Anssi Koivuranta

7.6.2008

MOI!

Nyt on sitten maajoukkueleireilykin aloitettu..
Tulin just eilen kotiin ja oli kyllä jonnii verran outo leiri ku "Juhis" ( alias Hannu Manninen) ei ollut kuvioissa enää urheilijana mukana.
Leireilimme Kuopiossa ja Vuokatissa yhteensä viisi päivää. "Juhis oli sitten tossa Vuokatti-osiossa potkimassa meitä juntteja perseille.. Ei ole kaveri lajia jättänyt vaikka pappa eläkkeelle on jäänytkin! ;)
Paljon muitakin uudistuksia on joukkueen sisälle tullut, esim. psyykkinen valmennus, joka on kahden vuoden projekti ja siinä yritetään saada urheilijan "sipuli siihen kisakuntoon että A´vot!
Tämä on suomen valmennuksessa ollut, ainakin meidän lajin osalta, täysin pimennossa! Erittäin tärkeä osa-alue, joka on nyt onneksi saatu osaksi valmentautumista. :)

Muutenki mulle kuuluu hyvää, perusasiat kunnossa ja hyppy (kerranki kesällä) kulkee! :)
treenit gutzuu..

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

hei, tervetuloa takaisin. :) outoa hannu nyt "Eläkeläiset" ei ole sitä? se on nyt päättänyt muuttaa paljon - mutta se on myös niin jo nyt. Toivon, että suomi ei ole liian huono lol.
hyvä viikko!

Anonyymi kirjoitti...

Nytpä löysin lukemaan sun hajatelmia sieltä täältä. Ja pakko kommentoida juuri tätä tekstiäsi tuosta psyykkisestä valmennuksesta. Kuulin ongelmista sisäpiirissä Lahden kisojen aikaan ja täytyy sanoa, että kuulostipa tutulta myös erääseen toiseen lajiin peilattuna. Ei siis Suomessa tosiaankaan tämän puolen tärkeyttä/osuutta tulostauluilla havaita. Teilläpä näyttää homma tulosten muodossa menneen aika putkeen uudistusten myötä, onneksi olkoon vaan vahvimmalle tiimille ikinä!! Innolla seurata muutenkin Anssi noita "anssimaisia" kommentteja aina haastatteluissa tms. Pidä itsesi tuollaisena luonnonlapsena jatkossakin, niin ei ainakaan ole ongelmia ihailijaklubin jäsenmäärän kasvattamisessa ;) Hmm...missähän olisi kauden lähin kisa Sveitsistä päin maailmaa katsottuna...