Anssi Koivuranta

18.5.2009

"Sorvin äärestä.."

Zeenare!

Hetki on taas vierähtänyt edellisestä tekstuurista.. 
Uusista kuulumisista sen verran, että joka paikka on ihan hemmetin kipeä tästä rääkistä mikä on taas alkanut! Just nytkin olen lähdössä treeneihin, mutta ennen sitä ajattelin muistaa teitä blogin-lukijoita.. 
Hienoutta on kyllä se, että täältä pohjosestakin lumet ja jäät suli pois aika nopeesti ja pääsi heti tekemään normaaleja kesätreenejä. Uintia järvessä yms.. Noei sentään ihan! :) Mutta rullahiihtoa ja juoksulenkkejä.. Helatorstaina olis muuten tarkoitus mennä jo Rukalle hyppäämään muovimäestä!!
Mitään ihmeellisyyksiä tässä ei nyt oikein ole tapahtunut.. Infoan heti kun niin käy! :)

Nyt loppu ruokis..
MorOo!

122 kommenttia:

Hent kirjoitti...

Koitas nyt vaa palautuu hyvin....

Ja eiköhän sinne uimaanki kohta pääse..

Tsemppiä!!!!!

meltsi kirjoitti...

niin, ei tarvii kauaa ootella uintikautta :). ja hyviä treenejä sinne rukalle yms.+ tsemppiii!! ;D

meltsi kirjoitti...

ps. onks sulla irc-gallerias kuvii??

Cressida kirjoitti...

Täällähän on hemmoteltu uudella tekstillä... :-D Koita nyt selvitä reeneistäs ja jos ei jaksa, niin I will survivea vaan soimaa!

PS. Rullahiihto kuulostaa kivalta. Yks hiihtäjä meni tossa eilen ohi, mutta ei tainnu olla sinä, tuskin näinkin etelään oisit niillä suksinu 8)

Anonyymi kirjoitti...

<3 Antti Miettinen on maailman söpöin, ihanin, paras pelaaja ikinä!!!!!!<3<3<3

t: ♥

Lissu kirjoitti...

Jee, uutta tekstiä! Tsemiä treeneihin, toivottavasti kaikki sujuu hyvin, että oot sitten ens kaudella taas teräkunnossa :D

Heidi kirjoitti...

Tsemppia treeneihin. Toivottavasti hyppääminen taas maistuu loman jälkeen : )
Voi ku sinä jaksat aina muistaa meitä. Ruokatauoilla pitäs syödä, eikä kirjotella nettiin : D
Mut, good luck <3 : )

hujanenn kirjoitti...

Oli taas kiva päästä lukemaan edes hiukan kuulumisia. (;

Toivottavasti saadaan sitten kuulla miten ekat muovimäen hypyt meni, jos/kun olet päässyt ne hyppäämään.

~hujanenn

Anonyymi kirjoitti...

Wauu, ihana yllätys taas pieni tekstipätkällä muistaminen :) tsemiä raskaisiin treeneihin (ainakin niin on ymmärtänyt että on aika kovat treenit heti näin alkuunkin)Tosiaan kyllä sinne uimaankin kohta jo pääsee, tai miksei vaikka jo nytkin. Itse en ole vielä kerinnyt uimaan, paitsi mitä nyt tässä yks päivä tipuin polviin asti järveen. :)Mutta jos vaikka viimeistään juhannuksena pystyisi sinne ihan kunnolla mennä uimaan. Onnea huovimäkihyppyihin, paitsi ei siellä kyllä taideta onnella liidellä, vaan taidolla!!

Emmi kirjoitti...

Vai on Anssilla paikat kipeinä... et ole ainoa, jos yhtään helpottaa. :)

Nyt en itsekään ehdi pidempiä tekstejä rustailla, mutta haluan ehdottomasti toivottaa oikein kovasti tsemppiä treeneihin ja antoisia hetkiä kesälaitumille! :))

eipäkuulusulle kirjoitti...

Ihanaa kuitenkin, että olet noin iloisella tuulella vaikka treenaaminen onkin hyvin raskasta... Mutta hyvä että sielläkin päin on alkanut kesä tulemaan...Nyt vain hyvää kesää ja iloisia treeni hetkiä.<3

Anonyymi kirjoitti...

Kiva taas lukea uusia kuulumisia. Tsemppiä ja iloa treeneihin! Kertoilehan sit niistä hypyistä ja muista jutuista meilleki.

Anonyymi kirjoitti...

Ois kiva jos laittasit sun kesätreeneistä kuvia tonne kuvagalleriaan ja kaikki muutki kuvat käy.

Anonyymi kirjoitti...

Hui, katoin jo ihan tosissani, että ei kai se vielä ole järveen hypännyt. :D Aika hyvä. No et ole kyllä ainoa jolla on paikat kipeinä, omakin pää tykyttää ja vihloo kun kääntää päätään ja polvitaipeessa joku revähtäny kun ollut jo kaksi viikkoa kipeä. Pitää ottaa siihen varmaan joku tuki tai jotain, kun se on joutunut aikamoiseen rasitukseen tuon kivun aikana myös. Kivasti alkaa sitten kesä ja kesätyöt.

Ja minä vaan omista ongelmista sepostan. :D Sinua kun luultavasti kiinnostaa, anteeksi. :D

Eikös ruokatunnilla pitäisi syödä, että jaksaa? :) Kasvaisit kuule vielä isoksi ja vahvaksi poijjaksi. :)

Vilma.

suomityttö kirjoitti...

Ihanaa että Anssi muisti taas meitä:) toivotaan että niitä ihmeellisyyksiä sattuu pian et käyt taas tänne skriivailemassa;) Treenaahan tunnollisesti nii se palkitaan ens kaudella huipputuloksilla! Jaksamista vaan sulle Anssi!<3

Hanna kirjoitti...

Kyllä sä sinne uimaan vielä pääset. Oltiin Ahvenenmaalla ja käytiin meressä uimasssa. Oli muuten ihan sika kylmää!! En suosittele kokeilemaan sitä toukokuun lopulla. Hirveen kylmää.

Yritä nyt siinä treenien lomassa myös palautua. Sehän on aina tärkeetä. Ja kaikkiin kipuihinhan voi ottaa aspiriinin... :)

jaana kirjoitti...

johan sinustaki kuuluu.. :)

tiina kirjoitti...

Kiva taas kuulla susta! Vaikka ihan vaan normaaleja päivän menoja kirjottelet, niin on aina kiva kuulla susta =)

Anonyymi kirjoitti...

Nonii nonii , johan se tekstin pukkas . :D
Itteäni on täs viimäset pari viikkoo ottanu päähä ku ei oo oikee täysil pelata pesistäKÄÄN , mut kyl se nyt lähti ku tajusin et paikat tulee nyt jo vähä kipeeks tästä , ni en ees voi kuvitella sun buranan tarvetta . ;s
KOITA PÄRJÄILLÄ JA TSEMPPII IHAN HIRVEEEEEEEEEEEEN PALJON , me kannustetaa ja tsempataan sua ni muista et ku tulee paha paikka ni tuu lukee näit kommenttei täältä . :)

- Odottava Äippä , Mira 21v.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä reeneihin, eiköhän se sitten palkita Vancouveris! =)

-Jenni

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sinne järvee kohta pääsee.. Mullaki paikat kipeenä, tsemppiä muovimäkee!

Anonyymi kirjoitti...

Laita uusia kuvia

Anonyymi kirjoitti...

ois kiva jos tänne sivulle sais vieraskirjan, jota joku huippu anssi tietäjä vois tulla ylläpitämää. Muista syödäkki ruoka-ajalla! :D

Lellu13 kirjoitti...

Luulin jo, että olet ihan tosissaan käyny jo uimassa:) Ite meinasin eilen, mutta haaveksi jäi...(tikit kelpas vielä selitykseksi) Tsemppiä vaan kesäreeneihin ja muista taas meitäki kuvilla ja kirjotuksilla!

Lellu kirjoitti...

Luulin jo, että olet ihan tosissaan käyny jo uimassaki:) Ite meinasin eilen, mutta haaveksi jäi...(tikit kelpas vielä selitykseksi) Tsemppiä vaan kesäreeneihin ja muista taas meitäki kuvilla ja kirjotuksilla!

Laura kirjoitti...

Hyvää treenikautta.
Mitä mieltä oot siitä, et Felix Gottwald tekee paluun? Tulee varmasti hyvää kilpailua :D

Alexandra Wee kirjoitti...

Ihanaa kuulla sustakin taas :) Varsinkin tällasen 10-tuntisen työpäivän jälkeen, en pysty kävelemään kun koskee niin paljon jalkoihin. En tosin usko että on mitään siihen verrattuna mitä te siellä joudutte kestämään.

Toi rullahiihtäminen kuulostain kyllä ihanalta, pitäis munkin jo kaivaa sukset jostain varaston periltä ja lähteä tien päälle. kiitos kun muistutit siittäkin lajista (jos vaan jaksan kun on niin rankkaa töissä). Reenaile siellä nyt sitten munkin puolesta :)

Ja kerro toki sitten että millasta oli taas hypätä pienen tauon jälkeen. Toivottavasti yhtä ihanaa tai vieläkin ihanampaa kuin viime vuonna.

Tsemppiä nyt vaan sinne treenaamiseen, toivottavasti pysyy mukavana vaikka vähän hapottaakin :D

P.S. Ja ruokatunnit on sitä varten et sillon syödään (vaikka ei sillä, en mene syyllistämään siitä et kirjotat tänne :D)

Wiibbyy <3 kirjoitti...

saatana mullon ikävä sua, millos sua rupee näkyy telkkarista? iikävä on jo :(

tsemppiä!! ja iiiso rutistus.. voi että se Lappilainen koulu on onnekas kun sie astuit sisään :D

mie en tii mitä tekisin, hmm.. varmaan rupeisin kiljumaan ja saisin slaagin :D

tsemppii viel kerran + pusuja <3

sussu kirjoitti...

Kyllähän sinne uimaan jo pääsee. ite uin jo. oli muten ihan jumalattoman kylymää vettä!!!! en suosittele! oikeestaan uin jo kahesti kun toisen kerran "yks idiootti" työnsi mut rannalta jokeen. kyllä se koston sai, ei sen puoleen. mutta ihanaa kevään jatkoa jokaiselle!!! :D

PS. Uudet kuvat ois kivoja C:

Sophie kirjoitti...

puhuin melkein koko päivä suomea keverini kans, ja nyt se on niin paljon halvempi kirjoitta suomeksi kuin muuten. Ihana on, että kirjoitat niin usein nyt, kiitos! ja toivottavasti hyppyä torstaina ovat mukava =) ja tämä kerta luen vain 4 tai viis sanat sanakirjassa :D haha mun suomea on parempi joka päivä! tai sä et puhu niin paha murre :P mutta ei se mitään, jos kirjoitat vähän murre, koska niin opin sen myös ;) no niin..
En osa odottaa syyskuussa, sitten sm-kisat lahdessa :D jeejee!
(Onko teillä kesätreenejä Lahdessa myös? voit vastaa sophiek@suomi24.fi)
t. Sophie

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anssi!
Itse kun en ole koskaan rullasukseillu ja utelias kun olen, niin kerrohan onko siinä jotenkin erilaiset sukset perinteiselle ja vapaantyylille?
Ja kiinnostaisi tietää kuuluuko perinteisen hiihtotyylin harjoituset ollenkaan ohjelmaasi, kun kisathan vedetään vapaalla.
Ja vielä siitäkin, että onko ihan sama vetääkö rullasuksilla vai rullaluistimilla sauvojen kanssa.
Antoisia treenihetkiä!
t: Evian

myrsky kirjoitti...

Kvällen Anssi...tai ehkä nyt on jo yö:D!Hih,en usko et käytit koko ruokkista muistaaksesi meitä tekstuurilla ETHÄN...sillä kuten lepo niin ruokilu kuuluu tärkeimiin juttuihin reeni kaudella...mutta nyt tekstiä tulee niin tiuhaan tahtiin että saa pitää lujasti kiinni jos meinaa sun kirjoitus tahdissa pysyä mukana:D... mites nopeasti palaudut jylhän "pienistä" lenkeistä joita päivisin vedätte??....hmm,harrastaahan ihmiset avantouintia eli ei kun talviturkkia vaan pois heittämään sellaisen vesistön lähelle missä on sauna ;D....Onkos muuten lentomäestä mahdollisuuksia hypätä kesällä?Ja miten muovimäestä hyppääminen eroa talvella hypättävistä?....Ja ei kun kaikki helatorstaina rukalle ;D...MoIKkA MoOi ja iloista ja huumoripitoista reeniaikaa :).... t.Myrsky

myrsky kirjoitti...

siis ruokailu ...heh heh;D t.myrsky edelleen

Tuija kirjoitti...

Kiva, kun oot kirjoittanut nyt näin usein tänne. Kuulostaa hurjalta treeniltä, mitä joudut tekemään. Kai sulla sentään on yksi vapaapäivä viikossa, vai onko?? :) Kirjoittele lisää, millaisia harjoituksia teet ja millaista on hypätä muovimäestä, tietysti sitten taas kun ehdit.

Sanna kirjoitti...

jes,uusia juttuja.:) en ihmettele vaikka oliski paikat kipeenä,eiköhän se siitä.:D kohta pääsee järveenki sitteen! tsemppiä harjotuksiin, ja koitahan hypellä mäestä.:DD

aenopa kirjoitti...

Kas kas!Ompas mukava kuulla ettet pääse helpolla vaikket enää nousekkaan tähän aikaan vuodesta kouluun,joka pitäs kieltää lailla ku ulkona on enemmän ku 15 astetta lämmintä. :D Jatkahan viilaten ja höyläten niin sitten kiillottelet kultaa keväällä :P stemppiä!!

Riikk@ kirjoitti...

Kiitoksia kuulumisista! Aina se on mukavaa uusia kuulumisia lueskella.

Meikäläinenkin on kesän uimakauden jo alottanut. Viime lauantaina olin savusaunomassa ja samalla kävin jättämässä talviturkin Martimojoen pohjaan. Vesi oli tietenkin h-tin kylmää, ja nyt on sitten kurkku kipeenä :( Tyhmästä päästä saa kärsiä koko kroppa!

Jos sais toivoa, niin kertositko vähän lisää siitä, että miten se Kilpisjärvi-Halti 120 km hiihtoreissu meni.

FST:n Sportmagasinetissä oli muuten tosi hyvä juttu hiihtomaajoukkueen huoltaja Reiskasta ja Mustista, mikä oli tehty siellä Kilpisjärven leirillä. Ihan jutun lopussa yhdistetyn poppookin vilahti kuvissa, jos nyt oikein näin.

eikkis kirjoitti...

Niinkö on poeka kippee ja kiireinen, että samat tarinat laettanu kahteen blogiin? :D Aenae loppuu se jonku kirjotuksen jäläkeen alakanu pohdinta, että mahtaako se Koevurannan poeka ihte sitä soneran lokia kirjottaakaan.

Jaksahan sinä poeka vielä puurtaa siellä sorvin ääressä, tiällä aenae jo penkkiurheilijalla silimissä siintää Känädä. Sinne vaan pohjosen kaaniisiin järviin hiihtelemmään! Molskista vuan.

Johanna kirjoitti...

Koita jaksaa. Kyllä se sit taas palkitaan kun pääset kisaileen ja näyttään muille :)

P.S Odottelen jo innolla ens kautta ja erityisesti olympialaisia.

Heidi kirjoitti...

toivottavasti ei paikat oo kauaa kipeenä, ja kohtahan sitä varmaan jo uimaanki pääsee :) pusuja <3

Christina kirjoitti...

genau! :D (sorry that just came into my mind :D)
happy "fathersday" also for you tomorrow sweetheart!

kiss and hugs from rollo :)

Wiibbein<3 kirjoitti...

lööv youuu <3

Kiva että kirjoitat täällä ihan tavallista päivä rutiinia, kiva ettet ole unohtanut meitä fanejasi, vaikka moni on jo heittänyt pyyhkeen kehään ;(

Anonyymi kirjoitti...

Voi järkytys. On se joskus raakaa.. aivan mainio tosiseikka muuten tuokin.
=Joanna= :)

Niina kirjoitti...

kiva kun taas kirjootit :)

anne kirjoitti...

Uutta tekstiä :) Tsemppiä sinne reeneihin, koita jaksaa !

Virpiiii kirjoitti...

aiwan upea päivä tänään :D

mie oikeestaan tuun kokoajan koneelle kattoo onko uutta tekstuuria tullut..
Näin eilen Pirjo Murasta ja sain nimmarin, ajattelin että Hitsi.. olisipa AnZikin täällä (:
Kohta menen ostamaan uusimman Demin koska siinä kuulemma on juttua sinusta ;D

uimaankin kohta pääsee, muista heittää sukset ennen uimista :D

pusuja & Haleja hiirmuisesti

<3:llä Virpi

Anonyymi kirjoitti...

uutta tekstiä tullut :)

voi hyvin ja yhdyn edelliseen kommenttiin että ota tosiaan sukset pois jalasta ennenkuin pyllähän veteen

on tosiaan kaunis päivä mennään kaikki nauttimaan

ps. hyvää helluntaita Kaikille

minä ite kirjoitti...

Heips helatorstaina!
Sinä se sitten muovimäessä nyt ahkeroit. Hauskaa helatorstaita!

Anonyymi kirjoitti...

Ylen sivuilla oli, että Felix Gottwald tekee paluun yhdistettyyn. Onpahan Anssille sitten yksi kova vastustaja lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Huih, enää puoli vuotta ja rapiat kauden alkuun! Nopeasti menee aika. Mites olet Anssi tuon ajankäytön jakanut treenaamisen kanssa, kun sullahan on se kitaransoittokin...(tuleva festariesiintyjä)?? On aivan mahtavaa, miten elät niin täysillä ja olet niin monessa mukana!

Me "maakravut" eletään hengessä mukana nyt treenikaudellakin, ei me sua unohdeta, niin lähtemättömän vaikutuksen teit viime talvena!

Älyttömän ihanaista loppukevättä sinulle ja terkkuja Helsingistä!

PS: Ei kai siitä Felixistä enää ole sinulle vastusta, sen aika on jo ohi... Nythän on Anssin aika!

vadelmaaa kirjoitti...

upee Kirjoitelma Demissä sinusta,

sen oli kirjoittanut Terhi Rannela joka on minun mielestäni tosi hyvä kirjailija, nyt se Demin sivu on minulla vaatehuoneen ovessa kiinni (:
ihailen sinun kuvaasi noin 3 kertaa minuutissa :D

tsemppii ja rutistuksia <3<3

Christina kirjoitti...

hei hun - lauri´s hp don´t seems to work anymore.. :S ?
hugs <3

Hanna kirjoitti...

Kyllä se aika vaan kuluu nopsaan. "Kohta" on jo taas uusi kausi.
Kyllä sä nää treenit kestät. Me uskotaan siihen ja niin säkin. Ja lopussahan kiitos seisoo. Kenelläkään ei oo tänäkään vuonna mitään mahiksia, kun Anssi jättä muut puremaan pölyä. Ei kun siis lunta!! :D

Laura kirjoitti...

Oooodotellllaaan kovasti kauden alkua, ja missäs Kroisosta voi kuulla soittelemasssa?

Terkkui ja halei ja tzemiii! :--)

Ja onko joku koonnut ne kaikkien kysymykset jos ana vaikk vastaisi meille? :---)

Mutta rentouduha vielä kun kerkiät, terkkui Kuuusamoon !

juliA kirjoitti...

Taas kommenttien määrä alkanu vähä lisääntyy :)
Tsemppii nyt vaa paljo sinne !
Treenailetkos kesäsin muitten yhdistetyn jätkien kans ? (:
T: juliA

H. Moilanen kirjoitti...

Tseenaret itelles!
Kiitoksia vuan, tekis ihan mielj sannoo, tästäkii vähästä. Niätsen oes toesnastoo suaha vähä tarkempoo erittelyä tuosta reenihommasta. Että mitä, millon, miten paljo, ja mihinkä paekkoehin se ottaa eniten yms? Toenperrää kiinnostas kuulla, että minkälaesta se on pikkupiirteissään näen alakupeleissä tuo touhu.

Hyvvee mieltä ja lintusten laaluja sinun kevvääseen toevotan!
Muistahan tuas meitäkii, seoraavalla ruokiksella, jookos!

jj kirjoitti...

jee. uutta tekstiä löyty...:) reeniäreeniä taitaa olla, lepoa myös..? minä ävin ko kastamas talviturkkini, ei kyllä erityisemmin lämmintä ollut vesi, mutta pakko mikä pakko. nonnii, taas hyppään vai, ois taas kiva tulla katteleen kesäkisojakin..saa nähä mitä sitä kesällä tulee tehtyä. tsemppiä reenihin ja hyviä kelejä.:D

Virpi kirjoitti...

moi taas (:

tulin kattoo oliko uutta teksiä tullut mutta ei ollut.. mie näin outoo unta sinusta mutta tuskin täällä ketään kiinnostaa minun uneni :S
sinulla ei oo enää niin paljon faneja ainakaan täällä blogissa kun nytkin on vain 57 kommenttia tullut mutta on sekin parempi kuin 56 :D

no hyvii jatkoja ja muista kirjoittaa, käyn sillointällöin tsekkaamassa olisiko tekstuuria tullut..

ps. toivotaan hyviä uimakelejä (:

<3:llä Wiibbeeeein

Anonyymi kirjoitti...

Mistä arvasit, ketään ei todellakaan kiinnosta sinun unesi. Eikä anssi ole tietovelvollinen, jos hän siinä unessa on ollutkin. Voi elämän epätoivo sentään!

Anonyymi kirjoitti...

ota autosta kuvii!1

Anonyymi kirjoitti...

millon uudistat sivujasi niinku aikasemmin sanoit!!!???

Anonyymi kirjoitti...

oot ihan pölijä. En tykkää sususta. Vihaan sua!



Sori et oon ilkeä, mut saahan sitä sanoo mielipiteensä!

Anonyymi kirjoitti...

hei,ei tää paikka oo sitä varten että täällä jauhetaan omia juttuja ja haukutaan anssia!
koittakaas ihmiset olla hiukkasen järkevämpiä.

tsemppiä anssille ja hyviä reenejä!;)
mä fanitan sua sikana!:)) talvella sitte saa taas katella miten hyppäät ja hiihät ja ootko päässy taas pykälän eteempäin! ootan sitä jo innolla!:DD

olispa joskus tosi nastaa törmätä suhun ana!:D ehkä vielä joskus.ü

terkuin:Sanna

eipäkuulusulle kirjoitti...

Terve Anssi!(= Haluan nyt sinua kiittää,koska isäni veli tunee jonkun sinun kummisetäsi ja pyysi häneltä pair korttia missä on sinun nimmarisi. Ja sen takia olen näin kiitollinen siitä,koska en päässyt lahteen kattoo mc-kisoja...KIITOSKIITOSKIITOS!!<33

Hyvää kesää ja treenausta<3

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei nyt oo mitään tohon tekstiin liittyvää kommaa mut niin.. Olin kuolla ku sain postista sun nimmarin!!!!!!!! Kehyksissä on ja silleen..:) Oon NIIINN ylpee siitä! Ja ylpeilly oonki. Niin et kiitos miljoonasti! et tajuakaan kuin iloseksi teit mut ja mun kamun.:)joo ja tsemppiä kaikkiin mahollisiin kisoihin ja treeneihin! T:melkeen kuollut

Anonyymi kirjoitti...

Jos sinä eräs et tykkää sususta, niin se on sitten että voi, voi. (Kuka helvetti on susu) Ei sen puoleen, ei susukaan varmaan tykkää sinusta, kun sinä negatiiviset tunteesi häntä kohtaan näin julkisesti ilmaiset. Eipä silti, susu ei varmaan jää paljosta paitsi, vaikka sinä et hänestä pidäkkään, mutta anna susun olla, hän tuskin on tehnyt sinulle mitään pahaa. Mutta jos asia on toisin, niin soita masennus-puhelimeen, sinne voi avautua mieltä ahdistavista asioista. Ja mikäli tuo "sususta" oli kirjoitusvirhe, niin opettele kirjoittamaan ja hakeudu sen jälkeen psykiatriseen hoitoon..!

pöljä kirjoitti...

Voi hitto että tuo edellinen kommentti on just paras!!!! Joo, yleensä en ajattelis noin mut nyt vaan satun ajattelemaan! Tuon kirjottanut saa olla helvetin ylpee ajatuksistaan!! kiitos ja näkemiin, näkyillään!!

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edellisiin. :D

eipäkuulusulle kirjoitti...

En tarkoita ketään yksityisesti vaan kaikkia ihan yleisesti,että eikös tämä ole ANSSIN sivusto ja eikös täällä pitäis puhua anssista ja lähettää hänelle jtn terveisiä eikä mitään tommosia ihme juttuja... Vaikka minäkin kyllä yhdyn edellisiin, mutta kuitenkin. (=

Sanna kirjoitti...

Hmm. Tämä alkaa taas repeileen tämä touhu täällä... Kuka mahtaa olla susu ja mitä tekemistä sillä on Anssin kanssa...? Jos jollakulla on ongelmia susun kanssa, eikö ne voisi hoitaa ihan henk.koht. eikä täällä Anssin blogissa? MUTTA Anssille ihania treenejä ja kaunista kevättä!!!

Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Niin just, niin just. Menköön susunsa kanssa vaikka siperiaan setvimään asioitansa, mutta kuitenkin mahdollisimman kauas Anssin blogista. Että osaakin ihminen olla vajaa...

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn moniin edellisiin tää paikka ei oo tosiaankaan tarkotettu et tänne tultais haukkumaan anssia! jos sä et pidä anssista sitä ei tartte ilmasta meille muille anssi faneille.. ja jos et tykkää anssista niin mitä ylipäätään teet tällä sivustolla!! Hyvää kesän jatkoa sulle anssi äläkä välitä tollasista sä oot justiin niin ihana persoona kun vaan voit olla.äl muutu tosta ikinä<3

Anonyymi kirjoitti...

no sori että tuli kirjotusvirhe, anssii tarkotin enkä "susua" siinä pitäis lukee "sinä". mutta ihan normaalii on että ku äkkiä kirjottaa niin tulee kirjotusvirhe eikä sen takia tarvi ajaa psykiatriseen hoitoon!

Anonyymi kirjoitti...

ja jatkoo edelliseen! jos ruvetaan pilkkuu viilaamaan niin siinä ois pitäny lukee "susta"! eli en tykkää SUSTA , siis anssista.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi päätit äkkiä kirjoittaa tänne Anssin blogiin, ettet pidä hänestä? Onko ihan normaalia käytöstä? Mun mielestä siinä on oikein hyvä hakeutua psykiatrille. Ja niin paljon vihaat, että taas olet täällä lukemassa toisten kommentteja? Sinähän hauska persoona olet. Vietät aikaasi vihaamasi ihmisen blogissa! Haloo sun kanssa! Painu tiehesi, pentu, et tuo kyllä ihan täyspäisen ihmisen hommaa ole! Mutta jos haluat olla täällä muiden ja Anssin neureskeltavana, niin kaikin mokomin.

Anonyymi kirjoitti...

ai siksi psykiatrille kun en tykkää anssista?? hei haloo nyt...

Anonyymi kirjoitti...

ja muiden kommentteja luin ihan vaan siksi että on mulla oikeus tietää mitä on muut mieltä mun kirjotuksesta. eikä meikäläisen ikästä ihmistä parane haukkuu pennuksi. ikää ny sentään en sano eikä sua varmaan se kiinnostakaan

Sanna kirjoitti...

Susulle: ymmärrän, että tarkoituksesi on vain hämmentää ja kerätä jollakin tavalla itsellesi huomiota. Ja kun et sitä millään muulla tavalla saa, niin päätät ilmaista oman mielipiteesi Anssista täällä hänen blogissaan. Et pidä hänestä, mutta käyt kuitenkin täällä blogissa notkumassa, kun "sinulla on oikeus tietää mitä on muut mieltä sun kirjotuksesta". Säälin sinua. Et voi olla kovin vanha, koska et osaa kirjoittaa etkä osaa käyttää edes isoja kirjaimia. Tai sitten sinulla ei ole muuten kaikki ihan kunnossa. Hanki vaikka elämä ihan ensitöiksesi. Mikä sinut on niin katkeroittanut, että tämä on ainut foorumi, missä saat pienen äänesi kuuluville? Oliko opettaja sulle ilkeä vai kielsikö äiti viikkorahan?

PS: Ketään ei taatusti kiinnosta sinun ikäsi eikä mikään muukaan sinuun liittyvä, siinä olet oikeassa.

Sanna

eipäkuulusulle kirjoitti...

Ei tänne tarvi anssia tulla haukkumaan,voit haukkua niille jotka siitä eivät oikeasti pidä,eikä niille jotka pitävät...ANSSI ON AIVAN IHANA IHMINEN JA URHEILIJA<<333

Anonyymi kirjoitti...

ehkä anssi sun kannattaa poistaa tää kommentointi mahollisuus,ku ei tosta tuu näköjään yhtään mitään.suurin osa haukkuu täälä vaan toisia.

mutta mä ite toivon että tänne sais myös jatkossa kommentoija, mutta vaan semmosta asiaan liittyvää ja toki anssiin muutenkin.:)

PS.IHMISET KOITTAKAA JO TAJUTA!
ja tsemppiä anssille kovasti!;))

sussu kirjoitti...

Ihmiset!!! Tuo on kyllä lapsellista tulla tänne valittamaan että "oot ihan pöljä" ja muuta tämmöstä!! Ja sit, jos et tykkää Anssista niin onko ihan pakko käydä täällä?! Sit mun mielestä ihmisten pitäis jättää tollanen omaan arvoonsa. Toivottavasti, ja melko varmasti Anssikin tekee niin! Ja johan siitä oli puhetta, että sen yleisen vitutuksen voi tullla purkamaan sinne mun ylläpitämille Anssin fanisivuille!! Nyt mielellään voisi lopettaa tämän p*skan jauhamisen täällä, sillä en usko että Anssi mielellään lukee tämmöstä, jos edes lukee kommentteja!

Anonyymi kirjoitti...

Narsistiset ihmiset haukkuvat toisiaan ja Anssi narsistina rakastaa tulla arvostelluksi ja pitää myös fanien "riitelystä":}

Eihän sillä ole väliä mitä puhutaan vaan sillä että, puhutaan ja nimi on oikein;} Haukkumisten syyhän on aina kuitenkin negatiiviset mielipiteet faneista tai itse ANSSISTA.
Perustan väitteeni siihen että;vain itseään rakastava ja itseensä uskova ihminen voi menestyä kovassa maailmassa ja etenkin urheilussa.
Älkää tosifanit provosoituko negatiivisista mielipiteistä, sekin on narsismia kun kommentoitte niin hanakasti nk. paska kommentteja.

ANSSI on maailman paras ANSSINA, mutta hänessäkin on puutteita ja vikoja jotka ärsyttävät joitakin
uteliaita lukijoita.

Reipasta ja lämmintä treenikesää kaikille, erityisesti ANSSILLE,
PS: levätään mekin ja nautitaan kesästä niin jaksetaan taas pitkä talvi jännätä.

Anonyymi kirjoitti...

sussu oot oikeessa siinä ettei kannata nostaa meteliä ja ottaa tosissaan tosta meikän kommentista, jossa sanoin etten tykkää anssista. eläkäähän oikeesti menettäkö yöunia sen takia että sanoin niin. Ja sanna: ei sekään oo kivaa että tullaan sitten mua haukkumaan ihmiseksi jolla ei oo elämää ja mitä muuta kaikkee sanoitkaan vaan ton kommentin takia. Niin että älkää ihmiset välittäkö musta ko oon kerran niin idiootti kun en anssista tykkää ja jatkakaa sen fanitusta ihan rauhassa. vitut mie teistä, elkää tekkään musta. niin että hyvää kesää vaan teille kaikille!
P.S. en mielestäni ole lainkaan säälittävä, leuhka tai tylsä ihminen,niin että kommenttini anssista johtuu aivan muista syistä. ja ikä kysymykseen vastaan että en kyllä ole mikään "vanhus" mutta luulenpa että suurin osa teistä on pikkutyttöjä jotka ovat umpirakastuneita anssiin. voin olla väärässäkin. MUTTA EI MUISTELLA PAHALLA, hyvää jatkoa.

myrsky kirjoitti...

hei anssi TAHTOO UUSII KUVII HETI TUONNE SUN GALLERIAAN....TAI ainaskiin vaikka ens kuussa ...heh :D...lupasit myös uudistaa sivuja....aurinkoista tulevaa viikonloppua kaikille...myös muuten valmistuville ja kesälaitumille pääseville.....:D...t.Myrsky

Anonyymi kirjoitti...

Niin, vitut kukaan kestään. "Eikä sekään oo kivaa että tullaan..." Sä varmaan oot kuunnellu liikaa jotain biisiä ja elät nyt niinku joku maailman omistaja. Ite sinä tänne tulit Anssia haukkumaan, eikä kukaan sinua.. "Kommenttini Anssista johtuu aivan muista syistä." Pönttö, soita enirolle tai hommaa itelles kartta, kun oot niin eksyksissä.. ihan sama..

Anonyymi kirjoitti...

NO EN NY TOSIAANKAAN OO KUUNNELLU MITÄÄN BIISIÄ(mitä ihimettä tolla yritäkkään tarkottaa, aika huono veruke), mie en mitään niin vihaakaan ku musiikkia, mutta mistäpä ton vois tietää.
mutta ihan oikeesti, en täältä kyllä lähe teitä häiritsemästä, jos ite heti hyökkäätte vastaan meikää haukkuun. antakaa vaan olla ihan omassa rauhassa tämän "pöntön" , niin varmaan tekee toi teän supersankarikin. Uskokaa vaan, se vaan nauraa tälle lapselliselle riitelylle :)

eipäkuulusulle kirjoitti...

niimpä,miks yleensä pitää haastaa riitaa tai miks pitää riidella? annetaan nyt anssin blogin olla anssin blogina ja voitte sit riidellä jossain muualla kun täällä...KIITOS(:

Anonyymi kirjoitti...

Ai et meinaa lähtee vai.. kylläpä koskettaa.. Sinun ajatusmaailmalles Anssi nauraa, jos jollekkin. Kaikki ei voi tykätä kaikista, mut jos noin kiristää, että pitää toisen blogiin tulla vihansa tätä kohtaan kertomaan, niin voi elämä, mikä pistää ihmisen synkkiin tekoihin.. Mitään korvikkeita tässä ei oo haettu, mut sulla on varmaan enää niin vähän aivosoluja jäljellä, että ethän sinä voi sitä ymmärtää.

Anonyymi kirjoitti...

hyvä carita, mäki oon sitä mieltä et pois turhat riitelyt. Antakaa olla ton Anssin vihaajan niin ei sekään enää viitsi krjotella tänne vaan häipyy jonnekin ihan muualle. Keskitytään me täällä vaan Anssiin eikä niihin jotka ei siitä tykkää.

Anonyymi kirjoitti...

tota just tarkotin kuka nyt oletkin, että taas tullaan haukkuun ettei oo aivosoluja ym. Ja just tollanen saa vanhan erkinkin suuttuun (no enemmän kyllä olen huvittunut kuin vihainen)niin että on pakko puolustaa ittee. edellinen kommentoija osu kyllä naulan kantaan siinä että "antakaa anssin vihaajan olla". se on ihan totta että jos alatte ihan muista asioista puhua niin mitäpä mulla on tässä enää sanomista. Ja se nyt on ihan saletti,että anssi nauraa tälle mun "ajatusmaailmalle" koska alan jo itekki olla aika huvittunut siitä miten olette asian ottaneet ja mitä itse olen sanonut takaisin. voihan ihan totta olla että olen vajaaälyinen ja huomionkipeä (mitä en kyllä usko) mutta sitä suuremmalla syyllä kysyn,että miksi sitten alennutte vastailemaan tällaiselle ihmiselle jona minua ainakin pidätte vaikken sitä tosiasiassa olisikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joo , jos kaikki ne ketkä haluaa riidellä riitelee jossain siihen tarkoitettuun paikkaan , jos on sellainen tarve . :)

Jos ette pidä Anssista , se on ihan ok , jokasella on omat mielipiteet ja toisten pitää kunnioittaa niitä , mutta se että tästä syntyy joku kauhee riita ei oo enää ok . ;s

Mut mä en puutu tähä asiaa enempää , toivon vaan niinkuin varmaan kaikki muutkin että tää juttu loppuis nyt tähän .

Hyvää kesää ihan jokaselle ! :)
P.S Erityisesti Anssille :)<3

- Odottava Äippä , Mira 21v.


Kiiiiiitooooos ;)

Anonyymi kirjoitti...

sikaihana video anssista ylellä.;) letti oli lyhentyny hiukan,mutta ei liikaa!:)) voi eei,menin videosta ihan sekasi!!:DD

Anonyymi kirjoitti...

Niin, toivottavasti ette enää jaksa jauhaa tota riita-asiaa..
Ymmärrän kyllä sitä joka kirjoitti ettei pidä anssista siinä mielessä, että kun sitten muut alkoivat puolestaan haukkua häntä tietämättä hänestä mitään, niin onhan selvää että sitten hän haluaa puolustaa itseään, ja kun siitä taas jatketaan toisten haukkumista puolin ja toisin, niin on kohta paha mieli kaikilla. Mut toivottavasti tää nyt oli viimenen viesti tota asiaa koskien.
Pitääpä käyä kattoon se video :)

eipäkuulusulle kirjoitti...

Voooi,noihan sopii anssille ku nakutettu ;D tosi makeelta näyttää vaikka on sitä aina ollutkin<3 Onnea treeneihin anssimme!<3 (=

Anonyymi kirjoitti...

Ää.. En nää ylen videoita.. Monet kerrat koittanu kattoo, mut ruutu näyttää vaan valkosta. En tiiä mikä mättää, mut oon koittanu asentaa koneelle joitakin päivityksiäkin, että videot näkyisi mutta ei.. Jos täällä blogissa pyörii joku tietokonenörtti, joka osaisi ja viitsisi neuvoa, että miten sen sais näkymään, niin olisin tuhannesti kiitollinen. Kaikilla muilla sivustoilla videot kyllä pyörivät, ja sun muut nettiteeveet.
Mukavia viimeisiä koulupäiviä kaikille koululaisille! Ja mukavaa alkavaa kesää kaikille, mitä sitten teettekin!

Anonyymi kirjoitti...

onks ylel uus video ku mul näyttää vaa sitä vanhaa :o

Anonyymi kirjoitti...

Ooi, piti kierrättää koko perhe tän koneen ääressä esitellen sun uusia hiuksia :-D Vähän kivat.

Kaverinkin käskin kattomaan, mutta eihän se tietenkään mitään eroa huomannut... Mun lähellä ei voi selvitä ilman anssionparas-bakteereja kovin kauaa, joten eiköhän sekin pikkuhiljaa rupee sua seuraamaan. 8)

Anonyymi kirjoitti...

No painu nyt jo helvettiin täältä vanha erkki, kun niin Anssia vihaat. Tämä paikka ei oo sinunkaltaisiasi varten, koita tajuta. Mitä sun aina täytyy tulla tänne lukemaan muiden juttuja ja alkaa puolustelemmaan ittees. Kyllä kaikki tietää, mitä sä oot milläkin tarkottanu. Mutta se pointti on siinä kun sinä et ymmärrä mistään mitään. Usko nyt vaan, sä et tunne edes ittees. Ja yks juttu mitä mä en tienny, että sä oot vanha erkki, jos sen oisin tienny, ni en ois kyllä ikinä alentunu mitään vastaamaan, sä kerroit sen vasta nyt. Mut hyvää matkaa sulle vaan, pistä possutossut jalkaan ja ota pullo kouraan, se siivittää sut hyvin alkuun. Älä jooko enää tule mitään selittämään, koska se olisi turhaa.

eipäkuulusulle kirjoitti...

Sinä jolla näkyy valkoinen ruutu vain ,kun katsot noita videoita...nii eikös sulla ole sit windows media playerii? Koska mulla tulee aina ekaks valkonen ruutu ja sit tulee se
windows media player...(:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän ne olisi voineet Sinut Anssi jo nimetä Vancouveriin, mutta tää on jotenkin niin kauheen suomalaista touhua tällanen. En ole yhtään yllättynyt, ainahan jotain tämäntyyppistä hölmöillään ennen arvokisoja. Että kun pitää säilytää se terve kilpailuhenki tms. Kunhan ei käy "Multalat" tässä, ja sitten jälkeenpäin selitellään, mutta ei kai sentään.
Tuskinpa tämä nyt Sinun valmistautumiseen vaikuttaa millään lailla.

Iloista kesää ja paljon hyvää mieltä!

Anonyymi kirjoitti...

Kunka anonyymi lienetkin tässä pari kommenttia sitten kirjoitit anssin vihaajalle ja jälleen häntä haukuit ja mollasit. Koita nyt sinäkín jo tajuta että se ei johda yhtään mihinkään. Eikö sen asian voisi jo unohtaa, eiköhän hänkin ole jo tajunnut että emme häntä tänne kaipaa! En nyt haluaisi häntä kauheasti puolustella mutta pakko sanoa vielä, että SANOIKO hän itse muka olevansa "vanha erkki", jos on pakko alkaa hänelle vastaamaan niin vastaa sitten semmoisiin asioihin mitä hän itse on sanonut.
Tajutkaa nyt jo kaikki että tää on nyt parempi jättää tähän!

HYVÄÄ KESÄÄ ANSSILLE JA TEILLE KAIKILLE!!!

H.Moilanen kirjoitti...

No voe Herra Isä tokkiisa kummiinnii!!!Nyt en kyllä tajua mistää mittää. Mittee ihmettä tiällä on suolluttu rähjeemään ja toesiaan solovoomaan, ihan iliman mittää syytä. Kaikilla on tietennii omat mielpitteesä ja niihen ilimasuvappaus, mutta ee sillä varjolla tarvii koko konkkaronkan ruveta persettään repimään. Pitäs tok löytyä jottae kehittävämpee ajankulua, kun toesten näläviminen.

Harmi, että minulla on nykysin nii minimaaliset mahollisuuvet tähän virtuaalivirnuiluun, että en kerkii tarttua epäkohtii ja ruveta aekanaan pitämään jöötä. Teijjän pittää yrittee pärjätä keskenänny siihen asti, kun minä joskus kesemmällä ehkä tuas ennätän vilikasta tilannetta.

Koettakeehan pärjäellä!
Anssin puolesta harmittaa tuo toestaseks olympiajoukkueen ulukopuolelle jättäminen, mutta tämähän on vuan tätä pikkukikkaelua. "Kyllä se siitä."

Terv. Kaekkiin ystävä H. Moelanen

PS. Mitähän varten siinä Soneran lippiksessä on nii älyttömän pitkä lippa? Näättää eriskummalliselta, ja sitte semmone viistake laetetaan Anssin piähän...

Anonyymi kirjoitti...

Saattoi hän sanoakkin olevansa vanha erkki tai saattoi olla sanomattakin, olkoon minun puolestani vaikka iäkäs urpo. Minä kyllä tajuan, kiitos vaan kannustuksesta. Toivottavasti periaate meni perille vanhalle erkillekkin.

H.Moilanen, oot ihan paras.
=Joanna= :)

Anonyymi kirjoitti...

joo H.Moilanen oot paras!
olkoon mikä vaan urpo mutta toivottavasti nyt kaikki jättävät hänet rauhaan ja hän jättää puolestaan anssin blogin rauhaan! Jatketaan me vaan täällä entiseen malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä ei kukaan oo varsinaisesti syypää tähän riitelyyn (vaikka se mikä lie urpo tai erkki sen alottikin).Mutta kyllä sitten niillä jotka ovat sitä alkaneet nälvimään ja mollaamaan on myös peiliin katsomisen paikka.
Kiitos viisaista sanoista H.Moilanen!

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, niinpä. Ihan totta, että on tullu vähä ilkeesti sanottua vanhalle erkille. Anteeks vanha erkki.. Mutta hän on nyt ilmeisesti hommannu itelleen navigaattorin, eikä enää eksy tänne. Rauhaa ilman häntä.
=Joanna= :)

Anonyymi kirjoitti...

joo toivottavasti urpoerkki on löytäny itelleen parempia sivustoja kuin tää anssin blogi. eipähän oo täällä vähään aikaan kirjotellukaan.

Anonyymi kirjoitti...

täältäpä tulee viimene (tällä erää) viesti "vanhalta erkiltä" joka en kyllä ole sanonut olevani, mutta olkoonpa sitten niin. yhdyn edelliseen kommenttiin ja pyydän puolestani anteeksi teiltä että oon aiheuttanu teille harmaita hiuksia ja närää. toivottavasti tajuutte nyt itekki jättää asian tähän,niinkun nyt vähän näyttää. noh, en oo teidän onneksi nyt tulossa enää kommentteja lukemaan, joten on turha enää alkaa näitä sanomisia lyttäämään. nyt jätän tejät anssin fanit keskenänne enkä oo siitä pahoillani ettekä varmasti tekään :)

Anonyymi kirjoitti...

carita: Kyllä minulla on windowsin media player. Päivitinkin sen uusimpaan versioonsa ja koitin taas että toimiiko, mutta ei. Taitan luovuttaa taas vaihteeks :(

Vähän ulkona... kirjoitti...

Niin sitä pitää. Siis pyytää anteeksi ja antaa anteeksi, tarvittaessa.
Nämä pikkukahinat taisivat olla kyllä tarkoituksella tekaistuja. Pitäisi kuitenkin muistaa, että joskus voi viaton pikkupila saada aikaan arvaamatonta tuhoa tai ainakin tarpeettomasti pahaa mieltä loppujen lopuksi kaikille. Samalla asiallahan täällä keikutaan kaikki - viha ja rakkaus kulkevat tiukasti käsi kädessä, ja joskus niitä on hankala erottaa toisistaan, eikö?

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen kommenttiin. tosiaankin: anteeksi pitää nyt myös kaikkien antaa erkille kun hän kauniisti pyysi. ja totta on että viatonkin kommentti voi saada aikaan tuhoa ja pahaa mieltä niin kuin sanoit. toivottavasti nyt kaikki lopettavat tästä puhumisen, kun erkkikin on poistunut. hyvää jatkoa hänellä jos vielä sattuu tänne eksymään tämän lukemaan :)
Ja erkkikin on tervetullut ´jos mielipiteet anssia kohtaan muuttuvat.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin. Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.
Kesäistä mieltä kaikille!

vipe kirjoitti...

Upiaa kevättä kaikillee!! nautittahhaan kaksin käsin viikonlopun helle säästä!! tuskin kovin useasti sitä sellaista säätä näkee XD

rutistuksia anssi!! tsemppiää <3

Tanja-91 kirjoitti...

Siis aivan järjetöntä ainenkin mun mielestä ettei Anssia viellä valittu siihen Olympia joukkueeseen!

Mitäs sitä suotta varmaa päätöstä pitkittämään, onhan se nyt aivan selvä, että Anssi lähtee Olympialaisiin kisaamaan!!:D

Tsemppiä treenaamiseen Anssi!!

Riikk@ kirjoitti...

Helou kaikille!

Olenko minä ainoa tässä blogissa pyörivä, joka ihmettelee Vancouverin olympiavalintoja. Ihan hanurista ettei Anssia valittu jo nyt olympiajoukkueeseen!

Ja ainakin julkisuuteen perusteeksi kerrotaan tämä: yhdistetyn nuoressa joukkueessa pyritään säilyttämään ryhmähenki samana loppuun asti.

Eli ettei kenelläkään tuu paha mieli! Eikös tässä oo kyse ammattiurheilijoista eikä mistään lasten liikuntapäiväkerhosta???

ei kyllä mahdu tän blondin päähän tämmöinen venkoilu. Kaikesta huolimatta uskon 110 % että Anssi olympialaisissa nähdään.

No onneksi viikonlopuksi on luvattu hellettä,niin ettei tässä voi murjottaa ;))

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ihmettelin kanssa eilen, että miksi Anssia ei olla vielä nimitetty joukkueeseen? En kans ymmärrä, tota perustelua, minkä Riikk@ tuossa edellisessä viestissä sanoi.
Kyllähän ne kaikki varmaan tietää, että Anssi tullaan ainakin 99% varmasti valituksi joukkueeseen, joten samapa se olisi ollut laittaa se Anssin nimi jo nyt Vancouveriin lähtijöiden listaan. Mutta samapa se, kyllä Anssi sinne kummiskin lähtee, uskon niin :)

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän se sinne valita sitten kun seuraavan kerran julkistetaan valittuja. En malta odottaa Rukan maailman cupin avausta, että pääsen kannustamaan JANNE RYYNÄSTÄ ja MAGNUS H. MOANIA kyllä sitä VÄHÄN kannustusta riittää myös Anssillekkin. Elkää tästä sitten hermostuko, niin kuin hirmestuitte "erkille". Kiitos ja näkemiin!

P.s Mitä mieltä olette Jannesta ja Magnuksesta?

Anonyymi kirjoitti...

joo, mun mielestä ryynis ja moan on oikein hyviä tyyppejä ja toivon heille onnea ja menestystä jatkossa, moankin kun vähän sellanen "ikuinen kakkonen". ois se kiva jos muutki suomalaiset pärjäis ku vaan anssi, mutta onhan hyvä että yksikin on hyvä. ois myös kiva jos muistaki kerrottais enemmän. ootteks samaa mieltä vai pitäiskö näistä puhuu vaan niitten omilla sivuilla?

Anonyymi kirjoitti...

mun puolesta täällä saa puhua muistakin, onhan janne sentään anssin kaveri, kait. toivottavasti kaikki suomaliset on ens vuonna parempia niin voipi tulla joukkuemenestystäkin olympialaisista! niitä ootellessa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin toivottavasti muutki suomalaiset kehittyy ens kauteen, nii voi oottaa mitallia joukkuekisasta!

eikkis kirjoitti...

No tiällähän on varsinaeset kinkerit ollu! Lämpöä riittää ku keskellä kuuminta kesäpäevää korollan konepellillä. Hyvä vuan, savommuan Hilima, että ennätit tulla laettammaan porukat järjestykseen.

Joku tuossa kyseli, että mittee myö tykätään Jannesta ja Mangustista. Minä ihan ihte vastaan ihteni puolesta enkä kenkään muun, ja sanonpa vuan, että Jannea kannustan ruuvun iärellä lähes yhtä kovvaa ku ihanata Anssiakii, ja Mangusti on mies paikallaan siinä mielessä, että mikkään urheilulaji ei ole niin mielenkiintonen, jos siinä eijjou kunnon kilpailuasetelmaa. Jos otetaan esimerkki tämän hetken urheelumualimasta, niin tuo itänuapurin seeväshyppääjäihime Jelena Isinbajeva on omassa lajissaan aevan ylivoemanen, mikä ei tietenkään vähennä urheilijan arvoa – päinvastoin – mutta kilipaelut, joissa tyvär ei ole mukana, ovat ihan kisan ihtensä puolesta huomattavasti tiukempia ja sitä kautta mielenkiintosempia. Että minä aenae tykkään, että hyvä että on tuommosia Mangusteja.

Tulipahan rutistua. Naattikaa immeeset ny ku lämpöä piisaa, talavella sitte lämmitellään Anssin kultamitalien loesteessa!

Anonyymi kirjoitti...

hyviä treenejä ANSSI <3<3<3<3<3<3<3<3