi ja karmiva fanityttö


Pyyhkäisen kiharia hiuksiani ja hihkaisen vihreät silmät tuikkien hämärässä Kuusamon illassa. Katseeni seuraa Anssi Koivurantaa, nuorta miestä joka oli pyyhkäissyt tajuntani mennessään ladulla aina kovaa vauhtia. Kiskaisen vihkosen ja tussin taskustani ja hyppään melkein päällesi: ”ANSSI! Saisinko nimikirjoituksesi?”

Katsot minua hetken säikähdys silmissäsi kunnes otat robottimaisesti vihkon ja tussin käsistäni: ”Toki... kenelle kirjoitan?”
”Minulle”, hymyilen leveästi ja pyyhkäisen jälleen hiuksiani. Katsot minua sanomatta mitään.

”Siis minulle? Vilmalle? Tai itse asiassa olisi minulla kaksi muutakin nimeä ja sukunimi, mutta minulla on myös todella paljon lempinimiä, jos haluat käyttää jotain niistä ja--.”
Katsot minua hetken ja suhraiset viisi viivaa paperille: ”Olehyväkiitosmoi.”


Vilma poistuu takavasemmalle.Äläkä vaan pahastu tuosta ficistä, kohan kirjoittelin..

Anonyymi kirjoitti...

kivat hiukset sul :)
t; S

Anonyymi kirjoitti...

Jee! Hajosin ilosta pähkinöiksi kun näin Anssia Rukarockissa kahtena päivänä! Iik!

Tsemiä kesätreeneihin!

sussu kirjoitti...

Käykääpäs lukemassa anssin soneran blogia jos ette vielä ole lukenu www.sonera.fi/nextgeneration

mukavaa kesän jatkoa!

Hanna kirjoitti...

Kävin kahtomassa pätkä Simerockista. Nimenomaan sen missä sä näyit ja pari muuta. Totesin, että hyvinhän se meni. Näytiti tosin ihan jääpuikolta. HEHE! :D Olit niin jäykkä että ihan rupes naurattamaan. Pää kyllä liikkui, mutta jalat ei. HEH. :D
Mutta ei voi kukaan sanoa ettet soittanut hyvin. Ja jos pari virhettä tuli minä en niitä ainakkaan huomannut. Omat virheeni kyllä huomaan soitossani, mutta mä en kyllä loe ollenkaan yhtä hyvä. Ja kaikkiu ne virheethän hukkuu aina rumpuihin. Vai mitä? ;)

Laura kirjoitti...

Moi Anssi!
Onnea eilisestä voitosta! :)Ja kiitos ihanasta hymystä mun kameraan, tuli niin paras kuva! ;)
Näkemisiin ensi vuonna (+ sitä ennen tietty ainaki Rukalla ja Lahdessa),
Laura

Anonyymi kirjoitti...

ja lieksassa nähdään ;D

Anonyymi kirjoitti...

onnea anssi hienosta kisasta eilen :) satuttiin olemassa vuokatissa mökillä juuri teidän leirin aikaa.. :)Oltiin kattomassa kisatkin hiihto näytti menevän hyvin eikä hyppykään huono ollut :)

Christina kirjoitti...

Simerock is over - you have to update your blog again ;)
Have a nice weekend!
Hugs+Kiss ;)

Anonyymi kirjoitti...

hyvin se hiihti lieksassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Anssi et tiiäkkään kuinka harmittaa etten päässyt Simeen! Olis ollu niin kivaa nähdä juuri sut!

Anonyymi kirjoitti...

Anssiii!!!!! Odottelemme kirjoituksiasi...

Ymmärrän kyllä, että sinulla on treenejä ja muita kiireitä, mutta olisi taas kiva kuulla miten menee :)

Laura kirjoitti...

hyvinhän se meni : )

nasse99 kirjoitti...

hyvä ANSSI. ONNEA EKASTA SIASTA.

H. Moilanen kirjoitti...

Jeps että huljun muljun!
Minäkii tuas harhauvuin tänne hourimaan. Sussun näpäkän vinkin ohjastamana pistäysin ensiks Soneran puolella lukasemassa poejan tuoreimmat turinat.
Vae että elämän enerigisin kesä on mänössä? Mistäs sen tietää, jos on tulossa vielä enerkisempiä kesiä tulevaesuuvessa... mutta piäasia on kuitennii, että just "nyt" ellää niitä elämäsä huippuaekoja.
Tuo saanan rakentaminen on varmasti yks niitä immeisen järkevimpiä ja rattosimpia askareita. Meikäläesen mielj'kuvitusta kutkuttaa, että minkälaenen pytinki se on nousemassa Anssille: onko ihan arkkitehin suunnittelema ja pistetäänkö kelohonkoo vae onko tilata napsautettu K-Rauvan kesätarjouksesta valamispaketti?
Molempi parempi, jos viitekehyksenä on se kuusamolaenen järvimaesema. Valehtelisin, jos sanosin, että enpä oo yhtää kade, mutta pittää se osata olla onnellinennii toesen puolesta. Makkeet löylyt irtoo vitivarmasti kiukaasta, kun vielä itekkii on ahkeroenu rakennustyömualla.

Mutta joo, suoraan sanottuna hieno homma, että tuo talaviurheilukaus on tuas jo hollia lähempänä. Sillon se vasta hiki lentääkii.

Anonyymi kirjoitti...

Anssi kirjota meille!!en haluu olla hoputtaja jotan kirjota ku haluat, mut sun tekstejäs kaivattas:(

nasse99 kirjoitti...

Anssi voisitko kirjoittaa taas välillä. Olisi kiva taas lukee sinun tekstejä

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa Anssilla kiirettä pittää ku ei ehi tänne kirjotella :)

Ja onnea ekasta sijasta :D
(parempi onnitella myöhään kuin ei milloinkaan xD)

Anonyymi kirjoitti...

innolla odottelen uutta tekstiä :) t; satu-maria

Riikk@ kirjoitti...

Tämän päivän lööppejä lukiessa tuli mieleeni että olipa hyvä ettei Janne A. ehtinyt "valmentamaan" Anssia lentomäkeen tänä keväänä ;D ... Tai mistäs sitä tietää, oishan se voinu lentää vieläkin pidemmälle höntäntöntän kihistessä vielä päässä.

No joo, helle ja hillahulluus pistää höpisemään turhia. Että kiitos ja anteeksi, toivottavasti maestro palaa pian sieltä vasaran varresta kynähommiin.

Hanna kirjoitti...

Joku tyyppi kehtas väittää, että mäkihyppääjät eivät uskalla hypätä mäkeä selvin päin!! Suutuin tästä mielipide kirjoituksesta ihan kamalasti! Miten joku kehtaakin väittää tollasta. No... Janne A. on eri asia kun se on kerran hypänny, mutta en vaan siedä tollasia mielipide kirjoituksia. Hullujan joku olisi jos menisi känni päissään hyppäämään.

Anni kirjoitti...

Piti tulla katsomaan esitystä, mutta satuin olemaan interreilaamassa juuri Simerockin aikaan, joten jäi väliin. Vähän harmittaa! Ens kesänä uusiksi sitten? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hajosin tälle :''D

mahtia<3

-anna