Anssi Koivuranta

14.4.2009

Hyvää myöhäistä pääsiäistä!

Hellouta kaikille!
En todellakaan ole tänne kirjoitellut pitkiin pitkiin aikoihin ja suuret pahoittelut siitä!!!
On ollu niin hirmuista pyöritystä etten itsekään ole ollut aivan tietoinen tilanteesta.. tätä junttia on viety kuin pässiä narusta tietämättä mitä edessä odottaa!
Kiitos kaikille ketkä ovat jaksaneet odottaa uutta teksturia näillekin sivuille ja terveisiä niille ketkä sivut ovat hylänneet!
Kävin muuten vasta hyppäämässäkin Rukalla ja hauskaa oli! Oli hieman outo fiilis vetää Rukalta lentomäen jälkeen!
Muuten tämä kevät aika on menny kaikissa kissojen, koirien ja rottienkin ristiäisissä sekä kaikenlaisissa haastatteluissa.. Kaiken muun ajan oo n yrittäny ottaa itselleni.. Toivottavasti ymmärrätte.. tässä on tapahtunut niin paljon kaikkea niin nopeasti ettei tätä vieläkään oikein osaa ymmärtää.. Kiitos kaudesta kuuluu osaltaan myös Teille jos en ole muistanut teitä siitä kiittää!
Nyt enää muutamia päiviä lomaa jäljellä ennen ens kauteen valmistautumista, joka alkaa heti toukokuun alusta.. Sitten alan taas runnoa tekstiä tänne entiseen tapaan! :) Odotan sitä!
Ottakaahan tekin siis hetki happea ja palataan astian reunukselle toukokuun alussa! Selvittelen sitten miten treenailu taas maistuu!
Sivut tulevat todennäköisesti kokemaan muutoksia parempaan suuntaan joten varautukaa siihen! ;)

Kevät terveisin; Anssi

229 kommenttia:

1 – 200 / 229   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Hyvää myöhäistä pääsiäistä myös sinulle Anssi!

Hyvä, että et ole koko ajan tietokoneella jumittanut ja faniblogia täyttänyt. Herranjestas, pitäähän sinullakin jotain lomaa olla... Toivottavasti saat viettää myös viimeiset lomapäiväsi rennoissa tunnelmissa.

Omasta puolestani sanon sinulle, että älä stressaa tänne kirjoittamisesta. Laitat kuulumisia sitten, kun ehdit.
Sinun fanisi ovat kyllä huomanneet upean asenteesi, jolla otat kannustusjoukot huomioon. Kovin moni urheilija ei jaksa samalla tavalla uransa sivussa huomioida kannattajiaan, joten olet melko ainutlaatuinen tässä suhteessa.

Kaikkea hyvää ja auringonpaistetta kevääseesi!

Adorienne kirjoitti...

No, mutta Anssi kultanuppuhan on kirjoittanut tänne ja minä saan olla ensimmäinen kommentoija, mikä ihana etuoikeus..!! Olitpas taas suloinen se on siinä ohjelmassa.. siis olit taas kerran IHANA ja söpö ja kaikkea..!! voimia sinulle kaikessa mitä teet ja rentoudu aina kun vaan voit! T: Rukoileva fanisi, Adorienne.. aijaaha, joku ehtikin ennen minua jo kirjoittaa..;)

minä ite kirjoitti...

Tulihan se sieltä - kiitoksia muistamisesta!
Hellurei ja hellät tunteet!

Lissu kirjoitti...

Ooh, ihanaa kun taas meitä kiltisti muistat! Ja kyllähän me, ainaki mä, ymmärrän että haluut viettää myös omaa aikaa. :) Joten ota nyt kaikki irti näistä muutamista lomapäivistä mitä on jäljellä, oot nimittäin todella ne ansainnut!!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas taas kiva kuulla susta. :) Nauti nyt viimeisistä lomapäivistä!Ihanaa kevättä sulle Anssi!

Hent kirjoitti...

Kyllä oli vaan taas niin kiva tulla koneelle kun huomasi Anssin kirjoituksen...
Pidä nyt vain rentouttavaa lomaa vielä niin kauan kuin mahdollista..
Ja on se hienoa, että joku urheilijakin jaksaa vielä muistaa fanejaan!!! jo blogin hylänneitäkin:D:D

Nyt vain ihanaa ja rauhallista ensi kauden odottelua Anssille!!

Sarkku kirjoitti...

Kiitos Anssi uusista kuulumisista, en ollut uskoa silmiäni ja aamu alkoi vallan ihanasti:) Ei tätä sinun blogia kukaan ole hylännyt, ne vaan uhkailee muka hylkäämisellä;) Yritämme olla ihmisiksi ja tukkimatta tätä taas uusilla viesteillä.

Oikein OIKEIN ihanaa lomanjatkoa äläkä ajattele mitään muuta kuin itseäsi!

Cressida kirjoitti...

Voiko ihanammin päivän enää alkaa... :-D Kiitoksia meidän muistamisesta, eivätköhän uhkailijatkin piakkoin ota sanansa takaisin. Hyvää myöhäistä pääsiäistä, loppulomaa, pyöritystä ja mitä nyt vielä edessä onkin!

Sanna kirjoitti...

heipparallaaa!;) hyvää myöhästä pääsiäistä tähtisilmä-analle!:)

pitäähän urheilijan saaha lepäillä välillä.kohta se uus kaus alkaa ja sillon se on myöhästä. mutta rentouduppa vielä vähäsen aikaa!:)

oikeen mukavaa kevättä ja otas vielä lunkisti!;) oli kyllä ihan kiva kuulla susta taas pitkästä aikaa.:)

joo ja se on varmasti uutta,että sua pyöritellään haastatteluissa ym. vaatii kyllä varmasti tietynlaista sitkeyttä.:) mutta mitäs tykkäät siitä että sua ollaan kokoajan haastattelemassa?:P

heippa ja oikeen hyviä jatkoja anssi!;b jään innolla oottamaan sun uusia blogeja.!:P

ps.seuraatkos sm-liigaa? mikä joukkue on sun suosikki?:P

myrsky kirjoitti...

Moikkis Anssi ;D..."ripaus pääsiäistä sinulle myös"....toivottavasti olet tuon kaiken pyörityksen keskellä ehtinyt nauttimaan mämmistä ,pääsiäismunista ja kuusamon lumisista metsistä ja LEPÄÄMÄÄN :)....jokainen ymmärtää että kaikki tarvitsevat aikaa itselleen ja aina voit sanoa noille narusta vetäjille että nyt STOP ...ei enää yhtään "ristiäistä"...on varmaan pelottavaakin mennä paikasta toiseen kun ei tiedä mitä edessä on...hyppäsitkös montakin hyppe harjoitusta Rukalla ;D?Niitä ei varmaan voi verrata lentomäkeen...siihen tunteeseen ,fiilikseen ja vapauteen jonka aistin lentäjän kokevan lentomäestä hypätessä,vai ounko väärässä?....mie ymmärrän että olet vielä huuli pyöreenä menneestä kaudesta eli sen sulattelu vie oman ajan ja meitä olet muistanut kiittää ainakin miun mielestä joka käänteessä vaikka sie se hyppäät ja hiihdät....me kannustetaan ja nautitaan yhdessä sun kanssa rennosti jokaisessa kisassa ja toivotaan parasta ja pelätään pahinta...eli KIITOS itsellesi...mä olen ottanut happea koko pääsiäisen leikkimällä sukulaislasten kanssa ja nauttimalla lumisita maisemista .....NAUTI LOPUISTA LOMAPÄIVISTÄ JA AURINKOISTA KEVÄÄN JATKOA ja rentoa harjoittelua uuteen kauteen.. rokken roll;)....ps.mikäs se salaisuus oli mikä sun piti paljastaa?;D t.Myrsky

Sophie kirjoitti...

hyvää kevät terveisin Pohjanmaalta.. jihaa.. ens viikko oon takaisin saksassa.. sitten voin lähettä kesä terveisiä! mun isä kirjoitti että se on 20 astetta .. hui hui..
moroo Sophie

Anonyymi kirjoitti...

GOTEN MORGEN SOPHIE...KIRJOITETAANKOHAN NE NOIN;D....oletko ollut lomalla suomessa?Hauskaa kevättä sinulle myös t.yhdistetyn ja anssin kannustaja myrsky

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi . .
Oon tässä vähä kipeen ollu jo koko viikon ja nyt aattelin jaksaa aukasta koneen nii sillonkos oli pöllähtäny uutta tekstii ! ;)
Voi h*lvetti soikoo ku melkee pelästyin ku ruutuu ilmestys jäätävä stoori ! : )
Kyllä tais lähtee flunssaki täl Anssil kirjotuksel et kiitoksia vaan sinne Kuusamoon ! (:

Ja keväisiä harjoituksia sinne Kuusamoon !
Olis hienoo päästä itekki sinne joskus käymään . . Varmaan hieno paikka ? :)

No jos mä sitte vaikka muutan sun naapuriis tai johonki nii näkyillää ! :D

<3

- Odottava Äippä , Mira 21v.

Heidi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä myös sinulle : )
Ja ymmärrämme sen että et ehdi kirjottaa niin paljoa kuin ennen, ja ymmärrämme sen aivan hyvin : ) Mutta kiva kun aina muistat meitä fanejakin. Kiva jos muokkailet näitä sivuja, vaikka on nämä toki nyttenkin hienot :) Kysyn vielä tähän loppuun, että millonkohan mahtaa tulla uusia kuvia kuvagalleriaan?
Ja hyviä harjoituksia sinulle Anssi.<3

<3.llä Heteli
Ps. Wow! En oo ikinä olu näin kärki joukoissa kommentoimassa :) :D

Anonyymi kirjoitti...

Juhuu vihdoinkin merkintä:DD Nauti nyt löhöilystä ja palaillaan sitten toukokuun alussa. Niin ja odotan innolla uusia otoksia kuvagalleriaan! :DD Mukavaa kevään jatkoa ja hyviä treenejä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oli muute pakko lukee viel uudestaa ja huomauttaa vielä , vaikka kaikki kyllä toki näkevät tuon : " Kiitos kaikille ketkä ovat jaksaneet odottaa uutta teksturia näillekin sivuille . . . " Eli tuo näillekin , monikko muodossa huomatkaahan . :)

Mutta iloista kevättä vielä Anssille , uutta tekstiä johonkin paikkaan odotellessa . :)

- Odottava Äippä , Mira 21v.

Anonyymi kirjoitti...

Jee Anssi hyvää lomanloppua ja hyviä reenejä:-) Seurusteletko Anssi?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää myöhäistä pääsiäistä ja aikaista vappua myös sinne! :)
Toivottavasti saat nyt kunnolla aikaa rentoutumiseen ennen treenien alkua. Aurinkoisia kevät päiviä!

-Miia-

Anonyymi kirjoitti...

Et usko miten silmät suureni kun näin uuden merkinnän O.O Ei sillä, että en jaksa odottaa :D Mahtaa blogin hylkääjiä harmittaa kun jää sinun terveiset lukematta :D Älä huoli, olet muistanut fanejasi upealla tavalla joka käänteessä. Kiitos kiitoksista ja kiitos itsellesi. Sano niille jotka narusta nykii, että tämä pässi lähtee laitumille ;) Leppoisaa lomaa ja laiskottele oikein kunnolla :)

-Fänisi

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän me tiedettiin, ettet sä meitä hylkää! :) No, ei ehkä kaikki, ikävä kyllä.. Mutta me muut tiedämme myös, että sulla on oma elämä. Nauti nyt kunnolla viimeisistä lomapäivistäsi!! Olet ne todellakin ansainnut!

Vaikka ootkin Maailman Paras, oot tosi hienosti muistanut fanejasi. Ei ole noussut menestys hattuun!

Kaikkea hyvää munkin puolesta ihanalle Anssille!! <3

Venla

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Anssi! Ja hyvää myöhäistä pääsiäistä sullekkin.
Eksyin sivuille vähä aika sit ja jäin heti koukkuun. :) Muista rentoutua kunnolla, että jaksat sitten treenata ja ottaa hienoja voittoja ensi kaudella.
P.S: Olen tehnyt fanisivut susta osoite on www.webbisivu.com/KoivurantaAnssi
Toivoisin, että kävisit kurkkaamassa ja jättämässä viestin mitä voisi lisätä yms...

Lellu kirjoitti...

"Ohhoh!" Oli ihan ääneen pakko huokassa ko huomasin että tänne oli ilmestyny uutta tekstiä. Olipa mukava lukea kuulumisiasi pitkästä aikaa. Nyt kaikki viimeistään tajus, että kyllä se Anssi kirjottaa sitte ku on aikaa. Eikä tarvi olla koko ajan hoputtamassa.

Hyvää kevättä sulle ja kaikille muillekki!

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA kun kirjoitit !
hyviä treenejä !
uusia kuvia olisi kiva nähdä.
;)
olet paras ikinä.
rokkitakatukkajumalamme<3

Niina kirjoitti...

voi tää että kirjotit pelasti mun päivän mikä alko tosi huonosti ruotsinkielen valtakunallisen kokeen merkkeissä ;)

Hyvää myöhäistä pääsiäistä sullekin ja ennen aikaasta vappua ;)

koita nyt otaa rennosti kun viellä voit ;)

Viibbein kirjoitti...

Oijoijoi olin saada slaagin kun tulin ihan omissa ajatuksissa tänne sinun sivuille ja olikin uutta teksiä tullut, hyvä etten tukehtunut kissaani sen verran hyppelin täällä ennenkuin maltoin lukea kirjoituksesi :)

noh hyvää myöhäistä vappua ja me fanit jäämme odottelemaan <33

ps. Hyvää Vappua
toivottelee: Virpi 13v (:

m-arika kirjoitti...

Aurinkoisia ja rentouttavia lomapäiviä sinulle Anssi vielä ennen uuden kauden alkamista! Koita jaksaa kaiken maailman haastattelujen ja ristiäisten keskellä ;)

ansku kirjoitti...

olipa kiva huomata että oli tullu uutta tekstiä! toivottavasti loppu loma sujuu hyvin ja treenailu alkaa hyvin :)

aurinkoista ja hyvää keväänjatkoa sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Anssi uusista kuulumisista. Nyt tämä sekalainen seurakunta malttaa varmasti odottaa kiltisti toukokuulle, kun tiedämme että olet kuitenkin täysissä sielun ja ruumiin voimissa, sehän tässä on pääasia. Täällä paistaa aurinko, toivottavasti sielläkin, missä sinä olet.

Lämmintä ja aurinkoista kevättä, keskity sinä nyt vain kaikkeen hauskaan ja vieläpä silleen ilon kautta:) Tämän sanonnan olet itse meille opettanut ja ainakin meillä täällä se on ihan käytössä;)

Terkkuja Helsingin keskustasta:)

(PS: Tämä ei liity Anssiin, mutta terkkuja myös sille "tädille Punavuoresta", joka aiemmin pahoitti mielensä, kun olin epäillyt hänen vasta muuttaneen Helsinkiin... Hymyillään mekin, jos törmäillään, lähden tästä nyt Kulosaarta kohti;))

Sofia kirjoitti...

JEE!! Viimeinkin!! :P :D no ei, kyl sullaki pitää saada olla loma. Kiitos vain itelles että teit tästä talvesta ikimuistoisen, tarkoitan siis yhdistettyä. Juu, kaikkea hyvvää itelles ja toivottvasti sun treenikausi sujuu hyvin ilman ongelmia. :D

Janna kirjoitti...

oi anssi olet ihana!<3
kyllä täälläpäin on ainakin
odoteltu kirjoituksiasi,
mutta toki jaksamme odottaa,
ja ymmärrämme että sinulla ON
todellakin sitä kiirettä ! :)
toivottavasti oot kuitenki
levätäkkin saanut!! että sitten
täysillä taas uuteen kauteen jaksat
lähteä :)pusuja & haleja rakas anssi! :)))

Sophie kirjoitti...

@ anonyymi: i visit friends here ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onko kukaan vielä huomannut, että Anssin nimipäivä on ensi viikon tiistaina (21.4.)? Mä taidankin olla eka, jolla on tilaisuus nyt toivottaa:

OIKEIN HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ SINULLE, ANSSI!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun uutta tekstiä on ilmestynyt. Joka päivä täytyy aina katsomassa, josko Anssi olisi käynyt kirjoittelemassa, ja nyt oli todella ihana yllätys tuo tekstipätkä :) Kyllä sen ymmärtää että sulla on ollut kiireistä aikaa. Eikä muutenkaa lyhyellä lomalla jaksa välttämättä kovin aktiivisesti faneja informoida missä mennään, on sitä parempaakin tekemistä. :)
Kiva että hyppy maistuu ja hauskaa on. Muista hankkia se pandarusketus niinkuin jossain tekstipätkässä joskus taisit kirjoittaa. Ihanaa kevättä sulle Anssi!

Anonyymi kirjoitti...

:) kiva, kun kerkisit kirjoittaa :)
kevättä siulle.

eipäkuulusulle kirjoitti...

IHANAA,aivan mahtavaa anssi kun kirjotit tänne,ota vain aikaa itsellesi ja rakkailles<3

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai me ymmärretään ettei aika riitä kaikkeen, ja eiks se niin mene et odotus palkitaan! :) Otahan nyt niin rennosti tää loppu kuukausi ku vaan voi ottaa ennen treenausta ens kauteen!!

P.S: Oli muuten hyvä Se on siinä -ohjelma :)

riituomo kirjoitti...

voi anssi ihana ku oot tänne kirjottanu! :) en jaksa tällä kertaa mitää pitkiä stooreja kirjotella tänne.. mutta hyvää kevättä ja kesän odotusta! toivottavasti nautit paljo auringosta jota täällä suomessaki jo vähän näkyy :)

Ellu kirjoitti...

Hyvät myöhäiset pääsiäiset ja tulevat waput sulle! :)
Ymmärtäähän sen, ettet oo päässy tänne kirjottelee, ku meno on ollu varmasti hurjaa. Lepäile rauhassa, kyllä mä ainakin jaksan odottaa.
Kaikkee hyvää sulle tuleviin treeneihin. Mennyt kausi oli upea, kiitos kaikista mahtavista hetkistä, joita tarjosit penkkiurheilevalle Elinalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että taas ehdit kirjoittaa tänne. Tottahan sunki pitää lomas pitää eikä tarvi koko ajan meitä faneja miettiä.

Innolla ootetaan ens kautta mutta nautitaan ensi keväästä ja kesästä. Mukavaa kevään jatkoa ja tsemppiä uuteen kauteen ja treeneihin!

T: Retu

Laura kirjoitti...

Kiitos Anssi itsellesi kaikesta! Ihan uskomaton kausi!!
Ja olit huippuu Se on siinä -ohjelmassa!! :)
Voisit siinä lomailun merkeissä käydä vetäsemässä vaikka ne ylömäkihiihdon MM-kisat Ukkohallassa ens viikonloppuna, vai mitä? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä jatkoon!:D

Anonyymi kirjoitti...

Onko kukaan vielä huomannut, että Anssin nimipäivä on ensi viikon tiistaina (21.4.)? Mä taidankin olla eka, jolla on tilaisuus nyt toivottaa:

OIKEIN HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ SINULLE, ANSSI!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Huomasin jo kuun alus. :D
En viel oo viittiny kirjotel ku kumminki aikaa siihe viel vähäc . :)

Ei siis millään pahalla, sillai vaa iski silmään ku oon meinannu siit kirjottaa ja jne :D
Eli hyviä nimipäiviä, ANSSI!<33

-Jensku

tiina kirjoitti...

Ihanaa taas kuulla susta!
On kiva kuulla että oot ottanu aikaa itelles ja vaan rentoutunu, koska tää kaikki on nyt varmasti ollu yhtä hullunmyllyä ! Mutta ootan kyllä innolla kun sitten taas alat kirjottelemaan enemmänkin tänne :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää myöhäistä pääsiäistä sinullekkin Anssi! Oli kiva lukea uusia kuulumisiasi.

Kirsi kirjoitti...

Ei hätiä mitiä, kirjota sillon ku hyvältä tuntuu. En toki voi kieltää sitä, et harmittaa hieman, ku ei susta mitää uutta pääse lukee, mut sit ku pääse, se on sen arvosta. :) olipa pitkä lause. :D

Ai nii! Ja hyvät myöhäset pääsiäiset. Toivottavasti kerkeet rentoutuu ees hetken rakkaittes kanssa. Sit taas kovasti harjottelee toukokuussa, et me saadaan olla ylpeitä meijän omasta iloisesta herrasta, joka kantaa Suomen nimeä hienosti!

Mut lopetan nää turhat höpötykset. Terkut ja halit sinne sulle! :)

eipäkuulusulle kirjoitti...

Sinä,Anssi vaikutat todella "aina hyvällä tuulella" ihmiseltä,varmasti nautit jokaisesta hetkestä mitä vietät kavereittesi tai sukulaistesi kanssa. Tänäänkin koulussa oli hieman huonohko päivä,mutta kun tulin tänne blogiisi,se antoi voimaa tähän päivään,kiitos siitä kuuluu sinulle,rokkitukkamme!!<33 Aivan fantastisen ihanaa taas kerran lukea kirjotuksias,nyt sitten jaksaaki vaikka toukokuun alkuun. Nyt vain sitten otat sitä omaa aikaasi itsellesi ja olet rakkaittesi kanssa,niin paljon vaan kun jaksat<33 Hyvää kesän odotusta sinulle,ANSSI!!((::

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi kylläpäs olin ilonen kun tänne sivulle pääsin ja näin uuden tekstin ollu muutenkin tosi huono päivä mutta nyt se parani kyllä kertaheitolla.!Uskon samaa että jotkut harvat ketkä puhuivat tämän blogin jättämisestä niin ottavat sanansa takaisin ja tulevat vielä seuraamaan tätä blogia.kyllä me ymmäretään että haluat vielä yrittää pitää lomaa mitä oot nyt kerenny kaikkien haastattelujen ja kaikkien juttujen keskellä vielä ennen uutta kunnon harjoituskautta<3Kirjoita vaan aina kun kerkeät laita kaikki omat asiasi edelle kyllä me jaksetaan odottaa koska ei me uskota että sä kokonaan meijät unohtaisit. Äläkä ota tätä blogista mitään paineita..Hyvää harjotuskautta sinulle Anssi.<3

Niin ja totta uudet kuvat ois kivoja jos sulla on jotain kuvia niin laita joskus kun sulla on kunnolla aikaa.:)

Anonyymi kirjoitti...

silmät vaa jäi seisomaan päähän ku näin et olit kirjottanu tänne :) ihana ku muistit meitä! hauskaa kevättä ja treenejä !!

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästynyttä pääsiäistä myös sulle!!!<3<3<3<3 anssi ihanaa et kirjoitit,ääni loppu kun kiljuin nii paljon :DDainii olit tosi ihana se on siinä-ohjelmassa, oli pakko kattoo se kun kuulin et oot siin vieraan. Mut hyvää harjoittelu kautta vaan sulle ja kirjoitteleppa tänne <333 <3:llä maikki

Jaana94 kirjoitti...

Myöhäiset pääsiäiset Anssi sinulle. :)
Mitä on tullu luettua galleriassa olevassa yhteisössä sinusta nii kaikki siellä on jaksanu hehkuttaa sinusta ja on jaksettu odottaa kunnes taas kirjotat.
Toivottavasti ens kausi menee sairastelun osalta paremmin. =) eli et sairasta ollenkaa..
Aiotko laittaa uusia kuvia ja videoita myöhemmin? ;) Hyvää lomapäiviä sulle! -jaana
p.s. vastaappa joskus minun kysymyksiinki. :P

hujanenn kirjoitti...

Mahtava fiilis tuli, kun pääsin tänään ekaa kertaa koneelle ja tulin tänne ensimmäisenä käväsemään ja löysinpä täältä uuden blogipäivityksen. (;

Tottakai ymmärrämme millaseen pyöritykseen tuollaisen mahtavan saavutuksen jälkeen joutuu, joten on ihan ymmärrettävää, jos aika ei oikeen tunnu riittävän mihinkää.
Toivottavasti loman viimoset päivät sujuvat rattoisasti ja nautit niistä oikeen kunnolla ennen ens kauteen valmistautumista.

On se mahtavaa, miten aina jaksat meitä fanejasikin muistaa, edes pienillä tekstinpätkillä, joissa kertoilet meille kuulumisiasi. Siitä sitä ainakin huomaa, että kannattajilla on sulle todellista arvoa.

Toukokuuta sitten innolla odottelen, että pääsen Anssin uusia kuulumisia lueskelemaan, ja muutenkin tottakai. (;

Auringonpaisteen ja lämmön täyteisin kevät terveisin;
~hujanenn

ps. tekstin laatu, ja oikein kirjotus ei ole enää mitään parasta mahollista. (;

Christina kirjoitti...

you was in ruka at the hill and now you taking "some" days vacation?? hun you should be taking vacation for 2 or 3 weeks! (and the minarikuppi don´t count as vacation sorry ;P) :D go ma hottie and enjoy your free time! ;D please, really and after this you can go back to the NC stuff.. ;)
kiss from london!

-J- kirjoitti...

Oi mikä ylläri työpäivän jälkeen nähdä Anssin uusi merkintä blogissa :D

Kiitos kuulumisista ja koitappa jaksaa treenata ahkerasti jotta saadaan nauttia viime kauden tapasesta menestyksestä!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalukeesunjuttujataas.fi

Tuija kirjoitti...

Kiitos, kun taas jaksoit kirjoittaa. Vaikka täällä näyttää olleen kaikenlaista pientä narinaa, niin kyllä varmasti suurin osa meistä olisi jaksanut odottaa kirjoitustasi kauemminkin, koska tiedetään, että olet lomalla.

jj kirjoitti...

Kyllä täällä ihan hyvin jaksetaan venailla vaikka maailman loppuun. No varmaan oon hullunmyllyä ympärillä vähemmästäkin.!;) Nyt sitten kohti kesää ja reenamaan vai..? Sellata kisailijan elämä, mutta eihän se vaikeeta oo jos sitä mielellään tekee.:)

Emmi kirjoitti...

Mukavaa pääsiäisen jälkeistä aikaa myös sulle Anssi!

Olihan kyllä huigeeta lukee sun viimoiset kuulumiset, niitä ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa. Mutta toistoina edellisiin on sanottava että rentoudu ja ota kaikki ilo irti näistä muutamista vielä jäljellä olevista lomapäivistä. :) Äläkä turhia stressaa näille sivuille kirjoittamisesta, ne ketkä ei jaksa odottaa niin morjens niille.

Keväisen pirteät terveiset sinne pohjoisen Kuusamoon! Pidähän fiilistä korkealla kesän koittaessa ja tsemppihalit treeneihin!! :)

Laura kirjoitti...

Hyvää kevättä ja loppulomia anssi!
Odotellaan toukokuuta!

Anonyymi kirjoitti...

sitä samaa!jaksamme kyllä odottaa!:)

aenopa kirjoitti...

Ompas mukava ku olet muistanu meitä :D vaan on se ihan oikein pysähtyä välillä märehtimäänki!paljon aurinkolaikkuja keväälle!

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mukava piristys päivään ku huomasin, tosin ehkä hieman viiveellä, uuden merkinnän näillä kulmilla =) Tosiaan kovasti tsemppiä sulle uutta kautta ajatellen ja koitahan jaksaa reenailla ahkerasti. Ainii, vedit muute hyvin tuossa Se on siinä -ohjelmassa! :) Sai kyllä taas niin hyvät naurut sitä ohjelmaa kattoessa.

suomityttö kirjoitti...

Kiitos paljon ku jaksoit/muistit taas tänne kirjotella!:) ja sehän on aivan jätte bra juttu jos saat muokkailtua näitä sivuja:) Ei voi muuta ku sääliä teitä ku näin lyhyt loma tässä välissä:/ sitä vaan miettii et miten te jaksatte! Intoa treeneihen ja pltn asiaan toukokuussa:P

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärretään, ymmärretään :) kirjoittele sitten kun on enemmän aikaa, kun suurin hässäkkä on ohi! :)
♥ Love and kisses,
-veera-

Anonyymi kirjoitti...

ANSSI UUSIA KUVIA , ME UNOHDETAAN KOHTA MINKÄ NÄKÖINEN OLET ! :):(

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Kauhee, millä tyylillä ne on sinua vieny; heti pistetään pässiks ja narua kaulaan, ni siitä on hyvä pyörittää..

Lomathan on sitä varten, että saa aikaa itselleen, että menis ihan yli jos antais sen kaiken ajan muille, tai tekis aikataulun jossa ottais huomioon kaikki mahdolliset naapurin kummin mummit.. hyvä että sinulla on ollut kaikkien hässäköiden ulkopuolistakin aikaa.

Sitäpaitsi, eihän siitä ole edes kuukautta kun sinä viimeksi täällä ilmoittelit..

Noni, happeee.....
=JonskuBansku= :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää todella myöhäistä pääsiäistä sinulle myös kun olin tos pääsiäislomall kuusamos ni tulit autolla vastaaXD ku on toi mökki siel ja äiti on kotosin kuusamost eli mummu ja kaikki äitin puolen sukulaiset asuu siel ja oot ilmeisesti mun serkulle sukua mut et mulle sen isä sano olin salppurinkisois kattomas sua XD oli kivaa hirveest porukkaa siel kyl oli joo on kyl tosi kiva kun muistat sun kannustajia:)joo kannattaa otta kaikki irti lomapäivistä rentoutumalla onneks me mennää kuusamoo kesäl nii voin rentoutua maalla kuusamo on nasta paikka:)

Anonyymi kirjoitti...

Rentouttavaa lomaa.. Toivottavasti pääset vähän pyöritykseltä rauhoittumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin anssi knu sä laitoit tän kohan sihen sun edelliseen kirjotukseen.
Muistan teitä kohta vähän pidemmällä pätkällä ja tunnustuksella... niin pitikö sun tunnustaa meille jotain :D?

Hanni kirjoitti...

kiitos taas kuulumisista ! olit "se on siinä"- ohjelmassa taas oma hurmaava itsesi :D tsemppiä harjoitus-kauteen!

Anonyymi kirjoitti...

oho ompa täällä viestejä anssi
onsuosittu Terveisiä multakin
Ella

eikkis kirjoitti...

Nämä kekkä ruikuttaa hylykäämisestä ja ties mistä ovat vaan unohtanneet, että "Anssi Koivuranta on suomalainen yhdistetyn urheilija" ja luulevat, jotta Anssi ompi blogikirjottaja ammatiltaan. Näen minä oun asijaentilan päätellynnä.
(se olj sitte huumorrii, jos joku ee äkännä.)

Oot sinä Anssi vuan jaksavaa sorttia, kuvitteellista hattua nostan minä.

H. Moilanen kirjoitti...

Jaa että uutta ränttiä. No mikäs sen somempi! Johan tuota kaevattii - ja ennätettii hättyytelläkkii ketkä suoraan, ketkä kaatta rantaen. Mutta hyvä kun homma on hoejossa ja tiijetää, missä poeka männöö. Mukavata aatella tuota reenuuta: siellä se sitte puskoo hiki selässä kaaniissa kevväässä, että meillä oes tuasj' talavella rattosata lekotella sohvilla.
Mutta minkäslaesiin muutoksiin tässä on valamentaavuttava? Pittääkö ruveta kerräelemmään kimpsut ja kampsut näestä maesemista? Sekö on kupletin juoni, että rupusakille porttikielto? Sepä oeskii meille hölömöläesille ähäkuttiparraaks, kerta semmosee iliveesee noustii tuossa lopputalavesta. Piettiin usseet kilipaelut (kirjotuskilipaelut, piirustuskilipaelut, laalukilipaelut ynnämuut kilipaelut), eekä ies voettajia tullu missää lajissa. Helevetisti vuan kaikkee sotkua, kun piti muka Anssille näättee, että myökii ollaa jottae. Jännä, mitenkä järki joskus sumenoo ja iterrittiikki herkii pelloomasta. Ehkä vähä hävettää.

Surkuhupasinta on, että vaekka kuinka kukkurakaapalla kannetaan pallaatetta, nii yhtäkaekki jiähään paljosta kiitollisuuven velekaan Anssille.
Pystysitkö Anssi ymmärtämmään ies pikkusen meitä raakkoja, oot kumminnii vähä viksumpi.

(Hupsista, taes tulla meleko pitkä latikka vielä näen lopu'eellä.)

PS. Eikkis perhana, vielähä se ukko ellää! Tämä illaatti meikäläestä melekein yhtä paljo ku Anssin jutut!

Anonyymi kirjoitti...

mää näin tänään ANSSIN ! :DDD :)piti vaan tulla kertomaan teillekki ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ei missään ole näkynyt uutisia siitä, mitä Anssi sai Maailman Cup voitostaan Kuusamosta virallisilla mitallikahveilla 9.4. Paitsi tietysti saksalainen Sophie on taas "kunnostautunut" ja kirjoittanut sivuillaan. Ja siellä on myös muutama kuva tilaisuudesta.Danke Sophie! Du bist richtige Anssi-Fan!
Tässä linkki Sophien sivuille:
http://anssi.jimdo.com/

Maria kirjoitti...

Hyvää treenauskautta Anssi, ja jakamisia! :)

Ps. Täällä joku kysy että mitä Anssi sai "mitali"kahveilla, niin kuulemma oli saannu rantamökin tai jotain semmosta. Lisää lukee Kuusamon eräveikkojen sivuilla www.kev.fi

Anne kirjoitti...

Ilta-aurinko paistaa vielä mukavasti ikkunasta sisälle ja Salppurin mäissä pilkistää jo vihreä nurmi lumilänttien alta, eli kevättä kaikissa rinnoissa ;-) Tossa kun teiän ja mäkimiesten kausi päätty, olo oli taas kerran haikea ja tyhjä. Vähän että "mitäs me nyt jännitetään ja hehkutetaan?".
Arvaapa oliko sinällään huvittavaa "luennoida" mäkihypystä tietämättömälle ystävälleni mitä "tuulilotto" ja "riskirajoilla hyppääminen" tarkoittaa, kun Planicassa näistä oli viimesessä kisassa just kyse. No, jospa hän jotain vaikka sisäisti asiasta ;-)
"Se on siinä" oli aikas hulvaton ohjelma, voitais hyödyntää niitä Jukan uudistuksia yhdistetyn mäessä ja kaikki saatais hyvät naurut mäkimontussa XD. Mukava oli myös nähdä sulla se koru, jonka joku kuulemma heitti Salppurilla sulle, osoittaa että arvostat meitä kannustajiasi.
Hyvää alkavaa treenikautta ja aurinkoista kevättä sulle Anssi! Ilon kautta!!

Laura kirjoitti...

unohdin toivotella myöhäiset pääsiäiset!
sivujen päivittelyä odotellessa!
:---)

Emmi kirjoitti...

Lueskelin tossa noita vanhempia juttujas, joita oot kirjotellut 2008 vuoden puolella. Hymyn veti kyllä kasvoille, ei voi muuta todeta. :)

Se on muuten niin, että vaikka joskus tuntuu very raskaalta lähtee treeneihin, on katsottava eteenpäin vaikka vaikeeta sekin saattaa siinä tilassa olla. Unelmien eteen kun tekee ahkerasti töitä ja uskoo itseensä, niin varmasti on jo paljon todennäköisempää saavuttaa niitä. Tuli vaan mieleen, kun joskus viime syyskuun pimeänä sateisena päivänä Anssi kirjotti että ei jaksais millään lähtee treeneihin. Ja kaikkihan tietää mitä tapahtui 15.3.2009. ;)

Jaksamista alkavaan treenikauteen ja oikein huigeen hauskaa kesää ANSSILLE!! Ja toki kaikille muillekin täällä :)

anne kirjoitti...

Hyvää myöhäistä pääsiäistä sinullekkin! Kiva kun taas olet tänne kirjoitellut!:) Ei muuta kuin nauti lomastasi, vielä kun sitä on jäljellä!

Matleena kirjoitti...

joo kiva kun oot taas tänne kirjottanu :)

tännekki kirjottamisen jättäny aika paljon vähemmälle ko ajattelin nyt että kylhä niitä kommentoijia on ja aika paljonki ni sillai.
mulla taas vähän haikee olo ku kaikki loppu, yhdistetty ja mäkihyppy 8<
niist on nyt kokonaa tullu mun elämä<3

mutta joo, seuraavaa kirjoitustasi odotellessa.. :)

H. Moilanen kirjoitti...

Niimpäniin, haekeeta ja vaekeeta...
Ja niin pirun kylymeekii, senpä takia tulin vielä toevottammaan kaekille (unohtu etellisestä jatustelusta):

!!!ILOSATA ELOSATA VALOSATA AEKOO!!!

Nenni kirjoitti...

Hyvä todellakin että osaat ottaa omaa aikaa!! :) Ihanan aurinkoista kevättä sulle..!!

Ootan innolla seuraavaa kirjotustas.. ;)

Fanfanfani kirjoitti...

YLEn sivuilla on nähtävänä uusi videoblogi Anssista!

http://www.yle.fi/media/asxgene.php?file=tvurheilu/2004URW_koivuranta_videoblogi.wmv

Anonyymi kirjoitti...

anssi oot ihan paras,huikeee!;))

Ana-fanaatikko kirjoitti...

Kiitos tiedonannosta, Fanfanfani! Ihana päästä lossimaan herkkua ihan tuoreeltaan. Videoblogi löytyy helposti siis YLEurheilusta tutusta Koivuranta kirjoittaa -osastosta.
Taitaa kundi viihtyä paremmin kameran edessä kuin "kynän varressa". Tämäkin meille kelpaa, mutta painetusta sanasta saa paremman otteen.

Hanna kirjoitti...

Hei! Tuli aivan mahtava olo, kun huomasin sinun kirjoittaneen. Olen viimepäivinä ollut hieman allapäin, mutta kirjoituksesi pelasti päivän.

Toivottavasti nautit lomastasi täysin riennoin! Olit sitten missä hyvänsä. Onnea kuule treeneihin. Kun seuraava yhdistetyn kausi alkaa niin tätä tyttöä ei hevillä pois telkun edestä saa! :)
Ja leikekirjakin saa taas täytettä.

-Guitar Girl
P.S. Muista kuitenkin siellä treenien lomassa myös levätä. Sekin on tärkeää!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää nimpparia Anssi! Huomennahan sulla ne vasta on, mutta tulimpa sanomaan jo nytten, kun en varmaan huomenna kerkiä koneelle.

Hitsi en voi katsoa Yle:n videoita, joten Anssin videoblogikaan ei näy. Olen monesti yrittänyt katsoa siellä videoita, mutta en vaan saa näkymään. (Menee siis siihen videojuttun, mutta ruutu on vain valkoinen) Areenassa kyllä näkyy taas kaikki ohjelmat. Osaisiko joku sanoa mikä mättää?

Muuten Anssi, Oisiko sulla mitään faniosoitetta, johon voisi lähettää pikkuisen paketin? (vaikkapa synttärilahjan) :D

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa hienoa, lisää tekstiä tulossa. :) Ai joko siulla alkaa seuraavaan kauteen valmistautuminen? Huhheijjaa, vastahan tuo edellinen loppui. :D No on se tietysti vähän eriasia kun joku opiskelijoiden kesäloma tietenkin..

Pääsiäisiä en ennättänyt toivottaa, mutta hauskaa tulevaa vappua. (:

Vilma.

luxin fanni kirjoitti...

Anssi koivuranta/
Kuusamon Erä-Veikot
Vanttajantie 6 B
93600 KUUSAMO
Tossa on ainakin joku faniposti osote anonyymille kun sitä pyysit. En oo kyllä vielä testannu, mutta uskon että se toimii.:D
Hyvää pääsiäistä anssille! eikä mitään kiirettä:D

Anonyymi kirjoitti...

tohon faniosoite-kyselyyn voisin sen verran vinkata, et laitapa paketti Kuusamon Eräveikoille menemään, ne toimittaa sen varmaan sit eteenpäin anssille. En usko,et mitään muuta mahdollista osoitetta on... tuskin sentään kotiosoitettaan jakaa...

nii, ja eihän toi anssin "kesäloma" mitenkään eroa meidän opiskelijoiden kesästä: töitä sitä on paiskittava elantonsa eteen...mut sitä tekeekin ihan mielellään..Ei sitä jaksa laakereillaankaan levätä;D

mut nimipäiväonnittelut anssille!:)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää myöhäistä pääsiäistä sinullekki Anssi!

Oon ihan samaa mieltä kirjota kun ehdit, mutta on kiva kuulla kuulumisia myös sieltä päin. Olitko tässä lähiaikoina käynyt Oulussa Rintamäellä. Oisin mielelläni tullut moikkamaan, mutta en saanut kyytiä sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Moro, olit aivan yli ihana siinä -Se on siinä ohjelmassa. Kaikkea hyvää tulevaan kauteen ja koita pitää itellä suomessa se kristallipallo ja päällä keltainen liivi.. Kivaa kevättä ja onnea ens kauteen! T. Suuri fanisi..
ps. oisin tullut sua moikkamaan rintamäelle mutten saanut kyytiä.

Anonyymi kirjoitti...

Näkyykö missään sinun sähköposti osoitetta?

Sophie kirjoitti...

hyvää nimipäivää sulle ;)

eikkis kirjoitti...

Moelaselle ihtelleennii kaekkia eellämaenittuja kevvääsiä asijoeta. Ja olihan tuo varsin haaska huomata, että joku meekäläesennii hupakehtimisia viihtii tihrustaa.

Jottei ihan menis omijen henkselien paakuttamiseksi nii toevotettaan ny ihan kaekille näppärätä Anssin-päevää!

p.s. emminä tahtoes pilikkuja viilata vuan ee minusta ihan ukkoa taeja saaha tekemälläkää... mutta mitäpä näestä, pikkuvikoja.

Hent kirjoitti...

Aivan valtavat onnittelut Anssin päivän johdosta!!!

m-arika kirjoitti...

Aurinkoiset nimipäiväonnittelut, Anssi!

Laura kirjoitti...

Hyvää nimipäivää Anssille :D

Pakkomielle kirjoitti...

Kiitos Anssi videokuulumisistasi YLE:llä. Hauskaa, että olet ehtinyt tehdä omia juttujasikin!

Kivaa nimipäivää sinne Kuusamon valoon, vedä ihan fiilispohjalta;)

Cressida kirjoitti...

NÄIN paljon nimpparionnea Anssille! :)

Lissu kirjoitti...

Mielettömän paljon onnea nimipäivän johdosta Anssille! :)

Ana-fanaatikko kirjoitti...

anssi*****anssi
anssi*****anssi
anssi*****anssi
anssi*****anssi
*****onnea*****
*****onnea*****
*****onnea*****
*****onnea*****
anssi*****anssi
anssi*****anssi
anssi*****anssi
anssi*****anssi

H. Moilanen kirjoitti...

Anssi-armaenen!
KAAHEEN IHANOO NIMIPÄEVEE
ja pusut piälle!

ps. Tämä ee kaet oommikkää sättivoorumi, mutta eikkikselle pistän pikakirjotuksella (muut voevat jättee tämän lukemata).
Emminäkää monesti lillukavvarsii sotkeevu, vuan tuosta itentiteettikysymyksestä hitusen:
Eekö eikkis oo ukko, poekakos se on? Ja etteekö mukamas tekemälläkää sua ukkoo?Kyllä niillä on nykysin konstit muuttoo vaekka ukko akaks taekka akka ukoks, mutta iteppähä parraete tiijjät. Oot muute aekamoene uamuvirkku!

Anonyymi kirjoitti...

Nimipäiviä herralle! :)
Harmaa sää taas meillä täällä Kuusamossa, mut koitetaan pärjätä. :D

Anonyymi kirjoitti...

loistavaa nimipäivää, anssi!

Leena Stiina Rahunen kirjoitti...

Hyvää nimipäivää! :)

Toivoo, Lennu

Karoliina kirjoitti...

Hyvää nimipäivää! =)

Saana kirjoitti...

Olipa kiva yllätys kun huomasin, että oot kirjottanut :) Hyvää loppulomaa ja paljon voimia alkaviin treeneihin!

Plus hyvää nimpparia ;)

Anonyymi kirjoitti...

ny kirjotit pidemmä teksti (;
huomasin just et sullaha on synttäri,ONNEE! :)

T: Satu-Maria_12

Hanna kirjoitti...

Felix onomástico Anssi!!
Suukko tulee myöhemmin pikapostina perässä. Toivottavasti saat sen kiinni ilman, että se karkaa.
Olin tehnyt tähän sellasen nimipäivä kakun, mut sille kävi vähän huonosti. Mä söin sen jo, niin siksi se ei ole enää ole tässä... :)
Hyvän makuinen se kyllä oli. Siitä kiitos päivän sankarille.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää nimipäivää Anssi ! :--)

Aa. kirjoitti...

Loistavaa, että osaat nauttia lomastasi! (: Virnettä näky YLEn videoblogissakin ;> Mukavat loman jatkot vaan, niin ja tietty nimpparionnittelut!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää nimipäivää<3<3

cambe kirjoitti...

Hyvää nimipäivää ! <3
Itsekkin viettelen niitä tänään. =)

-camilla

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa nimipäivää sulle Anssi! <3

eipäkuulusulle kirjoitti...

Ihana kuulla,että oot vähän ehtiny muutakin tehä kun käydä kaikenmaailman haastatteluissa ym... Ja aivan mahtavan näköistä,kun siellä kuusamossa sitä lunta riittää,nimittäin täällä espoossa on kyllä kaikki lumet sulanut ja kesäkin kohta tulossa. Oli myös hauska nähdä kun pelasit playstationia(vai miten se nyt kirjotetaankaan) ::DD Aivan mahtavaa kevään odottelua sinulla ja ennenkaikke HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ<33

Anonyymi kirjoitti...

Nonii . .
Nyt se sitte tapahtu taas , eli oli pakko tulla tänne kattelemaan . :)
Oli just tos pari tenttii .
Voi tylsä ja kurjuus . .
Noo , aukasimpas sitten maailman pahimman juorulehden sivun , eli iltalehden nii sillonkos pärähti ruutuun että kenel on nimipäivä nii kattelin siinä sen parisen sataa kertaa ja sitten tulin tänne kattoo että onko se oikeesti totta että sul on nimipäivä ja kyllähän se näin oli !
Vietäppäs kunnon bailut nyt , elikkäs onnea ANSSI !
Ja haleja ja pusuja näääiiiiiiiin paaaaljoooon ! ;)<3

P.S tän viestin idea oli siis toi onnee Anssille nimipäivän johdosta mut piti kirjottaa vähä isompi stoori ku tällane " onnee jes jes " juttu . :)

- Odottava Äippä, Mira 21v.

myrsky kirjoitti...

OIKEIN HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ MINULTA MYÖS...:D T.MYRSKY

sussu kirjoitti...

Ihanaa ja aurinkoista nimipäivää sulle Anssi!!! En nyt keksiny mitään kovin persoonallista nimipäivä toivotusta, mut koita kestää!

Aurinkoinen
Nopea
Suloinen
Sankari
Iloinen

sussu

minä ite kirjoitti...

Parhaimmat Onnittelut Nimipäivän Johdosta!
terv. Jushka

Unknown kirjoitti...

Aurinkoiset nimpparionnittelut halien kera! :)
Mukava oli taas kattella ja kuunnella sun kuulumisia. Toivottavasti loma on ollut antoisa ja rentouttava. Muistahan vielä rymistellä Wappuna ennen ryhtymistä tosi toimiin! :) Nautinnollista loppulomaa!

milja kirjoitti...

Hyvää nimpparia !

ansku kirjoitti...

hyvää nimpparii anssi! :)

meltsi kirjoitti...

Ihan tooosi hyvää ja aurinkoista nimpparia, Anssi! Onnee!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää nimipäivää anssi rakkaamme.<3

Anonyymi kirjoitti...

hyvää nimipäivää !! meijän anssille ;D

Anonyymi kirjoitti...

Iloista nimipäivää!! Anssi on muuten ihana nimi! ;)

Kävin juuri kattoo sen sun videoblogin, mahto ne sun vanhan ala-asteen oppilaat olla innoissaan, kun sai sut sinne! Voi, kuinka oonkaan kade! ;)

-Venla

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä me anssi sua ymmärretään :D
Pitäähän sitä joskus itselleenkin aikaa varastaa eikä aina vaan huolehtia jostain "hulluista" faneista :DDDDDDDDD Huumorilla tämä kaikki fanit, olen sellainen itsekin :D

Mutta onnea ja menestystä ensikauteen ja Toooosi hauskaa kevättä :DD

Anonyymi kirjoitti...

Kauheeeen ihanan hyvää mahtavaa NIMIPÄIVÄÄ!!!!!!!!

Ihana nimi toi ANSSI <3
Ja onhan sillä nimellä niin ihana omistajakin :DDD <3<3<3333

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää nimipäivää ANSSI!!!

T: retu

Kirsi kirjoitti...

No mutta heih!

Hyvää nimipäivää! (: Epäilen olevani ainut, joka sen on muistanut.

Olit kuulema Oulussa pyöriny. Olin vähän kateellinen niille, jotka sut oli kuulema nähny :) Ite Oulun vierestä (tai siis kaukana oulusta on sellanen takapajula) niin on vähän hankala aina Oulussa pyöriä.

Sun pitäis tänne aina ilmottaa ku oot tulos johonki ;) Tai ehkei sittenkää, kaikki hyökkäis sun kimppuu.

Nii mut viel kerran hyvät nimpparit!

Anonyymi kirjoitti...

hyvää nimipäivää Anssi =)<3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää nimipäivää ANSSI !<3

Christina kirjoitti...

hyvää nimipäivää hun ;)

Kukkuu! kirjoitti...

Nimpparien merkeissä on mukava todeta, että Anssin fanisivuja alkaa syntyä kuin sieniä sateella, katso esim. www.webbisivu.com/KoivurantaAnssi/
Se ei haittaa, ovat hyviä piilopaikkoja vaikka rennommillekin(?) kommenteille ja mielipiteenilmaisuille tai jopa keskusteluille.

Emmi kirjoitti...

Mahtavinta nimipäivää sulle ANSSI!!

Oli kyllä tosi mukava kuulla miten sulla on nämä lomapäivät mennyt, tällä kertaa ton videoblogin välityksellä. Ja vielä hienompaa oli kuulla että loma on mennyt hyvin :) Pienenpieni harmitus on, että täällä etelässä on vain hetken noi hienot kevättalven aurinkoiset hankikelit, mitä siellä Lapissa näyttää riittävän. Melkein vois sanoo että täällä menee talven pimeydestä suoraan kesään. Vaikka kesässähän ei itsessään mitään vikaa ole :)

Niin ja rumpujen soittokin sulta onnistuu... aika musicman oot ;)

Laura kirjoitti...

Hyvää nimipäivää Anssille!
Kiitos videoblogista :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää nimipäivää Anssi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää nimipäivää!
Kiva nimi sulla. =)

Aurinkoista kevättä!

Tanja-91 kirjoitti...

Mukavaa nimipäivää minunkin puolestani Anssille!!:D

Ja rentouttavaa loppu lomaa ennen treeni kauden käynnistymistä!

Leila kirjoitti...

Hyvää myöhäistä nimipäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että Anssi on taas kirjotellu tänne, ja muistanu meitä.. kiitos siitä Anssille sekä Hyvää kevättä ja oikein huippuihanaa alkavaa kautta taas :)

ANSSIonHOT-fanittaja :)

Anonyymi kirjoitti...

No jopas oli nättejä kuvia Anssista Iltalehdessä :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä jälkinimipäivätunnelmia..
Selvisipä juuri 1000-luvun Anselmista, että ko.pyhimys Italian Aostasta kotoisin, jollain suksilla sielläkin päin suihkitaan.

Hyvää varhaista vappua & treenikauden alkua!
t. täti Punavuoresta

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Kiva Anssi, kun kävit Oulussakin pyrähtämässä ja annoit mahdollisuuden faneillesi nähdä sinua "livenä" ja nimikirjoitukset ilahduttivat myös. Kiva, että jaksa tehdä noita hommia vielä kaudenkin jälkeen. Tsemppiä treenikauteen ja sitten Rukalla kisataan taas marraskuussa.

Anonyymi kirjoitti...

No niinpä niin ja tosi on, kohta ex-fanien kommentti. HYI ANSSIA, pitäs tosiaan ensin kunnolla unohtaa entinen, on kai kuitenkin miesten tapa hukuttaa suru, jos sitä on ollutkaan uuteen syliin. ANSSI ON SIIS IHAN TAVALLINEN JUNTTI EINARI, JONKA KARISMASTA KATOSI ISO OSA. Eipä ole entistä tyttistä näkynyt kylän pinnassa. Jokainenhan kuitenkin elää vain omaa elämäänsä, ei voida tietää eron syitä eikä kukan ole tilivelvollinen muille kuin itselleen ja läheisilleen tekemisistään.
TSEMPPIÄ KUITENKIN treeneihin tulevaa kautta varten ja onnea kadonneen karisman metsästykseen. Ehkä me taas ensi talven lumilla palaamme palvomaan sinua.
Yö-yhtyeen sanoin niin paljon me sinuun luotettiin jne.

terveisin
Kuusamon-tytöt karisman jäljillä

Ana-fanaatikko kirjoitti...

Oijjoi ja voivoi!
Onko Anssi tehny bänät? Se siitä ihailusta sitten!..siis niinkö?

Tässä on jankuteltu pitkin talvea ja kevättä, että Anssikin on vain ihminen ja ei siltä nyt ihan mahdottomia voi vaatia, esim. säännöllistä blogikirjoittamista.
No miksi tämä uusi tunteita kuohauttava uutinen sitten hämmentää käsitystämme Anssin ihmisyydestä? Siihen samaan ihmisyysliturgiaan se nähdäkseni voidaan kategorisoida. Todella harva ihminen elää loppuelämänsä parisuhteessa, joka on alkanut lähes imeväisiässä. Tämän sinänsä karismaattisen suhteen kariutumiseen voi olla ihan arkinen syy: kasvoimme erilleen.

Anssi saa minun puolesta hoidella yksityiselämänsä omalla tavallaan.
Palvon häntä urheilijana edelleen fanaattisesti, jos ja kun siihen aihetta ilmenee. Hänessä kun on sitä jotain...

AnOnYyMi kirjoitti...

Olit Demin julisteisii päässy ... :D

Anonyymi kirjoitti...

Urheilijana toki me Anssia kannustamme edelleenkin. Ehkä me tiedämme täällä Kuusamon suunnalla jotain yksityisestä Anssista(entisesta, siitä jota kuuluisuus ei ollut pilannut)ja hän ei ole enää läsnä.On kuusamon juntti kuulkaa ylpistynyt kovasti.
tv.
Kadonneen karisman perässä hiihtäjät Kuusamosta

Ps.Hänessähän on sitä jotain jota hän ei itsekkään ehkä nää

Yritetään yhdessä vielä... kirjoitti...

Anssi joutuu vielä palaamaan ruotuun, uskokaa pois ja älkää surko umpihangessa, kuusamolaiset. Tämä on nyt tätä, mutta ei se tähän jää. Antaa ajan kulua, kyllä routa porsaan kotiin ajaa, tyylillä tai toisella.

eipäkuulusulle kirjoitti...

AAAAWWW!<3 aivan sairaan ihana juliste anssista demissä,oli pakko heti laittaa oveen. anssin yksityiselämähän ei meille muille kuuluu pätkän vertaa,kaikki me olemme ihan samanlaisia ihmisiä ja kaikki me saamme elää elämämme niinkuin tahdomme. anssihan on aivan fantastisen söpö ja rehti suomalainen mies, mutta todella paljon ihanampi,kuin muut,hänessä on sitä jotakin!<3 Anssille todella paljon terkkuja ja kesän odotusta sinne kuusamoon!<33 ::D

eipäkuulusulle kirjoitti...

JA TOISEKS VIELÄ,ETTÄ ANSSILLA EI OLE KARISMA MINNEKKÄÄN KADONNUT,KAI IHMINEN SAA ELÄÄ MITEN HALUAA JA SEURUSTELLA SILLEEN KUN HALUAA,VAIKKA SYÖTÄVÄN IHANA IHMINEN ONKIN...?<3

Mä oon ittelleni ja kaikki muutkin mun tuntemat "anssi fanit" ovat sanoneet,että teki mies mitä tahansa ja tapahtukoon mitä tahansa,pysytään silti sen faneina!! ja se on pitäny iät ja ajat ja tulee pitää jatkossakin!!<33

Hent kirjoitti...

Kiinnostaisi joskus kuulla et minkä takii jotkut on alunperinkää ruvennu fanittaa Anssia.. Ku kommenteista päätelle voi kuvitella et jotkut on alkanu fanittamaa sen takia ku Anssi kirjottaa blogia, ja lopettanu sen takia ku Anssi ei ole kirjoittanut.. Ja toiset taas näyttää fanittaneen sen takia, et Anssi seurusteli tytön kanssa jonka tapas päiväkodissa, ja kun ei enää seurustele, ni fanitus loppuu.... Outoa..
Itse fanitan Anssia seiska lehden jutun jälkeen ihan yhtä paljon kuin ennenkin!!!!!!!!!

Hent kirjoitti...

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a94475/harri+olli+ja+anssi+koivuranta+esiintyvat+rockfestareilla/

Jos joku ei oo huomannu....

Anonyymi kirjoitti...

routapa hyvinkin porsaan KotiiN ajaa, ja ruotukin oikenee kun tukka ohenee.äkki rakkaudella on taipumusta lopahtaa lyhyeen. niin myös faneilla on taipumusta jättää urheilija joka ylpistyy ja luulee itsestään liikoja. ANSSI NYT JÄRKI KÄTEEN JA PÄÄ KOHTI UUSIA SEIKKAILUJA ÄLÄ ANNA KATEELLISTEN MASENTAA. OLET SITTENKI VAIN IHMINEN NIINKUIN EPÄILIMMEKIN.

MEKIN USKOMME JA LUOTAMME SINUUN
UUDET FANIT KOTISEUDULTA

eipäkuulusulle kirjoitti...

Ja ei millään pahalla,mutta antakaa anssin elää omaa elämäänsä,eikä koko ajan tarvitse joka lehti juttuun edes kommentoida,itse olen ollut anssin fanina ihan alusta saakka ja aijon olla edelleen<3 ((= Ettehän tekään tykkäisi jos joku teidän elämästänne huolehtisi ja kommentoisi joka tekemiseenne. ANSSI ÄLÄ VÄLITÄ LEHTI JUTUISTA TAI MISTÄÄN MUUSTAKAAN!!<3 enkä usko että hän ylpeäkään on! tai edes,että hänellä oisi julkisuus noussut päähän. HUOM! te tosifanit, pidetään toisten fanienkaa ANSSI-miitti tampereella,että jos kiinnostaa ootte tervetulleita :D

Hyvää kesän odotusta ja nauti elämästäs<<3!!

Enklu kirjoitti...

Kuten olen sanonut jo aiemmin, niin itseäni ei voisi Anssin yksityiselämä vähempää kiinnostaa.

Ihailen ja kunnioitan Anssia ja montaa muuta huippu-urheilijaa syystä että he pystyvät asioihin, joista me muut voidaan vain uneksia. Sitä on vaikea käsittää kuinka paljon työtä ja omistautumista huipulle pääseminen on vaatinut, eikä sitä asiaa muuta mikään mikä tapahtuu urheilun ulkopuolella.

Tsemppiä Anssi kaikkeen mitä eteesi tulee =)

IMYY-NONA kirjoitti...

Voi että enklu tuli siihen ja taas niin juurevia jutteli. Se on just noin ja piste.
Olen kylläkin jo pitempään ajatellut lopettaa höperehtimisen anonyminä anafaatikkona, kun siitä ei loppupeleissä juuri mitään jää käteen. Jääneekö muillakaan? Mutta jos Anssia on uskominen (?), niin muutoksen puhuri puhaltelee tännekin pian, ja anonyymien valtakausi loppuu.
Siksi suitsutan vielä: GO ANSSI GO!

Anonyymi kirjoitti...

Hent olin sanomassa samaa, mutta kerkisit ensiksi. Siis se fanitus juttu.
Aivan sama kenen kanssa Anssi seurustelee tai ei seurustele. Anssin yksityisasia, eikä se kuulu kenellekkään meistä.
Anssi itse varmaa tiedää mikä on parasta hänelle, eikä tuntemattomat fanit voi sitä tietää! Eikä myöskään sitä mikä on ollut tilanne, että ero on tullut. Tämän jutun takia Anssin arvostukseni ei vähentynyt tippaakaan. Anssi on loistava urheilija ja mukavan oloinen ihminen.

Anonyymi kirjoitti...

hmm onnittelin sua tuol aiemmin mut kirjotin vahingos et sul on synttärit nii tarkotin nimpparirt,empä tiiä et kirjotinko jo korjauksen.nii ja tosta seurustelu jututst nii ei se meille kuulu et kenen kaa anssi seurustelee. luin mtv3 sivuilt nii anssi seurustelis Sanni Leinosen kanssa :) onnee vaa teille! jos toi juttu ny pitää paikkaansa. t:satu-maria

Christina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

tai siis ää..~ toivotttavasti ymmärsitte ton et se ei kuulu meille:) t:satu-maria ps.hauskaa wappua näin etukäteen! =)

Christina kirjoitti...

Sanni Leinosen? who is this girl? :P ps: don´t forget. and you are not fair right now!!!

suomityttö kirjoitti...

Mä oon just samaa mieltä caritan kans! Toi on kirjotettu tosi hyvin:) Mun mielestä oikeet fanit ei arvostele urheilijan käyttäytymistä yksityiselämässä vaan seuraa urheilusuorituksia. Eli siis antakaa nyt hyvänen aika Anssin seurustella kenen kans haluaa! Taitaa olla kateutta jos pitää arvostella.. Anssille vaan voimia näitten lehtijuttujen yms keskellä.. ei voi muuta ku sääliä
:`( PS. Anssista ei todellakaan oo tullu ylpee. Hän on vielä sama ihana ja sympaattinen Anssimme<3

Milja kirjoitti...

Oi, Demissä oli ihana juliste susta, Anssi <3

minä ite kirjoitti...

No Sanni on ainakin reipas kunnon tyttö. Olisipa totta tuo huhu! Anssi, ihmeessä, kerro meille, niin nämä arvuuttelut loppuu!

Anonyymi kirjoitti...

Tuli vaan mieleen, et eikö jotku keränny niitä kysymyksiä näistä kommenteista. Koska aiotte julkaista ne?

Anonyymi kirjoitti...

Anssi !

Hyvää myöhäistä pääsiäistä ja nimipäivää ja kaikkea muutakin! <3
Mulla on ollut kamalasti kiireitä, niin ettei ole edes tänne ehtinyt kirjoittaa. :( mutta nyt kipeänä on hyvä raapustaa.
Ja tottakai sinäkin kirjoitat tänne silloin kun itse ehdit ja jaksat, kyllä me jaksetaan odottaa! Vaikka oli se kyllä mukavaa lukea uutta tekstiä (;

Toivottavasti sun kevät on kulkenu mukavasti, ja oot saanu tehdä asioita mitä olet itse halunnut, vaikka onkin tarvinnut juosta ympäri Suomea milloin missäkin. Nyt otat ilon irti näistä viimeisistä lomapäivistä, toivottavasti aurinko paistaa ja tuo lämpöä (:

Ja sanoisin vielä noista fanitusasioista, että mun mielestä sillä ei ole väliä, milloin tai miksi on alkanut fanittaa Anssia. Eikö se ole tärkeintä, että sitten kanssa fanittaa? Enkä nyt sitten tarkoita mitään että pitää olla koko ajan fanilahjoja lähettelemässä, vaan sitä, että kaikki fanit on ihan yhtä hyviä faneja.
Ja mistään seiskan tai mtv3 viihdeuutisten kautta luettuja juttuja ei kannatta ottaa nyt niin tosissaan, älä säkään Anssi ota! Tärkeintä on vaan, että oot onnellinen! (:

Hyviä viimeisiä lomapäiviä, hyvää harjoituskauden alkua, ja kaikkea sitä tulevaa, Anssi! <3

NAUTI KEVÄÄSTÄ JA AURINGOSTA! (:

T: AnnaH
ps. ihana juliste juu <3

Sanna kirjoitti...

Anssi ja Sanni on varmasti sikahyvä pari,ja onnea heille kovasti!;)

Mikäli nyt toi seikan juttu pitää paikkaasa,niihi ei kyllä aina kannata uskoo.Niin turha lehti toi seiska!

Yksityiselämä on yksityiselämä ja musta se ei kuulu muille. Tosta ei kannata sen enempää jauhaa.

Ja sama anssi ku ennenki!
Nyt ei piä enää jauhaa tosta ihmiseeet,halojaaaa!!:P

Mutta fanitetaan anssia oikeen suurella joukolla ja sydämellä!

Anssi,it is number one!;)
Kivoja vappuja Tähtisilmälle!:'))

Jaana kirjoitti...

Anna anteeksi Anssi ku en ole onnittellut sinua nimipäivän johdosta aiaksemmin. Syy on se että ku en ole päässyt aiemmin konneella käymään. :( Onnittelut myös uuden tyttöystävän johdosta jos lehdet pitävät paikkaansa. :P

Anonyymi kirjoitti...

Hei , eikö nyt tää vois jo loppuu ?
Ja se joka sano et ei Anssi seurustellukkaa sen kanssa kenet tapas jo päiväkodissa nii mistäs tietää ettei tä Sanni ollu just se ?
Muttajooo , se siitä sitten . ;)

JA NYT KAIKKI LUKEKAA !! :

Luin että Anssilta ja joiltakin mäkihyppääjilta olisi tulossa toukokuussa levy !

PITÄÄKÖS PAIKKAANSA ?
Ja että Anssi esiintyisi Harri Ollin kansaa jossain festareilla .
Aika magee juttu :o :)

Onnea ja stemppiä sinne nyt kaikkien asioitten tiimoilta . . :)<3

- Odottava Äippä , Mira 21v.

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä nyt Anssin yksityiselämä sai kaikki varpailleen. Sehän on tosiaankin hänen oma asiansa.

Moraalin vartijat tulevat varmaan näille sivuille vain silloin kun on ilmassa jotain moralisoitavaa. Jotkut vain saavat tyydytystä negatiivisesta ajattelusta.

ANSSI ON HIENO URHEILIJA JA VARMAAN MYÖS UPEA IHMINEN.

UUDEN KAUDEN ALKUUN MENNESSÄ NÄMÄKIN OVAT VANHOJA JUTTUJA

HYVÄÄ KESÄÄ JA ONNEA MUUTENKIN ELÄMÄÄSI...=oooD

Anonyymi kirjoitti...

anssi saattaa joo ehkä vierailla kyseisen ändin keikal tai jotain...mut ei se kyl The Kroisokseen kuulu. Kroisokselta kyllä joo ilmestyy levy toukokuun 20 päivä, mutta sen ei pitäisi liittyä mitenkään anssiin. bändi fanisivut www.the-kroisos.com kyl ois jo kertonu, jos näin olis.

Anonyymi kirjoitti...

oi ihana juliste tuli demissä :) toi sun videoblogi oli kiva ;p heheaa meilläki on toi sama peli mitä pelasit siinä. ;> t:(taas) satu-maria

Anonyymi kirjoitti...

Anssi apuuva, mites blogistasi näin paha juorupalsta vuorokaudessa versoi, kommentaattoreilla hiukka puutteellinen itsesensuuri?

Valitettavasti tämä onneton onnennumerolehdykkä majailee kotikadullani.. lähinnä on pitänyt raportoida kadultani koko keväänkestoinen Pohjanpoika-mainoskyltti kaupan edustalla sekä kalastustarvikeliikkeen ikkunan kookkaat Kuusamo-kyltit.
Mutta mikäli mtv3:een sitten on luottaminen, niin hyvinhän asiat on..
Rauhaa ja rakkautta kaikille,
t. täti Rööperistä

Kuuska kirjoitti...

No voi hyvää päivää mikää haloo, ihmiset eroaa ja aloittaa uuden seurustelen, tuskimpa monikaan negatiivinen arvostelija tietää mitä siellä kulissien takana todellisuudessa on tapahtunut. Olisi komiaa jättää nuo yksityiselämää koskevat arvostelut tiehensä ja keskittyä olennaiseen.

Ja urheilijan yksityiselämällä ei pitäisi olla mitään tekemistä sen kanssa, miten luja kannatus on omaa suosikkia kohtaan. Anssi on urheilija, ei seiskan juorulehtien kunkku, vaikka lehdet tietty tykkää sellaisia julkisuuden henkilöistä tehdä. Kaikkea hyvää Anssille ja mukavaa kevättä! :)

minä ite kirjoitti...

No niin.
Taitaa taas rauhoittua. On ajatusten selkiinnyttämisen paikka.
Olet nyt osoitteessa
www.blogger.com/comment.g?blogID jne. (jätän pitkän numerosarjan pois!), joka on siis Anssi Koivurannan oman blogin kommenttiosasto. Tänne blogin kirjoittaja odottaa kommentteja kulloiseenkin kirjoitukseensa liittyen. Ja mitä täältä löytyykään?!

On mahtava juttu, että Anssi-huuma on täysissä voimissaan, vieläpä voimistumaan päin. Nyt on vaan moni jäänyt jostain syystä koukkuun tähän osoitteeseen, ja tänne tullaan tuomaan juoruja maailmalta. Joku heittää syötin, ja kuin taikaiskusta ilmaantuu kiihkeä joukko paikalle, vaikka useimpia ei omien sanojensa mukaan kiinnosta muu kuin Anssin persoona urheilijana.
Tietenkin kunnon fani on kiinnostunut kaikesta, mitä fanitettavasta on tarjolla ja haluaa jakaa sen muiden kanssa. Nyt olisi vain jo korkea aika siirtyä tältä areenalta pois setvimästä tänne kuulumattomia asioita. Sitä voisi harrastaa vaikka näillä uusilla fanisivuilla, esim. sussun sivuilla on ihan oma keskusteluosasto, joka kylläkin on omituisen hiljainen.

Ihmiset, otetaan itseämme niskasta kiinni ja lopetetaan tämä kauhistuttava pelleily. Sen verran harvakseltaan ilmaantuu uutta tekstiä Anssilta, että ihan varmasti pysyy kelkassa mukana, vaikka kävisi tarkastamassa tilannetta korkeintaan kerran viikossa. Vaikeaa se ehkä on, mutta ei mahdotonta.

Teidän jushka

sussu kirjoitti...

Aivan Jushka!! oon kyllä ihan samaa mieltä, ja myös siitä että se fanisivujen keskustelu on vähän, hiljasta mut minä en siihen voi vaikuttaa, kun yksikseen on vähän tylsä keskustella. (kokeiltu on) sinne fanisivuille voitte tulla purkamaan v...tuksen. oon sitä mieltä että täälllä ei oo kovin järkevää sitä purkaa.

Lellu kirjoitti...

Luin tänään Lapin Kansasta että Anssi esiintyy Simerockissa, Rovaniemellä! Aivan mahtavaa Anssi! Pääsen näkemään sinut ja paljon hyviä bändejä samalla. Simerock on ainut festaritapahtuma jossa olen käynyt jo kahtena vuotena peräkkäin( ainut festaritapahtuma joka tääläpäin järjestetään), ja nyt Anssi esiintyy sielä. Voisko paremmin sattua? Simessä nähdään:)

Anonyymi kirjoitti...

Arvatkaa mikä pelasti perjantai päivän?? Uuden Demin kannessa lukee; Julisteessa Anssi Koivuranta!! Oon hymyillyt koko päivän kilpaa auringon kanssa, siitä asti kun tulin kotiin.

Christina kirjoitti...

it´s very funny, before 2 years or something, just a few was fans of him. and now he is getting good and everybody likes him.. i think this is kind of weird for ppl who knows him since longer..
and now a poster from him?? oh my gosh this is totally crazy! ;P

Adorienne kirjoitti...

Minä toivotan nyt kaikille ihanaa kevään jatkoa.. ei johdu Anssin tekemisistä vaan Jumalan lasten vapaudesta, joka mahdollistaa jopa minullekin vapauden Jeesuksessa Kristuksessa ja siksi ei ole enää tarkoitus kauempaa minun seurata Anssin tekemisiä tai tätä palstaa, vaan siirtyä muille autuaammille ja ihanammille oman elämäni ja todellisen rakkauden areenoille.. ja olen varmasti tarpeeksi rukoillut Anssi sinun puolestasi, toivottavasti saat olla myös TODELLA onnellinen, Onni ei riipu saavutuksista tai mistään ulkoisista asioista, vaan sydämestä, rauhasta ja vapaudentunteesta, sen Jeesus voi antaa, siunausta kaikille! T: Adorienne

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sanottu Adorienne! Olen itsekin ajatellut että pitänee jo vieroittautua tästä sivustosta :) Ihanaa kevättä ja siunausta sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

No HUH, jopas täällä onkin ollut melkoinen show viime päivinä! Mitä hiivattia se kelleen täällä tai muuallakaan kuuluu, kenen kanssa urheilija Anssi Koivuranta seurustelee? Onko hän jotenkin tilivelvollinen suhteistaan ja kenelle? Ja jos hänellä on uusi tyttöystävä, niin vähentääkö se jotenkin hänen arvoaan ihmisenä tai mitätöi hänen viime kauden saavutuksiaan lajissaan? Eikö hän olekaan se paras yhdistetyssä, kun hänellä on uusi tyttöystävä? Mitä niillä asioilla on tekemistä keskenään? Hoh hoijaa, olkaa nyt ennemminkin onnellisia hänen puolestaan, kai Anssi voi täysi-ikäisenä ja -päisenä ihmisenä tehdä ihan omat ratkaisunsa, kenen kanssa seurustelee yms. Mistä te voitte tietää, että Anssi jätti exänsä siksi, että menestys oli noussut hattuun? Mahtaa olla sisäpiiritietoa teillä sitten? Antakaa sen Anssin olla, kai jokaisella on oikeus yksityiselämäänsä, eikö niin? Se kun nyt ei kuulu tällä palstalla itse asiassa kenellekään.

PS. Musta Anssi on aivan tasan yhtä ihana edelleenkin, riippumatta siitä, mikä Anssin tyttöystävän nimi on.

Olkaa onnellisia Anssi ja Sanni, ja pitäkää omat asianne omana tietonanne, tämä ihan vain vähän vanhemman ihmisen neuvona:)

Anonyymi kirjoitti...

it is only unfair when he hurts with his behaviour (walking with new girl) maybe other an other girl!

Emmi kirjoitti...

Ei terve miten jotkut jaksaa jauhaa Anssin tyttöystävistä. Seiskalle voi haistattaa pitkät tollasesta uutisoinnista, kai urheilijoillakin ja muilla julkkiksilla on oikeus yksityiselämään. Ja Anssin kohdalla ei muutenkaan ole minkäänlaista hämminkiä, kun on kuitenkin nuori ja vieläpä niin sulonen olemukseltaan. :)

Vai meinaat Anssi tehdä uuden aluevalloituksen esiintymällä Simerockissa kitaristina? Ei voi kun ihailla sua kun oot aina niin avoin ja innokas ottamaan vastaan uusia haasteita. Nyt ois kyllä kiva kuulla vähän Anssin omia mietteitä tästä, ettei mee ihan monologin puolelle. Katellaan vaikka jos tulisin itekin paikan päälle täältä etelästä... :)

Huigeen hauskaa vapun odotusta kaikille täällä!! Ja Anssillahan alkanee kohta treenikausikin :) Woimia ja tsemppiä sinne!

Laura kirjoitti...

ihmiset rauhoittukaa !
anssi hoitaa kyllä itse omat parisuhdeasiansa eikä ero ole huono asia! anssi on löytänyt uuden hänelle paremman kumppanin ja onnea heille ! : )

ja morkkailijat muistakaa että tämä on anssin sivusto minne kirjoitetaan positiivisia tsemppi kommentteja anssille eikä ilkeilysä hänen erostaan ! : (
vaihtakaa siis sivustoa tai lopettakaa !

anssin kommentteja ja svujen päivittelyä odotellessa plus hyvää kevättä ja lomailuja anssille!treeni ja kisaukautta odotellen !

syrämmellä Laura

H. Moilanen kirjoitti...

Jeps!
Näen on marjat, joku järkihän se saes olla. Myö kommentaattorit ollaa rakastuttu toesiimmu, ku tänne hiissauvuttaa yhtenää nourostelemmaa. Johan se tuossa tullessa näkkyy, että onko Anssi ite päevittäny. Kommenttipuolelle ee pitäs olla mittää asijata, jos lokinpitäjän viimesin versio on "kommentoetu" jo "parrii" otteesee. Myö ollaan niinku iso perhe, tilivelevolliset muka keskenää!

Minä on aatellu asijat siihen mallii, että en tule tänne ennee, ennenkun Anssilta ilimestyy uutta. Pistän sitte tiiviin mietelmän, jos jottae tähellistä sen johosta piähän päläkähtää. Ja jos vielä piäsen läpi.
Kevättä rintoehin kaekille!
T. Hilima Moelanen

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa Anssi että sä jaksat pitää tätä blogia ja olla mukana kaikenlaisissa jutuissa!:)
Ennen mä olin ihmisenä aika lailla sellanen et en toivonu kaikille hyvää mielessäni(en ollu silti ilkeä!:)mutta kun olen seurannut siun tekemisiäsi olen tykästynyt siihen ja toivon sulle vilpittömästi onnea, iloa, terveyttä ym.ja suhtautuminen toisiin ihmisiin on muttunut.Kiitos siitä SINULLE!
Tietenkään en tunne siua melkein yhtään, mutta oikeestaan on kiva...tai eipä mitään.Höpöttelen tässä nyt vaan outoja juttuja;)
Mutta kaikkea hyvää AnSsIlLe!

Anonyymi kirjoitti...

Onko Sanni kiva?:P

Anonyymi kirjoitti...

Anssi, miten voit olla niin sairaan ihana!? meinaan, kaikki naiset ja tytöt on hulluna sinuun! <33 Niin ja huippu et sulla on tää blogi. Tätä on niin siisti lukee..:)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on ihanaa
lomailla ja nauraa
vielä ennen olympiaa
huikee kausi seuraa

Nauti vielä lomasta
niinkuin kissa rotasta
älä luovu kunnosta
muuten tulee tukkoista!

(olipas se runo!;)

Anssille mukavia viimeisiä lomapäiviä ja iihanaa treenikautta!(Jos sitä niin voi kuvailla:)?)

Hanna kirjoitti...

Oli aivan sairaan ihana se juliste susta Demissä!! Ostin sen irtonumeron, kun kuulin yheltä frendiltä, et sä oot julkassa!!
En oo vielä laittannu sitä seinälle, koska en vaan yksinkertaisesti tiedä minne sen laitan. =)

-Guitar Girl

P.S. Hymyile elämän peiliin. Kun siihen hymyilee,se hymyilee takaisin

Anonyymi kirjoitti...

Joo, oli tosi ihana se demin juliste. Piti käydä ostaa se viime viikolla heti kun tuli kauppoihin. Seinälle on laitettu, ja aina kun katsoo sitä, niin alkaa hymyilyttää, ku Anssilla on niin ihana hymy. Olis kiva saada lisää Anssi-julisteita.

Leidi kirjoitti...

Keppihaukkurisutukistuksia sinulle ):>
ja lopuksi piut paut!

Anonyymi kirjoitti...

Yhdytään nyt sitten muihin Demin julisteen hankkineiseen, minullakin huoneeseenmahduttamisongelmia (mikä sanahirviö) kun jo kaikki paikat pursuaa erilaisia kuvia :-D sain sen kumminkin sängyn viereen seinään plätättyä, vähän kyllä ikkunaverhot menee eteen mutta ne voi vetää aina sivuun. 8) Pian taitaa sulla jo treenikausi alkaa, kun meillä kesäloma. Kuitenkin uskoisin, että haluamansa asian tekeminen on lähes aina hauskaa, joten kivoja treenaamisia!

Maria kirjoitti...

Oho en tiedä, miten osuin tänne, mutta tsemppiä urallesi. Mahtavaa, että suomesta tulee sellaisiakin ihmisiä kuin sinä! :D

Hanna kirjoitti...

Sen julisteen saaminen jonnekkin taisi olla aika monille iso ongelma.:) Myös minulle.
Sain sen kuitenkin laitettua vaatekaapin päätyyn, sängyn viereen. Ensin aattelin laittaa sen huoneeni oveen ihan vaan kiusatakseni kaksosveljeäni, mutta en sitten kuitenkaan viitsinyt. Ja onhan se sängyn vierus tietysti parempi paikka kuin ovi. Eikä siihen olisi enää kunnolla mahtunut, kun ovi on täynnä ylös kirjoitettuja elämän viisuksia. (=

m-arika kirjoitti...

Joku oli tuolla aikaisemmin kysellyt, että mitenkä niiden kysymysten laita on, että millon ne ilmestyvät tänne :D
Sovimme taannoin Enklun ja Riikan kanssa, että läväytämme ne esiin, jos Anssi on sitä mieltä että jaksaisi vastailla!
(niitä on sitten paljon..)

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 229   Uudempi› Uusin»